Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@07:33:54 GMT

اولین اکران فیلم «برف سیاه» در شیراز

تاریخ انتشار: ۱۵ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۲۹۵۰۸

اولین اکران فیلم «برف سیاه» در شیراز

به گزارش خبرنگار مهر، این فیلم اجتماعی را بهار جوادی نوشته و نقش اول آن را نیز بازی کرده است؛ این هنرمند جوان و ۲۵ ساله، کارشناس معماری است اما به دلیل علاقه به فیلم سازی چند سالی است فعالیت خود را در این حیطه آغاز کرده است.

جوادی در خصوص ایده شکل گیری فیلم نامه برف سیاه در حاشیه اکران فیلم به خبرنگار مهر، گفت: احسان دهقانی از کارگردانان جوان شیراز سال‌ها دغدغه تولید یک فیلم داستانی با موضوع معضلات اجتماعی را داشت و به واسطه آشنایی با روحیات و فعالیتم، سناریو آن را به من سپرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، افزود: زمانی که فیلم نامه به اتمام رسید کارگردان از من خواست که ایفاگر نقش اول فیلم هم باشم چراکه به روحیه و شخصیتم نزدیک بود.

این بازیگر جوان ادامه داد: «برف سیاه» بدون هیچ سرمایه گذار و با هزینه شخصی کلید زده شد فیلمی که به بیان یکی معضلات و آسیب اجتماعی می‌پردازد.

نویسنده «برف سیاه» با بیان اینکه فیلم روایتگر داستان دختر دست‌فروشی است که تلاش می‌کند مخارج زندگی اعضای خانواده و پدر معتادش را تأمین کند، عنوان کرد: این دختر دستفروش به شکلی ناخواسته درگیر ماجرای یک قتل می‌شود که با راهنمایی یکی از دوستانش تصمیم می‌گیرد به صورت غیر قانونی از کشور خارج شود.

جوادی گفت: برف سیاه به مدت چندین ماه در ایران و آلمان تصویربرداری شد و پس از تدوین و مراحل آماده سازی، اولین اکران خصوصی خود را در سینما غزل تجربه کرد و با استقبال خوبی مواجه شد.

این هنرمند امیدوار است با دریافت مجوزهای لازم «برف سیاه» بتواند روی پرده نقره‌ای سینماها رفته و در جشنواره‌ها نیز حضور موفقی داشته باشد.

عوامل این فیلم عبارت از، تهیه کننده و کارگردان: احسان دهقان، مشاور کارگردان: دکتر نادر سامانیان، نویسنده: بهار جوادی، دستیارکارگردان: بهار جوادی، زهرا صادقی، تدوین و صداگذاری: شیما پور سهم الدین، بازیگردان: احسان دهقانی، منشی صحنه: زهرا صادقی، گریم: آیدا عسگری و محمد دهقانی، تصویر بردار: غلامرضا خرسندی، دستیار تصویر: مسعود کباری، صدابردار: مجتبی عزت حقیقی، دکلمه: شهلا درزی، خواننده و آهنگساز: محمدفریدونی، روابط عمومی: محمد دهقانی، میکس و مستر: مجتبی اوجی، طراح صحنه و لباس: بهار جوادی، عکاس: عبدالکریم جوادی، دستیار صحنه و لباس: مهدی زحمتکشان، تدارکات وحمل و نقل: سامان عیدی وندی، بازیگران: بهار جوادی، زهرا صادقی، علی رضا نخجوانی، عباس طاهری، حسین امیری، محمد طاها امیری، سیده مهرنوش محمدی زاده، عرفان سامانیان، دردانه آزادی، هیلدا زارع، سامان عیدی وندی، مریم فضلی رودبالی، مهسا برومند، آیدا عسگری، امیدرضا عنبری، مهدی زحمتکشان، پارمیس عسگری، حدیث بزرگپور، مهدی دهقانی، علی گلشنی، شهلا درزی، محمد آلبالو، علی محمودی، امیر جوکار، اکبر دلاور، علیرضا شرقی، امید حاذقی، فرشاد خرم فشانی، امید موسوی، رضا حسینی، غلامرضا خرسندی، محمد رئیسی و فاطمه غلامی، بازیگران آلمان: رسول جوادی، اولین هایدا و فرشاد زرگر هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، عوامل ساخت فیلم «برف سیاه» در آلمان: تصویر بردار: احمد الحفار، دستیار تصویر: سامان زرگر و صدا بردار: فرشاد زرگر است.

