Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از اسپوتنیک، رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه امروز اعلام کرد این کشور در صورتی که حمایت‌های بین‌المللی در خصوص مهاجران را دریافت نکند ممکن است اجازه دهد مهاجران سوری راهی کشور‌های اروپایی شوند.

اردوغان گفت: «مجبور خواهیم شد دروازه‌ها را باز کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نمی‌توانیم همه بار مهاجران را بر دوش خود بکشیم».

رئیس‌جمهور ترکیه در ادامه بار دیگر بر عزم این کشور برای تأسیس «منطقه امن» در شمال شرقی سوریه به همراه آمریکا تا پایان ماه سپتامبر تأکید کرد. او با این حال، گفت که آنکارا در صورت لزوم آماده است به تنهایی اقدام کند.

هفته گذشته، اردوغان گفته بود ترکیه هیچ تأخیری را در ایجاد «منطقه امن» در سوریه تحمل نخواهد کرد و اگر از مذاکرات با آمریکا نتیجه‌ای حاصل نشود، آنکارا عملیات خود را در آنجا آغاز می‌کند.

از زمان وقوع جنگ سوریه در سال ۲۰۱۱، ترکیه میزبان حدود ۴ میلیون مهاجر سوری ثبت نام شده بوده است. روزنامه «الوطن» سوریه با استناد به مقامات مهاجرت محلی در ماه آوریل اعلام کرد بیش از ۳۶۰۰ مهاجر سوری از ابتدای سال ۲۰۱۹ ترکیه را به مقصد خانه‌هایشان ترک کرده‌اند.

در مارس ۲۰۱۶، اتحادیه اروپا و ترکیه به توافق رسیدند که اقدامات سختگیرانه تری علیه قاچاقچیان انسان انجام دهند و مهاجرت غیرقانونی از طریق دریای اژه را متوقف کنند. به این منظور بروکسل متعهد شد ۶ میلیارد یورو (حدود ۶.۶ میلیارد دلار) برای کمک به ترکیه به منظور رسیدگی به میلیون‌ها پناهجو در این کشور در نظر بگیرد.

در ابتدای سال ۲۰۱۹، اردوغان از اتحادیه اروپا به دلیل اجرایی نکردن این توافق انتقاد کرد و گفت ترکیه ۳۵ میلیارد دلار برای میزبانی حدود ۴ میلیون پناهنده هزینه کرده است. در ماه ژوئیه، کمیسیون اروپا مجموعه جدیدی از اقدامات کمکی به میزان ۱.۴۱ میلیارد یورو (۱.۵ میلیارد دلار) برای اطمینان از حمایت اتحادیه اروپا از پناهندگان و جوامع میزبان در ترکیه در نظر گرفت.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ترکیه اتحادیه اروپا سوریه بحران پناهجویان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۲۴۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تراژدی جدید برای پناهندگان در نزدیکی جزایر قناری اسپانیا

رسانه‌های غربی از واژگونی یک قایق حامل پناهجویان دیگر در نزدیکی جزایر قناری و مفقود شدن تعدار زیادی از آن‌ها خبر دادند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه "تاگس آنسایگر"، یک قایق حامل مهاجران در نزدیکی جزایر قناری اسپانیا واژگون شد و ده ها نفر ناپدید شدند.

پس از واژگونی این قایق حامل مهاجران در حدود 100 کیلومتری جنوب جزیره قناری ال هیرو در اقیانوس اطلس، نیروهای امداد روز دوشنبه عملیات برای یافتن حدود 50 پناهجوی مفقودی را آغاز کردند. سرویس امداد دریایی اسپانیا اعلام کرد که یکی از هلیکوپترهای آن 9 نفر را که به قایق واژگون شده چسبیده بودند، سوار کرد.

خبرگزاری دولتی افه گزارش داد که پس از انتقال آنها به ال هیرو، نجات‌یافته‌ها گزارش دادند که قایق چوبی 9 روز پیش با حدود 60 سرنشین به راه افتاده است وروز شنبه مشکلاتی برای آن پیش آمده است.

سازمان امداد و نجات دریایی نتوانست بگوید چند نفر در قایق بودند. گارد مدنی در سانتا کروز د تنریف، پایتخت جزیره قناری تنریف نیز نتوانست اطلاعات بیشتری در مورد این حادثه ارائه دهد.

افه گزارش داد که این مهاجران از کشورهای جنوب صحرا آمده بودند. این مسئله که سفر آنها از طریق دریا دقیقاً از کجا شروع شد ناشناخته بود.

ده ها هزار نفر از مردم جنوب صحرا که از فقر، درگیری و بی ثباتی در غرب آفریقا فرار می کنند، هر ساله سعی می کنند با قایق خود را به اسپانیا برسانند. به گفته وزارت کشور، 16 هزار و 621 مهاجر از اول ژانویه تا 15 آوریل امسال با قایق وارد اسپانیا شده اند. در مدت مشابه سال گذشته تعداد این مهاجران 11681 مورد بوده است.

پناهندگان در حالی در جریان پناهندگی به کشورهای اروپایی با جان خود بازی می کنند که اتحادیه اروپا تلاش می‌کند در آستانه انتخابات در این منطقه طرح اصلاحات قواعد پناهندگی برای تشدید سختگیری‌ها علیه پناهجویان را از تصویب پارلمان بگذراند و به این ترتیب رای شهروندان را جلب کند.

در طرح اصلاح سیستم پناهندگی اتحادیه اروپا که به زودی در بروکسل به رای گذاشته خواهد شد، پارلمان اتحادیه اروپا، کشورهای عضو و کمیسیون توافق کردند که رویکرد خود را در قبال مهاجران غیرقانونی تشدید کنند.

در این طرح از جمله، رویه‌های سریعتر در مرزهای خارجی اتحادیه اروپا برای اطمینان از اخراج مهاجران بدون چشم‌انداز در نظر گرفته شده است. به گفته کارشناسان، با این حال، بعید است که این اصلاحات تا زمان برگزاری انتخابات اروپا در اوایل ماه ژوئن هیچ تاثیری داشته باشد.

بر این اساس در صورت افزایش شدید مهاجرت، مقررات بحران این امکان را برای افراد فراهم می‌کند که برای مدت طولانی‌تری در مراکز پناهندگی در مرزهای خارجی تحت شرایط زندان مانند نگهداری شوند.

بیش از 6 هزار پناهنده در سال 2023 در مسیر دریایی به اسپانیا جان باختند100 هزار ارمنی از قره‌باغ به ارمنستان پناهنده شدند

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نقش جاده ابریشم ترکیه در معادلات خاورمیانه/ اردوغان پروژه آمریکا را دور زد؟
  • احمد داود اوغلو با هنیه دیدار کرد
  • رسانه عبری: باکو میانجی بالقوه تل‌آویو و آنکارا است
  • مقامات سیاسی ترکیه و دردسر خودروهای لوکس
  • مخالفان سوریه: موضع ترکیه در قبال ما ثابت است
  • تراژدی جدید برای پناهندگان در نزدیکی جزایر قناری اسپانیا
  • مقابله اتحادیه اروپا با بحران مهاجران با ابزار اخراج
  • تیم دانش‌آموزی ایران ۵ طلا در رویداد ایده و فناوری ترکیه کسب کرد
  • ناتوانی ترکیه در مهار درگیری گروه‌های تروریستی در شمال سوریه
  • ناتوانی ترکیه در مهار درگیری گروه های تروریستی در شمال سوریه