Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای ظهر امروز در مراسم تکریم و معارفه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی با اشاره به اینکه در ایام ماه محرم و صفر باید تجدید بایت کنیم با ولایت و اباعبدالله الحسین (ع) که به فضل پرودرگار در رکاب حسین (ع) باشیم و باقی بمانیم اظهار داشت: جلوه‌های حرکت امام حسین (ع) همه در اوج است، همه ابعاد قیام امام حسین (ع)، عبرت‌آموز است، همه آن‌ها الگو است و تا ابد برای همگان درس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون اول قوه قضائیه بیان کرد:، اما یک بعد از قیام امام حسین (ع) بسیار می‌تواند مورد توجه ما باشد و آن اینکه اگرچه انحرافی در دین به وجود بیاید و اگر طاغوتان خواستند حق را از مدار خودش خارج کنند و نااهلان در مقام حق قرار بگیرند و بر مردم و ارزش‌های دینی سیطره پیدا بکنند، بر همگان لازم می‌شود ایستادگی کنند.

محسنی اژه‌ای عنوان کرد: اگر در این ایستادگی که ناحق می‌خواهد جای حق را قرار بگیرد، انسان همه چیزش را در راه استقامت بگذارد صحیح است و امام حسین (ع) این کار را کردند و از حریمش و از حیثیتشان و هر آنچه داشتند در طبق اخلاص گذاشته در مقابل منکر قرار گرفتند و در راه خدا ایثار کردند.

معاون اول قوه قضائیه خاطرنشان کرد: امروز شما می‌بینید، عزت و افتخار آفریده می‌شود و نظام جمهوری اسلامی یک جبهه مقاومت تشکیل داده و روز به روز پیروزتر می‌شود و دشمن هم پله پله ضعیف ضعیف‌تر می‌شود، ترامپی که در راس شیطان‌ها قرار داشت و حرف و حدیث‌ها می‌زد و پیغام و پسغام می‌فرستاد، چه شد؟ استقامت، ایستادگی بصیرت و همدلی و هماهنگی سبب پیروزی شد.

محسنی‌اژه‌ای با اشاره به اینکه در این مسیر باید با تاسی از امام حسین (ع) همه با هم، همراه و همدل با روحیه انقلابی و جهادی باشیم گفت: باید دوست را از دشمن و منافق را از صادق بشناسیم و به مردم و کشورمان خدمت کنیم، این صفا و صمینیت و همدلی وهمراهی هم در ایمان و قلب و هم در عمل چه زمانی به وجود می‌آید؟ باید یک نقطه و اتکایی وجود داشته باشد و آن ولایت فقیه است.

وی با بیان اینکه امروز باید ببینیم پرچم به کدام سمت بالا رفته و همگی حول آن جمع شویم تصریح کرد: اگر زیر این پرچم قرار بگیریم بسیاری از مسائل حل می‌شود؛ امام زمان (عج) واسطه خلق و خالق است و نایب بر حق او، حجت ماست.

معاون اول قوه قضائیه در ادامه با اشاره به اینکه نقش مدیر در هر دستگاهی فوق‌العاده حائز اهمیت است تاکید کرد: نقش مدیر را باید جدی بگیرم، هر کجا در مجموعه کوچک و بزرگ، مدیران شایسته و جهادی با روحیه انقلابی انتخاب کنیم، با همان امکانات و قوانین کار را پیش می‌برند و اگر مدیری با روحیات دیگر انتخاب کنیم با همان مشکلان کار طور دیگری پیش می‌رود یا نمی‌رود.

معاون اول قوه قضائیه در ادامه خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب می‌فرمایند در حال حاضر مسئله مهم اقتصاد است، دشمن بر مسائل اقتصادی ما تمرکز کرده است و شرایط شرایط جنگ اقتصادی است. قوه قضاییه نمی‌خواهد با بگیر و ببند تاثیر منفی ایجاد کند، ما استقبال می‌کنیم که در آخرین مرحله وارد شویم، اما تا جایی که دستگاه اجرایی کارشان را به نحو احسن انجام بدهند.

