Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس بسیج  طلاب و روحانیون خبرگزاری بسیج، چه زیبا است وقتی لبخندی بر صورت پیرمردی روستایی نقش می بندد و یا مادری گیسو سپید به واسطه خدمتی بی منت، دعای خیری را نصیبت انسان می کند.

زیبا، اما دشوار است 20 سال از عمرت را در روستاهای محروم دور دست در کویری ترین استان های شرقی ایران نزدیک مرز افغانستان خدمت کنی و کوله بار خدمتت را هر چند سال یک بار بربندی و به دیگر روستای منطقه سفر کنی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آری! زندگی طعم زیبایی دارد، زمانی که برای بادیه نشینانی که از حیث نداری و فقر، روزرگارشان را با خار و خاشاک های بیابان، سرمای زمستانی و گرمای تابستانی می گذارنند، دشوار است که شاهد مرگ هم وطنانی باشی که به واسطه نداشتن سرپناهی امن در سرمای زمستان جان می دهند.

زندگی شیرین است، هنگامی که در روستایی قدم بگذاری که رد پای فرهنگ در آنجا یافت نمی شود و درست از همین مکان طلبه هایی را به درجات بالای آموزشی برسانی.

این ها حکایت و یا چند خطی دست نوشته نیست، بلکه قصه زندگی روحانی مستقر در روستاهای محروم خراسان جنوبی است، که 20 سال از عمرش را با سختی گذرانده و تنها لبخند صدها روستایی، طعم زندگی اش را به شیرینی تبدیل کرده است.

این روحانی مبلغ، «مهدی احمدی» نام دارد و از پنجم شهریورماه 1376 برای خدمت به عنوان روحانی مستقر راهی روستاهای خراسان جنوبی شده است.  چند ساعتی را پای صحبت های این روحانی بزرگوار نشستیم، تا از حکایت های شیرین و تلخی که تار و پود های زندگی اش را ساخته است، سخن بگوید.

احداث مسجد روستایی در اولین قدم

حجت الاسلام احمدی در گفت و گو با خبرنگار « حوزه» در بیرجند گفت: پنجم شهریور ماه 1376 از سوی سازمان تبلیغات اسلامی خراسان بزرگ به روستای دهک عرب خانه از توابع نهبندان اعزام شدم. چهار سال اول خدمت را در این روستا سپری کردم و بعد از گذشت چهار سال به روستای « بیچند» منتقل شدم.

وی با بیان اینکه روستای « بیچند» مسجدی برای اقامه نماز نداشت، افزود: در اولین قدم با رایزنی های انجام شده، توسط گروه جهادی، مسجد زیبایی در این روستا احداث شد.

حجت الاسلام احمدی ادامه داد: افراد زیادی از اهالی این روستا به دلیل فقر و نداشتن سرپناه در صحرا زندگی می کردند، که مشکلات زیادی در کمین آن ها بود.

این روحانی مستقر با بیان این که به همت گروه های جهادی شش واحد مسکونی برای این نیازمندان احداث شد، با لبخندی شیرین ولی نگاهی تلخ، افزود: سال 1368 دو نفر از بادیه نشینان به دلیل سرمای زمستان و نداشتن سقفی برای زندگی، از بین رفتند و این تلخ ترین تصویر  زندگی ام است.

وی که در چشمانش سراسر امید دیده می شود، ادامه داد: با تمام سختی های تلخ و شیرین، مدت هشت سال را در این روستا به انجام برنامه های فرهنگی اعم از برگزاری نماز جماعت، برگزاری کلاس های قرآنی، برگزاری محافل و مجالس مختلف گذراندم.

تربیت طلبه روستایی برای خدمت به محرومین

حجت الاسلام احمدی با اشاره به دیگر فعالیت هایش بیان کرد: روستای "بیچند" جمعیتی بالغ بر 300 خانوار داشت که جوانان بسیار زیادی را در خود جای داده بود.

وی با بیان اینکه متاسفانه این روستا به دلیل کمبود امکانات، مشکلات فراوانی داشت، افزود: خوشبختانه موفق شدم با تمام سختی ها، دو نفر از جوانان که استعداد طلبگی را داشتند، برای تحصیل آماده کرده و راهی حوزه کنم.

