Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس بنیاد مستضعفان گفت:خودکفایی در تولید پیوندک گردو در کشور که امروز به دست کشاورزان ایرانی محقق شده موجب رشد و توسعه اقتصاد کشاورزی در کشور می‌شود. ۱۲ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۲ استانها قزوین نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، پرویز فتاح صبح امروز در بازدید از چندین پروژه تولیدی و کشاورزی زیر نظر هلدینگ کشاورزی و دامداری بنیاد مستضعفین کشور در استان های زنجان، قزوین و البرز در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی اظهار داشت: خوشبختانه امروز در بازدید از شرکت کشاورزی و دامداری خرمدره از خودکفایی در تولید پیوندک گردو برای نخستین بار در کشور خبر داده شد که اتفاق خوشایندی در این حوزه محسوب می شود و منجر به توسعه اقتصاد بخش کشاورزی در کشور خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: پیش از این برای تامین پیوندک ها مجبور به واردات بودیم که بر اساس گفته‌های فعالان بخش کشاورزی شرکت خرمدره تا سال آینده از واردات آن برای نیاز واحد و استان های دیگر خودکفا می‌شویم.

رییس بنیاد مستضعفین کشور در بازدید از واحدهای دامی و باغات این شرکت بیان کرد: تولید علمی و تخصصی بر اساس بسترهای علمی موجود قطعا منجربه افزایش کیفیت تولید و اقتصادی شدن پروسه فعالیت در کشور می‌شود.

«گزارش عمل‌نکرد»| «خودکفایی»، شاید دولتی دیگر/ چرا از تولید 100میلیون تن محصول کشاورزی محروم شدیم؟عضو کمیسیون کشاورزی مجلس: دولت استراتژی مدونی برای توسعه کشت گلخانه‌ای ندارد‌سوءاستفاده مفسدان ‌از بخش کشاورزی؛ هزینه تولیدات 48 درصد افزایش یافت‌

فتاح گفت:شرکت کشت و صنعت شهرستان خرمدره با فعالیت در حوزه باغداری، کشاورزی و دامداری مجموعه کاملی است که با بیش از 60 سال سابقه فعالیت توانسته امروز سهم قابل توجهی از تولیدات این عرصه را در کشور داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: در 20 سال گذشته با گرایش جدید این واحد و مدرن‌تر شدن نحوه فعالیت آن شاهد افزایش کیفی و کمی در تولیدات این واحد هستیم که آن را به یکی از برترین‌ها تبدیل کرده است.

رئیس بنیاد مستضعفان کشور گفت: امروز این واحد با بیش از یک هزار دویست هکتار باغ، هشت هزار راس گام و تولید روزانه 130 تن شیر با کیفیت توانسته جایگاه خوبی در کشور کسب کند و خوشحالیم که سیاست های انتقال از فعالیت سنتی به سمت مدرنیته در این واحد در به خوبی اجرایی شده است.

راندمان تولید در بستر فعالیت علمی رشد چندین برابری داشته است

علی رضایی رودباری مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری و مرغداری دشت خرمدره در بخش دیگری از این بازدید اظهار داشت: این شرکت با رشته فعالیت در حوزه کشاورزی، دامداری و باغداری در سه واحد عملیاتی در حال فعالیت است.

وی افزود: میزان تولید این واحد امروز به 132 تن در روز رسیده است و بیش از 10 درصد از کل تولید شیر در هلدینگ کشت و صنعت بنیاد مستضعفین کشور در این واحد تولید می‌شود.

مدیرعامل شرک تکشت و صنعت خرمدره اذعان داشت: راندمان تولید شیر در این واحد که براساس جدیدترین متد روز در حال فعالیت است به 42 کیلوگرم برای هر راس گاو رسیده است که از میانگین های کشوری بالاتر است.

رضایی گفت: در حوزه اصلاح نژاد درختان و باغداری مدرن در ارقام گردو نیز وارد شده ایم و با پیوند درختان راندمان تولید را چندین برابر کرده‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: به امید خدا تا سال 1400 می‌توانیم در تولید پیوندک به خودکفایی برسیم.

انتهای پیام/ ت

R41364/P/S6,63/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۹۶۸۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت تا حد امکان برای برنج و چای «خرید تضمینی» نخواهد داشت

به گزارش خبرنگار مهر، «محمدعلی نیکبخت» وزیر جهاد کشاورزی، امروز در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به رصد این وزارتخانه روی محصولات اظهار کرد: برنامه تولید و تنظیم را بررسی می‌کنیم و بر اساس پیش‌بینی‌هایی که صورت می‌گیرد، اگر مازاد بر نیاز داشته باشیم، بدون هیچ‌گونه محدودیت، صادرات محصولات کشاورزی را در دستور کار خود قرار می‌دهیم.

وی با اشاره به خرید تضمینی محصولات کشاورزی اظهار کرد: تمام تلاش ما این است که محصولات کشاورزی را با صنعت، بازرگانی و تجارت گره بزنیم؛ این موضوع در سال ۱۴۰۲ در دستور این وزارتخانه بود و امسال هم با جدیت دنبال می‌شود.

نیکبخت اضافه کرد: با توجه به تجربه‌ای که در سال ۱۴۰۲ به دست آوردیم، در آینده با حداقل خطا این پروژه را اجرا خواهیم کرد؛ صنایع غذایی هم به عنوان بخشی از زنجیره تولید که مسوولیت فرآوری خام محصولات کشاورزی را برعهده دارد، مورد توجه ما است و باید در خدمت تولیدکننده باشد.

وزیر جهاد کشاورزی در ادامه گفت: با هماهنگی با صاحبان صنایع، به دنبال آن هستیم که آن‌ها به سمتی حرکت کنند که محصولات مازاد کشاورزان را خریداری کنند.

نیکبخت گفت: در مورد برخی محصولات کشاورزی از جمله برنج، چای و دانه‌های روغنی، سیاست ما این است که تا می‌توانیم دولت به عنوان خرید تضمینی، ورود پیدا نکند تا بازرگان‌هایی که کار واردات این محصولات را انجام می‌دهند یا کارخانجاتی که محصولات در این حوزه تولید می‌کنند، محصولات کشاورزان را خریداری و فرآوری کنند.

کد خبر 6094180

دیگر خبرها

  • بازدید وزیر جهاد کشاورزی از بزرگ‌ترین رویداد تولید،تجارت و صادرات
  • دولت تا حد امکان برای برنج و چای «خرید تضمینی» نخواهد داشت
  • هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحد‌های خوراک دام و طیور
  • تولید بیش از ۶۰ هزار تن گندم در کنگاور
  • خودکفایی، اشتغال و معیشت با استفاده از پساب‌های کشاورزی
  • خودکفایی در تولید برخی از ملزومات خودرو‌های سنگین در جنوبشرق کشور
  • کشاورزان هم پاداش می گیرند هم برق رایگان
  • علت افزایش قیمت برنج ایرانی مشخص شد
  • نقش کارگران در تولید بی‌بدیل است
  • ضرورت مدیریت صحیح منابع آبی در فصل زراعی/ مدیران پای کار باشند