محسنی اژه‌ای ادامه داد: اگر برنامه‌ریزی‌ها خوب بود، نوبت به قوه قضائیه نمی‌رسید؛ در سال ۹۷ و ۹۶ حدود ۳۰ میلیارد دلار برای کنترل بازار ارز کشور هزینه شده که ۱۸ میلیارد آن برای سال ۹۶ بوده، از این مبلغ چقدر گره‌گشا برای کار مردم بوده، چقدر به دست مصرف‌کننده رسیده؟ چقدر به صورت غیرقانونی از کشور خارج شده است؟

وی اضافه کرد: در این شرایط به دستگاه‌های امنیتی، نیروی انتظامی و قوه قضاییه متوسل شدند که بیاید و جلوگیری کنید که وضعیت بازار در زمینه مسئله ارز بسیار ملتهب است.

محسنی اژه‌ای ادامه داد: نیروی انتظامی با کمبود نیرویی که دارد تعداد قابل توجهی از نیرو‌های آگاهی خودش را به صورت آشکار اختصاص به این کار داد و شبانه‌روز تلاش کردند تا برهم‌زنندگان بازار را پیدا کنند و در نهایت به این رسیدیم که زیر نظر بانک مرکزی دارند این کار را می‌کنند.

معاون اول قوه قضائیه با اشاره به اینکه در شرایطی هستیم که شیطان بزرگ شاخ و شانه می‌کشد، گفت: باید به بهترین نحو از ارز موجود خودمان استفاده کنیم واگر در زمان جنگ هستیم و تعداد مشخصی تیر داریم باید هرکدامش یک گره از کار را باز کند.

وی ادامه داد: بخشی از پرونده‌هایی که رسیدگی می‌کنیم مربوط به واردات و کسانی است که ارز به قیمت دولتی گرفتند، یا مطلقا جنسی وارد نکردند یا جنسی را وارد کرده و نگه داشته‌اند، ولی بعدا کالا را نفروخته و با قیمت ارز روز یا بیشتر از آن فروخته است.

معاون اول قوه قضائیه در ادامه تصریح کرد: کسانی که از سال ۹۷ تا به امروز محاکمه می‌شوند، کسانی هستند که تسهیلاتی گرفتند و باید آن را به سمت تولید و سرمایه‌گذاری می‌بردند، اما مشخص نیست دست چه کسانی رفته است؟

منبع: پارسینه

کلیدواژه: غلامحسین اژه ای بانک مرکزی قوه قضاییه واردات ارز دولتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۹۶۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قالیباف: منتظر برنامه بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز هستیم

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا،  دومین نشست بررسی مسائل ارزی شامگاه چهارشنبه (۵ اردیبهشت ماه) با حضور دکتر محمدباقر قالیباف رئیس مجلس، سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و امور دارایی، محمدرضا فرزین رییس کل بانک مرکزی، سید محمد حسینی معاون پارلمانی رییس جمهور،  محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی،  سیدشمس الدین حسینی رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید، عزت الله اکبری تالارپشتی رئیس کمیسیون صنایع و معادن،  حجت الاسلام محمدحسین حسین زاده بحرینی و محسن زنگنه از نمایندگان اقتصاددان مجلس و تعدادی از کارشناسان مرکز پژوهش‌ها در مجلس برگزار شد.

قالیباف در این نشست با بیان اینکه نباید به ارائه گزارش اکتفا کرد، گفت: زیرا در نشست قبلی به اندازه کافی گزارش ارائه شد و دوستان دولت باید به طور روشن و شفاف رویکرد رو به جلو برای مدیریت بازار ارز ارائه کنند.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ما دنبال تکرار جلسات نیستیم و جلسه سومی وجود ندارد، بنابراین باید در مورد موضوع به جمع‌بندی برسیم و نتیجه نهایی را  به صحن علنی ارائه کنیم و در این رابطه با توجه به اصرار نمایندگان برای بررسی موضوع در صحن علنی، به صورت مشخص به نمایندگان گفتم اگر به جمع‌بندی و اتفاق نظر با دولت نرسیم مجلس خود به جمع‌بندی روشن می‌رسد.

