Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-30@07:49:43 GMT

مردم باید احساس اجرای عدالت اجتماعی کنند

تاریخ انتشار: ۱۴ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۲۳۰۵۱

مردم باید احساس اجرای عدالت اجتماعی کنند

زنجان-رئیس قوه قضائیه  گفت:اعلام فساد اعتماد ساز نیست،بلکه اقدام در مبارزه با فساد است که اعتماد ساز است.

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین: آیت الله سید  ابراهیم رئیسی ظهر امروز( پنج شنبه)در دیدار علما، نخبگان و برگزیدگان استان زنجان  گفت:مردم زنجان در دینداری و پایبندی به ارزش های دین و ولایتمداری زبانزد هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس قوه قضائیه  با بیان اینکه در مفاهیم دینی مفهومی به  فراگیری و و گستردگی عدالت وجود ندارد ادامه داد: در خصوص عدالت می توان تعاریف بسیاری ارائه کرد و کتاب های بسیاری نوشت ولی سخن ما  عدالت اجرایی است و این امر برما تکلیف شده است.

 رئیسی با بیان اینکه نظام مالی کشور باید به گونه ای اصلاح شود که افراد نتوانند مرتکب جرم شوند، گفت: منویات مقام معظم رهبری امری مهم است و باید گفتمان غالب باشد.

 وی توجه به قانون را بهترین شاخص برای اجرای عدالت دانست و گفت: هر فساد و رابطه ناسالم نقض عدالت است.

 رئیس قوه قضائیه با اشاره به اینکه زمین ثروت ملی محسوب می شود و باید در نگهداری و بهره برداری صحیح آن توجه شود، گفت: زمین خواری و رودخانه خواری و دست اندازی به ثروت های ملی خلاف عدالت است.

 مقام عالی قضایی به موضوع باغ شهرها اشاره کرد و گفت: مردم باید در جریان اجرای قانون قرار گیرند، کارخانجات و شرکت هایی که به عنوان خصوصی سازی واگذار شده است بررسی شده و می شود و گزارشات در دادگستری زنجان و تهران مطرح است.

 وی با اشاره به اینکه در امر رسیدگی به مفاسد باید همه بخش ها سهم داشته باشند؛ گفت: دولت در اصلاح ساختار، مجلس در اصلاح مقررات و قوانین و عموم مردم در روحیه امر به خوبی ها و نهی از زشتی ها همراهی کنند.

 آیت اله رئیسی در خصوص رسیدگی به پرونده های قدیمی هم گفت: در قوه قضاییه رسیدگی اولویت ما پرونده های روی میز است.

 وی با اذعان به اینکه  تنها اعلام مسائل، مشکل را حل نمی کند بلکه باید وارد عمل شد گفت: اعلام فساد اعتماد ساز نیست،بلکه اقدام در مبارزه با فساد است که اعتماد ساز است و جلب اعتماد مردم پشتوانه مسئولین است

رئیس قوه قضائیه بر ضرورت توزیع عادلانه ظرفیت ها تاکید کرد و گفت: ظرفیت های مادی بسیاری در کشور وجود دارد که باید احیا شود و به صورت عادلانه در اختیار نخبگان قرار گیرد.

آیت الله رئیسی به هنر صنعت و صنعت گری در استان زنجان اشاره کرد و افزود: این هنر باید برای نسل های آتی حفظ شود، حمایت از صنعتگران و کارآفرینان باید به شکل قانونی و قضایی و اجرایی انجام شود.

 رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه تولید کننده باید در اولویت دریافت تسهیلات بانکی باشد، گفت: باید در عمل از تولید حمایت کرد.

 وی با بیان اینکه پروسه های طی شده پرونده ها در دادگستری باید به مردم اطلاع رسانی شود، گفت: گاهی با پرونده های سنگین در تهران و برخی مراکز استان ها مواجه هستیم..

 آیت الله رئیسی با بیان اینکه فرار مالیاتی از ناحیه افرادی که درآمدهای کلان دارند قابل قبول نیست، گفت: کسی که برای قضاوت صلاحیت نداشته باشد برای وکالت هم صلاحیت هم نخواهد داشت.

 این مسئول یاد اورشد: براساس منویات رهبری مردم باید احساس عدالت اجنماعی کنند و این فقط باید در عمل اتفاق افتد.

 انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: اجرای عدالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۲۳۰۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بابک زنجانی عفو شد

درخواست عفو بابک زنجانی از سوی دادگستری استان تهران مطرح و با تائید رئیس قوه قضاییه و موافقت رهبر انقلاب حکم اعدام بابک زنجانی نقض و تبدیل به ۲۰ سال حبس شد.

به گزارش مشرق، این نشست از طریق تلویزیون اینترنتی سیمای عدالت به آدرس https://www.aparat.com/simayeedalat/live به صورت زنده در حال پخش است.

