Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-01@06:24:36 GMT

وزیر بهداشت و درمان واردات داروی چینی را تکذیب کرد

تاریخ انتشار: ۱۴ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۲۳۱۵۵

وزیر بهداشت و درمان واردات داروی چینی را تکذیب کرد

سعید نمکی روز پنجشنبه در حاشیه افتتاح طرح‌های بهداشتی و آموزشی بیمارستان امیرالمومنین(ع)سمنان در گفت و گو با خبرنگاران افزود: داروی چینی وارد کشور نشده و با قاطعیت این موضوع را تکذیب می کنیم.
وی ادامه داد: داروهای کمیاب از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تحت کنترل است و مشکلی وجود ندارد، برخی داروها از قبل وارد شده یا برخی نارسایی در ساختار نظام نظارتی وجود داشت که در مسیر اصلاح است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
وی ابراز داشت: طرح پزشک خانواده در نظام الکترونیکی پرونده سلامت ریل گذاری شده و اکنون ۱۴ هزار پزشک خانواده در کشور برای  ارایه خدمت و راه‌اندازی نظام ارجاع آماده می‌شوند.
نمکی تصریح کرد: نسخه نویسی الکترونیکی، پزشک خانواده و نظام ارجاع با هم در حال پیگیری است و تا پایان امسال حدود ۷۰ درصد و تا نیمه سال آینده ۱۰۰ درصد شهروندان تحت پوشش پزشک خانواده قرار می‌گیرد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، درباره شرایط دانشجویان رشته‌های پزشکی در کشور گفت: دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور ظرفیت خالی ندارند، ۵۵ هزار دانشجوی پزشکی در سراسر کشور مشغول تحصیل هستند و سالی هفت هزار دانشجوی رشته پزشکی دانش آموخته می‌شوند.

۴۰ طرح بهداشتی و درمانی استان سمنان در سفر یکروزه نمکی در شهرستان های گرمسار، آرادان، سرخه و سمنان افتتاح و آغاز شد. 

۷۳۴۲/۶۱۰۳

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار حقوق زنان نقل و انتقالات لیگ برتر بهداشت و درمان پزشک خانواده علوم پزشکی واردات چینی قیمت خودرو قیمت دلار حقوق زنان نقل و انتقالات لیگ برتر امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۲۳۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از سکته گوش چه می‌دانید؟

آفتاب‌‌نیوز :

محمد اجل لوئیان با بیان اینکه سکته گوش یک نامگذاری غلط است، افزود: همین بیماری برای چشم هم وجود دارد، یعنی سکته چشم هم داریم. آنچه که مردم را نگران می‌کند و ناراحت کننده است سکته مغز یا قلب است. این کلمه، سکته گوش با سکته مغز و قلب، خیلی فاصله دارد. سکته مغز و قلب مغایر حیاتی دارد؛ اما سکته گوش خیلی ترسناک و نگران کننده نیست. ولی واقعیت امر این است که بنا بر دلایلی گوش به یک مرتبه شنوایی را ازدست دهد که این اصطلاح را سکته گوش می‌گویند.

وی ادامه داد: وقتی این اتفاق افتاد، بیمار باید در ظرف یک الی دو هفته اول به پزشک مراجعه کند. پزشک متخصص ارزیابی می‌کند و اگر به طور ناگهانی شنوایی، از دست رفته باشد و به اصطلاح سکته گوش رخ داده باشد که البته سکته گوش هم ممکن است نصف نیمه و ناقص باشد، اگر زود مراجعه کنند، درمان‌ها جواب می‌دهد و نصف بیمار‌ها خوب می‌شوند و شنوایی بر می‌گردد.

به گزارش مهر، این متخصص گوش و حلق و بینی افزود: در مورد کسی که بعد از سکته گوش، سوت گوشی پیدا کرده است، پزشک باید ارزیابی‌ها و درمان‌ها را کرده باشد، شنوایی سنجی می‌خواهد. حتماً ام آر آی می‌خواهد. اگر این آزمایش‌ها انجام شده و مشخص شده است که عارضه جدی نیست؛ بنابراین این عارضه خیلی مهم نیست. سوت ممکن است خوب شود و ممکن است ادامه داشته باشد، آن سوت را می‌شود برایش کاری کرد. سوت گوش ممکن است به رغم درمان‌ها بهبود پیدا نکند و یا ممکن است خوب شود بنابراین اگر سوت کشیدن برای فرد ناراحت کننده است باید مجدداً به پزشک متخصص مراجعه کند تا درمان پیدا کند.

وی در پاسخ به این پرسش که سطح شنوایی که بعد از سکته گوش کاهش پیدا می‌کند ممکن است باعث از دست رفتن کامل شنوایی شود و آیا سمعک تنها راه درمان است، گفت: ممکن است نیاز به سمعک نباشد. تعریف‌های علمی برای سکته ناقص گوش وجود دارد. اگر احیاناً سکته گوش در حدی باشد که مریض نتواند زندگی عادی اش را داشته باشد می‌تواند از سمعک استفاده کند و شنوایی بهبود پیدا کند. باید یک شنوایی شناس ارزیابی کند که آیا این فرد با سمعک بهبود پیدا می‌کند یا خیر.

عجلوییان با بیان اینکه تأثیر استفاده از هندزفری به مدت طولانی در گوش بر روی سکته گوش از نظر علمی ثابت نشده است، افزود:، ولی اصولاً صدا‌های بلند و طولانی مدت روی شنیداری تأثیر می‌گذارد. افرادی که در محیط‌های شلوغ صدایی کار می‌کنند، در معرض کاهش شنوایی قرار دارند. اگر هندزفری را با صدای ملایم در مدت کوتاه‌تری بشنویم مشکلی ایجاد نمی‌کند، اما بعد از مدتی باید به گوش استراحت دهیم. گذاشتن هندزفری در طولانی مدت با صدای بلند، کاهش شنوایی ممکن است ایجاد شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • نقش ایران در تأمین دارو و تجهیزات پزشکی بازار سوریه
  • ایران به‌دنبال همکاری و کمک به سوریه در تولید دارو است
  • نقش مهم ایران در تأمین دارو و تجهیزات پزشکی بازار سوریه
  • وزیر ارشاد خبر داد: تغییر نامِ جزیره «ابوموسی» به «بوموسی» و احتمال ثبت عملیات «وعده صادق» در تقویم
  • شبکه‌های آزمایشگاهی حوزه بهداشت و درمان تشکیل می شود
  • پزشک بیرانوند مصاحبه‌اش را تکذیب کرد؛ زمان بازی با تست عملکردی در زمین مشخص می شود!
  • تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • چین معافیت تعرفه‌ای واردات محصولات آمریکایی را تمدید می‌کند
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می‌کند
  • از سکته گوش چه می‌دانید؟