Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار مرکزی خواستار مساعدت امور مالیاتی و گمرک با تولیدکنندگان شد و گفت: واحدهای بلاتکلیف قطب صنعتی شهر اراک ۳۰ سال فاقد سند مالکیت هستند. ۱۴ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۴ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، سیدعلی آقازاده عصر امروز در حاشیه جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی در جمع خبرنگاران با اشاره به جمع‌بندی این جلسه اظهار داشت: در جلسه امروز دو موضوع مورد بررسی قرار گرفت اما این دو موضوع مبتلابه بسیاری از کاربران اقتصادی و تولیدی استان مرکزی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اعضای اتاق بازرگانی شهرستان اراک اقدامات کارشناسی مطلوبی را به انجام رسانده بودند که نتایج آن در این جلسه به نمایش گذاشته شد، یکی از موضوعات مطرح شده در این جلسه رسیدگی به واحدهای بلاتکلیف قطب صنعتی شهر اراک بود که به مدت زمان 30 سال فاقد سند مالکیت هستند.

استاندار مرکزی تصریح کرد: براساس تصمیم اخذ شده در این جلسه مقرر شد ظرف مدت زمان دوماهه آتی اسناد مالکیتی این 30 قطعه براساس ضوابط قانونی ثبت و صادر شوند، البته برخی معضلات دیگر مربوط به مالکیت این 30 قطعه نیز در این جلسه مطرح و مورد بررسی واقع شد و به آنها رسیدگی کرده‌ایم.

مشهد|مصوبات شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی اجرایی نمی‌شودشورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی؛ گفتاردرمانی کم‌اثر یا محلی برای حل مشکل مالیاتی اشخاص؟مازنداران| مصوبات جلسات شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی اجرایی شود

آقازاده ادامه داد: معضلات انجمن عایق‌های رطوبتی استان مرکزی ازدیگر مباحث مطرح شده در این جلسه بود که باید گفت 60 درصد عایق رطوبتی مصرفی کل کشور در شهرستان دلیجان به تولید می‌رسد و در مدت زمان هشت ماهه گذشته باتوجه به اینکه کمتر از یک درصد قیر تولیدی کشور در این صنعت مصرف می‌شود معضلاتی برای این صنعت به وجود آورده شده است.

وی عنوان کرد: برخی نهادها از جمله گمرک، تعزیرات حکومتی و دادگستری حساسیت ویژه‌ای بر مسئله قاچاق قیر تولید عایق رطوبتی پیدا کرده‌اند و این محصول علی‌رغم مصرف قیر باید در گروه لوازم ساختمانی قرار گیرد و تاکنون مکاتبات و کارگروه‌های تخصصی بسیاری در این زمینه انجام و تشکیل شده است.

استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: به دنبال پیگیری‌های انجام شده امیدواریم که دو سازمان امور مالیاتی و گمرک مساعدت‌های لازم را داشته باشند و به دنبال این پیگیری‌ها و مصوبات جلسه امروز مکاتبه‌ای با وزیر نفت و وزیر صنعت نیز توسط رئیس اتاق بازرگانی اراک به انجام می‌رسد تا بتوانیم این معضل را برطرف سازیم.

انتهای پیام/ ت

R41371/P/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۲۴۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای ۴۹۷ واحد اقتصادی استان مرکزی ظرف دو سال

ایسنا/مرکزی استاندار مرکزی گفت: در سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۲۲۳ واحد اقتصادی و در سال گذشته ۴۹۷ واحد اقتصادی با اشتغال نزدیک به دو هزار نفر به مدار تولید برگشتند.

فرزاد مخلص الائمه ۱۱ اردیبهشت در جشنواره امتنان استان مرکزی(تجلیل از کارگران، گروه های کار و واحدهای نمونه) اظهار کرد: با توجه به اینکه تولید جزو لاینفک نظام کارگری است، دولت سیزدهم در تلاش است فرمان رهبری که در قالب نامگذاری سال عنوان می‌شود را به شایستگی پیاده کند و در این حوزه به خوبی عملکرده است.

وی با بیان اینکه استان مرکزی استانی کارگری است، افزود: بیش از ۶۰ درصد بیمه شدگان اجباری استان مرکزی، کارگران هستند.

استاندار مرکزی اظهار کرد: در سنوات گذشته برخی شهرستان های استان با مشکل بیکاری مواجه بودند که امروز با توجه به اقدامات صورت گرفته این چالش، به معضل کمبود نیرو تبدیل شده است.

مخلص‌الائمه ادامه داد: در سنوات گذشته برخی واحدهای تولیدی استان مشکلاتی داشتند ولی خوشبختانه اکنون وضعیت استان در حوزه کار و تولید در یک ثبات مبتنی بر امنیت قرار دارد.

استاندار مرکزی گفت: نرخ بیکاری در  استان کاهش قابل توجه و مشارکت اقتصادی افزایش داشته است که نشان از موفقیت جامعه کار و تولید در این عرصه دارد.

مخلص‌الائمه تاکید کرد: سال گذشته نسبت به سال ماقبل آن، تعداد واحدهای دارای حقوق معوق ۵۰ درصد کاهش یافت. در سال گذشته ۵۵۰ مصوبه در حوزه های مختلف بانکی، تامین اجتماعی، گمرک و ... در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید اجرایی و پیگیری شده است.

وی تاکید کرد: در حوزه واحدهای تعطیل و نیمه تعطیل مشکل حادی در استان وجود ندارد.

مخلص‌الائمه اضافه کرد: در نهضت ملی مسکن در شهر اراک حدود ۱۰ هزار واحد مسکونی در حال ساخت است و این در حالی است که در پروژه مسکن مهر اراک که به عنوان بزرگترین پروژه مسکن وقت مطرح بود، ۱۴۰۰ واحد مسکونی ساخته شد.

وی اظهار داشت: متاسفانه این استان با کمبود نیروی کار به ویژه نیروی متخصص در حوزه ساخت مسکن مواجه است که این امر سبب ایجاد چالش در این حوزه شده است.

به گزارش ایسنا در این نشست واحدهای تولیدی، کارگران و گروه های کار نمونه تجلیل شدند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اجرای همزمان ۱۱ طرح بزرگ ایمنی در راه‌های استان مرکزی
  • صدور سند مالکیت شهرک‌های صنعتی هرمزگان
  • دفتر نمایندگی خبرگزاری ایمنا در اراک افتتاح شد
  • واگذاری استقلال و پرسپولیس، ضرورت رقابت با حرفه ای‌ها
  • نامه سازمان خصوصی سازی به فدراسیون فوتبال درباره مالکیت استقلال و پرسپولیس
  • احیای ۴۹۷ واحد اقتصادی استان مرکزی ظرف دو سال
  • به مناسبت روز جهانی کار و کارگر
  • هشدار بیمه مرکزی به خودروهای فاقد بیمه شخص ثالث
  • رفع موانع صادرات واحدهای تولیدی در استان تهران پیگیری شود
  • کارت سوخت این خودروها باطل می‌شود