این روحانی مستقر با اشاره به نقش روحانیون در مناطق روستایی در حفظ فرهنگ اسلامی تاکید کرد: بالابردن نگاه فرهنگ اسلامی درزندگی روستایی نقش کلیدی در استحکام انقلاب دارد.

حجت الاسلام احمدی با اشاره به زندگی چهارساله در روستای "خراشاد" و سپس "حسین آباد" بیرجند ادامه داد: نبود خانه عالم و خدمت در خانه های استیجاری، تنها یک مشکل مناطق محروم است.

این مبلغ پیشکسوت بیان کرد: نبود مسجد در برخی از روستاها در دوران قدیم و فقر و نداری حتی برای ساخت حمام، کمبود آب آشامیدنی و حتی استحمام، خشکسالی های پیاپی، بیکاری جوانان همه و همه باعث فقر فرهنگی در بیشتر مناطق بخصوص مناطق مرزی شده بود.

وی با بیان اینکه اولین خانه عالم در "دهک نهبندان" احداث شد، خواستار حمایت سازمان تبلیغات اسلامی استان از روحانیت مستقر شد و افزود: باید برای ارائه خدمات بیشتر و بهتر، امکانات خوبی برای روحانی های مستقر در نظر بگیرند، چرا که خانه به دوشی و یا هر مشکلی باعث به عقب افتادن خدمت رسانی درست طلبه ها می شود.

حجت الاسلام احمدی با اشاره به شعار سال جاری«اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال» بیان کرد: روحانیت نقش گسترده ای برای تحقق این شعار داشته که خود نیز نیازمند حمایت هستند، هرچند زندگی در روستاهای مناطق محروم نیاز به اجرا و باور "اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال را در انسان زنده می کند.

زندگی در مناطق محروم انسان را آبدیده می کند

این روحانی مستقر با ابراز خرسندی از خدمت در مناطق محروم، بیان کرد: زندگی در مناطق محروم انسان را آبدیده و باعث بصیرت افزایی می شود.

وی ادامه داد: از نزدیک لمس کردن درد و رنج و مشکلات محرومین هیچ گاه انسان را دچار غفلت های دنیوی نمی کند، بلکه باعث بالا رفتن ایمان، تقوا، استقامت، سخت کوشی و از همه مهمتر استحکام انقلاب اسلامی در دل های محرومین و سعادتمندی انسان می شود.

حجت الاسلام احمدی در پایان سخنان خود، با اشاره به جایگاه اهمیت خدمت به محرومان در قرآن کریم بیان کرد: از آیات سوره ماعون درمی‌یابیم که پیوندی ژرف میان ایمان به خدا و رسیدگی به امور مردم وجود دارد و ایمانِ اسلامی ایمانی انتزاعی نیست که فقط مخصوص قلب و احساس آدمی باشد.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۰۹۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علی جدی در گفت و گو با قدس: معافیت مالیاتی سرمایه گذاری در مناطق محروم باید حداکثری باشد

علی جدی در گفتگو با خبرنگار قدس با اشاره به ویژگی‌های ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم و ضرورت بررسی این لایحه در صحن علنی مجلس گفت: مشوق‌های مالیاتی همواره امری مطلوب است. اینکه ما مالیات کمتری از مردم در مناطق کمتر توسعه یافته دریافت کنیم بسیار مناسب است.

وی با بیان اینکه ما باید مالیات بر درآمد در مناطق محروم را کاهش دهیم اظهار کرد: تمرکز ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم بر کاهش مالیات بر عملکرد تولید از ۲۵ به ۱۵ درصد می تواند مشوق خوبی قلمداد شود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه متاسفانه بسیاری از صنایع با مشکلات سرمایه در گردش و نقدینگی مواجه هستند، گفت: به عنوان مثال فردی تمام سرمایه و زندگی خود را برای رونق صنعت به کار گرفته اما شرایط به نحوی پیش رفته که معطل ۱۰ میلیارد تومان سرمایه در گردش است. بنابراین ما باید این موارد را هم در راستای جهش تولید به درستی دیده و آنها را مد نظر قرار دهیم.

وی با بیان اینکه موارد مطرح شده در ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم در راستای جهش تولید، موارد خوبیست بیان کرد: این امر می‌تواند موجب رونق سرمایه‌های خرد مردم شود. همچنین باید زمینه‌های ایجاد شود که مردم بتواند سرمایه‌های خرد خود را در موضوعات اقتصادی و تولیدی مشارکت داده و در قبال این مشارکت تضمین معافیت مالیاتی را داشته باشند.

