Web Analytics Made Easy - Statcounter

پس از یادداشت جنجالی‌ وحید جلیلی درباره مدیریت صداوسیما رئیس سازمان اوج طی نامه ای مواردی را یادآور شد. به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو پس از یادداشت جنجالی‌ وحید جلیلی درباره مدیریت صداوسیما رئیس سازمان اوج طی نامه ای مواردی را یادآور شد.

برادرم آقا وحید جلیلی
دیشب یادداشتت را خواندم: «این گروه خشن».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای من جدید نبود، چرا که بارها در جلسات متعدد به ویژه در «دفتر»، شاهد فریادهای بدون لکنت و فرو باریدن نقدهای صریح و بدون تعارفت بر حضرات ساکن در «سیمایِ جام جم» و همچنین «دفتر»! بوده ام. این بار همان حرف ها را با قلمت علنی کرده ای.

کیست که نداند از زمان حیات «سیّد مرتضی آوینی» الی یومنا هذا، درب بر همان پاشنه می گردد. اینکه تعمّدی است و از سر دشمنی یا غفلت است و لجبازی نمی دانم اما تردید نکن که باز هم «گروه خشن» و کینه توز، پاسخت را با دیپلماسیِ «حذف، سکوت و لبخند» خواهند داد و در «جهل» یا «نفاق»شان راسخ تر خواهند شد.
برادرم؛ به این پرسشم خوب فکر کن اما از تو جواب نمی خواهم: اگر من و تو زبانم لال در اتاقِ جنگ دشمن قرار داشتیم، نفوذ و اثرگذاری در سازمان انرژی اتمی و روند رسیدن دانشمندان ایران به اورانیوم غنی شده برایمان مهم تر و راهبردی تر بود، یا نفوذ به یگانه قلب عظیم رسانه ای انقلاب در نبرد افکار و یا ... «بالاتر»؟!   بگذار بگذریم برادر ... هر چند که خون دل خوردن، سهم، ارث و رسمِ مألوفِ طایفه و نسل ماست، لیکن من که سال هاست دست به قلم نبرده ام، در غلاف محبوسش کرده ام و زبان به کام گرفته ام و به جای نقد و فریاد، در جبهۀ تولید و کار ایجابی، آرایش هجومی گرفته ام به شما برادرانه توصیه می کنم که «این گروه خشن» را مظلوم نکن! قدری صبوری کن ... به حول و قوۀ الهی و به فرمودۀ سیدنا القائد و سکاندارِ جانباز سفینه عاشورایی انقلاب، جناح مومنِ انقلابی و یاران جوانِ تازه نفس برخاسته اند. هزاران هزار استعدادِ حیرت انگیز در پهنۀ این خاکِ الهی و سرزمین آخرالزمانی، سر برآورده اند و دیر یا زود با آثار خیره کننده شان، همچون موشک های دور بُرد و نقطه زن، با انگیزه، ابتکار و حرکت پرشتاب و برق آسا، پایه های حکومت طویل المدت و پر خسارتِ این جماعت را بی هیاهو فرو می ریزند. خون دلی که نسل ما نوش می کند در برابر خون دل هایی که گروه های غیرانقلابی و یا پشیمان، در همۀ عرصه ها به ویژه اقتصادی و سیاسی بر جان مقتدایمان نشاندند و می نشانند، ناچیز است امّا به فضل پروردگار دور نیست که نهالِ پرنشاط و پرمحصولِ افسران آتش به اختیارِ این نبرد سهمگین، به شجره ای تنومند و پُربار در منظومۀ جبهۀ فرهنگی انقلاب اسلامی مُبّدل شود.

قسم به خون صدها هزار شهیدِ این مُلک، و به دعای خیر پدران و مادران و همسران و فرزندان عزیز و داغدارشان، این انقلاب تا ظهور منجی زنده می ماند و حجامت در این مقطع، درمان اجتناب ناپذیرِ مرض های عارض شده بر پیکر زخم خوردۀ آن است. عمرِ «دولتِ آشنا» و «جریان انحراف» هم به سر آمده و هر چه دست و پا می زنند، بیشتر در باتلاق سیاست بازی و خشم ملّت فرو می روند. مختصر گفتم و نوشتم تا تیغ به دست زنگیِ مست ندهم. فعلاً همین مقدار کفایت می کند.

عزتت مستدام
کوچکترین سرباز جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی
برادرت – احسان محمدحسنی
چهاردهم شهریورماه 1398 مصادف با پنجم محرم 1441

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۲۱۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تخصیص زمین برای ساخت ۵۰ هزار واحد مسکونی

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین روحانی نژاد نماینده ولی فقیه در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در نخستین گردهمایی گروه‌های مردمی و جهادی و وزارت راه و شهرسازی متشکل از بازآفرینی شهری، مسکن و راه روستایی که با مشارکت سازمان بسیج مستضعفین برگزار شد، با اشاره به این فرمایش امام راحل که قبل از انقلاب شکوهمند اسلامی نداشتن مسکن مشکل اساسی مردم به شمار می‌رفت، گفت: امام راحل امید داشتند دولت‌های آتی مشکل مسکن را حل کنند، هر چند وضعیت مسکن قبل و بعد از انقلاب قابل مقایسه نیست و قبل از انقلاب بخش بزرگی از شهرها را حلبی آبادی‌ها تشکیل می‌داد اما امروز مستأجران هم مسکن مناسبی دارند و بد مسکنی چندان زیاد نیست.

نماینده ولی‌فقیه در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با اشاره به مهاجرت مردم از شهرهای کوچک به شهرهای بزرگ گفت: عزم دولت سیزدهم حل مشکلات بخشی از مردم در حوزه مسکن است.

روحانی‌نژاد تصریح کرد: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در خانه دار کردن مردم، در بازسازی حوادث بعد از زلزله و سیل، گام‌های بلندی برداشته است و دلیل آن هم وجود گروه‌های جهادی است که در حوادث جزو اولین گروه‌ها هستند که در کنار بنیاد مسکن انقلاب اسلامی برای ساخت خانه‌های جدید تلاش می‌کنند.

وی با بیان اینکه باید از ظرفیت این گروه‌های جهادی برای نوسازی مسکن استفاده کرد، گفت: دولت سیزدهم توجه بسیاری برای حل مشکل مسکن دارد و وزیر راه و شهرسازی نیز تمرکز خود را بر این موضوع گذاشته است.

روحانی نژاد اظهار کرد: زمین رایگان برای ساخت ۵۰ هزار واحد مسکن برای اقشار کم درآمد در این دولت تخصیص یافته است. امیدواریم در سال‌جاری با تخصیص زمین برای ۵۰ هزار واحد مسکونی دیگر دولت سیزدهم به دوران طلایی ساخت مسکن کم درآمدها تبدیل شود.

کد خبر 6098549 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • لزوم تخصیص زمین برای ساخت ۵۰ هزار واحد مسکونی
  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • سازمان آب وبرق : مردم از نزدیک شدن به رودخانه‌ های دز و کارون اجتناب کنند
  • (ویدئو) تفاوت بین بادکش و حجامت
  • درمان سریع سرماخوردگی با بادکش | آیا بادکش با حجامت تفاوت دارد؟
  • تفاوت بین بادکش و حجامت (فیلم)
  • مشکلات پایان‌ناپذیر کادر درمان؛ مدل جدید از مهاجرت شکل گرفته!
  • تفاوت بین بادکش و حجامت + فیلم
  • عشق جوانان به ائمه اطهار (ع) وصف ناپذیر است
  • کره شمالی: آمریکا و متحدانش به دنبال اجتناب از چارچوب سازمان ملل هستند