Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-07@13:48:52 GMT

ساکشن چربی‌های زائد بدن، عارضه دارد؟

تاریخ انتشار: ۱۲ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۹۶۸۱۵

یک فوق تخصص جراحی ترمیمی، پلاستیک و زیبایی با اشاره به موضوع ساکشن‌های جدید، گفت: افراد برای کاهش چربی بدنی به هیچ عنوان نباید به انجام یک روش خاص ساکشن اصرار داشته باشند؛ چرا که این مسئله بستگی به شرایط بیمار و میزان چربی بدن او دارد.

به گزارش ایسنا، دکتر محسن ایزدی با بیان اینکه در دهه ۹۰ میلادی با شایع شدن ساکشن و بر سر زبان افتادن آن در سراسر جهان مثل هر پدیده جدید دیگری مردم بیش از حد به آن روی آوردند، گفت: انجام این عمل بدون در نظر گرفتن اصول علمی و توسط افرادی که برای اینکار آموزش کافی ندیده‌اند، منجر به بروز عوارض زیاد و حتی مرگ‌ومیر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین علت نوعی بدبینی خاص نسبت به این عمل به وجود آمد که هنوز هم در بعضی از افراد جامعه وجود دارد.

وی افزود: اما با گذشت زمان و با به وجود آمدن استانداردهای علمی و دخالت مراجع قانونیِ علمی مانند انجمن بین‌المللی جراحان پلاستیک، عوارض این اقدام در حد قابل قبول نسبت به نتیجه‌ای که بیمار از این عمل می‌گیرد، بسیار پایین آمده است. به طوری که امروزه اگر به طور کلی این عمل با رعایت موازین صحیح علمی و توسط افراد متخصص که برای این کار تعلیم کافی دیده‌اند، انجام شود، جزو اعمال جراحی کم خطر شناخته می‌شود. اکنون لیپوساکشن در سراسر جهان بیش از هر نوع جراحی پلاستیک و زیبایی انجام می‌شود.

ایزدی با اشاره به اینکه امروزه بسیاری از بیماران مراجعه کننده از پزشک خود درخواست دارند برای از بین بردن چربی زاید اندام و بدن آنها از وسایل جدیدتر مثل لیپوماتیک، اولترا سوند، کرایو و لیزر لیپولیز و ... استفاده کنند، افزود: این تصور غلط وجود دارد که این وسائل عوارض کمتری دارند. باید توجه کرد که اگر مقدار چربی‌های زاید بسیار کم باشند مانند آنچه که در غبغب و یا نزدیک مفاصل وجود دارد، فقط با ذوب کردن چربی بدون نیاز به ساکشن اجازه دهیم که توسط بدن جذب شوند، اما در چربی‌های بیشتر که نیاز به ساکشن وجود دارد، این دستگاه‌ها، همان ساکشن هستند که وسائل بیشتری داشته و کار بیشتری انجام می‌دهند.

وی افزود: اکثر این دستگاه‌ها به صورت تخریب سلول‌های چربی از طریق لیزر یا امواج صوتی و ... عمل می‌کنند. علاوه بر این کانولا یا لوله ساکشن در این دستگاه‌ها بعضا حرکات اضافی مانند چرخش، دوران و... دارد. بنابراین هرگز اینطور نیست که عوارض آنها کمتر از ساکشن معمولی باشد. از طرفی از آنجایی که این دستگاه‌ها معمولا پیچیده‌تر هستند و کار با آنها بسیار زمان‌برتر از ساکشن معمولی است، زمان بیهوشی بیمار هم طولانی‌تر می‌شود. علاوه بر این برخی از آنها تاییدیه FDA یا سازمان غذا و داروی آمریکا را که مورد قبول تمامی پزشکان دنیاست، ندارند.

این فوق تخصص جراحی ترمیمی پلاستیک و زیبایی ادامه داد: البته همه این موارد به این معنا نیست که نباید از این دستگاه‌ها استفاده کرد. بدون تردید این دستگاه‌ها نسبت به ساکشن معمولی کارایی بیشتری دارند و در برخی موارد خاص می‌توانند برای بیمار مفید بوده و نتیجه عمل بهتری داشته باشند. البته به شرط آنکه متخصص مربوطه دانش و تجربه لازم را در زمینه این دستگاه‌ها داشته و بر حسب نیاز بیمار و موارد معین از آن‌ها استفاده کند.

