Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخست وزیر دولت انتقالی سودان از تفاهمات گسترده با دولت آمریکا برای حذف نام این کشور از فهرست حامیان گروه‌های تروریستی خبرداد. ۱۳ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۶ بین الملل آفریقا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، آمریکا در سال 1993 سودان را در فهرست کشورهای حامی گروه های تروریستی خود قرار داد چراکه خارطوم میزبانی اسامه بن لادن سرکرده معدوم شبکه القاعده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با وجود اینکه بن لادن به افغانستان نقل مکان کرد و نظام عمر البشیر خود را به سیاست های آمریکا و همپیمانانش در منطقه نزدیک کرد، اما نام سودان در فهرست حامیان گروه های تروریستی آن کشور همچنان باقی ماند.

نخست وزیر دولت انتقالی سودان در نشست مطبوعاتی مشترک خود با وزیر خارجه آلمان گفت : خارطوم با دولت آمریکا برای حذف  نام سودان از فهرست کشورهای حامی گروه های تروریستی به تفاهمات گسترده ای دست پیدا کرده و در این زمینه گام های بلندی برداشته است.

به نوشته روزنامه سودان تریبون، عبدالله حدوک نخست وزیر دولت انتقالی سودان در اواخر ماه جاری میلادی برای شرکت در نشست مجمع عمومی سازمان ملل به نیویورک می‌رود و در حاشیه این نشست با مقامات آمریکایی درخصوص حذف نام سودان از فهرست کشورهای حامی گروه های تروریستی به گفت وگو می‌نشیند.

نخست وزیر دولت انتقالی سودان درباره مذاکراتش با وزیر خارجه آلمان که بلندپایه ترین مقام اروپایی است که از سال 2011 تاکنون وارد خارطوم شده است، گفت: با هایکو ماس درباره چالش ها و تهدیدات سودان طی دوره انتقالی بحث و گفت وگو کردیم. وضعیت بد اقتصادی بزرگ ترین تهدید و چالش کشور به شمار می‌رود، اما می‌توان با اجرای پروژه های کوتاه مدت و زود بازده از این وضعیت خارج شد.

وی با اشاره به جنگ های داخلی سودان گفت: 70 الی 80 بودجه کشور به هزینه های جنگ اختصاص می‌یابد، لذا این درگیری باید متوفف و این هزینه ها  صرف بازسازی و رشد و شکوفایی کشور شود.

تحولات سودان| ورود وزیر خارجه آلمان به خارطوم/ ازسرگیری فعالیت بی بی سی با دستور برهان

در این نشست مطبوعاتی وزیر خارجه آلمان که کشورش پس از سرنگونی نظام سابق سودان در سیاست های خود در قبال خارطوم بازنگری کرده است، اظهار داشت: برلین در مجمع عمومی سازمان ملل درخصوص حذف نام سودان از فهرست کشورهای حامی گروه های تروریستی گفت وگو و رایزنی خواهد کرد.

هایکو ماس که برای گسترش همکاری های اقتصادی و سیاسی آلمان با سودان به خارطوم سفر کرده است، اظهار داشت: ما ( پس از سرنگونی نظام عمرالبشیر) یک گروه اقتصادی به نام دوستان سودان تشکیل دادیم. آلمان از تمام کشورهای جهان می‌خواهد برای نجات اقتصاد سودان از دولت انتقالی این کشور حمایت کنند. چراکه اکنون وقت همکاری با دولت مدنی خارطوم فرا رسیده است.

وی تصریح کرد: یکی از شرایط اصلی برای رشد و شکوفایی سودان حذف نام این  کشور از فهرست گروه های تروریستی است. با وجود این، آلمان به دنبال یافتن راهی برای حمایت های مالی از سودان است و ما در اولین مرحله 5 میلیون یورو به این کشور کمک خواهیم کرد.

وزیر خارجه آلمان صبح دیروز وارد خارطوم شد تا به سه دهه سردی روابط اقتصادی  کشورش با  سودان پایان دهد. در این سفر تفاهماتی درخصوص آموزش فنی و حرفه ای جوانان سودانی توسط آلمان و افزایش کمک های بشردوستانه این کشور به سودانی ها همراه با سایر توافقات اقتصادی و سیاسی بین دوطرف حاصل شد.

اولین وزیر خارجه زن

خبر دیگری از سودان حاکیست ائتلاف آزادی و تغییر یک دیپلمات زن به  نام اسماء عبدالله را به عنوان وزیر خارجه جدید سودان به حمدوک معرفی کرده است .  او اولین زنی است که در تاریخ سودان به این سمت دست پیدا می‌کند. در کابینه جدید خارطوم دو زن دیگر نیز حضور دارند که سکانداری وزارت آموزش عالی و رشد و توسعه اجتماعی را به عهده خواهد داشت.