کد خبر 4712489

منبع: مهر

کلیدواژه: شیراز فیلم کوتاه آسیبهای اجتماعی هفته دولت بوشهر ماه محرم قزوین شیراز ایلام گرگان استانداری سمنان شهرکرد خرم آباد اربعین حسینی یاسوج مشهد بیرجند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۲۹۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهقانی: نظام مالکیت فکری کلید توسعه عادلانه فناوری است

معاون علمی رئیس جمهور معتقد است "مالکیت فکری" برای عدالت ضروری است. این نظام مالکیت فکری به پدیدآورندگان فناوری حق می‌دهد تا از دستاوردهای خود سود ببرند و در عین حال، دیگران نیز می‌توانند از این دستاوردها استفاده کنند. - اخبار اجتماعی -

دکتر روح‌الله دهقانی فیروزآبادی؛ معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، در گفت‌و‌گو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم پیرامون موضوع مالکیت فکری در ایران، به نقش دوگانه‌ فناوری در تشدید یا کاهش شکاف‌های طبقاتی  اشاره کرد و گفت: فناوری، همچون تیغی دو لبه، می‌تواند شکاف‌های طبقاتی را عمیق‌تر کند و یا در جهت عدالت و توسعه‌ آن به کار گرفته شود.

دهقانی فیروزآبادی در ادامه، دسترسی به منابع علمی را به عنوان نمونه‌ای از این دوگانگی مطرح کرد و تصریح کرد: پیش از ظهور اینترنت، دسترسی به منابع علمی نظیر کتاب‌ها، مقالات و ... محدود به قشر خاصی از جامعه بود. این امر به دلیل هزینه‌ بالا و نیاز به ارتباطات و مجوزهای خاص، مانع از بهره‌مندی بسیاری از افراد از این منابع ارزشمند می‌شد اما امروز به واسطه فن‌آوری اینترنت، دسترسی همه مردم و فرصت دسترسی همه مردم برای رسیدن به یک اطلاعات، تقریباً فراهم است.

معاون علمی رئیس‌جمهور گفت: ما عدالت را ترویج فرصت‌های برابر برای تمام افراد جامعه در جهت کسب و کار و خلق ارزش می‌دانیم؛ اگر بتوانیم در هر زمینه‌ای فرصت‌های برابر را برای افراد فراهم کنیم، آنگاه می‌توانیم مدعی داشتن جامعه‌ای عدالت‌محور باشیم.

.

وی ادامه داد: هر فرد با توجه به توانایی‌ها و استعدادهای خود می‌تواند از این فرصت‌های برابر بهره‌مند شود. اینترنت نمونه بارز و زمینه‌ای عمومی برای بهره‌مندی یکسان همه افراد از فرصت‌ها است.

فرهنگ‌سازی و گفتمان‌سازی پیش‌شرط اجرایی شدن "قانون مالکیت فکری" است

دهقانی اظهار کرد: در مقابل، همین فناوری اگر به مثابه ابزاری برای انحصار و سلطه به کار گرفته شود، می‌تواند به ابزار سیطره و قدرت تبدیل شود. بدین معنا که عده‌ای خاص در یک جامعه یا جامعه جهانی که از این ابزار برخوردار باشند، می‌توانند نسبت به سایرین برتری یافته و این امر مغایر با عدالت است.

