Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-03@04:54:50 GMT

پایش معادن در ۲۷ استان کشور /شناسایی بیش از ۱۰ هزار معدن

تاریخ انتشار: ۱۳ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۱۴۳۳۵

پایش معادن در ۲۷ استان کشور /شناسایی بیش از ۱۰ هزار معدن

به گزارش خبرنگار مهر، وحید جعفری امروز چهارشنبه در ستاد اقتصاد مقاومتی استان که در استانداری کرمانشاه برگزار شد با اشاره به اجرای طرح احیا و فعالسازی معادن کوچک، اظهار داشت: در صدد هستیم با فعال شدن بیش از پیش کارگروه‌ها در استان‌ها، مشکلات این معادن را با حضور بخش‌های خصوصی برطرف کنیم.

وی افزود: طرح احیا و توسعه معادن کوچک مقیاس یکی از طرح‌های اقتصاد مقاومتی است که در دولت به تصویب رسیده است و مسئولیت اجرای آن را بر عهده شرکت سازمان توسعه معادن و ایمیدرو واگذار شده است و از ابتدای سال جاری به طور رسمی مجری طرح هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران افزود: برای فعال شدن معادن کوچک به سرمایه گذاری کمتری نیاز است ضمن اینکه ۸۵ درصد از سهم اشتغال و ۶۵ درصد درآمد را به خود اختصاص داده است.

این مسئول اشاره‌ای به معادن شناسایی شده در کشور داشت و عنوان کرد: بیش از ۱۰ هزار معدن تا کنون شناسایی شده است که از این تعداد بیش از ۴ هزار معدن غیر فعال هستند که در تلاش هستیم بر اساس احیای طرح و فعال سازی و توسعه معادن کوچک آن‌ها را به چرخه فعالیت برگردانیم.

جعفری از پایش معادن در ۲۷ استان کشور خبر داد و گفت: تا کنون پایش ۱۴ استان به اتمام رسیده و ظرف ۲ ماه آینده پایش معادن استان کرمانشاه نیز به اتمام خواهد رسید.

وی ادامه داد: معادن کوچک معمولاً در بخش فلزی ذخایر کمتری دارند و در مناطق محروم واقع شده‌اند که برای توجیه اقتصادی باید زنجیره آنها تکمیل شود.

مدیرعامل شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران گفت: فراخوان سرمایه گذاری و متقاضیان بخش معدن یکی از اقداماتی است که از طریق بیمه سرمایه گذاری با افرایش سرمایه صندوق تا ۵۰۰ میلیارد تومان را دنبال کردیم.

این مسئول بیان داشت: معادن فلزی ما که عملیات اکتشافی آنها تکمیل نشده از طریق صندوق بیمه و حمایت ایمیدرو بحث تکمیل اکتشاف آنها انجام خواهد شد که بتواند استخراج را بالا ببرند و معدن را اقتصادی کنند.

جعفری گفت: برای اینکه از ساختار بخش خصوصی بهتر استفاده کنیم ۴ رکن تعریف کردیم که دولت، سرمایه پذیر، سرمایه گذار و انجمن و تشکل‌ها هستند.

وی بیان داشت: در این راستا تا کنون ۲۰ تفاهم نامه در سطح کشور با سرمایه گذارانی که اعلام آمادگی کردند منعقد شده است.

کد خبر 4711586

منبع: مهر

کلیدواژه: معدن ایمیدرو اقتصاد مقاومتی هفته دولت بوشهر قزوین ماه محرم شیراز ایلام گرگان استانداری سمنان شهرکرد خرم آباد خطبه های نماز جمعه اربعین حسینی یاسوج مرند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۱۴۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی از سرمایه‌گذاری ۱۸ هزار و ۱۷۳ میلیارد تومانی و اشتغال هفت هزار و ۸۲۷ نفری در بخش معدن و صنایع معدنی استان خبر داد.

حیدر فتح‌زاده در نشستی با معاونان شورای نظام فنی و اجرایی سازمان برنامه و بودجه کشور اظهار کرد:  بخش اعظمی از سهم ارزش افزوده استان مربوط به بخش معدن بوده و بر اساس آمارگیری سال گذشته حدود ۱۳.۷ درصد سهم ارزش افزوده معدن کل کشور در آذربایجان شرقی است.

وی اضافه کرد: حدود ۱۸ هزار و ۱۷۳ میلیارد تومان در بخش معدن استان سرمایه گذاری شده و میزان اشتغال این بخش هفت هزار و ۸۲۷ نفر است.

وی وضعیت نرخ مشارکت و نرخ بیکاری استان را مطلوب دانست و افزود: ۴۲ درصد ارزش افزوده استان مربوط به صنعت و معدن، ۹ درصد در بخش کشاورزی و مابقی ارزش افزوده استان در بخش خدمات است.

فتح زاده افزود: اصلی‌ترین قابلیت فراروی توسعه استان، تعدد و توانمندی بخش خصوصی استان است که توانسته بخش اعظم فرصت‌ها و منابع توسعه در استان از جمله اراضی حاصلخیز، معادن، بازار خدمات، مرز و ... را در مسیر فرآوری و مولدسازی قرار دهد و با هدایت سرمایه‌گذاری‌های گسترده و ایجاد کارگاه‌ها و کارخانه‌های متنوع، بستر مطلوبی برای ایجاد اشتغال و رشد اقتصادی فراهم سازند.

وی گفت: بر اساس آخرین برآوردهای مرکز آمار ایران این استان با ۴ میلیون و ۷۵ هزار نفر جمعیت دارای ۲۳ شهرستان، ۷۲ شهر، ۱۴۲ دهستان و ۵۲ بخش است. تبریز به عنوان پرجمعیت ترین شهر آذربایجان شرقی، ۴۱ درصد جمعیت استان را به خود اختصاص داده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی، فتح‌زاده تصریح کرد: آذربایجان شرقی ۲۳۵ کیلومتر مرز مشترک با کشورهای آذربایجان و ارمنستان دارد و سهم ارزش افزوده این استان از کل کشور ۳.۶ درصد است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وابستگی اقتصاد به بانک‌ها چالش‌آفرین است
  • شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی
  • بردسکن، جزیره گنج دورافتاده خراسان رضوی
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • شناسایی، پایش و رصد تهدیدات موجود و پیش بینی تمهیدات مناسب
  • ۲۵ درصد معادن استان بوشهر در دشتی است
  • وزیر آفریقای مرکزی: ما به دنبال دانش ایرانی در حوزه معدن هستیم
  • کارفرمایان به کارگران معدن توجه ویژه‌ای داشته باشند
  • شروط حضور دانش‌بنیان‌ها در معادن
  • سرمایه‌گذاری ۱۵۰ همتی در صنعت و معدن خراسان رضوی