Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-05-03@04:57:20 GMT

امکان امریه سربازی در شرکت‌های دانش‌بنیان

تاریخ انتشار: ۱۲ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۰۱۵۹۳

طبق تفاهم نامه‌ای جوانان فعال در شرکت‌های دانش بنیان می‌تواند خدمت مقدس سربازی را در درون شرکت‌های دانش بنیان بگذرانند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور بعد از ظهر سه شنبه در پایان نشست شورای اداری استان سمنان و در جمع خبرنگاران با بیان اینکه این استان ظرفیت‌های فوق‌العاده‌ای دارد، گفت: بخشی از این ظرفیت‌ها مانند معدنی شناخته شده است، اما بخش دیگری نمایان نیست که این بخش شامل شرکت‌های دانش بنیان و نیروی انسانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه استان سمنان بیش از ۸۰ هزار دانشجو و چهار هزار هیئت علمی دارد که در دانشگاه‌ها، مراکز علمی و پارک‌های علم و فناوری مشغول به تحقیق و پژوهش هستند،گفت: کار‌ها در این استان نسبت به سفر پیشین ما به سمنان رشد قابل توجهی دارند و این نشان می‌دهد مسئولان برای ارتقای داشته‌های استان کمر همت بسته‌اند.

معاون رئیس جمهور با بیان اینکه حمایت‌های خاص از حوزه شرکت‌های دانش بنیان و فناوری در سفر به استان سمنان مطرح شده است، گفت: بلافاصله می‌کوشیم تا قول‌هایی که داده شده عملی شود.

ستاری بیان کرد: یکی از مشکلات استان سمنان ضعف در صندوق پژوهش و فناوری است، لذا ما برای بالا بردن سرمایه اولیه صندوق و همینطور واحد‌های فناور بودجه قابل ملاحظه‌ای را می‌گذاریم که البته میزان آن بستگی به مشارکت بخش خصوصی نیز دارد چرا که ۵۱ درصد این صندوق متعلق به بخش خصوصی است و ما آمادگی داریم که بخش دولتی صندوق را توسعه ببخشیم.

وی با بیان اینکه در رتبه‌بندی شرکت‌ها به هر میزانی که بخش خصوصی اعتبار به میان آورد ما نیز در سهم دولتی‌مان به همان اندازه به این طرح کمک می‌کنیم، افزود: ارتقای این صندوق می‌تواند وام‌های خوبی را برای نوآوری و شکوفایی شرکت‌های فناوری و تهیه سرمایه اولیه آن‌ها و هم در زمینه سرمایه‌گذاری بر روی شرکت‌های دانش‌بنیان در اختیار متقاضیان قرار دهد.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با بیان اینکه صندوق‌های نوآوری و شکوفایی می‌تواند زمینه خوبی را برای رشد شرکت‌های دانش بنیان به خصوص شرکت‌های کوچکی که در درون پارک‌ها در شهرستان‌ها و استان‌ها فعالیت می‌کنند باشد، گفت: دولت آماده کمک به این صندوق‌ها است.

ستاری با بیان اینکه تفاهم نامه تبدیل چند ساختمان در استان سمنان به پارک علم و فناوری و استقرار شرکت‌های دانش بنیان با هدف کمک به آن‌ها صورت گرفته است، گفت: به هر میزانی که این ساختمان‌ها مهیا شوند، در این بخش کمک‌های دولتی ارائه خواهد شد تا توسعه پارک علم و فناوری استان را از لحاظ فیزیکی و ساختمانی شاهد باشیم.

وی با بیان اینکه شرکت‌های خوبی در زمینه دانش بنیان در سطح استان سمنان مشغول به کار هستند، گفت: خوشبختانه این شرکت‌ها می‌توانند فرهنگ کار آفرینی را ترویج دهند که در این حوزه نیز حمایت‌های لازم به شرکت‌ها داده می‌شود.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با بیان اینکه جوانان عضو شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند سربازی خود را در درون این شرکت‌ها بگذرانند، گفت: این امر با موافقت رهبر معظم انقلاب اسلامی و همکاری سردار باقری از نظام وظیفه صورت گرفت تا بتوانیم کمکی به شرکت‌های دانش بنیان کنیم.

