Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، محمدرضا قادری عضو هیئت مدیره شرکت ملی پست در نشستی که با حضور بهزاد اقبال خواه دیگر عضو هیئت مدیره و نمایندگان شرکت‌های بخش خصوصی که به دنبال اعلام فراخوان عمومی "نظارت بر قبول، حمل و رهسپاری و توزیع کلیه مرسولات خرید و فروش اینترنتی و همچنین مدیریت وجوه حاصله در سطح داخلی و بین‌المللی (درگاه) " شرکت کرده بودند، افزود: هدف ستاپ این است که با همکاری کسب و کار‌های خلاقانه، بستری را فراهم کند تا مشاغل و کسب و کار‌های سنتی دیجیتال و به روز شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او به قدمت ۱۰۴ ساله پست اشاره و تصریح کرد: در مقاطع مختلف تاریخی، پست تلاش کرده ماموریت خود را متناسب با شرایط روز جامعه مورد بازنگری قرار دهد، در شرایط فعلی که فناوری اطلاعات بر تمامی ابعاد زندگی سایه افکنده، پست با اجرای طرح تحول دیجیتال، ماموریت جدید خود را متناسب با این فضا تعریف کرده است.

عضو هیئت مدیره شرکت ملی پست با تاکید بر اینکه در گذشته، پست بیشتر به دنبال به دست آوردن بخشی از بازار بود، افزود: در ماموریت جدید به منظور چالاک‌تر شدن و بهبود کیفیت خدمات، حضور در بازار، بازاریابی و تامین نیاز مشتریان را به بخش خصوصی سپرده است و خود به مدیریت و فراهم آوردن شرایط مناسب کسب و کار‌ها می‌پردازد.

او در ادامه گفت: در قالب طرح تحول دیجیتال، ۱۰ سرویس اصلی پست به ۹۸ سرویس جزئی‌تر تبدیل شده است که این سرویس‌ها با فراخواندن بخش‌های خصوصی، به صورت مشارکتی ارائه خواهد شد.

قادری در خصوص نحوه مشارکت و طراحی مدل کسب و کار نیز گفت: با توجه به اینکه مدل ارتباط و تعامل هر کسب و کاری با مشتریانش متفاوت است بنابراین، همکاری پست نیز با شرکت‌های مختلف به شیوه‌های متنوع خواهد بود.

او نظارت بیشتر بر اجرای فرایندها، بهبود کیفیت و سرعت حمل و جابجایی و توزیع کالا‌ها و بسته‌ها و همچنین رعایت قوانین و مقررات در نوع کالا‌ها و خدمات ارسالی از سوی پست را مورد تاکید قرار داد.

عضو هیئت مدیره، لازمه به موفقیت رسیدن این مشارکت را انحصاری نبودن سرویس ها، رعایت انصاف و حقوق معنوی شرکا و ممانعت از ایجاد ممنوعیت کار شرکت‌های مختلف برای یکدیگر عنوان کرد.

در ادامه این نشست، نمایندگان بخش‌های خصوصی شرکت کننده در فراخوان، به طرح دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود در خصوص مباحث فنی و رسیدن به مدل مشارکت، پرداختند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دنیای ارتباطات فناوری اطلاعات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۹۸۷۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تولید با ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز

مهرداد عباد عضو کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، درباره مزیت ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز که جز مصوبات مجلس یازدهم است گفت: متأسفانه بخش خصوصی طی سال‌های اخیر نقش چشمگیری در صنایع بالا دستی نفت و گاز نداشته و البته اجازه ورود به داده نمی‌شد.

وی در ادامه بیان کرد: شرکت‌های خصوصی تاکنون نتوانستند در این حوزه فعالیت داشته باشند که رهبر معظم انقلاب نسبت به این مساله تأکیدات ویژه‌ای داشتند که باید بخش نفت و گاز را به بخش خصوصی سپرده شود؛ به عنوان مثال زمانی که قرار بود بهره برداری از پارس جنوبی را به ستاد اجرایی فرمان امام سپرده شود، مقام معظم رهبری اعلام کردند که برای بهره‌برداری از این حوزه‌ها باید بخش خصوصی ورود کند.

