Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-01@07:11:08 GMT

مادران همدانی با حضرت رباب(س) همنوا شدند

تاریخ انتشار: ۱۵ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۲۹۸۸۲

مادران همدانی با حضرت رباب(س) همنوا شدند

همایش جهانی شیرخوارگان حسینی همزمان با سایر نقاط کشور در نقاط مختلف استان همدان برگزار شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصر همدان؛ مجمع جهانی حضرت علی اصغر (ع)هرساله در حسینیه های بزرگ هر شهر همزمان با هم در سراسر کشور برگزار می شود، امسال نیز عزاداران حسینی در نقاط مختلف استان همدان در این مراسم شرکت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

همدان: سربازان ظهور بر روی دستان مادرانشان برای فتح کربلاهای دنیا آماده شدند

در شهرستان همدان هم همایش با شکوه شیرخوارگان حسینی در حسینیه امام این شهر برگزار شد، به محض ورود به حسینیه نوزادان سبزپوشی را می بینی که همه در کنار مادران خود آرام گرفته اند و برخی نیز روی دستان مادران به خواب رفته اند.

آسیه مظاهری بانویی از شهرستان مریانج است که به تازگی صاحب دختری شده و با سربندی سبز نوزاد خود را آرام می کند ،وی این مراسم را بزرگترین همایش دانست و گفت؛ همه بانوان علاقه خاصی به این مراسم دارند و خیلی از مادران فرزندان خود را از این مراسم هدیه گرفته اند و هر ساله با پخش نذری های خود در این مراسم حضور می یابند .

محبوبه رضایی نیز بانوی دیگر همدانی بود که دو نوزادش در کنار او آرام بودند و ‌خودش بی امان گریه می کرد .

وی به خبرنگار ما گفت: سالیان سال صاحب اولاد نمی شدم و فرزندانم را مدیون طفل شش ساله علی اصغر هستم و هر ساله از اوایل صبح در این مراسم شرکت میکنم و سعی میکنم آخرین نفری باشم که خارج می شوم .

بانوی همدانی ادامه داد: با فرزندانم در پویش ((سربازان در گهواره ))شرکت کردیم و امیدوارم بتوانم فرزندانی تربیت کنم که ادامه دهنده مهدویت باشند .

در حاشیه این مراسم چندین پزشک اطفال همدانی نیز حضور داشتند که نوزادان و اطفال را به صورت رایگان ویزیت می کردند .

 

تویسرکان:سربازان امام زمان(عج) را حسینی و زینبی تربیت کنید

حجت الاسلام سجاد امیری، مدیر حوزه علمیه برادران تویسرکان در همایش شیرخوارگان حسینی در تویسرکان گفت: اگر بخواهیم فرزندانمان در آینده سربازان امام عصر(عج) باشند و در کنار آن حضرت جانبازی کنند باید از همان دوران نوزادی آنان را با اصول تربیت اسلامی تربیت کنیم و آشنا سازیم

وی با بیان اینکه باید نکات طلایی برای تربیت فرزندانمان مطابق با سبک زندگی اسلامی باشد, اظهار کرد: نخستین نکته در تربیت فرزند ایجاد محبت بین مادران به عنوان هسته اولیه تربیتی و فرزندانشان است و منظور ما آن محبت طبیعی بین فرزند و مادر نیست بلکه محبتی سرشار از امید به آینده, محبت خدا و اهل بیت عصمت و طهارت(ع) است تا آنان با زندگی علوی و فاطمی تربیت شوند و پروش یابند.

مدیر حوزه علمیه برادران تویسرکان افزود: مادر از همان ابتدا می تواند با وضو به فرزند خوش شیر بدهد و با صلوات شیر دادن را ختم کند و اینکه باید محبت خدایی را در دل فرزندانشان به زیبایی خلق کند و یا فرزندان خود را با سیره حسنین(ع) آشنا سازد.

