Web Analytics Made Easy - Statcounter

بدهی خارجی فدراسیون کشتی در مجمع فوق العاده ٢٥٤ هزار فرانک اعلام شد که ۱۱۸ هزار فرانک از آن مربوط به جام جهانی کشتی فرنگی است که قرار است آذرماه در ماهشهر برگزار شود.

به گزارش ایسنا، مجمع عمومی عادی سالیانه فدراسیون کشتی از ساعت ۱۰ امروز پس از پخش آیاتی از قرآن کریم و سرود ملی جمهوری اسلامی ایران در آکادمی ملی المپیک برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این جلسه به ریاست محمدرضا داورزنی معاون ورزش قهرمانی وزارت ورزش و جوانان و با حضور علیرضا دبیر رئیس فدراسیون و سایر اعضاء مجمع برگزاری شد.

در این مجمع حیدریان خزانه دار پیشین فدراسیون کشتی درباره بدهی های فدراسیون گفت: بدهی زمانی شکل می‌گیرد که خرج بیشتر از درآمد باشد یعنی بیشتر از منابع مصارف داشته باشید. اولین کاری که در سال ۹۴ کردیم صورت‌های مالی تهیه شد و تمام اطلاعات در حسابها ثبت شد، بدهی هم مشخص است. در سال ۹۶ بازرسی کل کشور در فدراسیون مستقر شد و سال ۹۴ و ۹۵ را بررسی کرد.

وی درباره وضعیت مالیاتی فدراسیون نیز اظهار داشت: درباره مالیات هم که تا مرداد ۹۸ محاسبه شده، ۱۰ میلیارد بدهی مالیاتی ثبت شده است این بدهی که گفته می‌شود مالیات ۸۸، ۸۹ و ۹۰ بوده است و در فدراسیون قبلی تعیین تکلیف و پرداخت شده است. چیزی که به عنوان بدهی مالیاتی آمده، مربوط به سال ۹۱ تا سال ۹۴ است. چون بدهی قطعی نبوده، ما برای آن ذخیره در نظر گرفتیم و در حساب‌ها ثبت شد. حدود ۱۹ میلیارد مربوط به جرائم است که به این بدهی اضافه شده است. گزارش مالیاتی بود که باید قبل صحبت‌های حسابرس ارائه می‌کردم.

خزانه دار پیشین فدراسیون کشتی گفت: بدهی زمانی شکل می‌گیرد که خرج بیشتر از درآمد باشد یعنی بیشتر از منابع مصارف داشته باشید. اولین کاری که در سال ۹۴ کردیم صورت‌های مالی تهیه شد و تمام اطلاعات در حسابها ثبت شد، بدهی هم مشخص است.

وی افزود: در سال ۹۶ بازرسی کل کشور در فدراسیون مستقر شد و سال ۹۴ و ۹۵ را بررسی کرد. درباره مالیات هم که تا مرداد ۹۸ محاسبه شده، ۱۰ میلیارد بدهی مالیاتی ثبت شده است این بدهی که گفته می‌شود مالیات ۸۸، ۸۹ و ۹۰ بوده است و در فدراسیون قبلی تعیین تکلیف و پرداخت شده است. چیزی که به عنوان بدهی مالیاتی آمده است مربوط به سال ۹۱ تا سال ۹۴ است. چون بدهی قطعی نبوده است، ما برای آن ذخیره در نظر گرفتیم و در حساب‌ها ثبت شد. حدود ۱۹ میلیارد مربوط به جرائم است که به این بدهی اضافه شده است.

وی با ارائه گزارش مالی فدراسیون خاطرنشان کرد: مبلغ ۴میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان اختلاف حساب در بدهی خارجی است و بیش از ۶۰۰ میلیون در بخش انبار با موارد ثبت شده مغایرت دارد. به موارد پولشویی برخورد نکردیم اما اشکالاتی در ثبت موارد مالی وجود داشته است.

وی افزود: در کالای وارده و صادره و بدهی و بستانکار موجودی انبار تفاوت است. به اتحادیه ۱۰ تا ۲۰ هزار فرانک در هر اعزام می‌دادیم که بخاطر تغییرات نرخ ارز ثبت نمی‌کردیم. ضمن اینکه همه بدهی فرانک مربوط به فدراسیون نیست و برخی از آن ها جریمه کشتی گیران و یا تیم است که پرداخت نشده اما تفکیک نشده و اتحادیه آن را جزو بدهی فدراسیون می‌داند.

وی افزود:۱۲۶ هزار فرانک بابت بدهی به اتحادیه جهانی داریم. در این هنگام دبیر اعلام کرد کل بدهی به اتحادیه جهانی ۲۵۴ هزار فرانک سوییس است که ۱۱۸ فرانک آن مربوط به بدهی میزبانی از جام جهانی کشتی فرنگی است که قرار است آذرماه برگزار شود.

خزانه دار فدراسیون افزود: الان ۱۲ میلیارد بودجه وزارت ورزش واقعا پاسخگو نیست و با این پول ۴ اعزام هم نمی‌شود کرد. در سال ۹۷ مبلع ۲۰ میلیارد تومان بدهی داریم که ۱۰ میلیارد مالیات است ، دو و نیم میلیارد به شرکت توسعه، یک میلیارد و سیصد صندوق ذخیره سنوات کارکنان و ۶ میلیارد به افراد و آژانس و ... بدهی ثبت شده است.

داورزنی در پاسخ گفت: کشتی صد در صد بودجه اش را گرفته و باید در هزینه ها مدیریت شود.

بازرس فدراسیون نیز در گزارش خود تاکید کرد مبلغ بدهی به فدراسیون جهانی ۱۲۶ هزار فرانک سوییس است.

