Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران اعلام کرد گرچه مشکل اصلی راه‌اندازی ایرتاکسی در کشور تنها ناظر بر هزینه‌ها و قیمت‌ها نیست، اما برای راه‌اندازی ایرتاکسی‌ها و کمک به رونق آن، تخفیف‌ها و بسته‌های تشویقی در نظر گرفتیم که می‌توان به تخفیف ۳۰ درصدی برای هواپیماهای زیر ۲۰۰۰ کیلوگرم اشاره کرد که توسط وزیر ابلاغ شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، سال‌هاست مساله ایرتاکسی در ایران مطرح بوده و پیگیری می شود اما به نظر می رسد که با توجه به هزینه‌ها و قیمت این‌گونه پروازها و دیگر موانع نمی‌توان آن را در کشور راه‌اندازی کرد و اگر این اتفاق هم بیافتد، تقریبا شاید عده‌ای خاص بتوانند از پس هزینه‌های آن برآیند.

سیاوش امیرمکری - رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران – در گفت‌وگو با ایسنا درباره اینکه چه برنامه‌ای برای عملیاتی کردن اینگونه پروازها دارید و تخفیف‌هایی که برای ایرتاکسی‌ها عنوان می‌شود چگونه بوده و چقدر است؟ اظهار کرد: مشکل اصلی راه اندازی ایرتاکسی در کشور تنها هزینه‌ها و قیمت‌های آن نیست. به نظر من مشکلات اصلی پیش روی هوانوردی عمومی کشور در حال حاضر چالش‌های حاکمیتی‌ بودن، دولتی بودن و نگاه مدیریت دولتی به آن است و از سوی دیگر، قوانین و مقررات ناظر بر فعالیت‌های صنعت هوانوردی، ناوگان و شرایط خاص فعلی کشور و حتی فراموشی مفهوم کسب و کار تاکسی هوایی به علت وقفه طولانی مدت این موضوع مهم‌تر از هزینه‌ها و قیمت‌های آن است.

وی افزود: استراتژی شرکت فرودگاه‌ها حمایت از شرکت‌های ایرتاکسی در قالب تدوین بسته‌های تشویقی و حمایتی بوده که شامل ارائه تخفیف‌ها در حوزه خدمات ناوبری هوایی و فرودگاه‌ها مانند، ناوبری هوایی، نشست و برخاست، روشنایی، پارکینگ و غیره است.

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران ادامه داد: تخفیف ۳۰ درصدی در موضوعات مذکور برای هواپیماهای زیر ۲۰۰۰ کیلوگرم یکی از پیشنهادهای این شرکت با هدف حمایت از هوانوردی عمومی کشور بود که با موافقت وزیر راه و شهرسازی ابلاغ شد و دیگر بسته‌های تشویقی و حمایتی نیز در حال تهیه و ارسال برای طی کردن مراحل قانونی، تصویب و اجرایی شدن است.

امیرمکری گفت: فارغ از این تخفیف و تشویق‌ها که حتما صورت می‌گیرد، نباید از این موضوع غافل شد که در یکی از رویکردها به خدمات ایرتاکسی این است که این خدمات را در قالب کالاهای لوکس طبقه بندی کرد که با افزایش درآمد، تقاضا برای آن هم افزایش یابد و شاید طبیعت این نوع از خدمات به گونه‌ای نباشد که کل کنشگران جامعه، مخاطب و مشتری اینگونه خدمات باشند. البته یکی از رویکردها به ایرتاکسی اینگونه‌ است.

وی اعلام کرد: خدمات ایرتاکسی یک بخش از خدمات هوانوردی عمومی است که احتمال دارد در ادوار گذشته تصمیم گیران و استراتژیست‌های این صنعت در رابطه با آن دچار مشکلات شناختی شده و با تمرکزصرف بر حمل و نقل تجاری (Commercial Air Transport) آن را فراموش کرده‌اند.

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران تاکیدکرد: ایرتاکسی مانند دیگر بخش‌های مکمل صنعت از جمله هوانوردی عمومی که اتفاقا از بخش های بسیار مهم و یکی از حوزه های اصلی صنعت حمل و نقل هوایی است، ظرفیت توسعه اقتصادی قابل توجهی را نیز می تواند در بر داشته باشد.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: ایر تاکسی تاکسی هوایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۰۴۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زاکانی: تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران تامین شده است

شهردار تهران گفت: در حال حاضر بالغ بر ۲۰۰۰ خودرو برقی آماده بوده و تخصیص ارز برای واردات خودرو‌ها با کمک بانک مرکزی صورت گرفته است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، استفاده از وسایل نقلیه برقی می‌تواند راهکاری بسیار مؤثر در مسیر رفع و کاهش چالش‌های حیاتی و دارای مزایای زیست محیطی، کاهش وابستگی به سوخت‌های تجدیدناپذیر فسیلی و بهبود کیفیت هوا باشند. از این رو تغییر سبک حمل و نقل از سنتی بنزینی به برقی اهمیت ویژه‌ای‌دارد. در این راستا شهرداری تهران برقی‌سازی ناوگان حمل و نقل عمومی را دنبال می‌کند.

علیرضا زاکانی شهردار تهران پیرامون آخرین وضعیت تاکسی‌های برقی اظهار کرد: تاکسی‌های برقی شامل دو دسته خودمالکی و شرکت مالکی می‌شوند. رانندگان تاکسی در بخش شرکت مالکی، سهامدار آن شرکت خواهند شد.

وی افزود: تعدادی خودرو توسط خودروسازان وارد شده است و در بخش خودمالکی قرارداد‌ها در حال بسته شدن است، به زودی واگذاری خودرو به مالکین صورت خواهد گرفت.

زاکانی ادامه داد: در حال حاضر بالغ بر ۲۰۰۰ خودرو برقی آماده بوده و تخصیص ارز برای واردات خودرو‌ها با کمک بانک مرکزی صورت گرفته است.

گفتنی است یکی از نکات حائز اهمیت برای رانندگان تاکسی، قیمت خودرو‌های برقی است که نیازمند ارائه تسهیلات ویژه است. به گفته شهرداری تهران قیمت این خودرو‌ها قابل رقابت با خودرو‌های بنزینی خواهد بود.

علاوه بر این شهرداری تهران برای راه‌اندازی ایستگاه‌های شارژ این خودرو‌ها پیش از این ۴۰۰۰ نقطه را در سطح شهر تهران در ۲۲ منطقه شناسایی کرده است و بنا دارد تا پایان سال ۱۴۰۳ تعداد ایستگاه‌های اعلامی را احداث و مجهز کند.

دیگر خبرها

  • با کیفیت ترین خودرو بعد از تسلا را برای حمل و نقل تهران انتخاب کرده ایم | پوست اندازی ۶۵ هزار تاکسی برقی در تهران
  • زاکانی: تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران تامین شده است
  • شلیک‌های هوایی پرواز‌های خرم آباد را لغو کرد
  • بزرگترین فرودگاه بین المللی دنیا در اینجا ساخته می شود
  • راه‌اندازی اکوسیستم تاکسی هوایی الکتریکی در ابوظبی
  • بزرگترین فرودگاه بین المللی دنیا در اینجا ساخته می شود / ۵ باند فرودگاهی برای جابجایی ۲۶۰ میلیون مسافر
  • تخصیص ارز تاکسی‌ های برقی تهران توسط بانک مرکزی
  • افزایش پروازهای فرودگاه شهدای خوی به ۳ روز در هفته
  • راه اندازی نخستین مدرسه فریلنسری ایران
  • پست فارس ظرفیت مناسبی برای توسعه تجارت الکترونیک دارد