Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از همدان، رئیس کانون هماهنگی شورا‌های اسلامی کار استان همدان در جمع اصحاب رسانه با اشاره به اینکه یکی از مشکلات بزرگ جامعه کارگری نداشتن امنیت شغلی است، خاطرنشان کرد: عدم اجرای تبصره ۱ ماده ۷ قانون مبنی بر درج تمام جواب حقوق کارگری در قرداد ها، این امر برای کارگران استان همدان رعایت نشده و کارگران استان با ۲۹ سال و ۱۰ ماه سابقه اخراج و از تمام حقوق خود باز داشته می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 وی در ادامه تصریح کرد: شرکت خوش نوش و کیوان از زمان واگذاری به بخش خصوصی به مشکل خورده و در حال حاضر با یک دهم نیروی خود یعنی ۷۰ نفر از ۷۰۰ نفر اداره می شود ضمن اینکه واگذاری به بخش خصوصی برای بهبود وضعیت کارگرها بود اما اکنون کارگران در معرض خطر بیکاری قرار گرفته اند. 

وی از قوه قضاییه خواستار رسیدگی به کارخانه هایی که به بخش خصوصی واگذار و در وضعیت بحرانی به سر میبرند شد و گفت: در بعضی از شرکت های واگذار شده تا ۸۰ درصد کاهش اشتغال داشته ایم و این شرکت ها حتی توان پرداخت حق بیمه ۷ درصد کسر شده از حقوق کارگران را به تامین اجتماعی را ندارند، کاملا واضح است که قصد نابودی تامین اجتماعی را دارند. 

محسنی افزایش ۳۶/۵ درصد حقوق کارگران را نسبت به تورم های موجود بسیار ناچیز دانست و گفت: سبد معیشت مردم با ماهی ۷ میلیون تومان اداره میشود این درحالی است که حقوق کارگران با افزایش صورت گرفته ماهی ۱میلیون و ۵۰۰ هزار تومان است و با اجاره بهای زیاد، کارگران حتی قادر به تامین سبد غذایی خود نبوده و فاصله زیادی با سبد معیشت جامعه دارند. 

 وی خواستار همکاری تعاونی های مصرفی ویژه کارگران شد و افزود: اگر امکان افزایش حقوق کارگران وجود ندارد چاره ای برای مسکن کارگران اندیشیده و از تعاونی ها بخواهند با کارگران برا استفاده همکاری کنند.

محسنی همچنین عدم اجاره ماده ۱۰ قانون را یکی دیگر از مشکلات کارگران دانست وخاطرنشان کرد: سامانه ای طراحی شده تا تمامی کارفرمایان با ثبت اطلاعات کارگران خود قراردادهای رسمی را در این سامانه ثبت کنند که این طرح در استان همدان انجام نشده و هیچ کارگری قرارداد رسمی در دست ندارد تا در صورت بروز مشکل بتواند کارگری خود برای کارفرمای موردنظر را اثبات کند در برخی موارد عدم شاهد و پرداخت حق حساب ادعای کارگر را رد و حقوقش را پایمال کرده است. 

رئیس کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار استان همدان در ادامه به موضوع تشکیل شورا‌های اسلامی کار و یا تشکلات کارگری اشاره کرد افزود: اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان برای راه‌اندازی تشکل‌های کارگری سنگ‌اندازی می‌کند.

وی با بیان اینکه از 15 شرکت تقاضای تشکیل شورای اسلامی کار داشته‌ایم، افزود: درخواست تشکیل این 15 شورای اسلامی کار به اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی ارسال شده اما از سوی مدیرکل این اداره رایزنی‌هایی انجام شده که جلوی تشکیل آنها را گرفته است. 

 رئیس کانون هماهنگی شورا‌های اسلامی کار استان همدان با تاکید بر اینکه انجمن صنفی و شورای اسلامی کار هیچ هزینه‌ای برای کارفرما ندارد ، بیان کرد: از هشت سال گذشته همکاران شورای اسلامی کار کارخانه کیوان همدان را اداره می‌کنند. 

 وی با اشاره به اینکه کارگران نمی‌خواهند کارفرمایان دچار مشکل شوند و بین کارگر و کارفرما تقابل وجود ندارد، افزود: مدیرکل کار استان تعداد تشکل‌های کارگری استان را 226 مورد عنوان کرده در حالی که در استان همدان یک انجمن صنفی، 25 شورای اسلامی کار و 114 نماینده کارگری وجود دارد. 

