Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-07@15:58:07 GMT

‌ سوددهی ۸۰ درصدی بورس در سال گذشته

تاریخ انتشار: ۱۳ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۰۷۱۳۵

‌ سوددهی ۸۰ درصدی بورس در سال گذشته

 بازدهی یا ســودآوری کالاهای سرمایهای چون طلا، سکه و ارز از مهر ۹۷ به بعد منفی شد؛ این موضوع که منجر به ضرر بیش از ۹۰ درصدی خریداران شد، بحث سرمایهگذاری در بازارهای سودده را مطرح کرده، به نحوی که صاحبان سرمایه های خرد با این پرسش که چگونه می‌توانند ضرر و زیان خود را جبران و در اقتصاد و سرمایهگذاری مؤثر باشند به دنبال راهکاری غیر زیانده برای سرمایه‌گذاری هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احمد جانجان، کارشناس اقتصادی و بازار بورس/ 

بازدهی یا ســودآوری کالاهای سرمایهای چون طلا، سکه و ارز از مهر ۹۷ به بعد منفی شد؛ این موضوع که منجر به ضرر بیش از ۹۰ درصدی خریداران شد، بحث سرمایه گذاری در بازارهای سودده را مطرح کرده، به نحوی که صاحبان سرمایه های خرد با این پرسش که چگونه می‌توانند ضرر و زیان خود را جبران و در اقتصاد و سرمایه گذاری مؤثر باشند به دنبال راه کاری غیر زیانده برای سرمایه‌گذاری هستند.

 بیشک بهترین پیشنهاد برای همه صاحبان سرمایه اعم از خرد یا کلان، توجه و سرمایه گذاری هدفمند در بازار بورس است. بد نیست بدانیم با ۱۰۰ هزار تومان هم می توان سهامدار بورس و یاری رسان تولید و اقتصاد کشور بدون تحمل ضرر و زیان شد.

 آنچه خریداران خرد سهام باید مدنظر داشته باشند خرید سهمهای عرضه اولیه است؛ خرید سهمی که رشد ۳۰۰ درصدی داشته توصیه نمی شود، چرا که جایی برای رشد ندارد. صاحبان سرمایه های خرد رویگردان از سود بانکی یا کم تمایل به بازارهای زیانده سکه و ارز با ورود به بازار سهام و خرید سهم های عرضه اولیه، سود تضمین شده ای خواهند داشت، چرا که شرکت های تازه وارد به بورس با عبور از بسیاری استانداردها اقدام به عرضه اولیه سود می کنند؛ عرضه اولیه سود مستقیم بر تولید و اقتصاد کشور تأثیر می گذارد؛ در نتیجه میتوان گفت سرمایه گذاری در این شــرکت ها و خرید و فروش سهام منجر به جان گرفتن اقتصاد کشور از بازار بورس می شود؛ ضمن اینکه صاحبان سرمایه نه تنها ضرر نمی کنند بلکه با رشد چند ده هزاری شاخص بورس شاهد رشد سهم های هزار و ۲۰۰ درصدی بوده ایم.

 بدیهی اســت سرمایه گذاری در بورس نسبت به ســپرده گذاری در بانک یا ورود به بازارهای دلالی بســیار ســودآور و به نفع اقتصاد و اشتغال جوانان است.

 سود ۲۰ درصدی بانک در برابر تورم ۴۰ درصدی، ســودی موهوم است؛ در حالی که سرمایهگذارانی که سال گذشته وارد بورس شدهاند، بیش از ۸۰ درصد سود عاید آنها شده اســت؛ قطعاً بانک قادر به این حجم سود دهی نیست.

انتظار میرود صاحبان سرمایه با بررسی هر چه بیشتر و استفاده از نظرات مشاوران اقتصادی و کارشناسان خبره بورس، در راه شکوفایی اقتصاد و تولید کشور از ورود به بازارهای دلالی خودداری کرده و سود خود را در راستای سود جمعی اقتصاد کشور ارزیابی کنند.

خریدن ســهامی که برای نخســتین بار عرضه در آن صورت میگیرد به صورت مستقیم وارد تولید میشود؛ افزایش رشد نقدینگی تولیدکننده و ارتقای سرمایه اولیه منجر به افزایش انگیزه کاری تولیدکننده و رشد قیمت سهام شده و با واگذاری سهام به شخص ثالث درآمد کسب شده منجر به رونق تولید کشور می شــود.

