Web Analytics Made Easy - Statcounter

این شاعر آئینی به دانشجو گفت: کسی که در ساحت ادبیات عاشورایی قدم برمی‌دارد باید اهل مطالعه باشد و در روایتگری از صدر اسلام و تاریخ اسلام به ویژه اهداف و تاریخ عاشورا مطلع باشد.

کامران شرفاشاهی، شاعر آئینی کشورمان در گفتگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو در ارتباط با مفاهیم عاشورایی در ادبیات شعری کشورمان عنوان کرد: امام حسین(ع) تکلیف را با همه مشخص کرده؛ با قیام عاشورا دعوتی کرد به همه نسل ها و برعلیه پلیدی ها که باید در طول روزگاران به دیگران منتقل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: کسی که در ساحت ادبیات عاشورایی قدم برمی دارد پس باید اهل مطالعه باشد و در روایتگری از صدر اسلام و تاریخ اسلام بویژه اهداف و نیز تاریخ عاشورا مطلع باشد.

 نباید از اهداف اصلی قیام عاشورا در ادبیات غافل شد

شاعر «راز سرافرازی» همچنین اضافه کرد: کسی که شعر عاشورایی می گوید باید مقتل بخواند و سیره تک تک این بزرگواران را بداند تا بتواند ابیاتش را در راستای پیام واقعی عاشورا و امام بگذارد.

شرفشاهی با بیان اینکه در طول تاریخ بوده‌اند کسانی که به گونه‌ای عاشورا و اهدف واقعی‌‎اش را تحریف کرده‌اند، گفت: نباید این حماسه متحول‌کننده را تنها وسیله ای برای اشک و اه گذاشت؛ همچنانکه در زمانی از قاجار این رویه به اوج رسید.

شاعر «حماسه جاودان» خاطرنشان ساخت: در اوج ظلم به اهل بیت (ع) و تمرکز بر سوگ ایشان باید متوجه بود که نباید از اهداف اصلی قیام عاشورا و خصوصا روح حماسه و پایداری عاشورا غافل شد.

وی برهمین اساس تاکید داشت: معتقدم که شاعر عاشورایی باید روح بیداری و سراشار از حماسه و پایداری و ایستادگی را به جامعه معرفی کند چرا که جهان ادمیان امروز بیش از هر دوره ای نیازمند این وادی است.

شاعر عاشورایی باید معارف این واقعه را در علنی سازد

شرفشاهی در عین حال گفت: هرچند گریستن بر امام حسین(ع) و خاندان ایشان یک فریضه است اما فراموش نکنیم که خود اهل بیت(ع) نیز در دوره ای مثل خلفای بنی امیه و بنی عباس از گریستن و سوگواری بر امام به عنوان یک حربه و سلاح سیاسی برای انتقال پیام عاشورا استفاده می کردند و نیز برای اینکه نام امام و شهدا را در این مجالس زنده نگه دارند.

وی همچنین گفت: در حال حاضر نیازی به این شرایط نیست بنابراین شاعر عاشورایی باید اهداف عاشورا مثل امر به معروف و نهی از منکر تا دیگر معارف این واقعه را در دستور کار بگذارد و در روایاتش همچنان علنی سازد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شاعر آئینی محرم 98 عاشورای حسینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۱۳۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلمی از نگاه معارف اسلامی یک شغل نیست، بلکه یک مجاهدت است

به گزارش حوزه سیاست و اقتصاد خبرگزاری تقریب، آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان در ابتدای جلسه امروز (چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) این شورا ضمن گرامیداشت روز معلم و سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری (ره)، اظهار داشت: برای معلمان عزیز که مجاهدان عرصه علمی و فرهنگ هستند، آرزوی توفیق دارم.

وی سپس در خصوص شهید مطهری اظهار داشت: در کنار آثار شهید مطهری که حقیقتاً سرمایه فرهنگی و علمی جامعه ماست، باید سیره علمی اثرگذار ایشان نیز تبیین شود.

دبیر شورای نگهبان افزود: ویژگی ممتاز شهید مطهری (ره) نیازشناسی علمی و فرهنگی جامعه بود و چون حرکت خود را بر اساس این نیازشناسی دقیق ساماندهی کرد در بیداری جامعه نقش تأثیرگذار داشت.

وی با بیان اینکه شهید مطهری معلم طراز انقلاب اسلامی بود، عنوان کرد: محتوای آثار شهید مطهری سرمایه‌ای عظیم برای مقابله با شبهات دشمنان امت اسلام است.

آیت‌الله جنتی همچنین تاکید کرد که معلمی از نگاه معارف اسلامی یک شغل نیست، بلکه یک مجاهدت است و هرچه این مجاهدت کامل‌تر انجام شود، جامعه سعادتمندتر خواهد شد.

امام صادق (ع)؛ جهادگر بزرگ فرهنگی

دبیر شورای نگهبان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به در پیش بودن سالروز شهادت امام صادق (ع) و عرض تسلیت بدین مناسبت، بیان داشت: ایشان در روزگاری که جهان اسلام با نفوذ افکار بیگانگان و همچنین تحریف معارف اسلامی مواجه بود، با تعیین درست اولویت‌ها، دست به جهاد بزرگ فرهنگی زدند.

وی خاطرنشان کرد: ثمرات ارزشمند آن جهاد بزرگ فرهنگی از سرمایه‌های ماندگار امت اسلام است.

آیت‌الله جنتی این نکته را هم یادآور شد که امام صادق (ع) همزمان با تدریس و تربیت شاگردان، نظام و ساختار آموزشی جامعی طراحی کردند که قابلیت الگوبرداری در همه زمان‌ها دارد و هرچه نظام آموزش و پرورش ما به این نظام آموزشی نزدیک‌تر شود، توفیقات بیشتری کسب خواهد کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امام جمعه ساری: ماماها از مسئله زشت سقط جنین فاصله بگیرند
  • وضعیت میدان در جنگ شناختی را رسانه‌ها و روایت‌ها تعیین می‌کنند
  • حماسه «وعده صادق» نیازمند تبیین و روایتگری است
  • نقش تاثیرگذار مادران برای جذب جوانان به مساجد
  • نقش آفرینی «محمد رضا سنگری» در ادبیات پایداری بی بدیل است
  • تجلیل از دکتر سنگری ، پژوهشگر عاشورایی در دزفول
  • بنویسید تا به دست بیاورید
  • شهدای کربلای ۵ و عاشورا مهمان مسجد مقدس جمکران
  • معلمی از نگاه معارف اسلامی یک شغل نیست، بلکه یک مجاهدت است
  • اهتمام نهاد کتابخانه های عمومی برای حمایت از آثار ادبیات پایداری