Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-30@19:01:25 GMT

عروسی در سوله‌های صنعتی همدان؛ از شایعه تا واقعیت

تاریخ انتشار: ۱۳ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۰۸۰۵۸

عروسی در سوله‌های صنعتی همدان؛ از شایعه تا واقعیت

در همین ارتباط معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان روز چهارشنبه در پاسخ به پیگیری خبرنگار ایرنا در این زمینه، برگزاری جشن عروسی را در سوله های صنعتی این استان تکذیب کرد و افزود: به تازگی هیچ موردی از این دست رخ نداده و در صورت مشاهده با اینگونه موارد برخورد انتظامی و قضایی می شود. 

ظاهر پور مجاهد در جلسه اعضای کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان، اضافه کرد: بر اساس نامه مکتوب مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی همدان برگزاری هرگونه آئین جشن و سرور در سوله‌های صنعتی تعطیل و نیمه تعطیل استان صحت نداشته و آنچه در مجامع عمومی در این باره نقل شده شایعه ای بیش نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی خاطرنشان کرد: در سال‌های گذشته ۲ مورد مشاهده و با آنها برخورد قانونی شده بود و اگر کسی موردی سراغ دارد به شرکت شهرک‌های صنعتی همدان و نیروی انتظامی اعلام کند. 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان افزود: برپایی جشن عروسی در هر مکانی نیازمند مجوز نیروی انتظامی است و از این پس نظارت و کنترل بیشتری در این زمینه صورت می گیرد. 

پورمجاهد به برخی اظهارنظرها درباره صنایع استان که به تازگی در نشست با رسانه ها مطرح شده است، گفت: در آستانه روز تعاون زیر سوال بردن زحمات تعاونگران کار درستی نیست. 

وی ابراز امیدواری کرد مطالبی که با خبرنگاران و مجامع عمومی مطرح می شود صادقانه و در راستای پیشرفت کار و تولید بوده و مغرضانه نباشد. 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان تاکید کرد: بازگو کردن اینگونه مسائل ریز و جزئی که دردی را هم از تولید و اشتغال استان دوا نمی کند، هیچ خیری در آن نیست و باید منطقی‌تر عمل کرد. 

پورمجاهد افزود: در حال حاضر همدان تبدیل به کارگاه تولیدی شده و با وجود محدودیت های اعتباری و مشکلات فراوان تلاش های بسیاری در راستای توسعه صنعتی انجام می شود که شایسته نیست نادیده گرفته شود.

وی خطاب به آنها که درباره اشتغال و صنعت شک و شبه ای دارند، گفت: درب اتاق مسئولان برای شنیدن انتقادها و پیشنهادهای منتقدان همواره باز است. 

۷۵۲۷/۲۰۹۰

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار حقوق زنان نقل و انتقالات لیگ برتر اشتغال صنعت نیروی انتظامی آستانه قیمت خودرو قیمت دلار حقوق زنان نقل و انتقالات لیگ برتر امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۰۸۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چند واقعیت علمی که زیر پوست ما جریان دارد

خارش پوست یکی از علائمی است که ممکن است در بسیاری از بیماری‌های مختلف بروز کند.

به گزارش ایسنا، خارش یکی از علائم شایع عارضه‌های پوستی است.

در این مطلب به نقل از بی بی سی، به چند واقعیت علمی که زیر پوست ما جریان دارد، می‌پردازیم:

۱. برآورد تقریبی نشان می‌دهد که ما حدود ۹۷ بار در روز خودمان را می‌خارانیم.

۲. احساس خارش بر اثر تماس با حشرات و گیاهان به دلیل سمومی است که بر پوست ما به‌جا می‌گذارند. مواد سمی باعث آزاد شدن هیستامین‌ها در بدن می‌شوند که نوعی واکنش ایمنی بدن است. در این واکنش بافت‌های عصبی پیام‌های احساس خارش را به مغز ما می‌فرستند.

۳. احساس خارش، شبکه عصبی ویژه خود را دارد. تاکنون تصور می‌شد احساس خارش و درد، مسیرهای دریافت یکسانی دارند اما در سال ۱۹۹۷ مشخص شد احساس خارش، بافت‌های عصبی ویژه‌ خود را دارد.

