Web Analytics Made Easy - Statcounter

تکدی گری مثل هر کار دیگری در جامعه امروز نیاز به مهارت دارد که ظاهرا گدایان امروزی به خوبی از آن برخوردار هستند.


به گزارش شریان نیوز، تکدی گری مثل هر کار دیگری در جامعه امروز ایران، نیاز به مهارت دارد. مهارت، آموختنی است. به کسی ارث نمی‌رسد. نیاز به پشتکار و صبوری و برنامه ریزی دارد. از تولید کالا و خدمات تا دزدی و کلاهبرداری و شیادی و تکدی گری و اختلاس، همه در یک موضوع، اشتراک دارند: برنامه ریزی و پشتکار.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای موفقیت در هر کاری، نیاز به برنامه ریزی، مطالعه بازار هدف و پشتکار و صبوری است. اگر می‌بینید که میلیون‌ها تن از هموطنان، از سود‌های شیرین چند صد درصدی بازار بورس ایران در ۳ سال اخیر محروم بودند و تنها تماشاچی بازار و مخاطب اخبار موفقیت بورس و صعود شاخص کل و افزایش قیمت‌های بازار هستند، به موضوع برنامه ریزی و عدم شناخت بازار مرتبط است. از اختلاس گران تا متکدیان تا تاجران و صنعتگران موفق، همه دانش خوبی درباره بازار دارند و تلاش می‌کنند تا اشراف اطلاعاتی خود را درباره بازار‌های مختلف، ارتقا دهند.

اطلاعات خوب در عصر دهکده جهانی، یعنی دانش خوب و درآمد خوب و خلق ارزش افزوده که ثروت آفرین است. خواه اطلاعات خوب برای تکدی گری باشد خواه برای تولید کالا و خدمات و حتی تولید اپلیکیشن کاربردی! برنامه ریزی، نیاز به دانش و شناخت بازار دارد تا برای کسب موفقیت، هزینه و زمان کمتری پرداخت کنیم.

برگردیم به بحث اصلی! بحث ما این بود که چرا گدایی در تهران، درامد ماهانه میلیونی داشته و گا‌ها درامد یک گدا، از حداقل حقوق کارگران و معلمان و مدرسان و بسیاری از اقشار جامعه بیشتر است؟! آیا درامد گداها، وابسته به فرهنگ گدا پروری و عدم تمییز ایرانیان بین نیازمندان واقعی و مددجویان و کلاهبرداران است یا دلایل دیگری دارد؟

به نظر می‌رسد، راز موفقیت گدایان در تهران امروز، به همان اصل برنامه ریزی و پشتکار بر می‌گردد. آن‌ها اشراف خوبی روی بازار داشته و می‌دانند در کدام منطقه تهران، در چه ساعاتی از شبانه روز، با چه روش‌هایی، چه ادبیات گفتاری، چه ابزار و محصولاتی، می‌توان تکدی گری کرد و به درامد خوبی رسید.

شما هیچ گدایی را روبروی سالن سینما نمی‌بینید. هیچ گدایی را روبروی ورزشگاه آزادی یا سالن‌های ورزشی یا گالری‌های هنری نمی‌بینید. در اطراف موزه ها، پاتوقی برای گدا‌ها مشاهده نمی‌شود. مترو تهران و پایانه‌های اتوبوسرانی و آرامگاه‌های تهران از بهشت زهرا تا ابن بابوه و از جمکران تا امام زاده صالح تجریش، پاتوق‌های عالی برای متکدیان است. متکدیانی که گاها، صاحب خودرو و خانه بوده و گدایی، فرهنگ و افیون آن‌ها شده است.

گدایان، برنامه ریزی خوبی برای هدایت نیروی انسانی تحت امر خود دارند. در ساعت خاص، با روش‌های خاص و ترفند‌های خاص، کودکان در سنین مختلف در خیابان‌ها و معابر پخش می‌شوند تا از مردم به اشکال مختلف، اخاذی کنند. هر چقدر ناله و فریاد زن‌های کودک به دست بیشتر باشد، مردم دلسوز‌تر می‌شوند و رقم اسکناس‌های پرداختی، بیشتر می‌شود. ۵ تومن ۱۰ تومن دادن به گداها، امروزه کار روزمره عادی خیلی از هموطنان است. این را از پول‌هایی که متکدیان و نیازمندان الکی! در ایستگاه‌های مترو از مردم می‌گیرند می‌توان به راحتی مشاهده کرد!

درآمد میلیونی گدایی!

