Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از نامزدهای حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سخنانی از نابرابری موجود در بین خانواده‌های آمریکایی به شدت انتقاد کرد.

به گزارش فارس، یک نامزد دموکرات ریاست جمهوری 2020 آمریکا در سخنانی وضعیت کنونی حاکم بر این کشور را از لحاظ اقتصادی و امور پزشکی زیر سئوال برد.

«برنی سندرز» سناتور آمریکایی و یکی از نامزدهای حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری این کشور چهارشنبه بعد از ظهر به وقت تهران در توییتی نوشت: «آمریکا ثروتمندترین کشور در کره زمین است،اما ما چهل میلیون فقیر داریم، 34 میلیون آمریکایی فاقد بیمه سلامت هستند و نیمی از مردم به خاطر حقوق پایین قادر به برآورده کردن تعهدهای مالی نیستند و در صورت بروز بحران‌های مالی یا بیکاری پس اندازی ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

برنی سندرز در روزهای گذشته نیز اظهار داشته بود که 20 درصد بزرگسالان در آمریکا قادر به پرداخت هزینه نسخه‌های درمانی خود نیستند.

سندرز در این زمینه نیز اظهار داشته بود : «ما نیازمند شجاعت سیاسی و حرکت توده‌های مردم هستیم، اما اصل مسئله این است که مجبور نیستیم وضعیتی را تحمل کنیم که از میان هر پنج بزرگسال یک نفر توان پرداخت هزینه نسخه‌های خودشان را ندارند، در حالی که شرکت‌های دارویی و مدیران آن‌ها میلیون‌ها دلار سود کسب می‌کنند.»

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: سناتور آمریکایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۱۴۴۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشجوی آمریکایی: بزرگترین تهدید جهان اسرائیل و آمریکاست

متاسفانه طی سال‌ها و دهه اخیر، بعد از رها شدن فضای مجازی و رشد قارچ‌گونه‌ی کانال‌ها و صفحات وطن‌فروش رفته‌رفته مخاطب با این سوال رو به رو شد که آتش‌زدن پرچم آمریکا و اسرائیل و مرگ فرستادن بر آنها کار درستی بوده است؟

پاسخ این سوال را در روزهای اخیر، براندازها با زبان بی‌زبانی داده‌اند: وقتی دانشگاه‌های غرب مرگ بر بچه‌کش و حامیانش سر می‌دهند یعنی هیچ بعید نیست، تصمیم‌سازهایی در جهان غرب در آینده بالا‌نشین شوند که مسائل را از زاویه نگاه جمهوری اسلامی و مردم ایران می‌بینند.

در واقع شعارهای مرگ بر اسرائیل و آمریکا طی ۴۵ سال و آتش‌زدنِ پرچم‌ها جرقه‌ای بود که زده شد تا این آتش بالاخره شعله‌ور شد. و حالا جواب داده و پژواک این صدا نه از کشورهای مسلمان که از پایتخت‌های غربی به گوش جهانیان می‌رسد.

رسانه دانلود

دیگر خبرها

  • دانشجوی آمریکایی: بزرگترین تهدید جهان اسرائیل و آمریکاست
  • سناتور آمریکایی ارزیابی دولت از جنگ غزه را زیر سئوال برد
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند
  • سناتور آمریکایی: اقدامات اسرائیل در غزه قطعا نسل‌کشی است / حمایت مالی آمریکا متوقف شود
  • سناتور آمریکایی، عادی سازی روابط تل آویو و عربستان را توافقی مخاطره آمیز خواند
  • سناتور آمریکایی: اقدامات اسرائیل در غزه قطعا نسل‌کشی است
  • سندرز: متهم کردن اسرائیل به کشتار فلسطینیان یهودی‌ستیزی نیست بلکه تبیین حقیقت است
  • متهم کردن اسرائیل به کشتار ۳۳ هزار فلسطینی، یهودی‌ستیزی نیست
  • حمایت از فلسطین؛ خواسته اصلی دانشجویان معترض آمریکایی
  • پنج سناریوی عجیب انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا