Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-02@22:43:37 GMT

۳۴ درصد مددجویان اردبیلی ساکن مناطق محروم هستند

تاریخ انتشار: ۱۳ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۱۳۹۸۸

۳۴ درصد مددجویان اردبیلی ساکن مناطق محروم هستند

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) اردبیل گفت: ۳۴ درصد از مددجویان تحت حمایت در مناطق محروم و مرزی سکونت دارند که با ارئه خدمات مختلف درصدد ربرطرف کردن مشکلات اساسی آنها هستیم. ۱۳ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۷:۳۸ استانها اردبیل نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازاردبیل٬ حسین دشتی عصر امروز در بازدید از مناطق محروم اردبیل به دعوت قرارگاه شهید احمدی روشن اظهار داشت: کمیته امداد در حد توان خود محرومان و نیازمندان را شناسایی و به آنان یاری می‌رساند که این موضوع به عنوان یک اولویت اساسی و مهم مطرح است و باید در دستور کار قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به این که یکی از اقدامات جهادگران شناسایی افراد و خانواده‌های محروم است گفت: دانشجویان می‌توانند در حین برگزاری اردو‌های جهادی خود، افراد نیازمند را به کمیته امداد معرفی کنند و در این راه اثرگذار باشند.

100 پایگاه کمیته امداد در جشن عاطفه‌ها در استان مرکزی فعال می‌شودکمیته امداد خراسان جنوبی 803 طرح اشتغالزا اجرا کردبیش از 1000 کودک مبتلا به سوءتغذیه تحت پوشش کمیته امداد استان مرکزی است

وی از دیگر راه‌های توسعه فعالیت‌های امدادی را هم‌افزایی موسسات نیکوکاری و گروه‌های جهادی عنوان کرد و افزود: در این صورت علاوه بر ساماندهی کمک‌های مردمی، کارا‌ها منجسم‌تر می‌شود و می‌توان خدمات بهتری به مردم در مناطق محروم ارائه داد.

دشتی اولویت کمیته امداد را آموزش مهارت و اشتغالزایی عنوان کرد و گفت: گروه‌های جهادی دانشجویی می‌توانند در زمینه آموزش‌های همگانی، مهارت افزایی و فرهنگ‌سازی، کارآفرینی و ترغیب مردم به راه‌اندازی کسب و کار‌های کوچک یاریگر کمیته امداد باشند.

وی ریشه اصلی مشکلات مردم در حاشیه شهر‌ها را فقر و ناآگاهی عنوان کرد و گفت: مردم این مناطق به دلیل مشکلات مالی و به امید پیدا کردن شغل از روستا‌ها به شهر‌ها مهاجرت می‌کنند، ولی به دلیل نداشتن سواد و مهارت‌های لازم در رسیدن به اهداف خود ناکام مانده و جهت سکونت ناگزیر به حاشیه شهر روی می‌آورند و این مناطق به این دلیل که در محدوه شهری قرارندارند از امکانات زندگی معمولی برخوردار نیستند.

دشتی بیان کرد: همه باید با تعاون و همکاری تلاش کنیم تا با فراهم کردن زمینه‌های اشتغال در روستا‌ها مردم را به دیار خود برگردانیم چراکه روستا‌ها به برکت انقلاب اسلامی از حداقل‌ترین امکانات لازم برای یک زندگی معمولی برخوردارند.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل گفت: 34 درصد از مددجویان تحت حمایت در مناطق محروم و مرزی سکونت دارند که با ارئه خدمات مختلف درصدد برطرف کردن مشکلات اساسی آنها هستیم که ضرورت دارد برای رفع محرومیت از منطقه، خیران و نیکوکاران بیش از پیش در تحقق این امر کمک کنند.

وی با اعلام اینکه حدود 9 هزار خانوار تحت حمایت در قالب 15 هزار نفر در مناطق محروم استان اردبیل سکونت دارند، بیان کرد: خدمت‌رسانی به مددجویان ساکن در مناطق محروم نیازمند همیاری گسترده‌تر است چرا که کمیته امداد به تنهایی نمی‌تواند پاسخگوی نیازهای اساسی این اقشار آسیب‌پذیر باشد.

دشتی با بیان اینکه مددجویان اردبیلی در مناطقی با ضریب محرومیت شش، هفت و هشت ساکن شده‌اند، افزود: به دلیل بالا بودن ضریب محرومیت، لازم است تمهیدات بیشتری برای برطرف کردن مشکلات مددجویان ساکن در مناطق محروم و حاشیه‌نشین به کار گرفته شود.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل با اشاره به اینکه پنج میلیارد و 400 میلیون تومان در پنج ماهه نخست سال‌جاری به خانوار تحت حمایت ساکن در مناطق محروم خدمات ارائه شده است، گفت: با تلاش‌هایی که به‌کار گرفته‌ایم، گستره رسیدگی به خانوار تحت حمایت در مناطق محروم را وسیع‌تر کرده‌ایم تا بدین‌طریق بخش مهمی از گرفتاری‌های آنها برطرف شود.

