Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدعلی طالبی روز سه‌شنبه در سمینار یک‌روزه بررسی وضعیت سرطان در استان یزد افزود: همزمان با اجرای سند سلامت، برگزاری دوره‌های آموزشی نقش اساسی در مقابله با پیشگیری از بیماری‌ها دارد.

وی ادامه داد: سلامت و امنیت بر اساس آموزه‌های دینی جزو ابعاد مهم زندگی است و تحقق آن به همکاری و برنامه نیاز دارد.

استاندار یزد بیان داشت: سلامت و نیاز آن برای همه مردم موضوع اساسی است باید برای تحقق آن از هیچ کوششی توسط متولیان امر دریغ نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طالبی گفت: شیوع بالای سرطان‌ها تا حدی برخی از انواع آنها در یزد ۲ یا سه برابر بیشتر از میانگین کشوری است که باید مورد بررسی قرار گیرد.

وی افزود: هم‌اکنون در زمینه برخی بیماری‌ها همانند سرطان، دیابت و بیماری‌های قلبی و عروقی، شاهد آثار و تبعات اجتماعی در استان هستیم.

استاندار یزد یادآور شد: در برخی خانواده‌ها سرطان آنها را دچار بحران‌های اقتصادی و روحی کرده است ، مشکلات بعد از مدتی به آسیب‌های اجتماعی تبدیل می‌شود، باید برای پیشگیری از آن اقدام کرد.

به گفته طالبی، دانشگاه علوم پزشکی یزد وظیفه دارد نقش خود را در این حوزه مهم در قالب یک برنامه مدون دنبال کند و مسئولان سایر دستگاه‌ها باید در قالب برنامه جدی برای اجرای طرح‌های درمانی همکاری کنند.

سمینار یک‌روزه بررسی وضعیت سرطان، تهدیدها و فرصت‌ها با هدف بررسی وضعیت سرطان‌ها در استان، عوامل خطرهای مرتبط، راه‌های پیشگیری و کنترل آن ،امکانات و برنامه‌های موجود و پیش‌بینی امکانات و برنامه‌های آینده با حضور کارشناسان بهداشت و درمان در سالن همایش‌های باقرالعلوم یزد برگزار شد.

مدیر گروه وقت بیماری های غیرواگیردار دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد اواخر سال ۹۶ به ایرنا گفته بود: بر پایه جدیدترین آمار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سالانه حداقل ۲ هزار و ۱۰۰ نفر به آمار افراد مبتلا به بیماری سرطان در استان افزوده می‌شود.

دکتر محمدرضا صادقیان بدون اشاره به تعداد بیماران فعلی افزود: بر اساس آخرین آمار منتشره وزارت بهداشت در سال ۱۳۹۳، از ۲ هزار و ۱۰۰ بیمار، هزار و ۱۰۰ نفر مرد و بقیه زن بودند.
وی تغییر سبک زندگی ، تمایل افراد به غذاهای آماده و انواع فست فودها ( تغذیه ناسالم )، استعمال دخانیات به خصوص قلیان، محافظت نکردن بدن در مقابل نور آفتاب، آلودگی هوا، برخی عفونت‌ها و کم تحرکی را از جمله عوامل بروز سرطان دانست.
صادقیان یادآور شد: با کاهش مصرف غذاهای فوری و روی آوردن به غذاهای سنتی و انجام فعالیت بدنی می‌توان از بروز این بیماری کشنده جلوگیری کرد.
وی همچنین شایعترین بیماری سرطان نزد مردان را به ترتیب پوست ، پروستات، مثانه، روده و ریه و بیماری سرطان زنان را پستان، تیروئید، پوست ، روده و خون ذکر کرد که به گفته صادقیان، شایع ترین سرطان مشترک میان این ۲ قشر، سرطان روده است.

صادقیان با بیان اینکه ۴۰ درصد سرطان‌ها با حذف عوامل خطر قابل پیشگیری است، تصریح کرد: برخی سرطان‌ها در مرحله اولیه قابل درمان است و تعدادی از بیماران با اتخاذ شیوه‌های درمانی مناسب و درمان های تسکینی در این مرحله، طول عمر بیماران افزایش می یابد.

