Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه سینما  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، سیاست و اتفاقات سیاسی یکی از مورد علاقه‌ترین موضوعات و ژانر‌ها در تاریخ سینماست.

فیلم‌هایی که از این ژانر در هالیوود ساخته می‌شد، به عنوان یک ابزار تبلیغ برای افراد سیاسی مورد استفاده قرار می‌گرفت؛ اما به تدریج شکل هنری به خود گرفت و عناصر مختلف قدرت‌های سیاسی را مورد نقد قرار داد و کارگردان‌ها آزاد شدند تا نظر و ایدئولوژی سیاسی خود را به وسیله فیلم هایشان بروز دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این گزارش شما فیلم‌هایی در ژانر کمدی، درام و اکشن را می‌شناسید که همگی نقطه اشتراک سیاسی دارند. در ادامه به معرفی این فیلم‌ها می‌پردازیم.

مرگ استالین «The Death of Stalin»

این فیلم در ژانر کمدی است که در سال ۲۰۱۷ منتشر شد و همانطور که از نامش پیداست به استالین مربوط بوده و موضوع آن سیاسی است. این فیلم داستان روز‌های آخر زندگی استالین و روز‌های پس از مرگ وی را روایت می‌کند. چیزی که پس از مرگ وی شروع می‌شود، جنگ بر سر قدرت توسط اعضای این کشور است. بازیگران این فیلم اگرچه اسم و رسم ندارند، اما نقش‌هایی که به آن‌ها محول شده بود را به خوبی ایفا کردند.

****

سقوط «Downfall»

الیور هیرشبیگل جهان را با این فیلم شگفت زده کرد. «سقوط» یک درام جنگی است که در سال ۲۰۰۴ منتشر شد. این فیلم داستان برلین در سال ۱۹۴۵ را روایت می‌کند. زمانی که آدولف هیتلر با بازی برونو گانتس و گروهی از سربازانش در حالی که در برابر ارتش روسیه شکست خورده اند، در یک پناهگاه زندگی می‌کنند. این داستان از زبان ترودل یونگه، منشی و ماشین‌نویس هیتلر روایت می‌شود.

****

تاریک‌ترین ساعت «Darkest hour»

تاریک‌ترین ساعت، یک فیلم درام جنگی است که گارگردانی آن را جو رایت انجام داده است و در سال ۲۰۱۷ منتشر شد. گری اودلمن در این فیلم نقش ونیستون چرچیل را دارد که برای آن جایزه اسکار را دریافت کرده بود. چرچیل از یک سو زیر فشار توافق صلح با هیتلر است و از طرف دیگر هنوز نتوانسته اعتماد مردم برای جنگ با هیتلر را جلب کند.

****

معاون «Vice»

فیلمی در ژانر درام کمدی و زندگی نامه‌ای است که آدام مک کی نویسنده و کارگردانی آن را انجام داده است. این فیلم داستان حماسی و سیاسی دیک چینی را روایت می‌کند که چگونه از حضور در کنار ریچارد نیکسون، سی و هفتمین رئیس جمهور آمریکا به قدرت می‌رسد.

****

 

همه مردان رئیس جمهور «All the president man»

فیلمی دیگر در رابطه با ریچارد نیکسون است که در سال ۱۹۷۶ منتشر شد و نامزد هشت جایزه اسکار شده بود که ۴ جایزه را نیز دریافت کرد. این فیلم داستان حقیقی دو گزارشگر واشنگتن پست را روایت می‌کند که در افشای تخلفات انتخاباتی ریچارد نیکسون، رئیس جمهور آمریکا نقش بسزایی را ایفا کردند. داستان از آنجا شروع می‌شود که در زمان ریاست جمهوری نیکسون، از ستاد فرماندهی دموکرات‌ها استراق سمع می‌شود و این گزارشگر‌ها وارد این قضیه می‌شوند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سینمای جهان فیلم سینمایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۰۱۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در جنگ‌ روایت‌ها به رسانه‌ها جدی‌تر توجه کنیم

ایسنا/گیلان معاون سیاسی و امنیتی استانداری گیلان با بیان اینکه آنطور که در شأن رسانه بوده به رسانه نپرداختیم و توجه نکردیم، گفت: در جنگ روایت‌ها آنگونه که شایسته است به رسانه‌های‌مان توجه نکردیم و کاری انجام ندادیم لذا باید جبران کنیم و رسانه‌ها را جدی‌تر ببینیم.

محمد جلائی امروز، ۱۰ اردیبهشت‌ماه در اختتامیه جشنواره رسانه‌ای «در مسیر انتخاب» و جشنواره «فصلی رسانه‌های گیلان» که در تالار مرکزی رشت برگزار شد، با بیان اینکه اصحاب رسانه در یک کلام به عنوان رساننده پیام رسالت مهمی را بر عهده دارند، اظهار کرد: جشنواره رسانه‌ای «در مسیر انتخاب» فرصتی است تا از تلاش رسانه‌های استان در ایام برگزاری انتخابات و دعوت سرمایه‌های اجتماعی به مشارکت حداکثری پای صندوق‌های رای، تجلیل و قدردانی کنیم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گیلان افزود: نقش رسانه در بمباران اخبار و تحلیل‌ها و هجمه‌ رسانه‌های معاند که می‌توانست مانع مشارکت و حضور مردم در انتخابات شود، بسیار اثرگذار و مشهود بود.

