Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا از قزوین، جلسه کارگروه کشاورزی شهرستان آبیک با حضور غلامرضا اخلاقی معاون هماهنگی و امور عمرانی فرماندارشهرستان آبیک، بیژن لطفی مدیر جهادکشاورزی شهرستان آبیک و دیگر مسئولان این شهرستان در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.

غلامرضا اخلاقی معاون هماهنگی و امور عمرانی فرماندار شهرستان آبیک در این جلسه اظهار کرد: کشاورزان با امید و انگیزه اقدام به کشت محصول در اراضی خود و اراضی اجاره‌ای خود کرده‌اند اما از قیمت محصولات خود در بازار راضی نیستند که باید تدبیری برای آنان اندیشیده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه می‌توان از ظرفیت بخش کشاورزی در حوزه اقتصاد و اشتغال بهره گرفت، افزود: موضوع الگوی کشت هر ساله مطرح می‌شود که برای بهره‌وری کشاورزان و ارتقای وضعیت معیشتی آنها باید راهکارهای لازم ارائه و عملیاتی شود.

این مسئول بر نظارت بیشتر مسئولان  و کارشناسان جهاد کشاورزی شهرستان آبیک بر فروش کودهای شیمیایی آزاد و دولتی مبنی بر جلوگیری از فروش کودهای شیمیایی تقلبی تاکید و ادامه داد: مشکلات اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی در حوزه کشاروزی باید شناسایی و برنامه‌ریزی لازم برای رفع موانع و مشکلات صورت گیرد.

گلایه از قیمت پایین ذرت

نماینده کشاورزان شهرستان آبیک در این جلسه ضمن گلایه از خرید ذرت استان‌های دیگر توسط دامداری‌های همجوار شهرستان آبیک با قیمت بیش از 500 و 600 تومان گفت: قیمت محصول ذرت در شهرستان آبیک 420 تومان است و دریافت هزینه آن هم چهار ماه و به صورت چک است.

وی افزود: هنوز برداشت عمده ذرت آغاز نشده که کشاورزان با قیمت 370 تومان، ذرت خود را به فروش رسانده‌اند که باید گفت با توجه به کیفیت مرغوب ذرت شهرستان آبیک، آخر با 200 تومان به فروش خواهد رسید که به ضرر کشاورزان تمام خواهد شد.

نماینده کشاورزان شهرستان آبیک این را هم گفت که چغندر با کیلویی 300 تومان از کشاورز خریداری می‌شود اما تفاله خوراکی آن که برای چهارپایان است، با 2 هزار و 500 تومان به فروش می‌رسد که واقعا باید به حال کشاورزان گریست.

نباید کشاورز را به کشت محصولی که سرنوشت ندارد تشویق کرد

نجات‌علی مافی رئیس شورای شهرستان آبیک در این جلسه گفت: گندم کشاورزان با کیلویی یک هزار و 700 تومان به فروش رسیده و در سیلوهای شهرستان آبیک ذخیره شده اما در یکی از همین سیلوها سبوس را نگه داشته‌اند و به گاوداری‌ها فروخته نمی‌شود اما 300 تن سبوس به بازار آزاد فروخته است که باید مسئولان در مدیریت این موضوع گام بردارند.

وی افزود: کشت کلزا به خاطر کم‌آبی و خشکسالی به کشاورز تحمیل نشده و به خاطر تنوع کشت نبوده؛ بنابراین نباید کشاورز را به کشت محصولی سرنوشت ندارد مانند کلزا که در آب آن بی‌برنامگی وجود دارد و دو برابر زیان می‌کند، تشویق کرد.

این مسئول ادامه داد: اختیار کشاورزان در دست خودشان نیست این در حالی است که از سویی نمی‌توانند به راحتی محصولات خود را در بازار آزاد بفروشند و از سویی دیگر، نمی‌توانند به راحتی کود و سموم و غیره تهیه کنند.

مافی خاطرنشان کرد: بیشترِ کشاورزان، گندم را به جای جو به عنوان خوراک دام خود انبار کرده‌اند تا در تهیه خوراک دام با مشکل مواجه نشوند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: اقتصاد کشاورزی معاون گندم الگوی کشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۱۲۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۵ اردیبهشت ماه

امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۴۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد و هر گرم طلای ۱۸ عیار به مبلغ ۳ میلیون و ۵۵۷ هزار تومان معامله می‌شود.

برای اطلاع از قیمت روز طلا و سکه به صفحه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان مراجعه کنید؛

محصول  نرخ
سکه تمام بهار آزادی طرح جدید (امامی) ۴۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان 
سکه تمام طرح قدیم ۳۹ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان 
نیم سکه بهار آزادی ۲۵ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان
ربع سکه بهار آزادی ۱۵ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان 
سکه یک گرمی ۶ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان 
طلای ۱۸ عیار ۳ میلیون و ۵۵۷ هزار تومان 
طلای ۲۴ عیار ۴ میلیون و ۷۴۲ هزار تومان 
باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بانک و بیمه

دیگر خبرها

  • آغاز برداشت گندم در شهرستان دهلران
  • کشاورزان همچنان چشم انتظار اعلام جایزه تحویل گندم
  • دلار پتانسیل کاهش بیشتر را دارد؟
  • گلایه اهالی بازارهای سیار از افزایش اجاره‌ها
  • هر ریال عربستان ۱۷۰۷۰ تومان
  • قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۵ اردیبهشت ماه
  • هشت هزار و ۴۱۳ تن برنج و شکر به نرخ دولتی در لرستان توزیع شد
  • عقب‌گرد قیمت کاغذ در بازار آزاد
  • تجلیل از نانوایان و کشاورزان نمونه در مرند
  • گلایه‌مندی مردم گلپایگان از افزایش قیمت اجاره مسکن