Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@19:02:08 GMT

مشکل اصلی تولیدکنندگان زیورآلات سنتی قم بیمه است

تاریخ انتشار: ۱۳ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۱۲۴۷۱

مشکل اصلی تولیدکنندگان زیورآلات سنتی قم بیمه است

حمید یزدانی روز چهارشنبه در اولین همایش تولیدکنندگان زیورآلات صنعتی قم افزود: مواد اولیه، بازاریابی، صادرات، مشکلات گمرکی و فقر آموزش از دیگر مشکلات مهم خوشه انگشتر است.

وی اضافه کرد: برای توسعه زیورآلات سنتی و انگشترسازی قم حضور در نمایشگاه‌های ملی و بین‌المللی افزایش پیدا خواهد کرد.

وی اضافه کرد: ایجاد رقابت سالم، تبادل اطلاعات، معرفی استعدادها، استفاده از تجربیات، بازاریابی و شناخت بازارهای هدف از اهداف و مزیت‌های حضور در نمایشگاه‌های بین‌المللی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: حمایت از صنایع‌دستی ارتباط مستقیم و مستمری با توریست پذیری و رونق تولید داشته و زمینه معرفی و جذب ظرفیت‌های بومی استان را فراهم می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: خوشه انگشتر سازی صنعتی بوده که در بین زائران و توریست‌های کشورهای خارجی از علاقه‌مندی و استقبال ویژه‌ای برخوردار است.

یزدانی با اشاره به اثر مثبت صنایع‌دستی در ایجاد اشتغال و توسعه پایدار ابراز کرد: توسعه و رونق صنایع‌دستی مانند انگشترسازی در راستای توسعه پایدار است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری قم ابراز کرد: با اقدام‌های انجام‌شده شرایط برای توسعه و رونق صنایع‌دستی نسبت به گذشته وضعیت مطلوب‌تری به خود گرفته است.

۱۲۰۰ نفر در صنعت انگشترسازی قم مشغول به کار هستند

عامل توسعه خوشه انگشتر قم نیز در این همایش گفت: در این استان ۸۰۰ کارگاه تولید زیورآلات سنتی فعال و برای بیش از ۱۲۰۰ نفر اشتغال آفرینی به وجود آمده است.

مصطفی صابری افزود: ظرفیت برای افزایش اشتغال و ارزش‌افزوده در این صنعت بسیار بیشتر از وضعیت کنونی است.

وی بیان کرد: در خوشه انگشترسازی مانند سایر خوشه‌های استان و صنایع کوچک به‌رغم فعالیت زیاد واحدهای کارگاهی اما تعداد اشتغال در آن‌ها اندک است.

صابری تصریح کرد: با حمایت از صنایع کوچک و خوشه‌های مصوب استان بخش مهمی از مشکلات اشتغال و معیشت وضعیت مطلوبی به خود خواهد گرفت.

عامل توسعه خوشه انگشتر قم بیان کرد: طبق بررسی‌های انجام‌شده تامین مواد اولیه و فروش و بازاریابی، ۲ معضل عمده زیورآلات صنعتی در استان است.

وی اضافه کرد: برای رفع مشکل تامین مواد اولیه زیورآلات صنعتی باید گروه‌های کاری تشکیل و مواد اولیه از طریق خرید عمده انجام شود.

صابری ادامه داد: برای توسعه و رونق خوشه انگشتر و زیورآلات سنتی چاره‌ای جز حضور در بازارهای بین‌المللی نیست، تبادل و مشارکت با شرکت‌های بازرگانی و صادراتی در این رابطه امر اجتناب‌ناپذیری است.

وی تصریح کرد: برای موفقیت توسعه خوشه‌ای در استان در درجه نخست باید همدلی و همکاری بین فعالان این صنعت تقویت و مستمر باشد.

صابری با تاکید بر ضرورت حمایت سازمان‌های متولی از توسعه خوشه انگشتر اظهار داشت: برای بالندگی و رونق زیورآلات سنتی باید حمایت‌های دستگاه‌های متولی از فعالان این صنعت ادامه داشته باشد.

۷۴۰۳ / ۱۱۷۵

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری قم صنعت میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۱۲۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهاباد به موزه جدید و نمایشگاه دائمی صنایع‌دستی نیاز دارد

حسن عباسی فرماندار ویژه مهاباد امروز در نخستین جلسه کارگروه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، گفت: صنعت گردشگری یکی از شاخص‌های توسعه‌ای شهرستان مسافرپذیر مهاباد بوده که توسعه زیرساخت و تقویت این بخش در دستور کار قرار دارد.

وی بر حفظ و نگهداری از اماکن تاریخی تاکید کرد و ادامه داد: مکان‌های باستانی در مناطق مختلف نیز باید با استفاده از تابلو و علائم صیانت شوند.

واحد جولایی رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری مهاباد هم اظهار کرد: پارسال برای ۱۰ اثر فاخر شهرستان با هدف ثبت ملی تشکیل پرونده شده که امسال نسبت به لوح رسمی ثبت‌ملی آنها اقدام خواهد شد.

وی بیان کرد: همچنین پارسال ۵ کارگاه آموزشی در حوزه صنایع‌دستی با حضور اساتید برجسته برگزار شد و مورد استقبال شهروندان نیز قرار گرفت.

وی یادآورشد: بازسازی مساجد تاریخی، مرمت موزه، توسعه روستا‌های هدف گردشگری، سکوسازی اماکن تاریخی و ساماندهی زیرساخت‌های گردشگری از دیگر اقدامات پارسال بود.

بابک رستم‌پور شهردار مهاباد هم در این جلسه بیان کرد: ۲۳ میلیارد ریال برای مرمت، بازسازی و حفظ اماکن تاریخی سطح شهر در بودجه امسال پیش‌بینی شده است.

وی بیان کرد: محوطه‌سازی، حفظ بافت‌های تاریخی، کمک به اجرای طرح‌های گردشگری از دیگر برنامه‌های شهرداری در حوزه گردشگری شهرستان است.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • تأیید بیمه تأمین اجتماعی ۱۰۹ هنرمند صنایع دستی در مشهد مقدس
  • ۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌
  • توجه به اقتصاد خلاق یکی از راه‌های جهش تولید است
  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس
  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلج فارس
  • مهاباد به موزه جدید و نمایشگاه دائمی صنایع‌دستی نیاز دارد
  • با «ساخت ایران» مشکل دارند!
  • ٣٨٥ هنرمند واجد شرایط صنایع‌دستی کردستان بیمه شدند
  • بیمه ها تعرفه خدمات آزمایشگاهی را به درستی پوشش نمی دهند
  • بیمه ها تعرفه تعرفه خدمات آزمایشگاهی را به درستی پوشش نمی دهند