Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاد حوزه علمیه قم هدف امروز جریان استکبار را منحرف کردن جامعه از امام زمان (ع) با ترویج سبک زندگی غربی و ایجاد نیاز‌های مجازی و کاذب دانست.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام والمسلمین محمد میرزامحمدی پنجشنبه شب در مسجد جمکران قم و در جمع عزاداران حضرت اباعبدالله الحسین (ع) با اشاره به اینکه ائمه معصومین (ع) نیازهای حقیقی بشر را می‌شناسند و آن را دنبال می‌کنند تصریح کرد: تردیدی نیست که جریان استکبار امروزی به دنبال آن است تا جامعه را از «صراط الله المستقیم» که همان راه امامان معصوم (ع) است دور کند و شکم و شهوت پرستی را به جای آن بنشاند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: جریان استکبار در رسیدن به این هدف در کشورهای همسایه ما که همان سیستم پادشاهی بنی امیّه را دنبال می‌کنند موفق بوده‌اند، اما خدای را شاکریم که در کشور ما به دلیل وجود نعمت رهبری یعنی نعمت حضور مجتهدِ اسلام‌شناسِ تربیت یافته، موفق نشده‌اند.

این استاد حوزه علمیه با بیان اینکه هدف امروز جریان استکبار همان هدف معاویه در زمان خود است گفت: در تاریخ هست که معاویه در زمان خود به عمروعاص چنین می‌گفت که حکومت را دنبال می‌کند تا امامت را غصب کرده باشد، و گرنه او به اینکه مردم دیندار هستند و نماز می‌خوانند یا نه کاری نداشت.

وی در ادامه به برخی روایات حضرت رسول الله (ص) در شأن امام حسین (ع) اشاره و اضافه کرد: بسیاری از ما روایت مشهور «حسین منّی و أنا مِن حسین» را شنیده‌ایم. این روایت دو بخش دارد که بخش نخست آن یعنی «حسین از من است» دور از فهم و درک بشر نیست، چراکه امام حسین (ع) نوه پیامبر (ص) بود، اما اینکه شخصیتی مانند پیامبر بفرماید «من از حسین هستم» نیاز به توضیح و تفسیر دارد که محققان هم تلاش کرده اند تا آن را بشکافند.

میرزامحمدی بیان کرد: یک نظر این است که این عبارت به آن معناست که حیات شریعت نبوی به وجود امام حسین (ع) است، یعنی همان که می‌فرمایند اسلام، «نبویُّ الحُدوث» و «حسینی البقاء» است، یعنی اگر امام حسین (ع) نبود، از اسلام چیزی باقی نمی‌ماند.

وی افزود: نظر دومی که احتمالا دقیق تر است چنین تفسیر می‌کند که پروردگار عالَم رسالت انبیاء را به رسالت رسول الله (ص) ختم به خیر کرد، اما تداوم رسالت آن حضرت و ابقای آن با قیام حسینی محقق شد که اگر نبود، رسالت نبوی ابتر و ناقص می‌ماند.

استاد حوزه علمیه قم اضافه کرد: پیامبر اعظم (ص)، اهل بیت خود را همرتبه و همسنگ قرآن می‌داند و از این رو بارها حدیث ثقلین را در مواقف مختلف تکرار و گوشزد فرمود تا شک و شبهه ای برای کسی باقی نماند. بنابراین می‌توان چنین نتیجه گرفت که قیاس ائمه معصومین (ع) تنها با قرآن ممکن است و قیاس آن ها حتی با انبیاء نیز باطل خواهد بود.

وی اظهار کرد: همان طور که قرآن کریم دیگران را به تحدی و مبارزه فرا می‌خوانَد که اگر می‌توانید آیه ای مانند قرآن بیاورید، باید گفت که وجود مبارک امام معصوم (ع) هم به عنوان شریک و همدرجه قرآن، همین تحدّی را دارد، به این معنا که اگر همه عالَم دست به دست یکدیگر دهند نمی توانند شخصیتی مانند یکی از معصومین (ع) درست کنند.

حجت الاسلام میرزامحمدی سپس به این نکته اشاره کرد که امام حسین (ع) مانند قرآن، مثل و شبیه و نظیر ندارد و همه ویژگی های نورانی قرآن را دارد و همان گونه که قرآن کتاب هدایت است، امام حسین (ع) هم چراغ هدایت است، به بیان دیگر همان طور که قرآن با کثرت مراجعه به آن کهنه نمی‌شود، وجود و نهضت مبارک امام معصوم (ع) هم با گذشت ایام رو به خاموشی و فرسودگی نخواهد گذاشت.

وی اظهار کرد: یکی از مهم ترین وظایف ما در این دوران، کسب معرفت نسبت به امام معصوم (ع) است که این معرفت نباید منحصر به معرفت شناسنامه‌ای باشد، بلکه مهم شناختی است که بتواند سیر به سوی خدا را برای انسان، بر اساس میزان و معیار قرار دادن امام معصوم (ع) به عنوان حجت خدا تسهیل سازد.

استاد حوزه علمیه قم خاطر نشان کرد: اکنون پرسش مهم این است که ما در برابر این معصومین (ع) به‌ویژه امام حسین (ع) که نظیر و همتا ندارند چه وظیفه ای داریم و در این ایام دهه محرم باید چه بخواهیم. پاسخ این سؤال را می‌توان از متن صحیح السند زیارت مطلقه حضرت سیدالشهداء (ع) از زبان امام صادق (ع) داد که می‌فرماید «ألتَمِسُ کمالَ المنزله عند الله»، یعنی وقتی در این شب‌های دهه محرم خدمت کسی می‌رسیم که مُستجمع کمالات همه انبیاء است، باید از او همه کمالات را التماس کنیم، در عین حال باید توجه داشت که تعبیر «التماس» به معنای تکرار درخواست و البته درخواستی با همه وجود و نه فقط یک درخواست ظاهری است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: امام حسین امام زمان جامعه سبک زندگی غربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۲۶۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

الگوی مکتب دانشگاهی انقلاب اسلامی را استخراج کردیم

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا حسنی آهنگر در نشست با رئیس و اعضای هیئت‌رئیسه دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) اظهار کرد: هدف ما دستیابی به مکتب دانشگاهی تراز انقلاب اسلامی بوده که مبتنی بر اندیشه امامین انقلاب که همان قرائت اسلام ناب است.

وی با بیان اینکه ۱۵ سالی است در این حوزه را کار کردیم، گفت: الگوی مکتب دانشگاهی انقلاب اسلامی را استخراج کردیم و در دو برنامه پنج‌ساله این الگو را پیاده‌سازی کردیم که مورد توجه ریاست‌جمهور قرار گرفت. بعد از گزارش‌های وزیر علوم و معاون اول ریاست‌جمهوری ایشان متقاعد شدند که بیایند دانشگاه را از نزدیک ببینند.

رئیس دانشگاه جامع امام‌حسین (ع) با اشاره به ضرورت نگاه راهبردی به شهر، استان، منطقه و جهان گفت: تمدن‌سازی اسلامی بر دو محور تربیت انسان‌های تراز تمدنی و تولید علم، فناوری و محصولات فن‌آورانه مبتنی بر نظریه‌پردازی شکل می‌گیرد که هر دو امر یادشده محصول و خروجی دانشگاه‌ها است.

حسنی‌آهنگر با بیان اینکه دانشگاه‌های ما در حوزه امنیتی-دفاعی فوق‌العاده درخشیدند، گفت: وعده صادق اتفاق خیلی‌بزرگی بود، چرا که به ۴ کشور صاحب سلاح اتمی شامل آمریکا، انگلیس، فرانسه و رژیم صهیونیستی حمله کردیم و فقط رژیم اسرائیل را نزدیم.

وی اضافه کرد: از جایی که نخستین پهپاد ما بلند شد، بیش از ۱۰۰ هواپیمای مختلف از جمله F-15، F-16 و F-35 در آسمان سوریه، عراق، اردن تا رژیم صهیونیستی بالای سر این پهپادها بودند. ناوهای جنگی در مسیر خلیج فارس، دریای عمان تا دریای سرخ بودند و سامانه‌های پدافندی فعال داشتند و با وجود اینکه آماده بودند، این عملیات صورت گرفت.

رئیس دانشگاه امام‌حسین (ع) جرئت اقدام و حمله به آمریکا را از ویژگی‌های انحصاری عملیات وعده صادق دانست و گفت: روس‌ها در ادوار مختلف جنگ سرد هیچ‌گاه جرئت حمله به آمریکا نداشتند و خود این اتفاق خیلی‌بزرگی است. به این ترتیب عملیات وعده صادق نقطه عطف ما برای تبدیل شدن به یک قدرت بین‌المللی و جهانی بود.

حسنی‌آهنگر افزود: در نتیجه این عملیات جهان ما را به عنوان قدرت برتر پذیرفت و پیام‌های بعد از این عملیات و اتفاقات بعد از آن نشانگر همین موضوع است. سایر ابرقدرت‌ها این نقاط عطف را مانند ما طی کرده بودند و وعده صادق ما را به مرز قدرت بین‌المللی رساند.

وی ادامه داد: بخش عمده‌ای از این قدرت کار فارغ‌التحصیل دانشگاه‌ها بوده که پیشتر زیر نظر سردار حسن تهرانی‌مقدم و امروز زیر نظر سردار حاجی‌زاده فعالیت می‌کنند. البته بر اساس داشتن کرسی‌های نخبگی می‌خواهیم به قدرت بین‌المللی برسیم و دنبال کشورگشایی نیستیم.

رئیس دانشگاه امام‌حسین (ع) گفت: نظام رتبه‌بندی دانشگاهی جهانی را آمریکایی‌ها طراحی کردند، برای هدایت مدیریت دانش در جهان است که نظام سلطه طراحی کرده و برای خودشان نظام فاخری است تا بتوانند با منطق خودشان بر جهان تسلط پیدا کنند.

حسنی آهنگر اضافه کرد: در دانشگاه امام حسین (ع) تلاش کردیم از این فضا خارج شویم و آینده جدیدی را خودمان کشف و ترسیم کنیم که مطالبه مقام معظم رهبری است. می‌کوشیم نظام مسائل انقلاب اسلامی و سپاه پاسداران را در حراست از انقلاب اسلامی استخراج کنیم.

کد خبر 6092331

دیگر خبرها

  • احزاب ویژگی‌های حزب‌الله را از آیات و روایات استخراج و به‌ کار بندند
  • امام خطر اسراییل و استکبار جهانی را به بشریت گوشزد کرد
  • تجهیز بیمارستان امام حسین (ع) شهرستان هشترود به دستگا‌های جدید
  • ساخت ۴ شبستان جدید در طرح توسعه حرم امام حسین (ع)
  • دهه کرامت به یک اقدام روتین تبدیل نشود
  • الگوی مکتب دانشگاهی انقلاب اسلامی را استخراج کردیم
  • تدارک ویژه حوزه‌های علمیه برای دهه کرامت در ۱۴۰۰ نقطه دنیا
  • هدف از تحمیل بی‌حجابی به جامعه چیست؟
  • ۸۰۰ هزار نفر گواهی حفظ را در طرح «زندگی با آیه‌ها» دریافت کردند
  • صدور گواهی حفظ قرآن برای ۸۰۰ هزار نفر از شرکت‌کنندگان در طرح «زندگی با آیه‌ها»