Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-08@03:53:17 GMT

سرویس مدارس در گیلان شناسنامه‌دار می‌شوند

تاریخ انتشار: ۱۲ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۹۹۷۸۶

سرویس مدارس در گیلان شناسنامه‌دار می‌شوند

رئیس پلیس راهور فرماندهی انتظامی گیلان از لزوم شناسنامه‌دار کردن سرویس مدارس این استان خبر داد و گفت: بر اساس یک طرح سراسری سرویس تمامی مدارس کشور از جمله گیلان ملزم به اخذ برچسب و شناسنامه فعالیت شدند. ۱۲ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۶:۲۳ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

سرهنگ محمدرضا محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت، از ابلاغ بخشنامه وزارت کشور به کلیه استانداری‌ها در مورد شناسنامه‌دار کردن سرویس مدارس خبر داد و اظهار داشت: سرویس‌هایی که بدون اخذ برچسب و شناسنامه اقدام به جابه‌جایی دانش‌آموزان کنند مشمول پرداخت جریمه نقدی و ممانعت از ادامه فعالیت می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس پلیس راهور فرماندهی انتظامی گیلان اداره کل آموزش و پرورش و کلیه شهرداری‌ها استان را مجری این طرح اعلام کرد و بیان داشت:  نیروی انتظامی و پلیس راهور به عنوان ناظر اجرای این طرح محسوب می‌شوند و در صورت مشاهده موارد تخلف بر اساس ضوابط و دستورالعمل‌های موجود با متخلفان برخورد می‌شود.

محمدی با بیان اینکه طرح صدور برچسب و شناسنامه‌دار کردن سرویس مدارس در کلیه نقاط شهری و روستایی استان گیلان اجرایی می‌شود ابراز داشت: مشابه این طرح سال گذشته در برخی استان‌ها از جمله گیلان به اجرا درآمد و امسال بر اساس تصمیم نهایی وزارت کشور اجرای آن در سراسر کشور الزامی شده است.

جدیدترین جزئیات از هوشمندسازی پلیس راهور در استان مرکزیپلیس راهور: حکم دیوان عدالت درباره موتورسواری بانوان قابل تسرّی به عموم نیستتهران| تشدید حضور مأموران پلیس راهور در دو خط B.R.T

وی با اشاره به اینکه جهت تهیه شناسنامه و برچسب که به شیشه خودرو سرویس نصب می‌شود متقاضیان باید به شهرداری‌ یا اداره آموزش و پرورش مربوطه مراجعه کنند افزود: برای اخذ مجوز فعالیت در سرویس مدارس یکسری فاکتورها نظیر سوابق، لزوم داشتن گواهینامه پایه دوم، شرایط سنی و موضوعاتی از این دست مدنظر است.

رئیس پلیس راهور فرماندهی انتظامی گیلان مشخص شدن جزئیات کامل اجرای این طرح و مؤلفه‌های موجود در آن را در روزهای آینده مورد تأکید قرار داد و تصریح کرد: فارغ از اجرای طرح شناسنامه‌دار کردن سرویس‌ها، اولیاء مدارس نباید به افرادی که فاقد مجوز مسافرکشی هستند اجازه فعالیت در این حوزه را بدهند.

محمدی در پاسخ به این پرسش که نحوه برخورد پلیس با اولیائی که خودشان برای دانش آموز خود اقدام به گرفتن سرویس می‌کنند چگونه است اظهار داشت: مسئولیت این‌گونه سرویس‌ها بر عهده خود اولیاء است اما سایر افرادی که متقاضی فعالیت در سرویس مدارس هستند باید برچسب و شناسنامه فعالیت را دریافت کنند.

وی تأمین امنیت دانش‌آموزان و استعلام راحت مشخصات رانندگان از طریق کدهای درج شده بر روی وسیله نقلیه را از کارکردهای طرح شناسنامه‌دار کردن سرویس مدارس خواند و گفت: جزئیات بیشتر این طرح و اینکه متقاضیان چگونه باید برچسب‌های یاد شده را تهیه کنند به زودی در قالب یک بخشنامه ابلاغ می‌شود.

