Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-03@08:43:18 GMT

ماه محرم چه کتاب‌هایی بخوانیم؟

تاریخ انتشار: ۱۵ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۲۸۸۷۶

ماه محرم چه کتاب‌هایی بخوانیم؟

به گزارش جهان نيوز، حمیدرضا شکارسری شاعر، نویسنده و پژوهشگر حوزه ادبیات درخصوص حضور خود در تکایای ثابت و سوگواری «امام حسین (ع)» گفت: معمولاً برای عزاداری سالار شهیدان به هیات‌هایی که در خیابان راه می‌روند نمی‌روم و ترجیح می‌دهم در مساجد و یا تکیه‌های ثابت به عزاداری ایام محرم بپردازم.

وی در همین راستا ادامه داد: بیشتر مواقع برای سوگواری شهادت سالار شهیدان به هیات ثابت شکیبا که موسسش پدر شهرام شکیبا است می‌روم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نویسنده کتاب «آسمان زیر ابرها» حال و هوای ایام محرم را بهترین زمان برای خلق آثار عاشورایی خواند و افزود: در ایام محرم بیشتر در خانه می‌مانم تا به تدوین و تالیف آثار عاشورایی بپردازم. این روز‌ها و شب‌ها حال و هوای بسیار خاصی برای خلق اینگونه آثار سراغ انسان می‌آید.

وی تصریح کرد: متاسفانه هیئت‌ها مانند قدیم آن احساس معنوی را منتقل نمی‌کنند؛ در شعرهایم هم به این مسئله اشاره کرده‌ام و این نقد را از عزاداری‌های مدرن دارم.

شکارسری درباره اشعار و کتبی که می‌توان در محرم خواند خاطرنشان کرد: «شرح منظومه زهد» اثر غلامرضا کافی، تاریخ عاشورا نوشته محمدرضا سنگری، «حسین علی» اثر محمدحسین مهدوی‌ سعیدی و مجموعه شعر‌هایی که با حال و هوای محرم و عاشورا سروده شده اند مناسب مطالعه در این ایام هستند.

منبع:میزان کپی متن خبر برچسب ها: امام حسین محرم کربلا

منبع: جهان نيوز

کلیدواژه: امام حسین محرم کربلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۲۸۸۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت زندگی قهرمانان در دستان دانش اموزان

سرهنگ فلاحی مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گفت: از سال گذشته حوزه هنری و دفاتر حفظ آثار در شهرستان‌ها فعال شده و قرار است زندگینامه شهدای هر شهرستان توسط جوانان داوطلب در همان شهرستان به تحریر درآید.

وی افزود: سال گذشته ۲۰ عنوان کتابچه چاپ شد که هر کدام اختصاص به یک شهید دارد و به صورت جیبی قابل حمل است.

سرهنگ فلاحی بیان کرد: این کتابچه‌ها شامل زندگینامه، خاطرات و با وصیت نامه شهدا به همراه تعدادی عکس است تا دانش آموز با فضای دفاع مقدس آشنا شود.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گفت: در مدارس هر شهرستان، کتابچه‌ها توزیع می‌شود تا دانش آموز قهرمانان خود را بشناسند.

سرهنگ فلاحی با بیان اینکه در حوزه تولید کتاب قلم و تجربه نویسندگان مهم اند، افزود: در خراسان جنوبی از نظر نویسنده توانمند مشکل داریم، به همین منظور با کمک دستگاه‌های هنری و برگزاری کارگاه در تقویت قلم نویسندگان تلاش خواهیم کرد.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس تصریح کرد: در حال حاضر ۱۵۶ نویسنده در حوزه دفاع مقدس داریم که ۲۳ نفرشان فعال اند و کتاب‌ها در حوزه‌های کودک، نوجوان، موسیقی، تئاتر، رمان، کتاب شعر، تاریخ شفاهی، خاطره، داستان و کتاب‌های اسنادی تالیف می‌شوند.

سرهنگ فلاحی گفت: در نمایشگاه کتاب که قرار است از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت در تهران برگزار شود به صورت حضوری و میدانی شرکت خواهیم کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • رونمایی از سه کتاب منتخب آثار جشنواره شهید آوینی
  • بدرود آقای پل استر
  • برنامه‌های جدید کانون پرورش فکری برای بچه‌ها
  • انتشار فراخوان بخش ویژه «کتاب و سینما» جشنواره فیلم کوتاه تهران
  • انتشار کتاب «سمفونی رنگ، هارمونی خط»
  • روایت زندگی قهرمانان در دستان دانش آموزان
  • روایت زندگی قهرمانان در دستان دانش اموزان
  • اهتمام نهاد کتابخانه های عمومی برای حمایت از آثار ادبیات پایداری
  • مسوولان در نشر و چاپ کتاب نویسندگان را حمایت کنند
  • فراخوان سی‌ودومین جایزه جهانی کتاب سال منتشر شد