Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر درمان تامین اجتماعی استان مرکزی گفت: بخش مدیریت درمان تامین اجتماعی مبلغی معادل ۱۰۵ میلیارد تومان به مراکز درمانی دانشگاهی بدهی معوق دارد که ۷۵ میلیارد تومان از این بدهی باقی مانده سال گذشته است. ۱۳ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۸ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

ثریا پازوکی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به میزان بدهی معوق مدیریت درمان تامین اجتماعی به دانشگاه‌ها و مراکز بهداشت دولتی اظهار داشت: میزان بدهی بخش درمان به بیمارستان‌های دانشگاهی مبلغی معادل 105 میلیارد تومان است که از این مبلغ 75 میلیارد آن باقی‌مانده بدهی سال گذشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بدهی بیمارستان‌های دانشگاهی در شهر اراک تا مردادماه سال 97 و در سایر شهرستان‌های استان مرکزی تا شهریورماه سال 97 پرداخت شده است.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان مرکزی تصریح کرد: درحال حاضر تعداد سه بیمارستان تامین اجتماعی در استان مرکزی فعالیت دارند، پروژه گسترش بیمارستان امام خمینی(ره) شهر اراک تاکنون پیشرفت 40 درصدی داشته و مقرر شده این بنا به مرکز تخصصی و فوق تخصصی بیمارستان تبدیل شود و علاوه بر آن بخش سرپایی بیمارستان نیز به این ساختمان انتقال یابد.

پازوکی ادامه داد: ساختمان دردست احداث بیمارستان امام خمینی(ره) شهر اراک در زمینی به مساحت 4 هزار و 200 متر و در قالب یک ساختمان چهار طبقه طراحی شده و پس از تکمیل فعالیت فیزیکی ساخت‌وساز این بنا درنظر داریم که کلینیک‌های تخصصی و بخش فیزیوتراپی بیمارستان را در این مرکز راه‌اندازی کنیم.

افزایش 16 تا 20 تخت بستری به ظرفیت درمانی تامین اجتماعی استان مرکزی

وی عنوان کرد: انتقال بخش سرپایی بیمارستان امام خمینی(ره) به ساختمان جدید از دیگر برنامه‌های مدنظر است که پس از انجام این اقدام می‌توانیم ظرفیت بستری بیمارستان را حدود 16 تا 20 تخت بستری ارتقاء دهیم، باتوجه به شرایط اقتصادی فعلی روند اخذ مجوزهای لازم برای تکمیل پروژه درحال احداث بیمارستان امام خمینی(ره) شهر اراک با اختلالاتی روبه رو شده است.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان مرکزی خاطرنشان کرد: با وجود محدودیت منابع اما در تلاش هستیم تا پروژه بیمارستان امام خمینی(ره) هرچه سریع‌تر به بهره‌برداری برسد.

واگذاری حق بیمه درمان تامین اجتماعی به حساب خزانه قابل بررسی است1970 بیمار خاص در آذربایجان غربی از بیمه درمان تامین اجتماعی استفاده می‌کنند300 میلیارد تومان برای درمان تامین اجتماعی اردبیل هزینه می‌شود

پازوکی بیان کرد: ارتقاء هتلینگ بیمارستان تامین اجتماعی شهرستان شازند به اتمام رسیده و اکنون درحال ساخت و تجهیز بخش اورژانس این بیمارستان هستیم و امیدواریم پیمانکار این پروژه براساس برنامه‌ریزی اعلام شده بتواند تا پایان مهرماه این پروژه را به اتمام برساند.

وی افزود: بازسازی آی.سی.یو، افتتاح بخش اطفال، زنان و نوزادان از دیگر اقدامات انجام شده در بیمارستان شازند هستند، همچنین بخش فیزیوتراپی بیمارستان شهید چمران شهرستان ساوه نیز به بهره‌برداری رسیده است.

بخش آی.سی.سی.تی بیمارستان شهرستان شازند درحال احداث است

مدیردرمان تامین اجتماعی استان مرکزی ادامه داد: درحال حاضر پروژه احداث بخش آی.سی.سی.تی بیمارستان شهرستان شازند در دستورکار قرار دارد که با اجرای این طرح تعداد 8 تا 10 تخت به ظرفیت آی.سی.سی.تی استان مرکزی افزوده می‌شود، همچنین مسئله توسعه بیمارستان شهرستان شازند نیز مدنظر قرار دارد.