ستاری با بیان اینکه طرح‌های جایگزین سربازی سال‌ها است که مطرح می‌شود، تاکید کرد: این کار از طریق بنیاد نخبگان و شرکت‌های دانش بنیان پیگیری و در آخر بدون سهمیه خاصی متقاضیان اگر بتوانند کیفیتی را که توسط بنیاد نخبگان و ستاد کل نیرو‌های مسلح شده را داشته باشند می‌توانند در این شرکت‌ها سرباز باشند و همان کارشان جز سربازی آن‌ها محسوب شود.

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: امریه سربازی شرکت های دانش بنیان دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۰۱۵۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاسخ به نیازهای کشاورزی مطالبه‌ای از دانش‌بنیان‌ها

مهدی قیصری، کارشناس بخش کشاورزی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا اظهار کرد: بخش کشاورزی از نظر بهره‌وری و ایجاد ارزش‌افزوده مناسب فاصله زیادی تا وضعیت مطلوب دارد. به همین دلیل حتی ایجاد تغییرات ساده در تولید بخش کشاورزی می‌تواند نتایج موثری به دنبال داشته باشد.

در حوزه کشاورزی، کپی‌سازی یا انتقال تجربه از یک منطقه به منطقه دیگر ممکن نیست

وی گفت: یکی از مشکلات موجود درحوزه دانش‌بنیانی این است که اگر طرح، ایده یا نظری در این حوزه مطرح می‌شود دیگران باید به آن اشراف داشته باشند. به این معنا که از قبل دستورالعمل داشته و تدوین شده باشد که اگر اینچنین باشد یا کپی‌سازی و مشابه‌سازی در حال انجام است یا اقدامی در جهت رفع یک نیاز صورت گرفته است در صورتی که در حوزه کشاورزی، کپی‌سازی یا انتقال تجربه از یک منطقه به منطقه دیگر ممکن نیست.

قیصری بیان کرد: به طور مثال ممکن است نوعی فولاد ازیک کشور دیگر کپی‌برداری و در داخل کشور تولید شود، اما در مورد کشاورزی این شیوه از کار، امکان‌پذیر نیست.

وی افزود: انتقال دانش در بخش کشاورزی تابع عوامل متعددی است به طور مثال نمی‌توان گفت اگر گیاهی در اقلیمی خاص خوب رشد کرده است در همه جا قابلیت رشد دارد. البته آب و هوا یکی از موضوعاتی است که این تفاوت را سبب شده است و نوع خاک، واریته گیاهی و عوامل متعدد دیگری نیز وجود دارد.

معیار سنجش برای شرکت‌های دانش‌بنیان اثربخشی و کارآیی آنها است

کارشناس بخش کشاورزی خاطرنشان کرد: نگاه به دانش‌بنیان‌ها باید به گونه‌ای باشد که شاید علم به آن وجود ندارد و موضوع جدید در حال طرح است. معیاری که برای سنجش فناوری و دانش شرکت‌های دانش‌بنیان وجود دارد اثربخشی و کارآیی آنها است.

دانش‌بنیانی بودن در حوزه کشاورزی لزوما به فناوری یا تکنولوژی بالا نیاز ندارد

قیصری تصریح کرد: اگر حرف‌ها و ایده‌های جدید پاسخی به نیاز‌ها نباشد و اثربخشی و کارآیی لازم را نداشته باشد، دانش‌بنیانی نخواهد بود. البته در بخش کشاورزی دانش یا ایده دانش‌بنیانی شاید نیاز به فناوری و تکنولوژی پیچیده نداشته باشد، اما می‌تواند بهره‌وری در این بخش را به دنبال داشته باشد.

وی افزود: باید با یک سری اقدامات که دانش‌بنیان بوده و براساس نیاز‌های بومی و منطقه‌ای کشور طراحی شده است، اثربخشی و کارآیی را در بخش کشاورزی افزایش داد.

کارشناس بخش کشاورزی بیان کرد: دانش یا محصولات دانش‌بنیانی در بخش کشاورزی باید برای پاسخ به نیازی که تقاضا برای آن وجود دارد تولید شود که البته بتواند اثربخشی و کارآیی لازم را نیز داشته باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT
  • پاسخ به نیازهای کشاورزی مطالبه‌ای از دانش‌بنیان‌ها
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفتکش زیست سازگار
  • تعداد شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اصفهان به ۳۰۰ شرکت می‌رسد/ ۲۰ مجله فناوری با درجه ممتاز داریم
  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • جذب امریه سربازی در سازمان جهاد دانشگاهی خواجه نصیر
  • تصویب سند توسعه دانش بنیان خراسان جنوبی
  • استان بوشهر در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش بنیان رتبه سوم کشور شد