 باید بدانیم هیچ دستی از خارج و هیچ نهاد و فردی غیر از ما به عنوان هموطن ایرانی قادر به رشــد اقتصاد کشور نیست، چرا که هیچ کشوری سرمایه خود را خرج خوب کردن حال اقتصاد ما نمیکند؛ بنابراین ســرمایه گذاری های خرد در شکوفایی اقتصاد کشور بسیار تأثیرگذار است.

 برخورداری ایران از ۱۵۰ هزار میلیارد دلار ارز و طلای خانگی به معنای نشستن روی گنج است؛ گنجی که اگر ۱۰  درصد آن وارد بازار بورس و بازارهای تولیدی کشور شود صنعت را در ایران زیر و رو خواهد کرد و مشکل اشتغال و بسیاری از مسائل اجتماعی و فرهنگی و حتی سیاسی کشور را حل میکند.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: بورس شاخص بورس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۰۷۱۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک

یک کارشناس انرژی، استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی را از دلایل رونق استفاده از متانول به‌عنوان سوخت در جهان توصیف کرد.

سجاد نوروزی در گفت‌وگو با خبرنگار شانا درباره فرایند تبدیل متانول به بنزین (MTG) توضیح داد: در سال‌های اخیر استفاده مستقیم و غیرمستقیم از متانول به‌عنوان سوخت در دنیا رونق یافته است و برآورد می‌شود در آینده نیز این روند افزایشی باشد، بنابراین فناوری تبدیل مستقیم متانول به بنزین (MTG) می‌تواند در ایران هم مدنظر قرار گیرد.

استفاده بهینه از متانول مازاد با هدف رفع ناترازی انرژی

وی با بیان اینکه ایران ظرفیت بالایی برای تولید متانول دارد و بیش‌ از ۹۴درصد متانول تولیدی کشور صادر می‌شود، افزود: اکنون بنزین تولیدی کشور، حاصل پالایش نفت‌ خام در پالایشگاه‌هاست، اما در این فرایند بنزین تولیدشده حاصل تبدیل مستقیم متانول به بنزین است، بنابراین می‌توانیم از این ظرفیت تولیدی استفاده کنیم. شایان ذکر است در این فرایند مقداری هم محصول ال‌پی‌جی تولید می‌شود.

این کارشناس انرژی درباره کیفیت این فرآورده تصریح کرد: به ازای هر واحد MTG با ظرفیت یک میلیون و ۶۵۰ هزار تن در سال خوراک ورودی، حدود ۵۹۷ هزار تن بنزین با کیفیت بالا (با استاندارد یورو ۵) تولید می‌شود که معادل روزانه ۲.۵ میلیون لیتر بنزین به ازای هر واحد MTG است.

نوروزی گفت: این محصول افزون بر رفع ناترازی تولید و مصرف بنزین، ظرفیت ارزشمند صادراتی نیز دارد.

تبدیل متانول به سوخت در مسیر توسعه زنجیره ارزش

وی افزود: مجتمع‌های تولیدی ما این فرصت را پیدا خواهند کرد تا با استفاده بهینه از متانول مازاد، گامی بزرگ همسو با توسعه زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی و کاهش خام‌فروشی بردارند.

این کارشناس با اشاره به مدت‌زمان بهره‌برداری هر واحد MTG ادامه داد: زمان مورد نیاز برای احداث و سپس بهره‌برداری از هر واحد حدود دو سال است. این مدت‌زمان در مقایسه با پالایشگاه‌های متداول حدود یک‌چهارم خواهد بود.

نوروزی یادآور شد: کوتاه‌بودن اجرای پروژه و درنتیجه سرعت بازدهی اقتصادی، سرمایه‌گذاری در احداث واحدهای MTG را برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی بسیار مقرون‌به‌صرفه و سودده کرده است.

دیگر خبرها

  • افزایش ۲۰۰ درصدی میزان سرمایه‌گذاری در معادن فعال آذربایجان شرقی
  • چرا بورس درجا می‌زند؟!
  • وزیر اقتصاد: رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ یکی از باکیفیت‌ترین رشدهای اخیر ایران است
  • آحاد مردم در نظارت و مدیریت اقتصادی مشارکت خواهند داشت
  • افزایش سرمایه بیش از ۴ هزار درصدی یک نماد بورسی
  • رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ یکی از باکیفیت‌ترین رشدهای اخیر ایران است
  • استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک
  • سود ۱۳۵۰ درصدی صندوق سهامی سرو!
  • گشتی در اقتصاد ایران | جاماندگان سهام عدالت برای اعتراض به کجا مراجعه کنند؟
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