۴. پیام‌های خارش بسیار به کندی منتقل می‌شوند. بافت‌های عصبی سرعت‌های گوناگونی دارند. پیام‌های لمس با سرعتی حدود ۳۰۰ کیلومتر ‌در ‌ثانیه انتقال پیدا می‌کنند. «درد ناگهانی» (برای مثال وقتی به‌طور اتفاقی دست روی شعله گاز قرار می‌گیرد)‌ با سرعتی حدود ۱۳۰ کیلومتر در ساعت منتقل می‌شود. احساس خارش با سرعتی حدود سه کیلومتر در ساعت انتقال پیدا می‌کند که کمی آهسته‌تر از سرعت راه‌ رفتن انسان است.

۵. احساس خارش مانند خمیازه کشیدن مسری است. دانشمندان با نمایش فیلم موش‌هایی که خود را می‌خارانند به گروه دیگری از موش‌ها به این موضوع پی‌بردند. پس از نمایش فیلم، موش‌های تماشاگر هم شروع به خاراندن خود کردند.

۶. احساس مسری خارش بخش کوچکی از مغز به نام هسته سوپراکیاسماتیک (بخش قدامی هیپوتالاموس) را فعال می‌کند. عصب‌شناسان هنوز به‌ طور دقیق عملکرد این بخش از مغز را در چگونگی مشاهده و تکرار عمل خاراندن درنیافته‌اند.

۷. خاراندن بهترین راه برای خلاص شدن از مهاجمان خارش‌آور است. خاراندن، به دور کردن حشرات موذی یا دفع اثر گیاهان سمی کمک می‌کند. همچنین باعث گشادی رگ‌های خونی و در نتیجه جریان بیشتر گلبول‌های سفید و پلاسمای خون برای از بین بردن اثرات سمی می‌شود. به همین دلیل است که با خاراندن، پوست سرخ و لکه‌لکه می‌شود.

۸. خاراندن احساس خوشایندی است چون باعث ترشح سروتونین در مغز می‌شود.

۹. خوشایندترین نقطه برای خاراندن در بدن مچ پاست. پژوهش‌ها این موضوع را نشان داده است.

۱۰. هرچه بیشتر خود را بخارانید احساس خارش بیشتر می‌شود. خاراندن پوست باعث آزاد شدن هیستامین بیشتر می‌شود و پیام‌های خارش بیشتری به مغز فرستاده می‌شود. اگر این کار را ادامه دهید باعث آسیب دیدن پوست و ایجاد زخم و عفونت می‌شوید.

۱۱. در بیماری‌های پوستی مانند پسوریازیس (صدفک) یا اگزما (درماتیت) چرخه خارش آزاردهنده می‌شود. در چنین مواردی آنتی‌هیستامین‌ تجویز می‌شود تا اثرات هیستامین را خنثی کند و احساس خارش را کاهش دهد.

۱۲. پژوهش‌ نشان داده است که خارش مداوم و مزمن به اندازه درد مزمن ناتوان‌کننده است. خارش مزمن از اثرات جانبی بیماری‌های گوناگونی مانند بیماری‌های کبدی و لنفوم است.

دیگر خبرها

  • ساختمان اورژانس، پد آشیانه بالگرد و سوله بحران ساخته می‌شود
  • هشدار درباره وضعیت پرسپولیس و استقلال
  • نسبت به حق‌آبه مردم کهگیلویه و بویراحمد بی‌مهری شد
  • بزرگترین واحد تولید اسپری در تویسرکان ایجاد می‌شود
  • بزرگترین واحد تولید اسپری در تویسرکان آماده راه‌اندازی است
  • بهبود اقتصادی؛ از میدان «واقعیت» تا میدان «تصویر»
  • اتصال ۳۴۲ واحد صنعتی تازه همدان به شبکه گاز کشور
  • پس‌لرزه عروسی دختر در هتل گران | تکلیف خودتان را از حیث اقتصادی روشن کنید | چرا همیشه صحبت شما و فرزندانتان است؟
  • انتقاد یک مقام سابق از عروسی مجلل دختر شمخانی
  • چند واقعیت علمی که زیر پوست ما جریان دارد