این عضو کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی در ادامه تاکید کرد: پروژه پارس جنوبی ۲۹ سال در جریان است، ابتدا آن را به توتال سپردند، بعدازآن بهره برداری به چینی‌ها دادند و سپس آن را به ستاد اجرایی فرمان امام ارجاع دادند. بخش خصوصی پتانسیل، سرمایه و تخصص دارد مخصوصاً در حوزه نفتی در حوزه گازی هم مسئله علم فوق سرد که یک حوزه خیلی گسترده‌ای است و بخش خصوصی در این حوزه کار می‌کند، وجود دارد ولی علم بهره برداری از گاز توسط بخش دولتی در کشور ما خیلی محدود است.

این عضو کمیسیون بهبود فضای کسب و کار اتاق بازرگانی توضیح داد: اگر به بخش خصوصی یک چاه گاز بدهند توانایی این را دارد که از آن گاز اقدام به خالص سازی پروپان، بوتان، اتان و … است. ولی این توانایی در دولت وجود ندارد و سالیان سال است یا گاز را می‌سوزانند و یا به صورت خام به فروش می‌رسانند. در عدم فروش خام فروشی گاز بخش خصوصی می‌تواند تأثیر زیادی داشته باشد.

عباد گفت: در حوزه نفتی هم در حوزه ساخت پالایشگاه و پتروشیمی مناقصه‌ها برگزار می‌شود و در انتها به دلیل روابطی که وجود دارد شرکت‌های دولتی و خصولتی موفق می‌شوند این پروژه‌ها را بگیرند، و بخش خصوصی در این حوزه‌ها ناکام می‌ماند.

عضو کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی با اشاره به اینکه شرکت‌های خصوصی در داخل کشور داریم که می‌توانند پالایشگاه بسازند توضیح داد: حتی برخی از شرکت‌های خصوصی ایرانی در ونزوئلا مشغول پالایشگاه سازی هستند چرا نباید بتوانند در داخل کشور اقدام به این کار کنند.

عباد ادامه داد: متأسفانه بهره‌وری شرکت‌های دولتی فعال در حوزه نفت و گاز ما خیلی پایین است. یکی از دلایل آن این است که دلسوزی لازم برای بهره برداری از میادین نفت و گاز ندارند. وقتی بهره بردار کار برای خودش باشد قطعاً تلاش بیشتری برای سود بیشتر انجام خواهند داد.

این عضو کمیسیون گفت: شرکت‌های خصوصی راندمان تولید بالاتری دارند مشکل ما در بخش دولتی بهره برداری کننده از میادین نفت و گاز راندمان پایین است، ولی با مجوز مجلس در برنامه هفتم برای ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز، این سد برطرف می‌شود و بخش خصوصی می‌تواند راندمان تولید و کیفیت تولید را در این بخش بالا ببرد.

وی خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم بهره‌وری را بالا ببریم قطعاً می‌توانیم به سود و توسعه بیشتری در میادین نفت و گاز دست پیدا کنیم. بخش دولتی در این سال‌ها نتوانسته اقدام به خالص سازی گاز کند در صورتی که امر بخش خصوصی در این حوزه ورود کند می‌تواند با به روز کردن تجهیزات پالایش نفت و گاز می‌تواند تمام گازهای فلر را جمع کند و خالص سازی و به سیستم وارد کند.

عضو کمیسیون انرژی با اشاره به اینکه از سوی دیگر شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند در بهره برداری از میادین نفت و گاز ورود کنند ادامه داد: در صنایعی که کشور به آنها نیاز دارد و آنها صنایعی دارند که منجر به توسعه کشور می‌شود مثل صنعت نفت و گاز، شرکت‌های خصوصی و دانش بنیان را باید در این حوزه وارد کنیم.

کد خبر 6096150

دیگر خبرها

  • تولید انبوه قطار ملی در ریل ماند/ مروری بر کارنامه قطار ایرانی
  • تولید انبوه قطار ملی در ریل ماند/مروری بر کارنامه قطار ایرانی
  • نخستین فضاپیمای سرنشین‌دار بوئینگ به مدار می‌رود
  • افزایش تولید با ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز
  • (تصویر) آمریکا پهپاد زیردریایی ساخت
  • ◄ رفع انحصار ریلی با ایجاد یک نهاد رگولاتوری
  • امکان تامین نهاده دام و طیور با کشت فراسرزمینی/می توان هاب غذایی منطقه شد
  • هفت کشور جهان تمام برق مورد نیاز را از منابع تجدیدپذیر تامین می‌کنند
  • کلانشهر تهران ۱۱ هزار دستگاه اتوبوس برقی نیاز دارد
  • سخنگوی دولت: مشکلی در تامین منابع ارزی نداریم