Web Analytics Made Easy - Statcounter

کاظم اولیایی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به مشکل حقوقی باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس گفت: مشکلی حقوقی این تیم‌ها فراتر از مشکل مالی است و باید آن را به طور جدی دنبال کرد. اگر بحث حقوقی به درستی انجام شود، بحث مالی تیم‌ها هم قابل حل شدن است. باشگاه‌های ما از نظر حقوقی، تعریف واقعی ندارند و این موضوع گرفتاری بیشتری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: مجمع و هیات مدیره باشگاه‌ها موظف هستند درباره وضعیت حقوقی اقدام کنند. وضعیت حقوقی این تیم‌ها چند سال قبل انجام شده و به علت وجود مشکلات مالیاتی، هیات مدیره و مدیرعامل فعلی در سازمان ثبت شرکت‌ها معرفی نشده‌اند.

عضو کمیته استیناف صدور مجوز حرفه‌ای فدراسیون فوتبال خاطرنشان کرد: وزارت‌خانه به عنوان مجمع و اعضای هیات مدیره به عنوان مسئول باید تعریف حقوقی را حل کنند. به خاطر به روز نشدن وضعیت باشگاه‌ها در سازمان ثبت شرکت‌ها، افراد دیگری به جای مسئولان حقوقی این باشگاه‌ها ممنوع الخروج شده و حساب‌های بانکی‌آن‌ها بسته شده است.

اولیایی با بیان اینکه امضای قراردادها و مدارک رسمی این باشگاه‌ها توسط کسانی انجام می‌شود که در قانون به رسمیت شناخته نشده‌اند، گفت: این مسائل به عهده کسی است که در سازمان ثبت شرکت‌ها به عنوان مدیرعامل و اعضای هیات مدیره معرفی شدند. در حال حاضر گرشاسبی به عنوان مدیرعامل پرسپولیس در سازمان ثبت شرکت‌ها معرفی شده است.

وی با تاکید بر اینکه کمیته‌های صدور مجوز حرفه‌ای همانند دوره‌های گذشته با تیم‌ها و باشگاه‌ها مماشات نخواهند کرد، افزود: اگر ما هم لاپوشانی کنیم، این موضوع مانند سرطان باقی می‌ماند و به قانقاریا تبدیل می‌شود. چرا باید گرشاسبی مدیرعامل پرسپولیس باشد؟ نه تنها استقلال و پرسپولیس بلکه در لیگ یک و دو هم وضعیت به همین منوال است.

عضو کمیته استیناف صدور مجوز حرفه‌ای فدراسیون فوتبال خاطرنشان کرد: اکنون گرشاسبی ممنوع الخروج شده و حساب‌هایش را توقیف کردند. او چند روز قبل این موضوع را در جلسه کمیته بدوی اعلام کرد. چون تیم‌ها مشکل مالیاتی دارند و برای تغییر نام مدیرعامل و اعضای هیات مدیره باید تسویه حساب صورت گیرد، به سمت این موضوع نمی‌روند. تا وقتی که مریضی را نشناسیم و درمان قطعی نکنیم، مشکل درست نمی‌شود.

اولیایی در واکنش به این سوال که با ثبت تغییرات اعضای هیات مدیره تیم‌ها، مدیران در قبال بدهی‌های بعد از خود پاسخگو خواهند بود، گفت: در این شرایط مدیران بیشتر به فکر می‌شوند و مدیری که مسئولیت می‌پذیرد، می‌داند چه کاری می‌کند.

