Web Analytics Made Easy - Statcounter

تخصیص درست منابع به گروه ذیربط خیریه، حفظ کرامت انسانی کمک گیرندگان، حرکت در مسیر جامعه‌ای سالم بر مبنای ظرفیت‌های اجتماعی، اهمیت فعالیت‌ داوطلبانه و کمک‌های غیرنقدی در خیریه‌ها از دیگر دلایلی است که کمک به خیریه را ضروری می‌سازد.

آراسب احمدیان، مدیرعامل مؤسسه خیریه محک ضمن تبریک روز جهانی خیریه به همه نیکوکاران ایران زمین و فعالان این حوزه گفت: «خیریه‌ها در سراسر جهان برای ساختن جامعه بهتر فعالیت می‌کنند و در تلاشند تا مشکلات اجتماعی که دولت‌ها نمی‎توانند به آن بپردازند را حل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی محک، وی با بیان آنکه کمک به خیریه‌ها از آنجا اهمیت می‌یابد که می‌توانند با فعالیت سیستمی بر کمک‌های نیکوکاران ارزش افزوده ایجاد کنند، در خصوص تفاوت فعالیت خیریه به صورت سنتی و سیستمی ادامه داد: «اولین گام در رویکرد سیستمی نیازسنجی است.

فرآیندهای مربوط به جذب منابع، بازاریابی جذب منابع و توزیع آن لزوم توسعه سمن‌هاست که تنها با پذیرش رویکرد سیستمی در مدیریت محقق می‌شود. در رویکرد سنتی مدیریت سمن‌ها، شیوه اعانه‌ای یعنی نقش واسطه‌ای سمن میان کمک‌کننده و کمک‌گیرنده وجود دارد. در این سازمان‌ها عدم وجود هزینه بالادستی اولویت دارد، در حالی که در رویکرد سیستمی، تمرکز بر تبدیل منابع به خدمات در جهت ایجاد ارزش افزوده پایدار است.»


مدیرعامل محک تمرکز سازمان‌های پیشرو را ایجاد ارزش افزوده بر کمک‌های مردم دانست و گفت: «این موضوع تعهدی است که سمن‌ها در برابر منابع مالی اهدایی جامعه به آنها برعهده دارند.»

وی با تأکید بر اینکه توسعه سمن‌ها با دیدگاه سنتی امکان‌پذیر نیست گفت: «‌با اقدامات اعانه‌ای، نمی‌توان سمن‌ها را رشد و توسعه داد و رشد و توسعه سازمان نیازمند ایجاد ارزش افزوده بر روی منابع مالی اهدایی است.»

احمدیان سپس با بیان آنکه خیریه‌ها فضای مناسبی است که می‌توانند زمینه عمل به مسئولیت اجتماعی سازمان‌ها را فراهم کنند ادامه داد: «تخصیص درست منابع به گروه ذیربط خیریه، حفظ کرامت انسانی کمک گیرندگان، حرکت در مسیر جامعه‌ای سالم بر مبنای ظرفیت‌های اجتماعی، اهمیت فعالیت‌ داوطلبانه و کمک‌های غیرنقدی در خیریه‌ها از دیگر دلایلی است که کمک به خیریه را ضروری می‌سازد.»

مدیرعامل محک در پایان با بیان آنکه پاسخگویی و شفافیت از اصول اولیه اعتماد به یک مؤسسه خیریه است گفت: «امکان بررسی گزارش مالی خیریه؛ امکان بررسی آگهی تاسیس، تغییرات و یا آگهی عدم فعالیت خیریه از طریق سایت روزنامه رسمی؛ امکان بازدید از خیریه؛ ارائه گزارش‌های فعالیت صورت‌های مالی در کانال‌های ارتباطی معتبر و همچنین معرفی روش‌های فعالیت توسط خیریه‌ها، از جمله معیارهایی است که می‌توان به یک خیریه اعتماد کرد.»

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: مدیرعامل محک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۱۳۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۵۰۵ خوشه صنعتی در سطح کشور

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی گفت: ۵۰۵ خوشه صنعتی در سطح کشور در خصوص توسعه فعالیت‌ها شناسایی شده است که ۱۳۰ خوشه از  آن مراحل نهایی را طی کردند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، فرشاد مقیمی امروز در بازدید از غرفه استان چهارمحال و بختیاری در نمایشگاه ایران اکسپو، اظهار داشت: تشکیل ستاد توسعه استان‌های زاگرس‌نشین فرصت مطلوبی برای توازن در سیاست‌گذاری استان‌های مختلف است.

وی با بیان اینکه توسعه خوشه‌های صنعتی در برنامه هفتم توسعه به سازمان صنایع کوچک ایران واگذار شده است، عنوان کرد: 505 خوشه صنعتی در سطح کشور در خصوص توسعه فعالیت‌ها شناسایی شده است که 130 خوشه از آن مراحل نهایی را طی کردند.

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی با بیان اینکه توسعه فعالیت‌ها در زمینه خوشه‌های صنعتی و زنجیره ارزش، موجب توسعه فعالیت‌های اقتصادی می‌شود، عنوان کرد: خوشه‌های کسب‌وکار نیز در کنار خوشه‌های صنعتی مورد توجه است.

وی با اشاره به اینکه در جایی که توانمندی بخش خصوصی در همرسانی کسب‌وکار وجود دارد، ورود نمی‌کنیم، مطرح کرد: ارتباط بین کسب‌وکارها و زنجیره‌های ارزش در قالب یک بن‌سازه الکترونیکی که شامل اطلاعات خوشه‌ها است، صورت می‌گیرد که به‌زودی رونمایی می‌شود.

مقیمی با اشاره به اینکه توسعه زنجیره‌های ارزش در اولویت این سازمان است، خاطرنشان کرد: تشکیل زنجیره ارزش یکی از مدل‌های مهم اقتصادی در جهان است.

انتهای پیام/7540

دیگر خبرها

  • فعالیت های حفظ و احیای منابع طبیعی درجنوب کرمان مردمی سازی می شود
  • شناسایی ۵۰۵ خوشه صنعتی در سطح کشور
  • محکومیت ۲۳۶ میلیاردی مدیرعامل یک کارخانه آرد
  • زنان مجوز فعالیت در ورزش زورخانه‌ای ندارند اما می‌توانند تماشاگر باشند
  • طعنه‌زنی سنگین به دو مدیر ارشد اقتصادی دولت رئیسی
  • سودآوری بالای صنعت لنج‌سازی در قشم
  • تمدید اعتبار  سیستمی پوشش بیمه ای بیمه شدگان روستایی و سلامت همگانی ایرانیان 5 دهک اول درآمدی
  • بازیابی و معرفی روایت‌های فرهنگ دریاپایه قشم ضرورت دارد
  • قطع خدمات دولتی برای صاحبان مجوزی که شناسه یکتا ندارند
  • حرکت سازمان اوقاف در مسیر مولدسازی و بهبود اقتصاد کشور با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان + فیلم