Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزارت خارجه فلسطین اخبار منتشر شده در رسانه‌های عبری زبان درباره قصد بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای سفر به شهر الخلیل اشغالی را محکوم کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری روسیا الیوم، این وزارتخانه در بیانیه‌ای سفر احتمالی امروز (چهارشنبه) نتانیاهو به الخلیل را استعمارگرانه، تحریک‌آمیز و نژادپرستانه توصیف و اعلام کرد: این سفر به بهانه حضور در مراسم رسمی نودمین سالگرد اتفاقات انقلاب البراق و گسترش روایت اشغالگران از آن ماجرا انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین در این بیانیه تاکید شد: نتانیاهو تلاش می‌کند با این سفر آرای احزاب راست‌گرا و راست‌گرای افراطی را در انتخابات پارلمانی آتی در تاریخ هفدهم سپتامبر جاری به نفع خود جمع کند و این سفر در چارچوب طرح‌ها و برنامه‌های حزب راست‌گرای حاکم در اراضی اشغالی برای یهودی‌سازی بخش قدیمی شهر الخلیل، مصادره بازار الجمله و اعطای آن به شهرک‌نشین‌ها انجام می‌گیرد.

وزارت خارجه فلسطین در ادامه نسبت به خطرات و نتایج سفر نتانیاهو به شهر الخلیل هشدار داد، به ویژه اینکه مسؤولان رژیم صهیونیستی به ساکنان محله تل الرمیده، بخش قدیمی شهر الخلیل و اطراف آن اعلام کردند، امروز اقدامات محدودکننده و تنبیهی از جمله تعطیلی حرم ابراهیمی به روی نمازگزاران و ممنوعیت رفت‌وآمد همزمان با سفر نتانیاهو، برخی از وزرای کابینه و اعضای کنست از حزب لیکود در پیش گرفته خواهند شد.

این وزارتخانه از جامعه جهانی و نهادهای بین‌المللی مربوطه و در راس آنها یونسکو خواست مسؤولیت‌های قانونی و اخلاقی خود را بر عهده گرفته و اقدامات لازم برای جلوگیری از انجام این سفر را در پیش بگیرند و نتانیاهو و کابینه‌اش را مسؤول کامل و مستقیم پیامدهای این سفر بدانند.

این اولین سفر نتانیاهو به الخلیل از ۱۳ سال پیش است. این سفر امروز تحت تدابیر شدید امنیتی انجام می‌گیرد.

فلسطینیان به شدت از این سفر به خشم آمده و خواستار مقابله با آن شده‌اند.

رژیم صهیونیستی در همین راستا تدابیر امنیتی ویژه‌ای را در شهر الخلیل به اجرا گذاشته است.

احتمالا نتانیاهو در کنار حرم ابراهیمی سخنرانی کند تا اینگونه نشان دهد که رژیم صهیونیستی این مکان اسلامی را هم تحت سیطره خود دارد و بدین ترتیب بتواند آرای شهرک‌نشینان تندرو را هم در انتخابات آینده کسب کند.

وزارت اوقاف الخلیل در واکنش به بازدید نتانیاهو از شهر الخلیل تاکید کرد این اقدام یادآور ورود شارون نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی به قدس در سال ۲۰۰۰ است و از مردم فلسطین خواست از حرم ابراهیمی محافظت کنند.

تعرض تحریک‌آمیز شارون به مسجد الاقصی در نهایت به شعله‌ور شدن انتفاضه دوم فلسطین منجر شد.

در این راستا تصمیم نتانیاهو برای سفر به الخلیل موج بزرگی از خشم را در اراضی فلسطینی ایجاد کرد.

فعالان فلسطینی از ساکنان الخلیل دعوت کردند با برافراشتن پرچم‌های سیاه بر سر در خانه‌های خود در نزدیکی حرم ابراهیمی به استقبال نتانیاهو بروند.

