Web Analytics Made Easy - Statcounter

رزم حسینی با اشاره به اینکه انتظار داریم در اعطای وام های خرد خود اشتغالی سهمی برای بانک های استان مشخص شود، گفت:اگر بانک ها به سمت اعطاء وام های خرد و خوداشتغالی بروند حجم بالایی اشتغال در استان ایجاد خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، «علیرضا رزم‌حسینی» امروز(۱۴ شهریور) در جلسه شورای هماهنگی بانک های استان که در محل دفتر استاندار برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به هدف گذاری الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی انتظار داریم در اعطاء وام های خرد خود اشتغالی سهمی برای بانک های استان مشخص شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه اختیارات استان ها از سیستم تمرکزگرای شبکه بانکی بسیار ناچیز است، افزود: انتظار نداریم بانک ها حجم پایین تسهیلات و سپرده های استان را در سطح استانی جبران کنند اما می توان این موضوع را در سطح ملی پیگیری کرد.

 

رزم حسینی ادامه داد: بر اساس آمارهای اعلامی، وام های خرد در کنار معوقات کمتر، اشتغال بیشتری ایجاد می کند بنابراین اگر بانک ها به سمت اعطاء وام های خرد و خوداشتغالی بروند حجم بالایی اشتغال در استان ایجاد خواهد شد.

 

استاندار خراسان رضوی ضمن اشاره به ماهیت نظامی مرزهای استان، خاطرنشان کرد: می خواهیم مرزهای استان را اقتصادی کنیم و با توجه به وجود مرز مشترک با افغانستان و ترکمنستان، این قابلیت وجود دارد که زمینه توسعه مبادلات فراهم شود.

 

وی در این جلسه به دبیر شورای هماهنگی بانک های استان دستور داد که در قالب نامه‌ای به معاونت اقتصادی استانداری خراسان رضوی، بانک هایی که آمار و اطلاعات بانکی خود را اعلام نمی کنند، معرفی کند تا در ستاد تدبیر استان درباره آن ها تصمیم گیری شود.

 

«علی رسولیان» هم در ادامه بیان کرد: در طرح مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی، میزان طرح های سرمایه گذاری به حدود ۲۰۰ هزار میلیارد تومان خواهد رسید که برای عملیاتی شدن آن به کمک بانک ها نیاز داریم.

 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه بین آمار بانک های استان در خصوص سپرده ها و تسهیلات و آمار بانک مرکزی حدود ۱۲ هزار میلیارد تومان اختلاف وجود دارد، گفت: ۱.۶ درصد منابع بانکی استان در اختیار استان های دیگر قرار می گیرد.

 

 

پایان پیام/483

منبع: شبستان

کلیدواژه: ماه محرم عزاداری محرم محرم کانون های فرهنگی هنری مساجد کانون های مساجد خبرگزاری شبستان مجلس اردبیل محرم حسینی عاشورا وام های خود اشتغالی شورای بانک ها سهمیه استاندار خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۲۱۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه

در نشست مشترک اعضای دولت و استانداران، رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر «حمایت ویژه برای اشتغال‌زایی در پنج استانِ با نرخ بیکاری بالاتر در قالب یک کارگروه ملی»، موافقت کرد و دستور داد که این کارگروه با مدیریت معاون اول رئیس‌جمهور به فوریت تشکیل شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، محمد طیب صحرایی استاندار کرمانشاه امروز _ یکشنبه شانزدهم اردیبهشت _ در نشست مشترک اعضای دولت و استانداران با حضور رئیس‌جمهور اظهار کرد: مشکلات استان‌هایی که دچار بیکاری مزمن هستند و تورم بالاتری نسبت به میانگین کشور دارند، با روال عادی و برنامه‌های فعلی حل نمی‌شود و این استان‌ها نیازمند توجه و حمایت‌های ویژه هستند.

وی پیشنهاد داد که برای اشتغال‌زایی و کاهش نرخ بیکاری پنج استانِ با نرخ بیکاری بالاتر، یک کارگروه چابک و اثرگذار در سطح ملی تشکیل شود و در این باره افزود: یکی از مهم‌ترین راهکارهای کاهش نرخ بیکاری در این استان‌ها، تکمیل طرح‌ها و اقدامات نیمه‌تمام است.

استاندار کرمانشاه با اشاره به کارهای نیمه‌تمام در استان که هنوز تبعات آن دامنگیر استان است، ادامه داد: دولت گذشته در یک اقدام نادرست، جشن پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده کرمانشاه را برگزار کرد، درحالی‌که بسیاری از ساختمان و زیرساخت‌های زلزله‌زده این استان همچنان نیازمند بازسازی هستند؛ اکنون ترمیم تخریب‌های زلزله و تکمیل عملیات بازسازی در کرمانشاه، حدود ۲,۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد، همچنین جبران افتتاح زودهنگام راه‌آهن کرمانشاه، حدود ۱,۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

صحرایی یکی دیگر از طرح‌های زیربنایی و اشتغال‌زایی استان را «راه‌آهن کرمانشاه - خسروی» نام برد و اضافه کرد: حمایت‌های بانکی و اعتباری ویژه از پنج استان دچار نرخ بیکاری بالاتر، می‌تواند منجر به رونق طرح‌ها و کسب‌وکار و درنتیجه اشتغال‌زایی بیشتر در این استان‌ها شود.

موافقت رئیس‌جمهور و دستور تشکیل کارگروهی به ریاست معاون اول

در ادامه این جلسه، رئیس‌جمهور با اشاره به کاهش آمار بیکاری در بسیاری از استان‌ها و استقبال از پیشنهاد مطرح‌شده، دستور داد کارگروهی با مدیریت معاون اول رئیس‌جمهور و استانداران، به‌فوریت برای کاهش نرخ بیکاری در استان‌های مذکور تلاش کنند.

کد خبر 750935

دیگر خبرها

  • تقویت زیرساخت‌های شرق کشور، همکاری‌های اقتصادی ایران و افغانستان را به دنبال دارد
  • پایه‌گذاری بیش از ۱۰۰۰۰۰ شغل توسط بنیاد علوی در سال جاری
  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • پشت پرده کاهش اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی
  • مهلت یک‌هفته‌ای استاندار برای ایجاد کارگروه ویژه اشتغال در لرستان
  • استفاده از ظرفیت بنیاد علوی در توانمندسازی اقتصادی مناطق کمتر توسعه‌یافته
  • موافقت رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه
  • تعهد اشتغال ۷۵۰۰ فارغ‌التحصیل بیکار در همدان
  • بیش از ۵ هزار نفر در خوزستان آموزش‌های مهارتی را در محیط کار واقعی فرا گرفتند
  • ایجاد اشتغال پایدار از مسیر اتصال دانشگاه و صنعت می‌گذرد