داورزنی در واکنش به این موضوع گفت: جمع بدهی ها ۱۲۶ هزار فرانک سوییس به غیر از بدهی مربوط به جام جهانی است که آذرماه قرار است برگزار شود. خیلی از این بدهی ها مربوط به آنتی دوپینگ کشتی گیران، جریمه داور و کشتی گیر و ... است که اتحادیه به حساب فدراسیون منظور کرده است‌. باید مدیریت شود که خود کشتی گیران جریمه شان را بدهند. بعضی فدراسیون ها سفته و ضمانت می‌گیرند که فدراسیون کشتی هم می تواند این کار را مدیریت کند.

دبیر گفت: من به مسئولان برگزاری جام جهانی در ماهشهر هم گفتم ما یک قران هم نمی‌توانیم برای جام جهانی بدهیم.

به گزارش ایسنا، علیرضا دبیر در ادامه صحبت های خود در مجمع گفت: آبروی کسی را نمی‌برم اما موضوعات را با دقت دنبال می کنم. سعی می کنم کارها را درست کنم و امور را به خوبی پیش ببرم اما با این وضعیت شاید مثل بقیه من هم گذاشتم رفتم. البته من که اهل استعفا نیستم مگر اینکه من را بردارند.

وی افزود: امیدوارم وزارت ورزش کمک کند بودجه فدراسیون کشتی را بالاتر ببریم. دوستان می دانند بودجه وابستگی زیادی به ارتباطات دارد.

دبیر خاطرنشان کرد: دخل و خرج فدراسیون با هم یکی نیست و نیاز به حمایت‌های بیشتر داریم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کشتی علیرضا دبیر محمدرضا داورزنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۹۵۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد دبیر کل حزب مجمع ایثارگران از حذف اندیشه و تصاویر امام

دبیرکل حزب مجمع ایثارگران نسبت به فعالیت جریان مرموزی هشدار داد که در سال‌های اخیر نه تنها درصدد حذف اندیشه‌های امام بوده، بلکه سعی داشته تصاویر متعلق به ایشان را نیز از ادارات و نهادهای دولتی حذف کند. 

به گزارش جماران، جواد امام به «صبح ما» گفت: به‌طور کلی، پروژه امام‌زدایی سالهاست که کلید خورده است و نشانه‌هایش را می‌توان در کنار گذاشتن مردم از اداره امور یا اختلال در انتخابات آزاد دانست. 

این فعال سیاسی تأکید کرد: جایگزین کردن تئوری آقای مصباح یزدی به جای اندیشه‌های بنیانگذار نظام، کار را برای بسیاری از صاحبان قدرت آسان کرده است، زیرا از نگاه آنها مردم، حق و نقشی در اداره کشور ندارند و این یعنی حرکت برخلاف آرمان جمهوریت.

وی در پاسخ به اینکه مسئولین از حذف تصاویر امام و جایگزینی آن با تصویر رئیس جمهور چه هدفی را دنبال می‌کنند، گفت: علت این نوع اقدامات را باید در رفتارهای زشتی جست و جو کرد که بوی قدرت‌طلبی و انحصار می‌دهند. شما ببینید اگر با درشت‌گویی‌های یک معمم درباره پیامبر عظیم الشأن اسلام که خاتم پیغمبران را گوشت تلخ خطاب کرد، برخورد می‌شد، یک عده نیز که تمام موقعیت امروزشان مدیون کار بزرگ امام است، به خود اجازه نمی‌دادند تصویر ایشان را حذف کنند.

دبیرکل مجمع ایثارگران در تحلیل تازه‌ترین اقدام، یعنی تغییر نام خیابان یادگار امام دماوند و جایگزین کردن نام مرحوم عسگراولادی به جای آن افزود: آنچه دارد به مردم مخابره می‌شود، این است که نیازی به نام و اندیشه بنیانگذار جمهوری اسلامی نیست و گویا قرار است هر چیزی که منتسب به امام است، به مرور زمان کنار گذاشته شود. از تصاویر امام گرفته تا تابلوی خیابان‌ها به نام ایشان، به تدریج در حال حذف شدن هستند تا ماهیت افراد مستقر در قدرت، بیشتر از گذشته نمایان شود.

جواد امام در پایان، با اشاره به تفاوت‌های اندیشه‌ای امام با آنچه امروز وجود دارد، اظهار داشت: امام هیچ‌گاه، حکومت بر مردم را بدون مشارکت آنها جایز نمی‌دانست و همواره به کارگزاران نظام تشر می‌زد که مبادا در تصمیم‌گیری‌های خود، مردم را لحاظ نکنند. اسلام مدنظر ایشان هم، رحمانی بود، اما متأسفانه اسلامی که امروز از سوی مدعیان حذف نام امام ترویج می‌شود، شباهت زیادی به اسلام طالبانی دارد.

دیگر خبرها

  • در جلسه حسن یزدانی با علیرضا دبیر و محسن کاوه چه گذشت؟
  • حسن یزدانی در فدراسیون کشتی آفتابی شد
  • جلسه دو ساعته حسن یزدانی با دبیر و کاوه برگزار شد
  • مبلغ مسئولان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست
  • واکنش فدراسیون کشتی به حذف داور المپیکی و جلسه دبیر و یزدانی
  • مبلغ دقیق مرحله سوم سود سهام عدالت / مرحله سوم سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟
  • انتقاد دبیر کل حزب مجمع ایثارگران از حذف اندیشه و تصاویر امام
  • دلسوزی علیرضا دبیر برای فوتبالیست‌ها: طفلکی‌ها!
  • لبخند عباس جدیدی به انتخاب فدراسیون کشتی (عکس)
  • علیرضا دبیر:زخم زبان چیز خوبی نیست!