انتهای پیام/ ت

R7877/P/S6,71/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۹۹۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رصد وانت‌بارهای میوه‌فروش در سنندج

سرپرست معاونت اجتماعی دادگستری استان کردستان گفت: وانت‌بارهای میوه‌فروش که به لحاظ ایجاد ترافیک در معابر اصلی سنندج به عنوان یکی از مظاهر بی‌نظمی در مدیریت شهری جلوه‌گر شده است، جمع‌آوری می‌شوند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، بهادر اسدی پیش‌ازظهر امروز در نخستین جلسه پیشگیری از تصادفات که در معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کردستان برگزار شد، اظهار داشت: ساماندهی وانت‌بارهای دوره‌گرد می‌تواند بخشی از نازیبایی‌های شهر سنندج را ترمیم بخشد. 

وی با اشاره به اینکه ساماندهی وانت‌بارها نیازمند یک کار تیمی و نیاز به همراهی همه ادارات ذیربط دارد، افزود: موضوع دست‌فروشی و وانت‌های میوه‌فروشی واقعیت جامعه ما هستند و توجه به معیشت این افراد در اجرای طرح ساماندهی ضروری است.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کردستان در بخش دیگری از سخنان خود فرهنگ‌سازی و تولید محتوای آموزشی مناسب برای رانندگان را اقدامی پراهمیت و اثرگذار در جهت کاهش تصادفات رانندگی ارزیابی کرد و از رئیس پلیس راهور، اداره کل آموزش و پرورش و صدا و سیمای مرکز استان خواست همکاری مشترکی را در جهت آموزش و فرهنگ‌سازی به منظور کاهش تصادفات در دستور کار خود قرار دهند.

وی با اذعان به اینکه عوامل انسانی مهم‌ترین دلیل تصادفات هستند، تصریح کرد: همه دستگاه‌ها ابتدا باید وظایف خود را به درستی انجام دهند و در گام بعد تعامل با سایر دستگاه‌های مرتبط با حوزه ترافیک را در دستور کار قرار دهند.

اسدی با اشاره به اینکه بیشترین مشکلات استان در حوزه ترافیک و حمل‌ونقل درون‌شهری مربوط به شهر سنندج است، عنوان کرد: کنترل پلیس راهور در شهر سنندج باید افزایش یابد و شهرداری نیز نسبت به رفع نواقص این حوزه بویژه در نصب دوربین‌های نظارتی و احداث پارکینگ اقدام کند.

به گزارش تسنیم؛ در پایان این جلسه مقرر گردید؛ شهرداری سنندج با همکاری دادستانی، پلیس راهور، نیروی انتظامی، فرمانداری و شورای هماهنگی ترافیک استانداری، وانت‌بارهای میوه‌فروش را که به لحاظ ایجاد ترافیک در معابر اصلی به عنوان یکی از مظاهر بی‌نظمی در مدیریت شهری جلوه‌گر شده است، جمع‌آوری و نسبت به ساماندهی و اسکان آنها در مکان‌های مناسب اقدام کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جریمه خودرو‌هایی که شیشه دودی دارند چقدر است؟
  • رصد وانت‌بارهای میوه‌فروش در سنندج
  • تعیین شهریه مدارس غیردولتی براساس الگوی شهریه
  • باشگاه خبرنگاران پلیس در اردبیل راه اندازی شد
  • ۸۲ مصدوم در تصادفات مشهد
  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • جریمه ۵۴۰۰۰۰ خودرویی که بر روی خط عابر پیاده توقف داشتند
  • فیلم| وقتی پلیس راهور راه خودروها را باز می‌کند!
  • برخورد خودروی ال نود با پراید یک کشته و ۳ مصدوم بر جای گذاشت
  • وقتی پلیس راهور دست به بیل می شود! + ویدئو