وی درباره مدت زمان رسیدگی به پرونده تیم‌ها در کمیته صدور مجوز حرفه‌ای گفت: باید تا ۱۴ شهریور گزارش مالی باشگاه‌ها به دپارتمان صدور مجوز حرفه‌ای ارائه شود.بعد از ارائه گزارش، تعیین تکلیف تیم‌ها انجام می‌شود. بعد از رسیدگی دپارتمان و انجام کارشناسی، کمیته بدوی صدور مجوز حرفه‌ای نظر خود را ارائه می‌دهد. اگر تیمی مشکل داشت و شرایطش با مقررات منطبق نبود، کمیته استیناف به بررسی می‌پردازد. این پروسه تا شروع فصل جدید لیگ قهرمانان آسیا ادامه دارد که در مجموع دو تا سه ماه به طول می‌انجامد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۲۶۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وکیل جوان و سرپرست موقت هم از استقلال رفتنی است

سمیعی با تصمیم فوریتی هیات مدیره جایگزین خطیر شد ولی ظاهرا تغییرات زیادی در پایان این فصل در استقلال انجام خواهد شد و هیچ فردی از مدیران فعلی در راس آبی‌ها ابقا نخواهد شد.

به گزارش تابناک ورزشی؛ فرشید هاشم سمیعی وکیل جوانی که توسط مصطفی آجورلو به استقلال آورده شد و چندی قبل علی خطیر را یک مدیر نخبه قلمداد کرده بود، حالا جانشین او شده و با حکم موقت در استقلال کار می‌کند. آنچه مسلم است هیات مدیره استقلال باز هم تغییر خواهد کرد و با دستور مالک جدید باشگاه، افراد جدیدی خواهند آمد که در قواره این باشگاه بزرگ باشند نه اینکه اولین تجربه مدیریت شان، هیأت مدیره استقلال باشد.

سمیعی که به نوعی معاون خطیر بود باید همراه با او از باشگاه می‌رفت، اما این کار را نکرد، همانطور که بعداز آجورلو هم سرجایش ماند تا توسط حجت کریمی کنار گذاشته شود.

سپس او توسز کانال های ناشناخته، به حمید سجادی وصل شد و در استقلال به هیات مدیر ارتقا یافت. باید پذیرفت همان‌طور که خطیر در استقلال ماندنی نشد، سمیعی هم خیلی در باشگاه استقلال ماندگار نخواهد بود. سمیعی با مصاحبه های زیاد ، چهره رسانه ای پیدا کرد و طوری حرف زد که کانال های هواداری استقلال می پسندند. او در پی محبوبیت، بارها به تیم رقیب تاخت و چهره یک مدیر علمی را نداشت و بیشتر به درد جدال‌های هواداری خورد.

کاملا مشخص است که استقلال تغییرات مدیریتی دیگری هم در راه دارد البته به خطیر هم ایراداتی وارد بود. شاید او باید هر طور شده با نکونام تعامل می‌کرد و شاید نکونام هم باید به سمت تعامل می‌رفت، اما به هر حال قابل پیش بینی بود که حداقل یکی از این دو نفر آخر فصل را نمی‌بیند. 

در کوتاه مدت نگاه‌ها به قهرمانی لیگ است، اما انتظار می‌رود مدیران هلدینگ خلیج فارس یک مدیرعامل قوی برای تیمشان انتخاب کنند کسی که با کادر فنی تعامل داشته باشد و اشتباهات مدیران قبلی استقلال را هم تکرار نکند. این فرد هر که باشد قطعاً فرشید سمیعی نیست.

دیگر خبرها

  • سمیعی با تیپ مدیرعاملی در آزادی (عکس)
  • تصمیم‌گیری مهم ۲ بانک برای آینده پرسپولیس
  • سرمربی سایپا بار دیگر برکنار شد
  • ۲ بانک رئیس هیات مدیره پرسپولیس را مشخص می‌کنند
  • خبر داغ درباره مجوز حرفه‌ای استقلال
  • عضو سابق هیات مدیره استقلال افشاگری کرد؛ از حواله خودروها تا مشاوران 400 میلیونی!
  • احضار دو مسئول پرسپولیس وسپاهان به کمیته انضباطی
  • وکیل جوان و سرپرست موقت هم از استقلال رفتنی است
  • یک پرسپولیسی و یک سپاهانی به کمیته انضباطی احضار شدند
  • دو مدیر سپاهان و پرسپولیس در کمیته انضباطی