Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل غله یزد گفت: سال گذشته میزان خرید گندم از کشاورزان یزدی حدود 7 هزار تن بوده است که این میزان با کاهش 50 درصدی در سالجاری به 3 هزار تن رسیده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مدیرکل غله استان یزد در گفتگو با خبرنگار یزدرسا، اظهار داشت: روند تحویل گندم در یزد به علت شرایط آب و هوایی دیرتر از سال‌های گذشته بود که در حال حاضر به اتمام رسیده و حدود 3 هزار تن گندم از کشاورزان استان یزد خریداری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حمید پایدار اردکانی، با بیان اینکه امسال خرید گندم نسبت به سال گذشته در استان یزد کاهش 50 درصدی داشته است، گفت: سال گذشته میزان خرید گندم از کشاورزان یزدی حدود 7 هزار تن بوده است که این میزان در سالجاری به 3 هزار تن رسیده است.

وی در رابطه با علت کاهش عرضه گندم کشاورزان، اذعان داشت: دلیل اصلی کاهش عرضه گندم، نگه داشتن توسط کشاورزان است یعنی کشاورزان برای اینکه نرخ گندم افزایش داشته باشد و گران تر شود از فروش آن خودداری کردند.

این مقام مسئول، نرخ خرید تضمینی گندم را 1700 تومان دانست و گفت: نرخی که دولت برای خرید گندم در مقدار بالا و تناژ تعیین کرده بود هر کیلو 1700 تومان بود که البته این قیمت در بازار حدود 2200 تومان است.

وی با بیان اینکه تمام گندم تولیدی استان یزد، مصرف 10 روز این استان را کفایت می کند، اذعان داشت: مصرف سالیانه استان به صورت خوشبینانه 150 هزار تن است و این مقدار از استان‌های همجوار در حال تامین است.

مدیرکل غله استان یزد تصریح کرد: در حال حاضر در ماموریت استان های کردستان و کرمانشاه هستیم تا نیاز گندم مورد نیاز استان یزد را تامین کنیم.

پایدار در پایان گفت: مقدار مصرف گندم در استان یزد تفاوتی نسبت به سال‌های گذشته ندارد؛ هرچند که استان یزد تولید گندم ندارد اما به علت وجود صنایع قوی و رقابتی یک از بزرگ‌ترین صادرکننده‌های محصولات آردی است و چیزی حدود 20 هزار تن صادرات به خارج از استان دارد.

انتهای پیام/

 

 

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۰۷۳۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی دو مرکز خرید گندم در کهگیلویه/ مراکز شبانه روزی است

علی بخش شجاعی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: در سطح استان ۹ مرکز خرید راه اندازی شده که از این تعداد ۲ مرکز خرید گندم و کلزا متعلق به کهگیلویه است

وی با بیان اینکه تجهیزات لازم در مراکز خرید فراهم شده است، خاطر نشان کرد: کشاورزان در مورد تحویل محصول مازاد بر مصرف خود دغدغه‌ای نداشته باشند.

مدیرکل تعاون روستایی استان تاکید کرد: سعی بر آن است در جهت رفاه حال کشاورزان مراکز خرید در کهگیلویه به صورت شبانه روزی فعال شود.

شجاعی با اشاره به ثبت اراضی کشاورزان در سامانه کشت خاطر نشان کرد: به کشاورزانی که قرارداد خود را در این سامانه ثبت کرده‌اند به ازای هر تن از مزرعه تا مرکز خرید مبلغ میزان ۱۵۰ هزار تومان پرداخت می‌شود.

وی تاکید کرد: تشویقی در نظر گرفته شده به ازای هر تن به فردی تعلق می‌گیرد که محصول خود را بنام خود در سامانه کشت قراردادی ثبت کند.

کد خبر 6097712

دیگر خبرها

  • راه اندازی دو مرکز خرید گندم در کهگیلویه/ مراکز شبانه روزی است
  • مازندران سالانه ۴۸۰ هزار تن گندم مصرف می کند
  • ۳۲ مرکز خرید گندم و کلزا در مازندران تجهیز شدهذاست
  • صدها هزار تن گندم خوزستان به سیلوها منتقل شد
  • هزینه ۳۵ درصد وجوه سیب‌زمینی انبار شده در اردبیل پرداخت شد
  • پرداخت ۳۵ درصد وجوه سیب زمینی خریداری شده از کشاورزان اردبیلی
  • خرید تضمینی گندم به ۸۵۵ هزارتن رسید
  • ۲۸ هزار تن گندم از کشاورزان استان بوشهر خریداری شد
  • خرید تضمینی گندم به بیش از یک میلیون و ۲۵۰ هزار تن رسید
  • خرید ۲۸ هزار تن گندم از کشاورزان استان بوشهر