تاریخدانان و چهره‌های سیاسی ادعاهایی که این سفر بر اساس آنها ترتیب داده شده را رد کرده و این سفر را تحریک‌آمیز خواندند.

یونس عمرو، پژوهشگر و کارشناس مسایل شهر الخلیل اظهار کرد: مسایلی که سفر نتانیاهو بر اساس آن ترتیب داده شد، همگی جعلی و دروغین هستند، حرم ابراهیمی یک موقعیت تاریخی صرفا اسلامی است که در سال ۱۹۶۷ به اشغال درآمده و در پی کشتار حرم ابراهیمی تقسیم شد.

عمرو افزود: اینکه نتانیاهو نودمین سالگرد انقلاب البراق را بهانه قرار داده و مدعی است در آن ماجرا که یهودی‌ها در الخلیل هدف حملات فلسطینی‌ها قرار گرفتند، باطل و بر خلاف واقعیات تاریخی است.

او در ادامه گفت: این ادعا از اساس باطل است، طرفی که در آن ماجرا دست به کشتار یهودی‌ها زد، انگلیس بود و اکنون نتانیاهو سعی دارد این برچسب را به دروغ به فلسطینی‌ها بچسباند.

عماد حمدان، رئیس کمیته بازسازی الخلیل نیز اظهار کرد: سفر نتانیاهو به الخلیل مردود است، کسی که می‌خواهد در انتخابات اسرائیل شرکت کند، باید در الخلیل حضور یابد تا شهرک‌نشین‌های الخلیل را راضی کند، این مساله کاملا برخلاف نظر ساکنان بخش قدیمی الخلیل است و نتایج این سفر برای اشغالگران بسیار سخت خواهد بود.

حمدان افزود: بخش قدیمی الخلیل به شدت از اقدامات و سیاست‌های اشغالگران که آن را به چهار بخش تقسیم کرده، رنج می‌برد، در این شهر تنها باید با پای پیاده و از گذرگاه‌ها رفت‌وآمد کرد و مناطقی نیز در شهر وجود دارند که تنها ساکنان آن می‌توانند به آنجا بروند، منطقه‌ای در الخلیل وجود دارد که ورود فلسطینی‌ها به آن کاملا ممنوع است و به همین دلایل بخش قدیمی الخلیل با ایست‌های بازرسی و گذرگاه‌ها محاصره شده‌اند و این امر بر تمامی بخش‌های اقتصادی و آموزشی و به طور کلی بر عبور و مرور در این شهر تاثیر می‌گذارد.

خلیل شاهین، تحلیلگر سیاسی نیز گفت: هدف از این سفر تاکید بر این مساله است که نتانیاهو به تلاش‌ها برای یهودی‌سازی ادامه می‌دهد تا به این ترتیب آرای شهرک‌نشین‌ها که ۱۳ درصد از مجموع آرا را تشکیل می‌دهند و گروه بزرگی در انتخابات محسوب می‌شوند، به دست آورد.

یوسف الجعبری، معاون رئیس شهرداری الخلیل با اشاره به اینکه تلاش اشغالگران برای کنترل بازار الجمله این شهر مردود است، گفت: توافقنامه امضا شده با اشغالگران می‌گوید حق مدیریت بخش اشغالی شهر کاملا برعهده شهرداری الخلیل بوده و شهرک‌سازی نیز غیرقانونی است.

طبق گزارش مرکز اطلاعات خبرگزاری وفای فلسطین، شهرک‌سازی‌ها در الخلیل از زمان اشغال آن در سال ۱۹۶۷ آغاز شد، به این ترتیب که برخی از ساختمان‌های داخل شهر به تصرف درآمده و به محله‌های مسکونی یهودیان تبدیل شدند تا این محله‌ها با حفر تونل و راه‌سازی به شهرک ریات اربع  متصل شوند، طرح یهودی‌سازی الخلیل با ورود ۷۳ شهرک‌نشین به این شهر در سال ۱۹۶۸ آغاز شد،‌ این شهرک‌نشین‌ها در هتل النهر الخالد ساکن شده و اعلام کردند قصد دارند در شهر بمانند. اکنون تعداد شهرک‌ها در این استان به ۳۰ شهرک رسیده و علاوه بر این بیش از ۲۰ کانون شهرک‌سازی نیز وجود دارند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: وزارت خارجه فلسطین حرم ابراهیمی نتانياهو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۰۷۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منابع مصری: مذاکرات آتش‌بس ادامه دارد