انتهای پیام/ح

R41374/P/S6,49/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۱۳۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع رایگان تخم نوغان بین مددجویان کمیته امداد گیلان

به گزارش خبرنگار مهر، عباس اهرابی صبح سه شنبه در گفت و گو با رسانه ها اظهار کرد: در راستای تحقق شعار سال و به منظور ترغیب مددجویان معزز جهت مشارکت در احیای صنعت نوغان و توانمندسازی آنان، تعداد ۵ هزار جعبه نوغان بین مددجویان داوطلب پرورش کرم ابریشم در حال توزیع می باشد.

مدیر کل کمیته امداد گیلان، با بیان اینکه استان گیلان خاستگاه تولید ابریشم در ایران بوده است، عنوان کرد: این طرح به منظور ایجاد اشتغال پایدار برای روستائیان به منظور جلوگیری از مهاجرت آنان به شهرها، کمک برای حمایت صنعت نوغانداری و افزایش درآمد برای خانوارهای تحت پوشش اجرا می گردد.

اهرابی، اضافه کرد: برگزاری کلاس های مشاوره ای و انگیزشی، دوره های آموزشی فنی و توسعه پرورش کرم ابریشم، توسعه باغات توت با واگذاری نهال اصلاح شده رایگان و خرید مستقیم و تضمینی از کشاورزان به منظور قطع واسطه گری، از دیگر اقداماتی است که در این زمینه صورت می پذیرد.

وی، با تأکید بر اینکه پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه برای پرورش کرم ابریشم به مددجویان از دیگر اقدامات کمیته امداد است، گفت: تسهیلات قرض‌الحسنه برای پرورش کرم ابریشم از محل اعتبارات بانکی، اشتغال روستایی و اعتبارات صندوق اشتغال نیازمندان حداکثر تا مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان برای مددجویان فعال در زمینه نوغانداری اهداء می گردد.

اهرابی با اشاره به اینکه زنجیره کامل تولید در حوزه صنعت ابریشم در استان ایجاد گردیده است، تشریح کرد: تمامی مراحل خرید تضمینی پیله تر ابریشم از مددجویان، استفاده از قابلیت ها و پتانسیل های صنایع تبدیلی داخل استان به منظور تبدیل پیله تر به پیله خشک، استفاده از صنایع تکمیلی استانی به منظور تبدیل پیله خشک به نخ و تحویل نخ ابریشم به مددجویانی که در عرصه تولید فرش ابریشم فعال هستند با نظارت و حمایت کمیته امداد انجام می شود.

اهرابی، با بیان اینکه بسیاری از مددجویان کمیته امداد گیلان، استعداد و توانایی کار دارند اما شرایط و سرمایه کافی برای ایجاد شغل ندارند، اضافه کرد: توانمندسازی خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد استان گیلان با ایجاد اشتغال پایدار همواره جزء برنامه‌ها و اولویت‌های کاری این نهاد است و بر این اساس کمیته امداد با پرداخت تسهیلات ارزان، آن‌ها را در مسیر خودکفایی قرار می‌دهد.

وی، حمایت از ترویج مشاغل و صنایع بومی استان را یکی از رسالت های کمیته امداد در حوزه اشتغال و خودکفایی عنوان کرد و افزود: خدمات مشاوره ای، اعطای تسهیلات قرض الحسنه به مددجویان و اجرای طرح توسط این عزیزان با نظارت ۳ تا ۵ ساله جهت پایداری طرح از جمله حمایت های کمیته امداد در این بخش می باشد.

گفتنی است، در سال گذشته ۱۵۰ تُن پیله ابریشم توسط ۲ هزار مددجوی کمیته امداد استان به ارزش ریالی ۳۷ میلیارد تومان تولید شد.

کد خبر 6092733

دیگر خبرها

  • بهره گیری از ظرفیت‌های منطقه آزاد کیش با هدف خودکفایی مددجویان کمیته امداد
  • اعطای ۹۱۰ میلیارد تومان تسهیلات به مدد جویان البرز
  • نصب پنل‌های خورشیدی برای مددجویان خاتم
  • هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی برای مددجویان استان کرمانشاه
  • ارائه خدمات پزشکی به ۲۰۰۰ نفر از مددجویان زنجانی
  • هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی کمیته امداد برای مددجویان
  • مشارکت ارتش در اجرای طرح مردم یاری در مناطق مرزی و محروم کرمانشاه
  • بازنشستگی ۵۵۲ مددجوی کمیته امداد بوشهر با پرداخت ۱۰ سال بیمه
  • توزیع رایگان تخم نوغان بین مددجویان کمیته امداد گیلان
  • حمایت بیش از ۲۵۰۰ معلم اردبیلی از ایتام