وی با بیان اینکه نباید تضامین معافیت مالیاتی پس از انجام فعالیت، تغییر کند بیان کرد: این معافیت‌های مالیاتی نباید تغییر کند به مانند معافیت‌های مالیاتی که در مناطق محروم وجود دارد بنابراین این اقدامات، اقدامات خوبی است و دولت باید در این راستا کوشا باشد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه معافیت‌های در نظر گرفته شده در ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم می‌تواند مشارکت مردم در اقتصاد را افزایش دهد بیان کرد: معافیت‌های جدید و مشوق‌های مالیاتی حمایت از سرمایه‌گذاری خرد باعث می‌شود تا سرمایه‌گذار انگیزه و اقبال بیشتری برای مشارکت در سرمایه‌گذاری پیدا کند. کاهش مالیات تولید در کنار معافیت‌های موثر و هدفمند در ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم بسترساز افزایش مشارکت مردم در اقتصاد خواهد شد.

وی با بیان اینکه معافیت مالیاتی می‌تواند انگیزه خوبی برای سرمایه‌گذاری در مناطق کمتر برخوردار محسوب شود ادامه داد: اینکه برخی جهت سرمایه‌گذاری به مناطق آزاد و کمتر توسعه یافته می‌روند از باب این است که معافیت‌های مالیاتی در این مناطق در نظر گرفته شده است. بنابراین اگر مالیات‌ها به سرمایه‌گذاری در بخش مناطق محروم و همچنین سرمایه‌های خرد داده شود،قطعاً می‌تواند موثر و مفید باشد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به توجه ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم به اعطای مشوق مالیاتی جهت جلوگیری از خام فروشی و تکمیل زنجیره ارزش تاکید کرد: به دلیل اینکه ما در کشور یک استراتژی مناسبی برای توسعه صنایع نداریم برخی اوقات در برخی از قسمت‌های زنجیره تولید، می‌بینیم گلوگاه است و در برخی جاها نیز مازاد داریم لذا اگر تکمیل زنجیره تولید به نیت اینکه ما صادرات محور شویم و محصول صادراتمان را افزایش دهیم مناسب است بنابراین اگر مشوق مالیاتی لازم در این بخش اعمال شود حتماً تاثیرات خوبی خواهد داشت.

وی تاکید کرد: حتماً اعطای مشوق مالیاتی می‌تواند حلقه‌های زنجیره ارزش تولید را تکمیل کرده تا در انتها با افزایش صادرات مواجه شویم. به عنوان مثال ما در بخش پتروشیمی ها و فولادی ها این مسائل را زیاد مشاهده می‌کنیم.

این نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: بنابراین اگر ما بتوانیم این بخش‌ها را با اعطای مشوق مالیاتی تقویت کنیم می‌توانند زنجیره ارزش تولید را تکمیل کنند.

وی با بیان اینکه ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم می‌تواند به عدالت مالیاتی کمک کند تاکید کرد: حتماً اگر این لایحه در صحن مجلس مورد بررسی قرار گیرد کمک می‌کنیم تا به سرعت و پس از چکش کاری به تصویب برسد.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • حساسیت فوق‌العاده یک مسئول نسبت به بیت‌المال! + فیلم
  • واکسیناسیون دامی به میزان ۸۰۰ هزار دز در میامی انجام شد
  • مین‌زدایی ۳.۵ میلیون هکتار از مناطق مرزی غرب و جنوب غرب توسط ارتش
  • کاروان حرم مطهر رضوی به مناطق محروم گیلان می‌رود
  • علی جدی در گفت و گو با قدس: معافیت مالیاتی سرمایه گذاری در مناطق محروم باید حداکثری باشد
  • عشقی فراتر از خدمت.../ماندن در منطقه محروم؛ به واسطه عشق به دانش‌آموزان
  • روایتی از معلمی در مناطق محروم؛ از زندگی در کانکس تا حسرت نیاموخته‌ها
  • ویزیت ۷۰ هزار نفر از مردم مناطق کم‌برخوردار لرستان
  • مشارکت ارتش در اجرای طرح مردم یاری در مناطق مرزی و محروم کرمانشاه
  • موفقیت به لطف حجاب و ۳ فرزند