با گذشت ۷ ماه از جنگ غزه و در ادامه مذاکرات برای تبادل اسیران و آتش‌بس در غزه، مقام‌های مصری از بی‌نتیجه بودن مذاکرات شنبه شب و دور جدید گفت‌وگوها در روز یکشنبه خبر دادند.

به گزارش مشرق، همزمان با قوت گرفتن قبول آتش بس از سوی جنبش حماس درباره مفاد جدید توافق آتش بس، منابع مصری به وبگاه العربی الجدید گفتند که مذاکرات میان حماس و میانجی‌ها شامگاه شنبه بدون حصول نتیجه‌ای به پایان رسید و امروز (یکشنبه) از سر گرفته خواهد شد.

پایگاه خبری المیادین نیز به‌نقل از منابع ارشد فلسطینی گزارش داد که مذاکرات به‌دلیل مخالفت رژیم صهیونیستی با آتش‌بس دائمی با مانع بزرگی مواجه شده است.

از سوی دیگر، یک مقام بلندپایه جنبش حماس که نخواست نامش فاش شود گزارش داد که امروز (شنبه) هیچ تحول تازه‌ای در مذاکرات رخ نداد و گفت‌وگوهای امروز بی نتیجه به پایان رسید. اما فردا (یکشنبه) دور جدیدی از گفت‌وگوها آغاز خواهد شد.

از سوی دیگر، روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت ساعاتی پیش مفاد پیش نویس توافق نامه ارائه شده به جنب حماس را منتشر کرد که بر اساس آن در مقابل آزادی یک سرباز زن رژیم صهیونیستی ۲۰ اسیر فلسطینی که به حبس ابد محکوم شده‌اند و در حال گذراندن زندان خود هستند؛ آزاد خواهند شد.

بر اساس این توافقنامه حماس بین ۳ تا ۵ سرباز زن را در اختیار دارد که اجرای توافقنامه به این معنی خواهد بود که در مرحله اول توافق، بین ۶۰ تا ۱۰۰ اسیر فلسطینی که حبس ابد را می‌گذرانند، آزاد خواهند شد.

طبق پیش نویس توافقنامه‌ای که به جنبش حماس ارائه شده است، این پیشنهاد به ۳ مرحله و در قالب یک بازه زمانی ۱۲۴ روزه تقسیم می‌شود.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • تقاضای شهرک‌نشینان از نتانیاهو برای پذیرش آتش‌بس + فیلم
  • هزینه‌کرد ۵.۵ میلیارد یورویی دولت برای بهبود وضع هوا و کاهش فلر
  • اکثر معترضان اسرائیلی مخالف حمله زمینی به رفح هستند
  • شورای نگهبان نسبت به مصوبه همسان‌سازی حقوق بازنشستگان ایرادی نداشت
  • طرح توهمی نتانیاهو برای غزه بعد از قتل عام فلسطینی‌ها
  • منابع مصری: مذاکرات آتش‌بس ادامه دارد
  • ۱۲۴۲ حمله نظامیان و شهرک نشینان صهیونیست به فلسطینیان در آوریل ۲۰۲۴
  • پژوهشگر فلسطینی: اعتراضات دانشجویی، نتانیاهو، بایدن و حتی ترامپ را سردرگم کرده است
  • گزارش فلسطینی از اقدامات خرابکارانه و حملات صهیونیست‌ها در کرانه باختری
  • ناشران بخش مجازی نمایشگاه سی‌وپنجم نسبت به آماده‌سازی پنل مجازی‌ اقدام کنند