Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@13:06:39 GMT

آغاز پرورش پاییزه کرم ابریشم در کشور

تاریخ انتشار: ۱۳ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۱۱۵۰۲

آغاز پرورش پاییزه کرم ابریشم در کشور

رئیس مرکز توسعه نوغانداری کشور گفت: پرورش پاییزه کرم ابریشم در هشت استان کشور آغاز شد.

به گزارش ایسنا-منطقه گیلان، عدیل سروی زرگری گفت: برای نخستین بار پس از ۲ دهه پرورش پاییزه کرم ابریشم در ۸ استان کشور آغاز شد.

وی افزود:۳۰۰ جعبه تخم نوغان تفریخ شده برای پرورش کرم ابریشم در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، خراسان رضوی، خراسان شمالی، اصفهان، چهارمحال و بختیاری و کرمانشاه توزیع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سروی زرگری، ادامه داد: پیش بینی می شود 250 نوغاندار تا یک ماه آینده پرورش کرم ابریشم را با تولید پیله‌تر ابریشم به پایان برسانند.

استقبال خوب نوغانداران برای تولید بیشتر

رئیس مرکز توسعه نوغانداری کشور افزود: سهم نوغانداران گیلانی از پرورش پاییزه کرم ابریشم ۱۰۰ جعبه تخم نوغان تفریخ شده بود که بین ۸۰ نوغاندار منتخب گیلانی توزیع شد.

سروی زرگری با اشاره به تشکیل کمیته فنی متشکل از کارشناسان ۸ استان و کارشناسان نوغانداری کشور برای نظارت بر پرورش پاییزه گفت: برای پرورش پاییزه کرم ابریشم در این استان‌ها شرایط آب و هوایی و شرایط مناسب پرورش لحاظ شده است.

وی با اشاره به استقبال خوب نوغانداران برای تولید بیشتر افزود: امسال نوغانداران هزار و ۴۰۰ تن پیله‌تر کرم ابریشم تولید کردند که بالاترین میزان تولید در ۱۰ سال گذشته بود.

افزایش تولید و رونق صنعت نوغانداری در کشور

رئیس مرکز توسعه نوغانداری کشور با اعلام اینکه میزان اتکا به تولید داخل امسال از ۲۸ درصد به ۴۲ درصد افزایش یافته است، گفت: افزایش ۵۵ درصدی توزیع تخم نوغان، افزایش خانوارهای فعال در این حوزه از ۱۷ هزار و ۵۰۰ خانوار به ۲۵ هزار خانوار و افزایش استان‌های پرورش دهنده کرم ابریشم از ۲۲ استان به ۳۱ استان از دلایل افزایش تولید و رونق این صنعت در کشور است.

سروی زرگری در ادامه با اشاره به تولید ۴۱ درصدی پیله تر ابریشم کشور در گیلان سهم این استان از جعبه‌های تخم نوغان توزیع شده ۱۰۰ جعبه عنوان کرد و گفت: این تعداد جعبه بین ۱۰۰ نوغاندار توزیع شده است.



انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کرم ابریشم نوغانداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۱۱۵۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش واردات محصولات دارای تولید داخل خبر خوبی نیست

ما باید به سمت واردات هدفمند گام برداریم. اینکه ظرفیت تولید ورق سرد، گالوانیزه و رنگی در داخل کشور وجود دارد اما ما به سمت واردات حرکت می‌کنیم، اتفاق و خبر خوبی نیست. - اخبار بازار -

رضا حیدری، معاون فروش و بازاریابی فولاد مبارکه در حاشیه نمایشگاه ایران اکسپو 2024 گفت: شرکت فولاد مبارکه در سال گذشته 8 میلیون و 800 هزار تن محصول به مشتریان تحویل داده که از این میزان یک میلیون و 400 هزار تن روانه بازارهای صادراتی شده و رضایتمندی مشتریان داخلی و خارجی را  در پی داشته است؛ اما نکته  این است که این اتفاق در زمینه صادرات می‌توانست برای سایر شرکت‌های فولادی نیز رقم بخورد، ولی  ازآنجاکه برخی شرکت‌های فولادی نتوانستند در مقابل سهام‌داران خود در بخش سود و زیان از صادرات محصولات خود دفاع کنند، انگیزه تولید بیشتر و صادرات را از دست دادند.

وی در گفت‌وگو با خبرنگار ایراسین گفت: یکی دیگر از موضوعات حائز اهمیت این است که در سال 1402 حجم واردات ورق فولادی افزایش چشمگیری داشت. ما در بخش واردات ورق‌های سرد، گالوانیزه و رنگی در شرایطی شاهد افزایش واردات بودیم که محدودیت‌های ارزی نیز داشتیم. این اتفاق در شرایطی رقم خورد که ظرفیت‌های تولید و ضریب بهره‌برداری تولید برای ورق سرد در کشور ما 71 درصد، برای ورق گالوانیزه 42 درصد و برای ورق رنگی 28 درصد است. این امر نشان می‌دهد ما در داخل کشور امکان تولید این‌گونه محصولات را داریم؛ اما باید برای تولیدکنندگان شرایطی ایجاد کنیم که رغبت پیدا کنند تولیدات خود را روانه بازارهای داخلی و صادراتی کنند. قطعاً این حجم واردات مانعی جدی برای تسهیل امر تولید است.

وی عنوان کرد: ما باید به سمت واردات هدفمند گام برداریم. اینکه ظرفیت تولید ورق سرد، گالوانیزه و رنگی در داخل کشور وجود دارد، اما ما به سمت واردات حرکت می‌کنیم، اتفاق و خبر خوبی نیست. از سوی دیگر نیز باید محصولاتی را وارد کنیم که بدانیم نیاز بازار است. در حال حاضر ظرفیت‌های خوبی در پروژه‌های انتقال آب شکل گرفته و تسریع شده که این پروژه‌ها نیازمند ورق گرم است.

حیدری در پایان یادآور شد: به نظر می‌رسد بهترین مسیر برای واردات این است که ما ارزی را که قرار است از بانک مرکزی صرف واردات محصولات فولادی کنیم، صرف واردات ورق گرمی بشود که قرار است در پروژه‌های انتقال آب مصرف شود. در این صورت قطعاً ظرفیت‌های فولاد مبارکه برای اینکه محصولات خود را به سایر مشتریان عرضه بکند بیشتر خواهد شد.

دیگر خبرها

  • استان بوشهر رتبه ۱۳ کشور در کنکور سراسری را دارد
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • ثبت‌ نام کلاس‌اولی‌ها از فردا آغاز می‌شود
  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از فردا آغاز می‌شود
  • افزایش واردات محصولات دارای تولید داخل خبر خوبی نیست
  • پیشرفت و تحول در کشور از مدرسه آغاز می‌شود
  • برگزاری جشن کارگری شهرداری سمنان با نام «سپاس کارگر»
  • هدر رفت ۲۵ میلیون دلاری بنزین در سال
  • واحد‌های بزرگ پرورش مرغ گوشتی در قم احداث می‌شود
  • آغاز پرورش میگو در سواحل استان بوشهر/ نظارت‌ها جدی‌تر می‌شود