Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@20:54:08 GMT

اجرای طرح کاروان سلامت هلال احمر گیلان در رودبار

تاریخ انتشار: ۱۵ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۲۷۶۰۳

اجرای طرح کاروان سلامت هلال احمر گیلان در رودبار

مهدی ولی پور روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با اجرای کاروان سلامت و معیشت در منطقه داماش رودبار ، ۲۳۰ نفر از ساکنان این منطقه توسط پزشکان عمومی و متخصص ویزیت شدند و  ۶۰ میلیون ریال داروی رایگان بین بیماران توزیع شده است.

وی اظهار داشت: در اجرای طرح کاروان سلامت و معیشت هلال احمر، به منظور حمایت و کمک به قشر کم برخوردار، ۲۵ نفر از داوطلبان این جمعیت شامل سه پزشک متخصص داخلی ، اعصاب و روان و زنان و زایمان ، دو پزشک عمومی و دندانپزشک ، پیراپزشکان ، اعضای داوطلب و کارکنان به روستای داماش  رودبار اعزام شدند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطر نشان کرد: ویزیت رایگان ، آموزش امداد و کمک های اولیه  ، آموزش محیط زیست و مشاوره زنان سرپرست خانوار ، توزیع سبدهای کالا و بسته های حمایتی در قالب لوازم التحریر به کودکان و بازدید از خانواده های شهدا و خیر محلی از برنامه های این کاروان بود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان گیلان بیان داشت: دو سازمان مردم نهاد لبخند جاوید مهر و جمعیت زنان و جوانان حافظ محیط زیست نیز این کاروان را همراهی کردند و آموزش محیط زیست و مشاوره به زنان سرپرست خانوار از فعالیتهای این دو نهاد مردمی است.

وی اضافه کرد: در راستای اجرای طرح ارمغان مهر و کمک به کودکان نیازمند نیز بسته های مختلف آموزشی و غذایی و زیستی شامل ۲۵ بسته کیف و لوازم التحریر ، ۲۰ ست بهداشتی و ۲۰ سبد کالا به ارزش ریالی ۸۵ میلیون ریال نیز بین افراد کم درآمد توزیع شده است.

 افتتاح خانه هلال روستای داماش

معاون داوطلبان جمعیت هلال احمر استان گیلان گفت: خانه هلال روستای داماش رودبار نیز با حضور و همکاری بخشدار و رئیس شورای روستا افتتاح شد.

بهزراد پرستش اظهار داشت: تمامی فعالیت های خانه های هلال، داوطلب محور بوده و از ظرفیت های انسانی موجود در شهر و روستا بر اساس  دریافت آموزش های صحیح امدادی انجام می گیرد.

وی خاطر نشان کرد: شهرداری ها ،  بخشداری ها  و دهیاری ها در صورت تمایل و در اختیار قرار دادن فضای لازم می توانند با کمک هلال احمر و اطلاع رسانی در سطح شهر و روستا و ارائه آموزش های امدادی هلال احمر برای توانمند سازی ساکنان محله و شهر استفاده کنند تا در صورت وقوع حوادث تا رسیدن نیروهای امدادی ، امدادگر محل سکونت خود باشند.

۷۲۸۶/۲۰۰۷

منبع: ایرنا

کلیدواژه: رشت جمعیت هلال احمر گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۲۷۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت

