Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین همدان ؛ دکتر حمید گلی پور، در دیدار با رییس صدا و سیمای مرکز استان با اعلام اینکه نمایشگاه های بین المللی را می توان، ویترین اقتصاد و تولید استان نامید، افزود: گسترش کمی، کیفی و منطقه ای نمایشگاه های بین المللی، ضروری است.

وی برگزاری نمایشگاه های خارجی را یکی از اهداف مدیریت جدید شرکت دانست و خاطرنشان کرد: نقش صدا و سیما در اطلاع رسانی گسترده و جامع اخبار این حوزه اقتصادی بسیار مهم و حائز اهمیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



گلی پور، نمایشگاه همدان را از بسیاری جهات از نمایشگاه های استان های هم جوار برتر و پیشتر، دانست و گفت: باید تلاش کنیم تا به لحاظ سخت افزاری نیز در ردیف نمایشگاه های خوب و مطرح کشور قرار گیریم.

در این جلسه که در محل دفتر مدیر کل صدا و سیمای مرکز همدان برگزار شد دو طرف در مورد همکاری های متقابل و تفاهمات مشترک نیز بحث و تبادل نظر کردند.

دکتر مهدی دهقان نیری، مدیرکل صدا و سیمای مرکز همدان نیز اهمیت ایجاد سایت جدید نمایشگاه های بین المللی را یادآور شد و تصریح کرد: ایجاد زیر ساخت های مناسب جهت پوشش ملی و فراملی رسانه ای، نمایشگاه ها را ضروری می دانیم.

وی با تاکید بر اینکه صدا و سیما، فراگیرترین رسانه ملی است، گفت: این رسانه اطلاع رسانی به مخاطبان نمایشگاهی در بعد فرامنطقه ای و بین المللی را به خوبی از اخبار این حوزه مطلع خواهد کرد.

۴۶

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار حقوق زنان نقل و انتقالات لیگ برتر صدا و سیما تولید نمایشگاه همدان المللی قیمت خودرو قیمت دلار حقوق زنان نقل و انتقالات لیگ برتر امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۰۳۹۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری همدان در نمایشگاه اکسپو

ایسنا/همدان ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران در حالی امروز در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران آغاز به‌کار کرد که استان همدان حضوری پرقدرت در این نمایشگاه دارد.

نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ در شش گروه کالایی از محصولات شرکت‌های داخلی شامل صنایع غذایی، کشاورزی و شیلات،‌ صنعت، فرش دستباف، صنایع دستی و گردشگری، دارو، تجهیزات پزشکی، تجهیزات آزمایشگاهی و محصولات شیمیایی، صنعت ساختمان و خدمات فنی مهندسی و گروه پتروشیمی برپا شده است.

استان همدان در این دوره از برگزاری نمایشگاه اکسپو با سه محور برنامه‌ریزی شده در حوزه سرمایه‌گذاری، محصولات صادراتی و زنجیره ارزش حضور پیدا کرده که در همین راستا ۲۵۰ محصول متنوع از ۵۰ شرکت امسال در نمایشگاه عرضه خواهد شد.

فرصت‌های سرمایه‌گذاری در قالب اطلس سرمایه‌گذاری استان نیز به منظور انعقاد تفاهم‌نامه و قراردادهای تجاری سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی نیز معرفی شده‌اند.

همچنین سفال و کشمش به عنوان دو زنجیره ارزش اصلی و چرم، سنگ‌های قیمتی، پوشاک و گیاهان دارویی نیز به عنوان زنجیره توسعه استان در این نمایشگاه مطرح هستند.

به گزارش ایسنا، ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (ایران اکسپو ۲۰۲۴) از ۸ تا ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ به میزبانی ایران در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تعاملات تجاری همدان با حضور در اکسپو افزایش یافت
  • موانع مشارکت مردم‬ استان‬ تهران‬ در امر تولید و اقتصاد رفع شود
  • عربستان به جای «داووس» میزبان مجمع جهانی اقتصاد شد
  • حضور مقامات بین‌المللی در ریاض برای گفتگو پیرامون غزه
  • حضور همدان با بسته‌های سرمایه‌گذاری جدید در نمایشگاه اکسپو
  • رشد ۱۵ درصدی بخش نفتی اقتصاد ایران در سال گذشته
  • نخستین نمایشگاه کار استان همدان برگزار می‌شود
  • موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند | واقعیت سفره مردم را هم منعکس نمی‌کنند
  • معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری همدان در نمایشگاه اکسپو
  • بهره‌مندی از عواید وقف به نفع تقویت اقتصاد دانش‌بنیان