Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@09:57:56 GMT

دفن روزانه ۵ تن پسماند غیرقابل بازیافت در کاشان

تاریخ انتشار: ۱۲ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۹۸۱۹۹

دفن روزانه ۵ تن پسماند غیرقابل بازیافت در کاشان

حسین خادمی در گفت و گو با خبرنگار مهر، ضمن عرض تسلیت به مناسبت فرا رسیدن ایام عزاداری شهادت امام حسین (ع) اظهار داشت: استفاده بیش از حد از ظروف پلاستیکی و یک بار مصرف تبعات سنگینی را برای محیط زیست به دنبال دارد.

وی با بیان اینکه ظروف یک بار مصرف بار مالی هیئات مذهبی را افزایش می‌دهد، افزود: علاوه بر این موضوع مدیریتی در مصرف ظروف یک بار مصرف وجود ندارد و پس از پایان مصرف در هر نقطه‌ای رها می‌شود که جلوه بصری ناخوشایندی را برای ما تداعی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازیافت ظروف یک‌بار مصرف نیازمند تکنولوژی خاصی نیازمند است

رئیس اداره حفاظت محیط زیست کاشان با بیان اینکه این فرایند علاوه بر افزایش بار مالی هزینه اجتماعی نیز بر شهرداری‌ها تحمیل می‌کند، ابراز داشت: با وجود آنکه دستگاه‌هایی برای بازیافت ظروف یک‌بار مصرف در کاشان وجود دارد اما این اقدام مستلزم تحمیل هزینه‌های مربوطه است و بر همین اساس می‌توان با حداقل مصرف کردن این ظروف هزینه‌های ناشی از آن را تا حدود قابل توجهی کاهش داد.

وی با بیان اینکه بازیافت ظروف یک‌بار مصرف نیازمند تکنولوژی خاصی نیازمند است، گفت: از آنجا که ظروف یک‌بار مصرف با سایر پسماندها همچون خاک و شیرابه‌های پسماندهای شهری مخلوط می‌شود، هزینه‌ای بابت زدودن این پسماندها از ظروف یک‌بار مصرف نیز به سیستم بازیافت شهری تحمیل می‌شود.

قطع ۱۷ اصله درخت برای تولید یک تن سلولز

خادمی با بیان اینکه احتمال دارد که این ظروف یک‌بار مصرف بر اساس خطاهای دستگاه بازیافت و برخی دلایل دیگر به چرخه بازیافت وارد نشوند، افزود: در صورت بروز چنین اتفاقی طبیعت ما دچار آسیب می‌شود چراکه تجزیه آنها نیازمند ۵۰۰ سال زمان است، گاهی این ظروف از طریق دام خورده می‌شود که تبعات خاص خود را به دنبال دارد.

وی ضمن ارائه پیشنهاداتی در راستای کاهش مصرف ظروف یک‌بار مصرف گفت: بهتر است تا در صورت امکان به جای استفاده از ظروف یک‌بار مصرف از ظروف چند بار مصرف مانند شیشه‌ای، استیل و غیره استفاده کنیم.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست کاشان تاکید کرد: ظروف سلولزی نیز با وجود آنکه در طبیعت تجزیه می‌شوند اما باید برای ساخت یک تن سلولز ۱۷ اصله درخت را قطع کرد که این موضوع نیز در نوع خود تهدیدی برای طبیعت محسوب می‌شود.

۱۵ درصد از موارد غیرقابل بازیافت از مواد پلی اتیلن و پلاستیکی است

رئیس اداره حفاظت محیط زیست کاشان با بیان اینکه ۱۵ درصد از موارد غیرقابل بازیافت از مواد پلی اتیلن و پلاستیکی است، ابراز داشت: روزانه چهار تن پسماند غیرقابل بازیافت در کاشان تولید می‌شود که این مواد به ناچار تدفین و به مرور زمان به مواد میکرو پلاستیکی تبدیل می‌شود که آثار سو زیست محیطی را به دنبال دارد.