  به گزارش­ خبرگزاری صدا و سیما­؛ ­ماما‌های عضو هیئت مدیره نظام پزشکی‌های سراسر کشور در مراسمی که با حضور رئیس و اعضای هیئت مدیره سازمان نظام پزشکی برگزار شد، بیانیه‌ای را صادر کردند. در این بیانیه آمده است: حرفه مامایی یکی از قدیمی­­ ترین­­ رشته‌های گروه پزشکی است که همواره در ارتقای سلامت زنان، کودکان و سلامت خانواده نقش ویژه­ای­داشته است. امروز که کشور شاهد چالش‌های جمعیتی ناشی از کاهش نرخ باروری است و تغییرات اقلیمی و محیط زیستی از یکسو و ظرفیت‌های تکنولوژی و هوش مصنوعی از سوی دیگر سلامت جامعه را تحت تأثیر قرار داده است، ضرورت دارد تا تغییر نگرش اساسی در مسئولین نظام سلامت و سازمان‌های مختلف جهت بهره­ ­مندی­ ­فراگیر خانواده‌ها به خصوص زنان باردار از خدمات با کیفیت مامایی و سلامت باروری صورت پذیرد تا بتوان با تبیین نقش­­ ماماها­­ در نظام سلامت برای دستیابی به اهداف قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت گام‌های اساسی برداشت. لزوم توجه به سلامت نسل آینده و حل بحران‌هایی نظیر کاهش ازدواج، کاهش نرخ باروری و افزایش سزارین و عوارض ناشی از آن در مادران و کودکان ایجاب می‌نماید تا همگام با کشور‌های پیشرفته جهان، جایگاه و استقلال حرفه‌ای ­ماماه­ای­ کشور مورد توجه قرار گیرد. در این راستا جامعه مامایی کشور مصرانه خواستار رفع چالش‌های ذیل است تا بتواند با فراغ بال در خدمت نظام سلامت و زنان و نوزادان کشور باشد: - اصلاح نظام پرداخت در زایشگاه‌ها و پرداخت تعرفه زایمانی به­­ ماماهای­­ عامل زایمان در مراکز دولتی فاقد متخصص زنان - ⁠پرداخت ۳۰ درصد از تعرفه زایمان به­­ ماماهای­­ عامل زایمان در مراکزی که متخصص زنان حضور دارد و زایمان توسط­­ ماما­ ­انجام می‌شود. - ⁠پرداخت تعرفه‌های خدمات غیر زایمانی در حین­ لیبر - استاندارد سازی نیروی انسانی­­ ماما­­ برای حمایت و تکریم مادر باردار در حین­ لیبر­، زایمان و بهره­ ­مندی­­ تمامی مادران از مراقبت نفر به نفر مامایی در حین زایمان - فراهم شدن امکان حضور­ ­ماما­­ همراه (حسب درخواست مادر) در تمامی مراکز زایشگاهی دولتی و خصوصی - اجرای ماده ۴۵ قانون جوانی جمعیت جهت پوشش کامل بیمه‌ای خدمات مامایی (دارو، ­پارکلینیک) توسط بیمه‌های پایه و تکمیلی بالاخص بیمه تأمین اجتماعی. در پایان پیشنهاد می‌شود تا جهت نیل به اهداف قانون جوانی جمعیت و بهبود کیفی خدمات سلامت باروری و سلامت مادر و نوزاد، ساختار تشکیلاتی مامایی به اداره کل مامایی و سلامت باروری در حوزه ستادی وزارت بهداشت ارتقا یابد.

دیگر خبرها

  • همکاری ۲۰۰ داوطلب هلال‌احمر زنجان در نذر سلامت
  • کاروان سلامت هلال احمر تالش در روستاهای بخش مرکزی تالش اجرا شد
  • خدمات رسانی جمعیت هلال‌احمر به حادثه دیدگان شهرک امام زاده ابراهیم
  • همکاری ۲۰۰داوطلب هلال احمر زنجان در نذر سلامت
  • همکاری ۲۰۰داوطلب هلال زنجان در نذر سلامت با قرارگاه جهادی الکفیل
  • ۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت
  • بهره‌مندی ۷۰۰ زنجانی از نذر سلامت هلال‌احمر
  • یک شهر به دنبال بقای داماش گیلان
  • ۷۰۰ زنجانی از نذر سلامت هلال‌احمر خدمات درمانی رایگان دریافت کردند 
  • ۷۰۰ زنجانی از نذر سلامت هلال احمر خدمات درمانی رایگان دریافت کردند