دولت انتقالی سودان 19 وزیر دارد که بر اساس توافقات انجام شده این کابینه  امروز رسما  معرفی خواهد شد. این در حالی است که برخی رسانه های سودانی از بروز  مشکلاتی در این مسیر و احتمال به تعویق افتادن معرفی کابینه حمدوک خبر داده اند.

انتهای پیام/

R7969/P/S8,88,1128/CT7 واژه های کاربردی مرتبط کشور سودان

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کشور سودان کشور سودان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۰۸۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ببینید | یورش پلیس آلمان به تجمع حامیان فلسطین در برلین

تعداد بازدید : 0 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

به گزارش جام جم آنلاین، پلیس آلمان به محل تحصن معترضان حامی فلسطین در «برلین» که حدود دو هفته پیش، مقابل دفتر صدراعظم آلمان با برپاکردن چادرهایی، تجمع کرده بودند تا اعتراض خود را به جنایات صهیونیست‌ها علیه فلسطینیان نشان دهند، حمله برد.

طبق گزارش شبکه راشاتودی، نیرو‌های پلیس به حدود ۲۰ چادری که مقابل دفتر صدراعظم آلمان بنا شده بود حمله کرد و دستکم ۷۵ نفر را بازداشت کرد. 

معترضان آلمانی خواستار توقف ارسال تسلیحات آلمان به رژیم صهیونیستی هستند.

آلمان تنها کشوری نیست که دولت آن با حامیان فلسطینی که علیه جنایات رژیم صهیونیستی تظاهرات برپا کرده‌اند، رفتار خشونت‌آمیز دارد. 

پیش از این نیز در کشور آمریکا، نیرو‌های پلیس به سمت معترضان حمله کرده و آن‌ها را بازداشت کردند.

مسئولان آلمانی، معترضان را به ارتکاب جرایم جنایی همچون تحریک به نفرت‌پراکنی علیه یهودیت و استفاده از نماد‌های غیرقانونی و سردادن شعار‌های ممنوعه متهم کرده است. 

سخنگوی پلیس برلین انجا دریشکه در توجیه این اقدام پلیس گفته است «تضمینی برای حفاظت از تجمعات در این نقطه از زمان وجود ندارد، زیرا امنیت و نظم عمومی به شدت در معرض خطر است».

روز جمعه، پلیس آلمان برای برچیدن چادر‌های معترضان اقدام کرد و تصاویر ویدئویی نشان می‌دهد که با معترضان درگیر شد و شروع به بازداشت آن‌ها کرد و این در حالی است که برخی از معترضان در حالی که در مقابل بازداشت شدن مقاومت می‌کردند، شعار می‌دادند «زنده باد فلسطین».

طبق گزارش پلیس آلمان، حدود ۱۵۰ افسر پلیس در مقابل دفتر صدراعظم آلمان مستقر شدند تا چادر‌ها را از میان بردارند. 

یکی از فعالان معترض گفت «ما آرام بودیم، اما پلیس هر روز با احمقانه‌ترین محدودیت‌هایی که برای ما تعیین می‌کند، ما را مورد آزار و اذیت قرار می‌دهد».

وی به دویچه‌وله گفت «آن‌ها، ما را از استفاده از زبان‌های غیر از آلمانی و انگلیسی منع می‌کنند، آن‌ها عبادات، سرود‌ها و کارگاه‌های ما را جرم میدانند و هم‌اکنون منطق رسمی آن‌ها این است که مبل‌های ما به علف‌ها آسیب می‌زنند. در آلمان، آسیب رساندن به چمن، بدتر از نسل‌ کشی است».

دیگر خبرها

  • توافق سازش عربستان با اسرائیل در نقاط پایانی خود قرار دارد
  • اظهارات وزیر خارجه انگلیس درباره توافق آتش بس در غزه
  • تشدید انتقادها از خشونت پلیس آلمان علیه حامیان فلسطینیان
  • رئیس‌جمهور: سرکوب اعتراضات ضدصهیونیستی رسوایی دیگری برای مدعیان آزادی بیان و تمدن غرب است/ سرکوب حامیان فلسطین چهره بی‌روتوش غرب را نمایان کرد/ گشت ارشاد مدیران در دستورکار وزرا باشد
  • سنگ‌اندازی واشنگتن در توافق راهبردی عراق و ترکیه
  • سفر فرستاده ویژه پوتین به سودان
  • الجزایر در آستانه پیوستن به بانک بریکس
  • فیلم/ یورش پلیس آلمان به تجمع حامیان فلسطین در برلین
  • ببینید | یورش پلیس آلمان به تجمع حامیان فلسطین در برلین
  • برچیدن کمپ اعتراضی حامیان فلسطین در برلین توسط پلیس