درآمد روزانه ۵۰۰ تا ۲۰۰ هزار تومان برای ۱۵ ساعت کار گدایی در تهران به خصوص در پاتوق‌هایی که در بالا به آن اشاره شد، موضوعی است که در خبر‌ها نیز به آن اشاره می‌شود و توهم نویسنده این گفتار نیست! گدا‌ها در تهران، درآمد خوبی دارند و آن ها، از اعتماد مردم، سوء استفاده می‌کنند و با برنامه ریزی دقیق و مکان یابی حرفه ای، اخاذی می‌کنند و پولی که باید صرف نیازمندان واقعی بشود را به حساب‌های میلیونی خود، هدایت می‌کنند و بخشی از ثروت جامعه، به راحتی هدر می‌رود.

حتما شما هم گدایانی را در مترو تهران مشاهده کردید که بیش از ۵ سال است به شغل حرفه‌ای گدایی مشغولند و هر سال، ادبیات و روش خاصی را برای تکدی گری در دستور کار خود قرار می‌دهند. آیا می‌شود یک فرد ۵ سال متمادی در ساعاتی خاص با ادبیاتی خاص و نوزادان مختلف، گدایی کند و شناسایی و بازداشت نشود؟! علت عدم برخورد جدی مسئولان با فرهنگ زشت تکدی گری در اماکن عمومی خاص پایتخت چیست؟

گدایی، چه اخاذی ۵ تومن ۱۰ تومن از زن و بچه مردم در ایستگاه‌های مترو تهران یا بهشت زهرا یا سر چهار راه‌ها باشد یا اختلاس میلیاردی از بانک سرمایه و پتروشیمی و صندوق ذخیره فرهنگیان و... یک درس بزرگ دارد: موفقیت، برنامه و پشتکار می‌خواهد. گدایی، حتما برنامه میخواهد و صبوری.

برگ برنده بورس باز‌ها و صنعتگران موفق، همین ۲ عامل است. از دنیای گدا‌های موفق، این ۲ فاکتور خوب را دریافت کنیم و آن را در زندگی خود به کار ببریم.

به امید روزی که هیچ کودک گرسنه ونیازمند واقعی در ایران نباشد و با تکدی گری در جامعه، مثل حمل مواد مخدر برخورد شود.

برچسب هاتکدی گری

منبع: شریان

کلیدواژه: تکدی گری سقوط هواپیمای تهران یاسوج ایالات متحده آمریکا مجلس شورای اسلامی سوریه یاسوج بوشهر ایران کرمانشاه سقوط هواپیما روسیه عراق گرگان بارش برف تیم فوتبال استقلال تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۰۴۱۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوراهای اسلامی برای تولید و رونق اقتصادی روستاها برنامه‌ریزی کنند

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی از شوراهای اسلامی روستاها خواست تا برای تولید و رونق اقتصادی برنامه‌ریزی کنند و گفت: مردم باید شوراها را کانون همیاری، همفکری، تعامل و اثربخشی ببینند نه اینکه محل درگیری و تقابل باشند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی، علیرضا عباس‌زاده امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در همایش استانی شوراهای اسلامی استان با گرامیداشت سالروز تأسیس نهاد شوراهای اسلامی، به تشریح جایگاه این نهاد مردمی در نظام جمهوری اسلامی ایران پرداخت و با اشاره به اینکه شوراها می‌توانند در اولویت نظام برنامه‌ریزی، تصمیم‌سازی و اجرایی قرار بگیرند، اظهار کرد: دولت سیزدهم مردمی سازی را در اولویت کارهای خود قرار داده و الزامات آن را پذیرفته است.

وی افزود: دولتی که یکی از برنامه‌های کلان خود و گفتمان غالب در کشور و جامعه را مردمی‌سازی اعلام می‌کند حتماً به الزامات این بحث توجه دارد و می‌دانیم که یکی از بخش‌های مردمی‌سازی توجه به شوراها است.

معاون استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه شوراها ابتدایی‌ترین و مؤثرترین سطح ارتباط مردم با دولت و جامعه هستند، عنوان کرد: ظرفیت دولت مردمی برای تقویت امور شورایی و قالب کردن گفتمان مردمی‌سازی در جامعه، ظرفیت ویژه‌ای است که باید از آن استفاده کنیم.

عباس‌زاده تأکید کرد: تحقق شعار سال یعنی جهش تولید با مشارکت مردم که جزو برنامه‌های کلان برای رفع مسائل عمده کشور است، این جهت را به ما نشان می‌دهد که اکنون مسئله اقتصادی حائز اهمیت است اما حل همین معضل جامعه هم با مشارکت مردم انجام شدنی است.

