Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-03@21:11:25 GMT

توجه به بخش گردشگری فارس می تواند بیکاری را کاهش دهد

تاریخ انتشار: ۱۳ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۰۸۵۵۸

توجه به بخش گردشگری فارس می تواند بیکاری را کاهش دهد

شرفی با بیان اینکه در بخش گردشگری نمی توان به روش های سنتی و با فاصله از استانداردهای جهان حرکت کرد، گفت: توجه به بخش گردشگری فارس می تواند مشکلات استان در بخش های بیکاری، اشتغالزایی، درآمدزایی و توسعه را کاهش دهد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، «سهراب شرفی»، امروز (چهارشنبه ۱۳ شهریور) در جلسه کمیسیون گردشگری و کسب و کارهای وابسته اتاق بازرگانی فارس برگزار شد، گفت: ارائه خدمات در بخش گردشگری به توریست های داخلی و خارجی از مسایل مهمی است که برای رونق صنعت گردشگری استان باید مورد توجه قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

عضو هیات نمایندگان و رئیس کمیسیون گردشگری و کسب و کارهای وابسته اتاق بازرگانی فارس افزود: موضوع نصب تابلوهای ایستگاه گردشگری در جلوی هتل ها و اماکن گردشگری برای تردد راحت تر گردشگران داخلی و خارجی و بهره مندی آنها از سرویس های ایاب و ذهاب شان یکی از خدمات قابل ارائه به گردشگران است که این موضوع مهم از مطالبات بخش خصوصی فعال در حوزه گردشگری استان محسوب می شود.


وی با بیان اینکه پیش از این نیز این موضوع در استان مطرح شده اما اجرایی نشده است، اظهارداشت: برای عملیاتی شدن این موضوع نیاز به ابزار قانونی دارد که شورای گفتگوی بستر مناسبی برای این مهم است.


عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی فارس اضافه کرد: موضوع مهم نصب تابلوهای ایستگاه گردشگری دراماکن گردشگری استان را در ۲ بخش مکان های آماده اجرا و مکان هایی که نیاز به آماده سازی ایستگاه های مورد نیاز دارند، دنبال خواهیم کرد.


وی با بیان اینکه گردشگری یک صنعت به روز است که گردشگر مولفه های زیادی برای انتخاب یک مقصد گردشگری دارد ادامه داد: تکریم توریست و ارائه خدمات با کیفیت و مناسب از مولفه های برتر صنعت گردشگری در جهان است که در جذب گردشگر موثر خواهد بود.


شرفی با بیان اینکه در بخش گردشگری نمی توان به روش های سنتی و با فاصله از استانداردهای جهان حرکت کرد، اظهارداشت: گردشگری یکی از مزیت استان فارس در بخش اقتصادی است که با استفاده کامل از ظرفیت های استان در این صنعت می توانیم شاهد جهش اقتصادی و توسعه استان باشیم.


وی تصریح کرد: متاسفانه امروز می بینیم که هنوز برخی چشم به بخش صنعت دارند در صورتی که صنعت گردشگری می تواند بسیار موثرتر از حوزه صنعت در بخش های اقتصادی باشد و نکته مهم این است که ما در این صنعت زیرساخت ها و امکانات خوب و شناخته شده ای داریم که از آنها استفاده نمی کنیم.


شرفی افزود: توجه به بخش گردشگری فارس می تواند مشکلات استان در بخش های بیکاری، اشتغالزایی، درآمدزایی و توسعه را کاهش دهد و علاوه بر استان؛ در بعد ملی نیز منفعت و تاثیر اقتصادی مثبتی برای کشور به همراه داشته باشد.


عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی فارس بیان کرد: با رونق گردشگری بخش های دیگر نیز رونق پیدا می کنند زیرا گردشگری یک موضوع فرا بخشی است و نیاز به همکاری همه بخش ها دارد و ما در کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی فارس به دنبال ایجاد حلقه اتصال و تعامل بخش های خصوصی و دولتی هستیم.


وی با اشاره به اینکه صنایع دستی یکی از کسب و کارهای وابسته به حوزه گردشگری است، اظهارداشت: با وجود اینکه استان فارس در بخش صنایع دستی حرف برای گفتن دارد اما این بخش هنوز پس از سالها مهجور مانده است.


شرفی ادامه داد: متاسفانه صنایع دستی ما امروز مورد هجمه کالاهای چینی قرار گرفته و نگاه ما در این بخش صنعتی نیست زیرا با نگاه صنعتی نمی توانیم بخش گردشگری را رونق داد.


وی با بیان اینکه امکانات استان باید برای رونق صنعت گردشگری و صنایع وابسته آن بسیج شوند، اضافه کرد: صنایع دستی ما پشتوانه فرهنگی ماست و ظرفیت خوبی برای ارزآوری استان است لذا باید فضایی فراهم شود که سرمایه گذاران در این عرصه حضور پیدا کرده و با حمایت، ایجاد کننده رونق در این بخش باشند.