 وی از وجود ۲۴۸ هزار کارگر در استان همدان خبر داد و گفت: ۲۳۵ هزار کارگر در همدان از بیمه کارگری تامین اجتماعی بهره مند هستند که عدم پرداخت حق تامین اجتماعی توسط کارفرمایان مشکلاتی برای تامین اجتماعی به وجود خواهد آورد ضمن اینکه باید بدانند این پول بیت المال نیست اما حق الناس است.

محسنی در خصوص مجموعه فرهنگی ورزشی کارگران اظهار داشت : این مجموعه با نام کارگران و به کام سایرین است و از زمان واگذاری به بخش خصوصی هیچ کارگری رنگ‌و بوی مجموعه را به خود ندیده است. 

 وی با بیان اینکه درآمد مجموعه فرهنگی و ورزشی کارگران در جیب استان است و کارگران از آن بهره‌مند نمی‌شوند ،ادامه داد: با این شرایط تقاضا داریم عنوان «کارگران» را از این مجموعه حذف کنند.

محسنی با اشاره به اینکه استفاده از این مجموعه را برای کارگران و خانواده آنها رایگان باید باشد، گفت: اگر گفته شد کارگری از این مجموعه استفاده می‌کند بدانید دروغ می‌گوید . 

 وی در پایان با گلایه از تبدیل شدن واحدهای تولیدی در ورودی های همدان با باغ تالار خواستار رسیدگی هرچه سریعتر مقامات قضایی و دولتی به این مسئله شد

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان همدان بخش خصوصی جامعه قانون همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۹۶۲۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روستاهای زنجان به کارگاه عمرانی تبدیل شده‌اند

مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای اسلامی استانداری زنجان با اشاره به نتایج مثبت پرداخت تسهیلات به دهیاری‌ها گفت: رشد اعتبارات و تجهیز دهیاری‌ها به ماشین‌آلات باعث شد حجم عملیات عمران روستایی در استان به طور قابل توجهی بالا برود و مناطق روستایی استان از این لحاظ به کارگاه عمرانی تبدیل شود.

وجیه‌الله بیگدلی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در زنجان اظهار کرد: سال گذشته بالغ بر دو هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال تسهیلات کم‌بهره برای خرید ماشین‌آلات سبک و سنگین به دهیاری‌های استان اختصاص پیدا کرد.

وی با اشاره به نتایج مثبت پرداخت تسهیلات به دهیاری‌ها گفت: رشد اعتبارات و تجهیز دهیاری‌ها به ماشین‌آلات باعث شد حجم عملیات عمران روستایی در استان به طور قابل توجهی بالا برود و مناطق روستایی استان از این لحاظ به کارگاه عمرانی تبدیل شود.

مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای اسلامی استانداری زنجان تصریح کرد: این تسهیلات در راستای ایجاد درآمد پایدار برای دهیاری‌ها در جهت افزایش سطح خدمت‌رسانی به روستاییان پرداخت شد.

وی با بیان اینکه با تأسیس دهیاری در ۵۲ روستای جدید طی فعالیت دولت سیزدهم، تعداد دهیاری‌های استان به ۷۰۹ مورد رسیده است، اضافه کرد: همچنین ۶۲۵ دهیاری در استان ارتقا پیدا کرد که این موضوع در تخصیص اعتبار و ماشین‌آلات به دهیاری‌ها بسیار مهم است.

بیگدلی گفت: بر اساس نتایج سرشماری سال ۹۵، جمعیت روستایی استان زنجان بالغ بر ۳۴۶ هزار نفر است که این میزان ۳۷ درصد کل جمعیت استان را شامل می‌شود.

کد خبر 748686

دیگر خبرها

  • ۱۸ هزار و ۹۱۵ کارگاه فعال ‌در لرستان وجود دارد
  • بازوان توانمند کارگران تضمین کننده توسعه و رونق تولید در جامعه است
  • بیش از ۷۰ درصد جمعیت کردستان از خدمات وزارت کار بهره‌مند هستند
  • روستاهای زنجان به کارگاه عمرانی تبدیل شده‌اند
  • بیش از ۱۰ هزار واحد صنعتی به چرخه تولید بازگشتند
  • رشد اعتبارات سفر دولت در استان سمنان/ واحدهای تولیدی جان گرفتند
  • قدردانی از کارگران واحد‌های تولیدی و خدماتی همدان
  • امنیت شغلی کارگران در کاشان تامین شود
  • وجود بیش از ۱۹ هزار واحد کارگری و کارگاه‌های تولیدی در کردستان
  • خواسته‌های بحق جامعه کارگری، تشکیل تشکلات کارگری در واحد‌های تولیدی