معاون علمی رئیس‌جمهور با اشاره به تمایز علم و فناوری، بر لزوم حمایت از حقوق پدیدآورندگان فناوری تأکید کرد. 

وی بیان کرد: ایجاد نظام مالکیت فکری کارآمد و تشویق فناوران به ثبت و عرضه دستاوردهای خود در قالب نظام‌مند و عادلانه، دو مزیت کلیدی دارد: فایده اول این است که ارزش‌های پدیدآورندگان یک اثر حفظ می‌شود و فایده دوم این است که جامعه مخاطب آن و جامعه یک کشور می‌تواند فرصت‌های خوبی برای دسترسی به آنچه که دیگران بدست آوردند داشته باشد.

دهقان بر اهمیت برقراری یک نظام مالکیت فکری عادلانه تأکید کرد و گفت: چنین سیستمی می‌تواند مشوقی برای پدیدآورندگان، به‌ویژه در حوزه فناوری، باشد تا در چارچوب این نظام فعالیت کنند. این امر نه تنها به حفظ ارزش‌ها و قدردانی از تلاش‌ها منجر می‌شود، بلکه زمینه را برای به اشتراک‌گذاری عادلانه این دستاوردها با سایر جوامع در یک نظام ارزشی عادلانه فراهم می‌کند.

معاون علمی رئیس جمهور خاطرنشان کرد: نظام مالکیت فکری بستری را فراهم می‌کند که 10 جامعه با یکدیگر همکاری کنند، دستاوردهای خود را به اشتراک بگذارند و از طریق یک سیستم ارزش‌گذاری عادلانه، از نوآوری‌ها و اختراعات یکدیگر بهره‌مند شوند.

دهقانی با تأکید بر اهمیت شکل‌گیری مباحث مالکیت فکری در کشور، خواستار پیگیری جدی این موضوع از سوی کل اکوسیستم شرکت‌های دانش‌بنیان شد.

وی تأکید کرد: این شرکت‌ها باید با سازوکارها و دستورالعمل‌های مربوطه آشنا شده و از آنها در جهت حفظ منافع خود استفاده کنند.

وی همچنین حضور فعال در نشست‌ها و مباحث تخصصی را برای ارائه نظرات و دیدگاه‌ها و در نهایت، شکل‌گیری نظامی پخته‌تر، کامل‌تر و بی‌نقص‌تر در حوزه مالکیت فکری را ضروری دانست.

دهقانی گفت: از همه شرکت‌های دانش‌بنیان و فعالان حوزه توسعه فن‌آوری دعوت می‌کنم که دراین نشست شرکت کنند و نظرات و نکات خود را مطرح کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دهقانی: نظام مالکیت فکری کلید توسعه عادلانه فناوری است
  • برنامه سینماهای تهران، مشهد و شیراز امروز ۹ اردیبهشت + ساعت اکران «مست عشق» و قیمت بلیت
  • زمان اردوی تیم ملی کشتی فرنگی بزرگسالان اعلام شد
  • دهقانی فیروزآبادی: «علم و فناوری» و «شجاعت و تدبیر» دو بال عملیات وعده صادق
  • سفر به سومین دیار حرم اهل بیت (ع) در ایران -  بخش نخست
  • ایران رتبه ۱۷ هوش مصنوعی را در جهان دارد
  • برنامه سینماهای تهران، مشهد و شیراز امروز ۸ اردیبهشت + ساعت اکران «مست عشق» و قیمت بلیت
  • آمار فروش فیلم‌های سینمایی در اولین هفته اردیبهشت/ «مست عشق» از «تمساح خونی» سبقت گرفت
  • سبک زندگی اسلامی-ایرانی اولین مسئله‌ در برش استانی نقشه مهندسی کشور است
  • بهار پربارش امسال با افزایش متوسط بارندگی استان فارس در سامانه بارشی اخیر