حجت الاسلام امیری تصریح کرد: در تربیت حسینی فرزندانمان باید تکریم آنان را برای شخصیت دادن به آنان در نظر داشته باشیم تا با هویتی عمیق رشد یابند و این گونه بتوانتد در آینده به عنوان یک سرباز پا به رکاب ولایت شخصیتشان شکل بگیرد.

وی همچنین عنوان کرد: رعایت عدالت بین فرزندان برای تربیت حسینی و مهدوی نیاز است حتی در بوسیدن مادر باید بین فرزندان خود عدالت را رعایت کند تا فرزندان در آینده نسبت به والدین خود بی قید و بی تفاوت نشوند و حس حسادت در آنان شکل نگیرد.

 

مدیر حوزه علمیه برادران تویسرکان از رعایت اعتدال در رفتار والدین به دور از افراط و تفریط به عنوان یکی از بازوان تربیتی فرزندان یاد کرد و گفت: نباید در تربیت فرزندان نسبت به آنان گاهی محبت بیش از حد داشت و نباید سخت گیری بسیار کرد تا شخصیت واقعی آنان مقتدر شکل بگیرد.

حجت الاسلام امیری در ادامه از فضای مجازی به عنوان قتلگاهی برای جوانان یاد کرد و افزود: باید در این حوزه و در این فضا به جد مراقب فرزندانمان باشیم چرا که دشمن در این فضا به دنبال نابودی اعتقادات,فرهنگ و بی هویت کردن فرزندانمان است.

وی تصریح کرد: فرزندانمان را نباید در یک اتاق بسته و بدون کنترل در فضای مجازی تنها بگذاریم وگرنه در این صورت خانواده به سمت سست بنیادی همچون خانواده های غربی پیش می رود.

مدیر حوزه علمیه برادران تویسرکان تأکید کرد: دشمن در این فضا به دنبال تغییر مسیر اعتقادی,علمی, اخلاقی و بی هویت کردن شخصیت فرزندانمان است و دوست بودن با فرزندانمان ما را در کنترل آنان در این فضا یاری می رساند.

حجت الاسلام امیری با بیان اینکه دنیای غرب دنیایی است که خانواده در آن متزلزل شده و پر از خشونت, قتل و فساد است, اظهار کرد: این موارد همه به عنوان بخشی از آسیب های بودن در فضای مجازی بی توجه به رعایت اصول اساسی حرکت در این فضای افسارگسیخته است.

وی در پایان تأکید کرد: اگر بخواهیم فرزندان حسینی و مهدوی تربیت کنیم باید به تمام جنبه های تربیتی فرندانمان اهمیت ویژه ای داشته باشیم.

 

نهاوند: مادران فرزندان خود را با فرهنگ عاشورایی آشنا کنند

همزمان با سراسر کشور همایش شیرخوارگان حسینی در مصلی نماز جمعه شهر نهاوند برگزار شد.

با حضور پرشور بانوان نهاوندی به همراه کودکان خردسالشان مراسم معنوی شیرخوارگان حسینی در مصلی نماز جمعه نهاوند برگزار شد.

در این مراسم باشکوه مادران نهاوندی با کودک ۶ ماهه امام حسین(ع) همنوا شدند و بر مصائبی که بر اهل بیت امام حسین(ع) وارد شد اشک ماتم ریختند.

در این مراسم حاضران با نوای مداحان در رثای مقام کوچکترین شهید حادثه کربلا حضرت علی اصغر(ع) عزاداری کردند و بر سینه زدند.

حجت الاسلام و المسلمین عباسعلی مغیثی امام جمعه نهاوند در ان مراسم در سخنان کوتاهی گفت: فلسفه برگزاری این مراسم این است که مادران ایران اسلامی فرزندانی حسینی و آشنا با فرهنگ عاشورا تربیت کنند.