شرفی با بیان اینکه فروش داخلی و صادرات و قابل رقابت کردن تولیدات صنایع دستی از اولویت های کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی در حوزه صنایع دستی است، ادامه داد: رویکرد ما در این کمیسیون ایجاد رونق و پویایی در صنعت گردشگری و صنایع وابسته آن است و از تمام توان برای بلفعل کردن پتانسیل ها و باز کردن گره های این بخش در استان استفاده می کنیم.


وی همچنین در بازدید از فروشگاه های عرضه صنایع دستی در مرکز تجارت جهانی شیراز؛ از سرمایه گذاران این بخش خواست نرخ در این مرکز را که هم اینک ۱۵ درصد است را برای فعالان صنایع دستی استان به بین پنج تا ۱۰ درصد تعدیل کنند.


 

پایان پیام/130

منبع: شبستان

کلیدواژه: ماه محرم عزاداری محرم محرم کانون های مساجد کانون های فرهنگی هنری مساجد مسجد مجلس اردبیل روزنامه عزاداری حسینی اتاق بازرگانی فارس اتاق بازرگانی شیراز اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری فارس ظرفیت های گردشگری شیراز ظرفیت های گردشگری فارس شیراز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۰۸۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تار و پود‌های صنعت فرش یزد در گره مشکلات

مهران فاطمی استاندار یزد درباره وضعیت صنعت فرش استان تصریح کرد: نابود شدن صنعت فرش قصه پرغصه‌ای است و باید همکاران دفتر اقتصادی و انجمن فرش این موضوع را پیگیری کنند.

وی با اشاره به نگاه استان مبنی بر حرکت به سمت دانش بنیان و توسعه نساجی گفت: ما محدود کردن صنایع آلاینده پرآبخواه در استان را در پیش گرفتیم و در محور مهریز ـ عقدا کاهش هزار و ۸۰۰ مجوز را انجام دادیم.

فاطمی، در خصوص تامین مالی واحد‌های نساجی اظهار داشت: از تسهیلات سفر رئیس جمهور به یزد، هزار میلیارد تومان به نوسازی نساجی اختصاص یافته و امسال هم ۳۰ درصد تسهیلات تبصره‌ای به بخش نساجی اختصاص می‌دهیم.

استاندار همچنین خاطرنشان ساخت که ساختمان مرکز نوآوری نساجی برای تربیت نیروی انسانی ماهر را تامین می‌کنیم و تجهیز آن برعهده بخش خصوصی است تا در اول مهرماه آماده باشد.

فاطمی در خصوص راه اندازی دهکده نساجی هم گفت: این دهکده با مشکلات قانونی مواجه است و همچنین به ۱۰ هکتار زمین نیاز دارد. جانمایی زمین را مشخص کنید تا زمین در اولین فرصت تامین شود.

وی با اشاره به سابقه پنج دهه استفاده استان از معادن افزود: این در حالی است که قدمت نساجی ما به بیش از ۱۰۰ سال می‌رسد، ولی با وجود داشتن نخبه و دانشگاه و فناوری همچنان واردکننده ماشین آلات نساجی و معدن هستیم که باید در این خصوص تدبیری اندیشید.

گرجی مدیرکل دفتر صنایع پوشاک و منسوجات وزارت صمت هم در این نشست موضوع پارچه را دغدغه اصلی حوزه کاری خود دانست و گفت: بخشی از واردات پارچه به صورت قاچاق انجام می‌شود و در این خصوص سال گذشته اقدامات را شروع کردیم و باید در قالب یک کارگروه به راه حل اجرایی رسید.

در نشست گفتگوی دولت و بخش خصوصی مسائل و مشکلات صنعت نساجی یزد نیز افزایش واردات صنایع نساجی، کمبود منابع ارزی، دو نرخی بودن ارز برای صنعت نساجی و تبدیل تولیدکنندگان نساجی به وارد کننده مطرح شد.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان اصفهان فردا
  • تار و پود‌های صنعت فرش یزد در گره مشکلات
  • تعطیلی تمام اماکن تاریخی و فرهنگی فارس در روز شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • بیکاری جوانان از مهم‌ترین معضلات آبادان است
  • مساله اتباع بیگانه، امنیت، کم آبی و بیکاری چالش‌های اصلی فارس است
  • ثبت روز گل محمدی و گلاب
  • هزینه بیش از ۶ هزار میلیارد تومان برای زیرساخت های ایلام
  • کاهش ۲۳ درصدی حوادث کار در کرمانشاه
  • انعقاد تفاهم‌نامه مشترک حوزه گردشگری با ۶ استان در نمایشگاه ایران اکسپو
  • معرفی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری همدان در نمایشگاه اکسپو