جلائی گفت: به سبب تولیدات مختلف رسانه‌ای بالاترین مشارکت در آستارا با حضور ۷۲ درصدی مردم پای صندوق‌های رای رقم خورد و شهرستان تالش هم بیشترین انگیزه رقابتی را با ۶ داوطلب فعال در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی داشت.

معاون سیاسی استانداری گیلان بیان کرد: در شهرستان مرزی آستارا پویشی توسط یک فرد با نگاه ویژه راه افتاد که ۴۸ ساعت قبل از برگزاری انتخابات خیلی در دعوت و مشارکت مردم اثرگذار بود، در این پویش که به صورت کلیپ ۳ دقیقه‌ای تهیه شده بود اقشار مختلف با جملات «من رای می‌دهم برای وطنم، من رای می‌دهم برای آستارا، من رای می‌دهم برای حاج قاسم و غیره» علت حضور خود را عنوان می‌کردند و به همین دلیل آستارا شهر اول در مشارکت شد.

وی ادامه داد: اگر اینجا هستیم باید بدانیم آنچه که امروز اتفاق می‌افتد ثابت می‌کند رسانه در دو مسیر حکمت و موعظه حسنه در حرکت است؛ چرا کشورهای غربی حامی و دارنده رسانه با ابزار تمام عیار نتوانستند افکار عمومی را در حمایت از رژیم اشغالگر جذب کنند یا افکار عمومی را در خصوص فلسطین اقناع کنند زیرا در کنار حکمت، خرد و اندیشه، در نظر گرفتن عاطفه و احساس هم مهم است.

جلائی با اشاره به آیات ۵۴ و ۵۶ سوره زخرف بیان کرد: جلوه‌های دنیایی که امروز در محضر مدیا جلوه می‌کند در جهت تحقیر است، دشمنِ رسانه‌های با جهان بینی، رسانه‌هایی هستند که جامعه هدف‌شان را بدون در نظر گرفتن احساس تحقیر می‌کنند و زمینه پذیرش محتوای‌شان را باورمند می‌کنند. امروز در جهان فسادهای گوناگون را می‌بینید و رسانه‌هایی که در نکوهش ارزش‌ها، بی ارزشی را تبلیغ و ترویج می‌کنند و با این کار الگو و سرمشق جدید را معرفی می‌کنند مثلا اگر انسان پول زیاد نداشته باشد، اگر نتواند به زیباترین‌ها دست یابد.

معاون سیاسی و امنیتی استانداری گیلان با تاکید بر اینکه در ملاک ارزش‌گذاری در نظام جمهوری اسلامی ایران تقوا باید سرلوحه باشد، تصریح کرد: توجه به خوبی‌ها و ارزش‌ها در رسانه یک فن است و باید در تولید محتواها هوشیارانه عمل کنیم.

وی با بیان اینکه آنطور که در شأن رسانه بوده به رسانه نپرداخته‌ایم و توجه نکردیم، ادامه داد: در جنگ روایت‌ها و آنگونه که شایسته است به رسانه‌های‌مان توجه نکردیم و کاری انجام ندادیم لذا باید جبران کنیم.

جلائی یادآور شد: امروز رژیم اشغالگر قدس، آمریکا، انگلیس و فرانسه شکست خورده در حوزه مدیا هستند زیرا انسان‌ها امروز در دنیا یک رسانه شدند و موج آزادی‌خواهی فلسطین و حمایت از مردم مظلوم فلسطین در دنیا راه افتاده است.

معاون سیاسی استانداری گیلان با تاکید بر اینکه باید جلسات با جراید و اصحاب رسانه مستمر برگزار شود، گفت: آسیب‌هایی وجود دارد که رسانه باید شناسایی، تحلیل و بررسی کند و راهکار تخصصی ارائه دهد. رسانه باید به نواقص و کاستی‌ها ورود کند و حتی به صورت تخصصی به حوزه‌های مختلف عمران، انتخابات، راه، کشاورزی، تصادف، جمعیت، فرزندآوری و غیره بپردازد، پس باید رسانه‌ها را جدی‌تر ببینیم.

 انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ویدیو/ خاطره‌بازی با معلم‌ها؛ داستان شیرین‌ترین کتک دنیا
  • «ایساتیس» پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه شد
  • بهترین فیلم های سامورایی قرن بیست و یکم؛ از The Last Ronin تا ۱۳ Assassins (+عکس)
  • شهید مطهری چهره‌ای ماندگار در عرصه جهاد تبیین
  • زرنگ‌بازیِ سعید آقاخانی در نون‌خ ۵ که شاید متوجهش نشده‌اید
  • معرفی بهترین مستندهای جهان
  • زرنگ‌بازی سعید آقاخانی در «نون خ ۵»
  • در جنگ‌ روایت‌ها به رسانه‌ها جدی‌تر توجه کنیم
  • رئالیسم سیاسی چیست؟
  • بهترین انیمه‌های سریالی که در بهار امسال نباید از دست بدهید