Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز گفت: نمایه‌سازی مقالات مشترک اساتید دانشگاه تبریز با دیگر محققان خارجی بر اساس داده‌های پایگاه Web Of Science WoS در سال‌های اخیر رشد چشمگیری داشته است.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نمایه سازی مقالات مشترک اساتید دانشگاه تبریز با دیگر محققان خارجی بر اساس داده‌های پایگاه Web Of Science (WoS) در سال‌های اخیر رشد چشمگیری داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اصغر عسگری، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز بیان کرد: با وجود شرایط تحریم و در این میان موانعی که در دانشگاه‌ها در سر راه تولید علم و فناوری وجود داشته و دارد، در سال‌های اخیر بر اساس داده‌های پایگاه WoS مقالات مشترک علمی اعضای هیئت علمی دانشگاه تبریز با دیگر محققان خارجی رشد قبل توجهی داشته است.   عسگری تاکید کرد: تولید مقالات مشترک اساتید دانشگاه تبریز با دیگر محققان خارجی در حوزه‌های مختلف در سال ۲۰۱۵ بیش از ۳۴۰ مقاله بود که این تعداد در ۹ ماهه سال ۲۰۱۹ به ۶۷۰ مقاله رسیده است. این در حالیست که درصد قابل توجهی از تولیدات علمی در قالب مقالات علمی متعلق به مقالات مشترک با محققان خارجی بوده است که نشان دهنده روند افزایشی توجه اعضای هیات علمی دانشگاه در به اشتراک گذاری یافته‌های علمی خود با پژوهشگران سایرکشورهاست.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز در ادامه تصریح کرد:  بر اساس داده‌های پایگاه Web of Science تولید مقالات مشترک اساتید دانشگاه تبریز با دیگر محققان خارجی در سال ۲۰۱۵ حدود ۳۴۳ مقاله و در سال‌های ۲۰۱۶ الی ۲۰۱۸ به ترتیب ۳۵۶، ۵۹۰ و ۷۴۹ مقاله بوده است  در همین راستا تولید مقالات مشترک اساتید دانشگاه تبریز با دیگرمحققان خارجی در طول ۵ سال اخیر رشد بیش از دو برابری داشته است.

عسگری مطرح کرد: این مقالات مشترک بین المللی در راستای اجرای تحقیقات مشترک و به عنوان یکی از مولفه‌های کلیدی تاثیر گذار در راستای ارتقا دانشگاه به تراز بین المللی بوده است، بیشترین تعداد مقالات مشترک اساتید دانشگاه تبریز به ترتیب با اساتید و پژوهشگران کشور‌های ترکیه، آمریکا، کانادا، استرالیا و سپس با کشور‌های اروپایی بوده است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز در خاتمه توسعه همکاری‌های بین‌المللی و قرار گرفتن در جمع دانشگاه‌های برتر دنیا را از جمله راهبرد‌های کلان این دانشگاه برشمرد و خاطر نشان کرد: این دانشگاه جزو اولین دانشگاه‌های کشورمان بوده که در اتحادیه‌های بزرگ بین‌المللی از جمله اتحادیه دانشگاه‌های جهان (IAU)، اتحادیه دانشگاه‌های بین‌المللی (IUC) و اتحادیه دانشگاه‌های منطقه قفقاز (KUNIB) حضوری فعال داشته و هم‌اکنون با نزدیک ۲۰۰ دانشگاه از کشور‌های مختلف دنیا قرارداد و تفاهم نامه همکاری دارد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه تبریز پژوهش و فناوری محققان دانشگاه تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۱۳۰۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ببینید | نقشه خیزش اعتراضی در دانشگاه‌های آمریکا

تعداد بازدید : 0 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

به گزارش­ جام جم آنلاین، چندین دهه است که ایالات متحده مانند این روزها صحنه تظاهرات دانشجویان نبوده است. نقطه های قرمزی که روی نقشه مشخص شده، آن دسته از دانشگاه های آمریکا است که پلیس به آن ها حمله ور شده و تعدادی از دانشجویان و اساتید را بازداشت کرده است اما نقاط زردی که روی نقشه روشن شده، مربوط به دانشگاه هایی است که صحنه اعتراضات بوده اما موردی از برخورد خشن پلیس در آن ها ثبت نشده است.

این تظاهرات بی سابقه به منظور اعلام همبستگی با مسئله فلسطین به بیش از ۵۸ دانشگاه، موسسه و دانشکده در سراسر آمریکا راه یافته است اما تظاهرات در برخی از این دانشگاه ها قوی تر و تاثیرگذار تر بود.

دانشگاه اوهایو در ایالت اوهایو در شرق آمریکا شاهد یورش پلیس آمریکا و حمله به دانشجویان اعتصاب کننده بود و عده ای از این دانشجویان بازداشت شدند.

دانشگاه جرج واشنگتن: در نیویورک محوطه دانشگاه جرج واشنگتن مملو از چادرهایی بود که دانشجویان و اعضای هیئت علمی این دانشگاه آن ها را نصب کردند. به دانشجویان بیرون دانشگاه اجازه ورود به محوطه دانشگاه داده نشد.

دانشگاه مینه سوتا: در شمال ایالات متحده دانشجویان دانشگاه مینه سوتا به تظاهرات حمایت از فلسطین ملحق شدند و توقف نسل کشی را خواستار شدند.

دانشگاه کالمر: در ایالت تگزاس دانشجویان دانشگاه کالمر به تظاهرات ادامه دادند. این دانشگاه شاهد بازداشت هایی بود که باعث نشد دانشجویان دیگر تظاهرات را از سر نگیرند.

دانشگاه آتلانتا: در دانشگاه آتلانتا در ایالت جورجیا خشونت شدید بود. نیروهای امنیتی  عده‌ای از دانشجویان و اعضای هیئت علمی را بازداشت کردند اما این بازداشت ها تظاهرات و خیزش اعتراضی را در این دانشگاه متوقف نکرد.

دانشگاه کلمبیا: مهم‌ترین دانشگاهی که صحنه تظاهرات دانشجویی بود و در این تظاهرات پیشرو بود، دانشگاه کلمبیا در شهر نیویورک است. دانشجویان و اعضای هیئت علمی این دانشگاه شب و روز به برگزاری تظاهرات ادامه می دهند و بازداشت ها سبب نشده است به تظاهرات ادامه ندهند.

دیگر خبرها

  • فراخوان مقالات دوفصلنامه فقه و فقاهت منتشر شد
  • ۱۰ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • پروفسور‌های ضداسرائیل
  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد
  • وزیر علوم : موضوع جوسازی در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • منتخبان مسابقات ملی «سدید»‌ در لرستان معرفی شدند
  • ببینید | نقشه خیزش اعتراضی در دانشگاه‌های آمریکا
  • موضوع جوسازی در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • فصلنامه ریاضیات و علوم محاسباتی دانشگاه صنعتی قم اسکوپوس شد
  • برگزاری مجدد کنکور در منطقه سیل زده