پازوکی عنوان کرد: استان مرکزی بیش از 65 درصد بیمه شده تامین اجتماعی دارد اما مبنای احداث بیمارستان در شهرهای دیگر استان مرکزی ملزم به رعایت قوانین جمعیتی یک منطقه است زیرا تعداد ساکنین باید به حد مقدور برسد که در سایر شهرهای استان مرکزی این عاملیت وجود ندارد.

ارائه خدمات سنگ‌شکن با تعرفه دولتی

وی خاطرنشان کرد: می‌توانیم این نوید را به هم استانی‌ها بدهیم که بیمارستان امام خمینی(ره) شهر اراک به زودی خدمات سنگ‌شکن را نیز با تعرفه دولتی به بیماران ارائه می‌دهد و درحال حاظر منتظر ارائه مجوزهای لازم درخصوص آغاز فعالیت این دستگاه در بیمارستان امام خمینی(ره) هستیم، این بیمارستان نخستین مرکزی است که با تعرفه دولتی خدمات سنگ‌شکن ارائه می‌دهد.

جذب نیروی درمانی منوط به مقررات سازمان تامین اجتماعی است

مدیر درمن تامین اجتماعی استان مرکزی بیان کرد: بیمارستان شازند تنها بیمارستان منطقه بوده که درحال اجرای طرح تحول سلامت است و باتوجه به کمبود نیرو باید بگوییم که سازمان تامین اجتماعی تنها مجاز به جذب نیروهایی است که تعهدات خدمتی خود را سپری کرده باشند و باتوجه به اینکه نیروهای درمانی ترجیح می‌دهند در مناطق سکونت خود شاغل باشند کمتر به شهرستان‌ها مراجعه و تعهد شغلی منعقد می‌کنند.

پازوکی افزود: تمام تلاش خود را به کار گرفته‌ایم تا بتوانیم زمینه حضور متخصصان اصلی را در بیمارستان شازند فراهم سازیم و تاکنون یک متخصص اطفال اضافه و یک متخصص زنان نیز به زودی اضافه می‌شود، با توجه به اینکه سازمان روند جذب نیروی درمانی را منوط به قوانین ویژه‌ای از جمله اخذ مجوز با شرایط خاص کرده است در این زمینه با برخی محدودیت‌ها مواجه شده‌ایم.

انتهای پیام/ن

R41371/P/S6,73/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۱۱۰۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست

با ابلاغ جدید بیمه مرکزی، شرط پرداخت بدهی‌های عوارض آزادراهی برای صدور بیمه شخص ثالث لغو شده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با ابلاغ رسمی بیمه مرکزی از 17 تیرماه سال 1402 صدور کد یکتای بیمه‌نامه شخص ثالث منوط به مفاصاحساب عوارض آزادراهی و بزرگراهی شد و در صورت بدهی بیمه‌گذار، سامانه سنهاب کد یکتا صادر نمی کرد.

بیمه مرکزی البته تأکید کرده بود که  بدهی جریمه‌های راهنمایی و رانندگی ربطی به بیمه‌ها ندارد و  فقط بدهی عوارض آزادراهی و بزرگراهی در صدور بیمه‌نامه شخص ثالث بررسی می‌شود.

این بخشنامه البته واکنش های متعددی را درباره کاهش آمار بیمه شخص ثالث را به همراه داشت و نامه ‌نگاری هایی درباره لغو این شرط با وزیر اقتصاد انجام شده بود.

برهمین اساس نیز رئیس کل بیمه مرکزی در بخشنامه ای به صنعت بیمه شرط صدور بیمه نامه شخص ثالث بعد از تسویه بدهی عوارض آزادراهی را لغو و تأکید کرد: شرط اخذ مفاصاحساب بدهی‌های ناشی از عوارض آزادراهی از متقاضیان خدمات بیمه شخص ثالث توسط شرکت‌های بیمه گر لغو شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیگیری نوبت دهی الکترونیک در بیمارستان‌های تامین اجتماعی
  • شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی
  • ۱۳۰ هزار کارگر در استان کرمان مستمری بگیر تامین اجتماعی هستند
  • خدمات پزشکی رایگان به ساکنان محمد شهر کرج
  • تحقق ۷۰ درصدی مصوبات حوزه درمان سفر رئیس‌جمهور به کاشان
  • کمبودهای درمانی استان بوشهر رفع شود
  • حذف شرط پرداخت عوارض آزادراه برای بیمه شخص ثالث
  • تجلیل از واحد‌های نمونه در اراک
  • پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست
  • لحظه به لحظه از صحن علنی مجلس / لایحه برنامه هفتم پیشرفت اصلاح شد