Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-30@01:19:05 GMT

۵ روستای بخش مرکزی کهگیلویه درآمدزا هستند

تاریخ انتشار: ۱۳ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۱۶۵۰۶

۵ روستای بخش مرکزی کهگیلویه درآمدزا هستند

سید شرمت اله حسینی پرور روز چهارشنبه درگفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: دهیاران این روستاها با استفاده از ماشین‌آلات دهیاری از این ظرفیت برای درآمدزای و توسعه روستا استفاده می‌کند.

وی با اشاره به اعتبارات محدود دولتی افزود: این تعداد دهیار با جمع‌آوری زباله‌ علاوه بر کسب درآمد ،فرهنگ‌سازی برای حفظ محیط زیست در روستاها را ارتقا می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی بر شناسایی ظرفیت‌های نهفته در روستاها و بهره گیری از آنها برای کسب درآمد پایدار تاکید کرد و گفت: دهیارها نباید تنها در انتظار اعتبار دولتی و هزینه کردن آن باشند.

حسینی پرور بیان کرد: بسیاری از روستاهای بخش مرکزی شهرستان زمینه توسعه گردشگری دارند که تاکنون از این ظرفیت به نحو احسن استفاده نشده است.
وی تعداد روستاهای بخش مرکزی شهرستان کهگیلویه را ۱۸۸ روستا ذکر کرد و گفت: از این تعداد ۴۶ روستا داری دهیاری و ۷۶ روستا شورا دارند.

حسینی پرور بیان کرد: بخش مرکزی شهرستان با ۵۷هزار نفر جمعیت شهری و ۲۴ هزارو ۵۰۰ نفر جمعیت روستایی داری سه دهستان شرقی، غربی و دشمن زیاری است.

۷۵۳۱/۱۶۶۲

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار حقوق زنان نقل و انتقالات لیگ برتر درآمد زباله فرهنگ سازی گردشگری محیط زیست قیمت خودرو قیمت دلار حقوق زنان نقل و انتقالات لیگ برتر امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۱۶۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۶ روستای هدف گردشگری در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد

به گزارش خبرنگار مهر، سعید طالبی پور ظهر دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: کهگیلویه و بویراحمد با توجه به شرایط آب و هوای بسیار خوب و تنوع زیستی و اقلیمی مقصد مناسبی برای گردشگران است

وی بیان داشت: بوم گردی در سال‌های اخیر مورد استقبال قرار گرفته و این استان نیز دارای مناطق مختلف و اقامتگاه‌های بوم گردی متنوعی است.

طالبی پور اظهار داشت: در مناطق گرمسیری و سردسیری استان جاذبه‌های گردشگری بسیاری وجود دارد که از مهمترین آنها، آبشار یاسوج، آبشار یاسوج، آبشار کمردوغ، جاذبه‌های گردشگری شهر سی سخت مانند کوه‌گل، چشمه میشی، غار ده‌شیخ، بافت تاریخی دهدشت، چشمه بلقیس چرام، دست نوشته‌های تنگ سولک بهمئی و شلال‌دون باشت است.

وی امام زادگان تاریخی همچون امامزادگان سید محمد کهگیلویه، امام زاده علی (ع) چرام و بی بی حکیمه گچساران را از مهم‌ترین جاذبه‌های گردشگری مذهبی استان عنوان کرد.

طالبی پور اظهار داشت: کهگیلویه و بویراحمد، ۳۲۰ جاذبه طبیعی دارد که می‌توان با جذب بیشتر گردشگر، در این مناطق گردشگری، اشتغالزایی ایجاد و توسعه اقتصادی را میسر کرد.

کد خبر 6092075

دیگر خبرها

  • اتصال استان به راه آهن از مطالبات مردم است/ لب تشنه در کنار آب
  • توسعه خط انتقال آب روستای آبخورده شهرستان پیرانشهر
  • ۱۶ روستای هدف گردشگری در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد
  • از اشتغالزایی تا صادرات در روستای چهلخانه
  • روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است
  • جاده پُر دست انداز یکی از روستا‌های فومن
  • در این روستا یک شب در سال همه کوفته می خورند | مراسم «اوکوز قوربانی» در روستای اسفنجان شهرستان اسکو
  • تامین آب آشامیدنی روستای کهن دژ
  • آب آشامیدنی روستای کهن دژ در شهرستان کیار تامین شد
  • خسارت بارش تگرگ به ۲ روستای ششتمد خراسان رضوی