بنابر اعلام روابط عمومی انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران، ایزدی همچنین گفت: برای بیمار لازم است که به هیچ عنوان پزشک خود را وادار به استفاده از نوع خاصی از این لوازم نکند و اجازه دهد که جراح متخصص بر حسب علم، دانش و تجربه خود و نیاز بیمار مراجعه‌کننده، در این باره تصمیم صحیح را برای بیمار اتخاذ کند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: ساکشن چربی بدن عارضه سعید ملایی محسن حاجی میرزایی عمار صالحی علی اصغر مونسان سرگئی لاوروف ماه محرم سامانه سماح ماهواره ناهید هفته امر به معروف و نهی از منکر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۹۶۸۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهیه «غذای پزشکی» از ژل‌های حامل لیپاز پانکراسی 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، خسروشاهی اصل،   استاد دانشگاه ارومیه این دستاورد را با حمایت بنیاد ملی علم ایران بدست آورد.

این  محقق درخصوص تعریف غذا‌های پزشکی گفت: غذا‌های پزشکی، نسل جدیدی از غذا‌ها هستند که با غذا‌های متداول و نیز غذا‌های فراسودمند متفاوتند و هدف از تهیه و مصرف این دسته از غذا‌ها،   کمک به درمان بیماران است.

وی افزود: موضوع تحقیق یکی از نیاز‌های جامعه است که در بیماری نارسایی پانکراس کاربرد دارد؛ چرا که در این بیماری، پانکراس به تدریج توانایی تولی آنزیم‌های پانکراتیک را از دست می‌دهد. در این صورت جذب چربی و پروتئین مختل می‌شود.

خسروشاهی گفت: لیپاز پانکراس یکی از آنزیم‌های بسیار مهم برای هضم چربی‌ها است و از ناپایدارترین آنزیم‌های پانکراتیک به شمار می‌رود. مهمترین مشکل افرادی که نارسایی پانکراس دارند، کمبود یا فقدان آنزیم لیپاز است.

این پژوهشگر گفت: کمبود هضم لیپولیتیک پانکراسی غیر قابل جبران است و، چون منبع عمده انرژی چربی است احتمال سوء تغذیه افزایش پیدا می‌کند و به دنبال آن فقر ویتامین و ریزمغذی‌ها ایجاد می‌شود. همین امر موجب نارسایی پانکراس آنزیم لیپاز به بدن می‌شود. با توجه به اینکه، ژلان قادر به تشکیل هیدروژل‌های وابسته به دما و مقاوم به اسید است؛ می‌توان از آن در تهیه غذا‌های پزشکی که داروی مورد نظر را از معده به سلامت عبور می‌دهند استفاده کرد.

وی افزود:  با توجه به اینکه ژلان قادر به تشکیل هیدروژل‌های وابسته به دما و مقاوم به اسید است، می‌توان در تهیه غذا‌های پزشکی از آن استفاده کرد تا داروی مورد نظر از معده به سلامت عبور کند.

دیگر خبرها

  • دیگر نیازی به نمونه خون نیست/ ابداع فناوری سنجش اکسیژن در تنفس 
  • بهترین کلینیک‌ های لیزر موهای زائد آقایان در تهران
  • ۱۰ ماده غذایی که به شما در سفر به سوی کاهش وزن کمک می‌کنند
  • ۱۰ فایده پیاده روی در سلامت بدن
  • ۱۰ فایده پیاده روی در سلامت بدن | بهترین زمان پیاده روی چه زمانی است؟
  • غذای پزشکی تولید شد
  • تهیه «غذای پزشکی» از ژل‌های حامل لیپاز پانکراسی 
  • برگه‌های آزمایش الکی!
  • تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است/
  • تلاش ٢ ساعته نجاتگران هلال احمر برای دسترسی به مصدوم دارای عارضه قلبی در ارتفاعات شیوه بیرو اشنویه