سرطان نوعی بیماری است که در آن سلول ها توانایی تقسیم و رشد عادی خود را از دست می هند و این موضوع منجر به تخریب و فاسد شدن بافت های سالم می شود.
میزان بروز سرطان در کشور به ۱۵۴ نفر به ازای هر صد هزار نفر بیمار جدید مبتلا به سرطان رسیده است و بخش مهمی از مرگ های زودرس زیر ۵۵ سال به علت بروز سرطان است.

یزد بر اساس آمار سال ۱۳۹۵، یک‌میلیون و ۱۳۸ هزار نفر جمعیت دارد که ۵۱ در صد آن را بانوان تشکیل می‌دهند.

۷۵۳۶/ ۲۰۴۷

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار حقوق زنان نقل و انتقالات لیگ برتر آسیب های اجتماعی تغذیه سرطان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی یزد قیمت خودرو قیمت دلار حقوق زنان نقل و انتقالات لیگ برتر امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۰۲۲۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندار لرستان: وضعیت اعتبارات مصوباتی که به اتمام نرسیده‌اند، پیگیری می‌شوند

ایسنا/لرستان استاندار لرستان گفت: وضعیت اعتبارات مصوباتی از سفر رئیس جمهور که تا کنون به اتمام نرسیده‌اند از محل تعیین شده پیگیری خواهند شد.

ابوطالب شفقت امروز، پنجم اردیبهشت ماه در جلسه بررسی مصوبات سفر رئیس جمهور به لرستان، عنوان کرد: معاونین حوزه‌های اقتصادی و عمرانی موظف شدند گزارشی را از آخرین وضعیت مصوبات سفر و میزان اعتباراتی که می بایست تأمین شوند و تا کنون محقق نشدند با ذکر محل تأمین اعتبار آماده کنند.

وی ادامه داد: بر اساس این گزارش پیگیری های لازم از محل های تأمین اعتبار انجام خواهد شد تا بتوانیم با تحقق این اعتبارات پروژه ها را به سرانجام برسانیم.

استاندار لرستان بر تفاهم و وحدت رویه تمامی مدیران دستگاه‌های اجرایی و فراهم سازی زمینه مشارکت مردم در پیشبرد برنامه‌های دستگاه‌ها به عنوان دو اصل خدمتگزاری در دولت سیزدهم تأکید کرد و گفت: هیچ دستگاهی نباید منفعل عمل کند و باید در اجرای برنامه ها شرایطی فراهم شود تا مردم در زندگی شرافتمندانه مشارکت داشته باشند.

شفقت در خصوص اجرای مصوبات سفر رئیس جمهور در استان و تأثیر آن در توسعه ی لرستان، ابراز کرد: اجرای کامل مصوبات سفر بر عهده مدیران دستگاه‌های اجرایی مربوطه بوده و نقش حوزه ی استانداری نظارت، هماهنگی و راهبری است.

وی تصریح کرد: در دستگاه‌های اجرایی باید از تورم نیروی انسانی در ستادهای مرکزی کاهش دهیم.

استاندار لرستان در این جلسه همچنین بر برنامه‌ریزی و اجرای مناسب برنامه‌های پشتیبانی و خدمت رسانی در روستاها تأکید و افزود: روستاها به عنوان محل‌های مولدسازی استان و بنگاه‌های اقتصادی، زنجیره‌های ارزش ساز بوده و باید به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرند.

در این جلسه دستگاه‌های ورزش و جوانان، دانشگاه علوم پزشکی، آب منطقه‌ای، آبفا، راه و شهرسازی، راهداری، بنیاد مسکن و شرکت ساخت و زیربناهای حمل و نقل گزارشاتی از تعداد مصوبات سفر رئیس جمهور و میزان تحقق آنها ارائه دادند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آیا برنامه سلامت خانواده بهتر از پزشک خانواده است؟
  • آیا برنامه سلامت خانواده قوی تر از پزشک خانواده است
  • سندرم ناخن زرد چیست؟
  • اجرای برنامه های هفته سلامت با مشارکت مردم
  • تشخیص سه سرطان مرگبار با هوش مصنوعی
  • تسریع عملیات اجرایی طرح‌های آبرسانی به فسا
  • استاندار لرستان: وضعیت اعتبارات مصوباتی که به اتمام نرسیده‌اند، پیگیری می‌شوند
  • اتصال بیرجند و طبس به طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع
  • ایران روی کمربند سنگ کلیه
  • از کجا بفهمیم سرطان معده داریم یا نه؟