سخنگوی قوه قضاییه در ابتدا با تشکر از سخنگویان پیشین عدلیه گفت: آقایان میرمحمد صادقی، الهام و مرحوم کریمی راد، جمشیدی، حجت الاسلام والمسلمین اژه‌ای، اسماعیلی، خداییان و ستایشی مراتب تقدیر و تشکر خود را ابراز می‌کنم.

وی ادامه داد: یکی از جنبه‌هایی که اعطای این مسئولیت خیر به بنده را سپرد ناشی از این نگاه راهبردی رئیس قوه قضاییه در اهمیت به مقوله پیشگیری از وقوع جرم و ضرورت حذف زمینه‌های ایجاد جرم، قبل از وقوع آن با همکاری مردم و به ویژه از طریق کمک رسانه‌ها به عنوان رکن جدید حاکمیتی در دنیای جدید مورد توجه قرار دادند، بوده است که برای ما تعیین کننده است.

جهانگیر اضافه کرد: قوه قضاییه به عنوان کانون پیگیری و تحقق عدالت و احقاق حقوق مردم و حل و فصل دعاوی و رفع تظلمات و مبارزه با مظاهر فساد و پیشگیری از وقوع جرم و نظارت بر حسن اجرای قوانین براساس قانون اساسی و سیاست‌های ابلاغی و سایر قوانین، وظایف سنگینی دارد که به ما سپرده شده است. تبیین این وظیفه سنگین و شناساندن حجم عظیم این وظایف مستلزم اطلاع رسانی دقیق و پاسخگویی به افکار عمومی برای استفاده از ظرفیت‌های عظیم مردمی در کنار دستگاه قضایی است.

سخنگوی قوه قضاییه با تبریک روز کارگر و روز معلم گفت: کارگران به عنوان بازوان اصلی تولید کشور نقش مهمی در حوزه اقتصاد و سازندگی کشور ایفا کرده‌اند و می‌کنند و امسال نیز شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم است این نقش بیش از پیش پر رنگ شده است که باید مورد توجه قرار گیرد.

جهانگیر گفت: ما در قوه قضاییه تلاش کنیم تا وسیله تسهیل فعالیت این عزیزان را در حدی که شان آن‌ها رعایت شود را در جامعه فراهم کنیم.

در ادامه سخنگوی قوه قضاییه با تسلیت ایام شهادت امام جعفر صادق علیه السلام گفت: یکی از موضوعاتی که در هفته‌های گذشته با آن در دستگاه قضایی روبه‌رو بودیم و به نوعی می‌تواند سر منشا همه فعالیت‌ها و ماموریت‌ها و سیاست‌ها باشد بحث نسخه جدید سند تحول و تعالی قوه قضاییه بود که از سوی ریاست قوه قضاییه ابلاغ شد.

حکم اعدام بابک زنجانی نقض و تبدیل به ۲۰ سال حبس شد
درخواست عفو بابک زنجانی از سوی دادگستری استان تهران مطرح و با تائید رئیس قوه قضاییه و موافقت رهبر انقلاب حکم اعدام بابک زنجانی نقض و تبدیل به ۲۰ سال حبس شد.

پیامد نهایی اجرای سند تحول دسترسی به عدالت رضایت‌مندی مردم است
سخنگوی قوه قضاییه در نشست خبری گفت: در حوزه پیشگیری از جرایم و دعاوی با چالش‌هایی از جمله تزلزل در روابط حقوقی اشخاص روبرو هستیم. ناکافی بودن بعضی از تبعات ارتکاب جرم یا مسائل دیگر که زمینه شکل‌گیری جرایم را ایجاد می‌کرد که تراکم پرونده ها و تعدد شکایات در سیستم قضایی را به دنبال داشت. بحث هوشمندسازی شروط قراردادی و تقویت خدمات دفاتر اسناد رسمی و خدمات حقوقی هوشمند از جمله فرایندهایی است که در سند تحول قضایی پیش بینی شده است. در سند تحول به بحث مقابله با فساد و کارآمدی توجه ویژه‌ای شده است. در این سند تلاش شده به نحوی ماموریت‌های لازم پیش‌بینی شود که پیامد نهایی اجرای سند دسترسی به عدالت مورد نظر و رضایت‌مندی مردم باشد

دیگر خبرها

  • بابک زنجانی عفو شد
  • کتاب تاریخ مفهوم عدالت اجتماعی در دوران مشروطه نقد می شود
  • برای تحقق هرچه بیشتر عدالت اجتماعی در کشور چه باید کرد؟
  • وزیر تعاون: تمام دغدغه رئیس جمهور معیشت مردم است
  • تنهایی می‌تواند زندگی بازماندگان سرطان را کوتاه کند
  • اجرای عدالت در عرصه های مختلف لازمه حکومتی دینی است
  • چیستی عدالت و تاثیر آن در جامعه
  • مهم‌ترین مانع اجرای عدالت، دنیاطلبی و دنیاگرایی است
  • ائمه معصومین(ع) سرآمدانِ گفت‌وگو بودند/ احساس مسئولیت مسلمانان، نسبت به تمام بشریت
  • نامه رئیس دانشگاه فردوسی مشهد به روسای دانشگاه‌های آمریکا‌