Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-29@13:44:36 GMT

اجبار روهینگیایی‌ها به پذیرش سلب تابعیت میانماری

تاریخ انتشار: ۱۳ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۰۴۹۸۱

اجبار روهینگیایی‌ها به پذیرش سلب تابعیت میانماری

به گزارش ایکنا به نقل از رویترز؛ «متیو اسمیت»، مدیر اجرایی این گروه حقوق بشری گفت: دولت میانمار در تلاش است هویت مردم روهینگیا را از طریق یک روند اداری نابود و آنها را از حقوق اساسی خود محروم کند.

وی همچنین اعلام کرد که دولت میانمار، اقلیت مسلمان روهینگیا را با اسلحه مجبور به پذیرش کارت‌های شناسایی ملی (NVCs) می‌کند که براساس آن‌ها مسلمانان افراد خارجی محسوب می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«تون‌تون نای»، سخنگوی ارتش میانمار این ادعا را که کسی را مجبور به پذیرفتن کارت‌ها با اسلحه یا از طریق شکنجه کرده باشند، رد کرد.

دولت میانمار تابعیت بسیاری از مسلمانان روهینگیا را که بیشتر به عنوان مهاجران غیرقانونی بنگلادشی در نظر گرفته می‌شوند، حتی با وجود اینکه سابقه حضورشان در این کشور به چند چندین نسل برگردد، انکار کرده است.

سرکوب و خشونت شدید علیه مسلمانان روهینگیا در ایالت راخین به وسیله نیروهای ارتش میانمار باعث فرار بیش از 730 هزار نفر از مسلمانان به بنگلادش و آوارگی آن‌ها در سال 2017 شد. 

انتهای پیام

 

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا خبرگزاری قرآن میانمار روهینگیا سلب تابعیت بنگلادش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۰۴۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرمولی برای اینکه در زندگی موفق باشیم

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، به نظر می رسد فرمول رسیدن به آرزوهایمان این است که موانع را کنار بزنیم و مسیر را پیش روی خود هموار کنیم. این داستانی است که توسط بسیاری از سخنرانان انگیزشی و خودیاری نقل شده است.

بیشتر بخوانید: چه زمان‌هایی در زندگی باید نه بگوییم؟

اما طبق یک مطالعه جالب در کالج اقتصاد دانشگاه هاروارد حقیقت شگفت انگیزی در مورد انگیزه و موفقیت طولانی مدت مطرح شده است. محققان این دانشگاه اثر پذیرش در بین همه افراد مذکر و مونث را مطرح می‌کنند.

طبق این مفهوم رسیدن به موفقیت به بهترین وجه لزوما پاک کردن موانع نیست بلکه پذیرش آنهاست که همیشه همراه اصطحکاک و چالش است.

محققان هاروارد این قضیه را با ارائه شغلی برای رانندگان کامیون در حمل و نقل بارهای مشتری‌ها امتحان کردند. از بین ۲۷هزار راننده ثبت نام کرده در دپارتمان حمل و نقل ایالت اورگان دو مرحله ثبت نام سخت و آسان ترتیب دادند و در مراحل بعد معلوم شد کسانی بیشتر به کار خود متعهد ماندند که مراحل ثبت‌نام سخت‌تری را پشت سر گذاشته بودند.

محققان هاروارد می‌گویند: چه چیزی می تواند موانع اضافی را جذاب کند؟ این تحقیق چندین نظریه را پیشنهاد می‌کند. شاید مقاومت اولیه مالکیت روانی ما را بر اعمالمان تقویت کند و نتایج را شخصی‌تر و در نتیجه مهم‌تر کند.

تلاش لازم برای غلبه بر موانع ممکن است تمرکز ما را بیشتر کرده و جاه‌طلبی را کاهش دهد. پیامدهای تاثیر پذیرش برای هدف گذاری و دستیابی، چه از نظر شخصی و چه از نظر حرفه ای، جالب است. این نشان می دهد که موفقیت پایدار و تغییر رفتار ممکن است از پاک کردن همه چالش ها نشات نگیرد، بلکه از معرفی دقیق موانعی که نیاز به مشارکت فعال و تعهد ما دارند، ناشی شود.

منبع: اطلاعات آنلاین

انتهای پیام/

کد خبر: 1228744 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • جمع‌آوری ۱۱۹۶ کودک کار در طرح مقابله با کلونی‌های آسیب‌پذیر
  • فرمولی برای اینکه در زندگی موفق باشیم
  • الدفاعی: وعده صادق، پایان‌بخش توهم ارتش شکست‌ناپذیر اسرائیل
  • مهلت ۱۰ روزه تل‌آویو به حماس برای پذیرش شروط خود
  • انگلیس قصد دارد ارتش خود را با موشکهای ساخت داخلی مجهز کند
  • زمانیکه مسلمانان کاخ سفید را به مسجد تبدیل کردند! | فیلم
  • سقوط اندلس با یک تار مو
  • دولت آمریکا قصد اعمال تحریم‌هایی علیه یگان‌های نظامی اشغالگران را ندارد
  • پذیرش بیش از ۳ هزار دانشجو در دانشگاه های لرستان
  • احکام دین باید در اجتماع جاری شود