کد خبر 4710263

منبع: مهر

کلیدواژه: حسین خادمی سازمان محیط زیست مدیریت پسماند هفته دولت بوشهر قزوین شیراز ماه محرم ایلام گرگان شهرکرد استانداری سمنان یاسوج خطبه های نماز جمعه خرم آباد اربعین حسینی کرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۹۸۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سانفرانسیسکو؛ پیشرو در بازیافت آب

سانفرانسیسکو با بهره‌گیری از سیستم‌های «استفاده مجدد از آب خاکستری در محل» در ساختمان‌های بیشتر، شهرت خود را به‌عنوان شهر پیشرو در فناوری‌های استفاده مجدد از آب حفظ کرده است.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، سانفرانسیسکو متعهد به اجرای فناوری‌های استفاده مجدد از آب در محل برای کمک به حفظ آب و تقویت شهر در برابر خشکسالی مداوم است. سیستم‌های تصفیه و استفاده مجدد آب در محل، فاضلاب ساختمان‌ها را به آب تصفیه‌شده برای کاربردهای غیر آشامیدنی، اصلاح‌های خاک ارگانیک و انرژی گرمایی فاضلاب بازیافتی تبدیل می‌کند.

سانفرانسیسکو، پیشرو در بازیافت آب

سانفرانسیسکو اکنون برای نصب و راه‌اندازی سیستم‌های استفاده مجدد از آب در محل، پیشرفت‌های جدیدی به مساحت ۱۰۰ هزار فوت مربع یا بیشتر نیاز دارد که به کاهش هزینه‌های عملیاتی ساختمان‌ها کمک می‌کند و در برابر افزایش نرخ‌های آب و برق و کمبود آب مقاوم است. استفاده مجدد از آب در محل تنها یک ابتکار پایدار نیست، بلکه یک بخش حیاتی از توسعه شهری مسئولانه به‌ویژه در شهری با فشار آب پایین مانند سانفرانسیسکو است. این سیستم نه‌تنها فشار بر منابع آب شهری را کاهش می‌دهد، بلکه فرهنگ مراقبت از محیط زیست را در جوامع خود تقویت می‌کند.

ساختمان‌های استفاده کننده از این سیستم‌ها مجموعه متنوع بازیافت آب شهر را گسترش می‌دهند و در عین حال نمونه‌ای برای توسعه پایدار املاک و مستغلات سانفرانسیسکو هستند.

این شهر در نوامبر ۲۰۲۲ از اولین سیستم استفاده مجدد از آب مورد تأیید و عملیاتی شهر در یک ساختمان آپارتمانی ۴۰ طبقه در مرکز شهر رونمایی کرد و امروز با افزودن دو سیستم جدید در این زمینه، موقعیت خود را به‌عنوان پیشرو در فناوری‌های استفاده مجدد از آب تثبیت کرده است. یکی از این سیستم‌ها سالانه ۲.۹ میلیون گالن آب و سیستم دیگر تا یک میلیون گالن آب را بازیافت خواهد کرد که با استفاده شدن در محل شست‌وشوی سرویس‌های بهداشتی، برج‌های خنک‌کننده و آبیاری، تا میزان قابل‌توجهی به کاهش مصرف آب در ساختمان‌های میزبان خود منجر می‌شود.

افزایش و به حداکثر رساندن استفاده از آب بازیافتی در ساختمان‌ها و تأسیسات نشان‌دهنده رهبری و نظارت جهانی سانفرانسیسکو در استفاده بهینه از آب است. این شهر حرکتی را به سمت استفاده کارآمدتر و آگاهانه از آب در قلب محیط ساخته‌شده خود تسریع و با استفاده از نوآوری و فناوری، مالکان و اپراتورهای ساختمان را قادر می‌کند تا نقشی فعال در شکل‌دهی منظر شهری پایدارتر و مقاوم‌تر در برابر آب ایفا کنند.

کد خبر 748722

دیگر خبرها

  • سانفرانسیسکو؛ پیشرو در بازیافت آب
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا دندان‌درد غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا درد دندان غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • توسعه صنعت نوغانداری، نیازمند تغییر الگوی مصرف 
  • پروژه شهرک بازیافت در مرحله واگذاری به پیمانکار قرار دارد
  • شهرک بازیافت در قم احداث می شود
  • کلید اصلی کاهش وزن مشخص شد!
  • حل معضل پسماند در استان نیازمند هم افزایی مردم و مسئولان مرتبط است
  • لزوم کاهش مصرف کیسه‌ها و ظروف یکبار مصرف پلاستیکی
  • ۱۳ میلیون خودروی فرسوده روزانه ۶۳ میلیون لیتر سوخت مصرف می‌کنند