وی با تأکید بر اینکه شعار سال هم ظرفیت دیگری برای توجه دادن به امر شورایی است، تصریح کرد: اگر قرار است بسیج مشارکت مردم و ظرفیت آنان پای کار همه برنامه‌های کلان کشور به ویژه بحث جهش تولید بیاید، اینجا هم شوراها نماد مردمی بودن و مشارکت مردم هستند.

معاون استاندار خراسان جنوبی در ادامه به خدمات ارزنده و قابل توجه نظام در روستاها اشاره کرد و افزود: در حال حاضر ۹۰۴ روستا در خراسان جنوبی دارای شورای اسلامی هستند اما با وجود فراهم بودن زیرساخت‌ها، مردم از روستاها مهاجرت کردند.

وی متذکر شد: برای مهاجرت معکوس جمعیت به روستاها و ماندگاری آنان هم دولت و هم شوراهای اسلامی به عنوان نخبگان و معتمدین مردم باید باید برنامه داشته باشند و روستاها را به مرکز تولید و رونق اقتصادی تبدیل کنند اما اکنون این رویکرد در شوراها نیست.

عباس‌زاده از شوراهای اسلامی روستاها خواست تا برای تولید و رونق اقتصادی برنامه‌ریزی کنند و گفت: مردم باید شوراها را کانون همیاری، همفکری، تعامل و اثربخشی ببینند نه اینکه شوراها محل درگیری و تقابل باشند.

وی در ادامه پاسداری از حرمت جایگاه شوراها را از رسالت‌های اعضای شوراها دانست و افزود: در قانون حد و حریم برای شورا و دخالت در امور اجرایی و جاری روستاها و شهرها لحاظ شده اما متأسفانه این تقابل و درگیری‌ها در شوراها حتی در برخی روستای کم جمعیت تبدیل به معضل شده است.

معاون استاندار خراسان جنوبی همچنین به اقدامات خوب در حوزه شوراها و تعامل بین دهیاری‌ها و شهرداری‌ها اشاره کرد و افزود: در خراسان جنوبی در مقایسه با سایر استان‌های کشور کمترین تخلفات، سو استفاده و نابسامانی را در وضعیت شوراها داریم.

وی از شوراهای اسلامی روستاها و شهرها برای پیگیری دلسوزانه امور مردم قدردانی کرد و گفت: اتفاقات بسیار خوبی در بخش سرمایه‌گذاری در شوراهای اسلامی روستاها و شهرها در حال تحقق است که این می‌تواند برای تأمین درآمد پایدار شهرداری‌ها و دهیاری‌ها و رفع نیازهای اساسی مردم در این مناطق مفید باشد و رویکرد دولت نیز همین است.

عباس‌زاده با ذکر این نکته که اقدامات سازمان دهیاری‌ها و شهرداری‌ها نسبت به دوران گذشته خیلی متفاوت شده، تصریح کرد: اکنون حدود ۶۰ درصد بودجه‌های شهرداری که مصوب می‌کنیم با مجوز دولت در قانون بودجه تأمین می‌شود که رقم قابل توجهی است.

معاون استاندار خراسان جنوبی گفت: طی دو سال اخیر ۶۱ دستگاه ماشین‌آلات شهری به شهرداری‌های استان خراسان جنوبی تخصیص یافته که اگر همین روند ادامه یابد در پایان دولت سیزدهم از نظر نسبی شهرداری‌های استان در حوزه ماشین‌آلات به خودکفایی می‌رسند.

کد خبر 748877

دیگر خبرها

  • با بودجه ۳میلیارد تومانی در کجای پایتخت می‌توان خرید؟/ جدول قیمت‌ها
  • پایتخت تقسیم می شود؟
  • شوراهای اسلامی برای تولید و رونق اقتصادی روستاها برنامه‌ریزی کنند
  • توسعه استان اصفهان با توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و گردشگری
  • ترافیک پرحجم و روان در معابر پایتخت
  • همایش پیاده‌روی میمند
  • رفع مشکلات اقتصادی بدون مشارکت مردم ممکن نیست
  • توفیق در تحقق شعار سال نیازمند ایجاد فضا برای ارائه ایده و طرح از سوی مردم است
  • تسریع در جهش تولید با مشارکت مردم با اجرای کامل برنامه هفتم توسعه
  • همایش پیاده‌روی همگانی به مناسبت روز ملی میمند برگزار شد