قالیباف با تاکید بر اینکه باید بر روی اصل موضوع بحث و گفت‌وگو کنیم و در مورد رویکردها، اشکالات و راهکار‌ها به جمع‌بندی برسیم، تصریح کرد: واقعیت این است که ناترازی‌ها در قیمت ارز تاثیرگذار است بنابراین نمی‌توان نظام یکپارچه اقتصادی را نادیده گرفت و دولت و مجلس باید به این مهم توجه داشته باشند.

رئیس قوه مقننه کشورمان با یادآوری اینکه حکمرانی از دو بخش تشکیل می‌شود، گفت: یک بخش تشخیص علمی و دیگری تصمیم سیاسی است؛ تشخیص‌های علمی ما به دلایل مختلف تحت تاثیر تصمیم‌های سیاسی قرار دارد درحالی که اگر ترکیب آنها را با هم رعایت کنیم می‌توانیم مشکلات را حل کنیم، اما اگر تشخیص علمی را فدای تصمیم سیاسی کنیم به طور حتم دچار مشکل خواهیم شد.

وی افزود: همچنین اگر به تشخیص علمی بدون شرایط سیاسی کشور توجه کنیم با مشکل مواجه خواهیم شد بنابراین تعادل این موضوع مهم است.

قالیباف با تاکید بر اینکه مجلس در عین اختلاف سلیقه و اختلاف دیدگاه با سیاست‌های ارزی دولت همراهی کرده است، گفت: همه اختیار‌های موجود در قانون دائمی را به رئیس بانک مرکزی دادیم و هر چه ایشان در جلسه سران قوا بیان کردند قبول کردیم، اما شرایط کنونی نشان می‌دهد که هم رویکرد اقتصادی و هم رویکرد مدیریتی در موضوع ارز دچار اشکال است.

وی با اشاره به تورم کالا‌های اساسی که با ارز ترجیحی وارد می‌شوند و تاکید بر ضرورت اصلاح رویکرد‌های اقتصادی در این زمینه، گفت: به طور روشن و مشخص امروزه در سیاست‌های ارزی از نگاه اقتصادی دچار مشکل هستیم و طرح جامعی برای رویکرد اقتصادی در ارز وجود ندارد.

قالیباف خطاب به مسئولان اقتصادی حاضر در نشست، گفت: ما رویکرد اقتصادی مان در حوزه مدیریتی را اعلام کردیم و تا روز یکشنبه برای دریافت برنامه دولت منتظر می‌مانیم، اما اگر برنامه و سیاست ارزی دولت ارائه نشود، مجلس جلسه خواهد گذاشت و طرح خود را ارائه می‌کند.

شایان ذکر است؛ در این جلسه محمدرضا فرزین رییس کل بانک مرکزی گزارشی از وضعیت بازار ارز و تحولات اقتصاد کلان کشور ارائه کرد.

همچنین وزیر اقتصاد و روسای کمیسیون‌های اقتصادی، صنایع و معادن و جهش و رونق تولید مجلس هم به تشریح راهکار‌های خود برای کنترل نرخ ارز پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پاسخ معاون رئیسی به انتقادات ارزی قالیباف
  • پاسخ معاون پارلمانی رئیس جمهور به انتقادات ارزی رئیس مجلس
  • پاسخ معاون پارلمانی رئیس جمهور به اظهارات قالیباف
  • کاهش غیر منتظره نرخ تورم در حوزه پولی یورو /انتظارات بازار و بانک مرکزی اروپا
  • منتظر برنامۀ بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز هستیم
  • قالیباف: منتظر برنامه بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز هستیم
  • حراج شمش طلا در مرکز مبادله توانسته به قیمت بازار آزاد کمک کند؟
  • گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی
  • سعید احمدی پویا سرپرست معاونت نظارت شرکت شاپرک شد
  • معرفی توانمندیهای نظام بانکی ایران در نشست با مدیران بانک مرکزی پاکستان.