Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان،   زرین سرحدی نژاد عضو هیات علمی دا‌نشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: به دنبال حرارت دادن گیاه دارویی یک سری مواد موثره آن گیاه در آب آزاد می‌شود، اما این مواد موثره تمایل دارند جذب تفاله‌ها شوند، زمانی که بعد از دم کشیدن دمنوش تفاله‌ها را جدا نکنیم مواد موثره جذب تفاله هامی شوند و باعث کاهش اثر بخشی می‌شوند، در نتیجه به تمامی افراد توصیه می‌کنم تفاله‌ها را حتما جدا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در مورد تفاوت جوشانده با دمنوش افزود: در روش جوشانده از حرارت مستقیم استفاده می‌کنیم و عموما توصیه می‌شود اجزایی از گیاه که ظریف‌تر و لطیف‌تر هستند از روش دم کردن، اما ریشه‌ها و ساقه‌ها به دلیل سخت‌تر بودن از حرارت مستقیم استفاده می‌شود.

سرحدی نژاد بیان کرد: مخلوط کردن چند گیاه دارویی برای دمنوش باید با آگاهی صورت گیرد و خود درمانی در هر شرایطی چه در دارو‌های شیمیایی و چه در دارو‌های گیاهی پسندیده نیست.

انتهای پیام/ی

چند گیاه دارویی را باهم خودسرانه مخلوط نکنید

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۹۸۵۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روستای بدون بیکار با پرورش گل در مازندران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، اهالی روستای وازیَک محمودآباد با پرورش گل و گیاه توانستند روستای بدون بیکار مازندران لقب بگیرند.


مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد با بیان اینکه از ۹۲ هکتار فضای گلخانه‌ای شهرستان محمودآباد ۳۷ هکتار آن در روستای وازیک واقع شده است گفت: ۱۶۹ نفر در این روستا به پرورش گل و گیاه مشغول هستند.


هادی زاده با اشاره به اینکه روستای وازیک سال ۱۴۰۰ به عنوان روستای گردشگری گل و گیاه مازندران معرفی شد افزود: با پرورش گل و گیاه در این روستا، وازیک روستای بدون بیکار مازندران هم لقب گرفت.


او ادامه داد: پرورش دهندگان گل و گیاه روستای وازیک با تولید و پرورش انواع گل‌های آپارتمانی، درخت و درختچه‌های زینتی در جشنواره‌های متعدد گل وگیاه حضور دارند و محصولاتشان به سایر نقاط کشور نیز ارسال می‌شود.


استان مازندران دارای ۱۱۴۵ هکتار فضای گلحانه‌ای است که در این زمینه، رتبه نخست کشور را دارد.

زینب دیوارگر و گزارشی از روستای بیکار مازندران:

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • هندوانه پخته سنگ کلیه را پودر می‌کند + طرز تهیه
  • چهارمین نمایشگاه گلخانه‌سازی، گل و گیاه چهارمحال و بختیاری
  • اشتیاق بانوان مازندرانی از شکوفه‌های نارنج / جای خالی مدیریت بر ماندگاری یک سنت دیرینه
  • خواص گیاه معجزه گر شنگ و روش مصرف آن
  • گیاهان مفید برای رشد و تقویت مو‌های نازک
  • روستای بدون بیکار در مازندران
  • روستای بدون بیکار با پرورش گل در مازندران
  • بردن گیاهان دارویی و مواد اسیدی به عربستان ممنوع است
  • ویتامین های مهم برای گیاهان آپارتمانی
  • مصرف این سه نوع چای چهره‌تان را ۲۰ سال جوان می‌کند