وی اظهار داشت: امام حسین(ع) در راه اسلام از همه هستی خود گذشتند و در راه احیای دین کودک ۶ ماهه خود را تقدیم کرد که این حاوی درس و پیام برای ما است.

امام جمعه نهاوند افزود: امروز وظیفه همه فرا گرفتن پیام های حادثه کربلا و حرکت در مسیر امام حسین(ع) و تربیت فرزندانی است که با فرهنگ ایثار و شهادت آشنا باشند.

این مراسم علاوه بر شهر نهاوند در بخش های فیروزان، گیان و برزول نیز برگزار شد.

 

ملایر: تمام مادران مسلمان برای شش ماهه کربلا اشک ماتم می ریزند

“یا صاحب الزمان(عج) فرزندم را نذر یاری قیام تو می کنم …” این نوای امروز مادران ملایری همراه مادران همه علی اصغر های زمان است که فرزند خود را برای یاری امام زمان خویش نذر می کند.

مادران ملایری امروز همراه با مادران تمام دنیا امروز با حضور در مراسم شیرخوارگان حسینی بار دیگر با علی اصغر حسین شش ماهه کربلا عهدی نو بستند که فرزندشان را برای یاری آخرین امام و امام زمان نذر کنند.

مراسم شیرخوارگان حسینی ملایر در حسینیه سیدالشهدا(ع) و همزمان در ۱۳ نقطه دیگر شهرستان برگزار شد.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی در این مراسم حضور پرشور مادران در سراسر دنیا در مراسم شیرخوارگان حسینی از برکات عاشورا دانشت و اظهار داشت: امروز نه تنها مادران ایرانی بلکه مادران مسلمان سراسر دنیا به یاد شش ماهه کربلا اشک ماتم می‌ریزند.

حجت الاسلام و المسلمین احد آزادی خواه تاکید کرد: برگزاری مراسم بزرگ شیرخوارگان حسینی نشان دهنده اشاعه نهضت سرخ عاشورا در سراسر دنیا است.

وی افزود: در تاریخ افراد زیادی بودند که میخواستند اسم امام حسین(ع) و عاشورا را از اذهان مردم پاک کنند و آنها این فکر باطل را با خود به گور بردند امروز ما شاهد همایش های عظیمی همچون مجمع جهانی حضرت علی اصغر(ع) در نقاط مختلف دنیا و حماسه عظیم پیاده روی اربعین هستیم.

 

اسدآباد: مادران اسدآباد با حضرت رباب(س) همنوا شدند

امروز ششمین روز از ماه محرم، همزمان با شهادت حضرت علی اصغر ع مادران شهر اسدآباد به همراه شیرخواره‌ها و کودکان خود در همایش مجمع شیرخوارگان حسینی در مسجد جامع این شهر شرکت کردند.

مادران شیرخواره های خود را به لباس سبز و سربند یا حضرت علی اصغر ع پوشانده بودند و در گوش فرزندانشان لالایی می خواندند.

در این همایش تعدادی از مداحان شیره خواره هایی رابه بغل گرفته و نوحه سرایی می کردند.

در این مراسم کتاب گهواره سرخ به تألیف عبدالله طیوری خواه رونمایی شد و وی نیز توضیحاتی در این خصوص داد.

همچنین در این مراسم نذرنامه قرائت شد و همه مادران با تکرار آن فرزندانشان را نذر حضرت علی اصغر کردند.

 

بهار: وظیفه امروز مادران انتقال پیام عاشورا به فرزندانشان است

همایش شیرخوارگان حسینی صبح امروز در مصلای شهر بهار برگزار شد.

در این مراسم بانوان و مادران با پوشاندن لباسهای سبز و سفید به کودکان و نوزادان خود به نیت حضرت علی اصغر(ع) به سوگواری اباعبدالله الحسین و هم دردی با رباب پرداختند.

حجت الاسلام فاضلیان سخنران این مراسم با تسلیت ایام سوگوای اباعبدالله الحسین به روایت چگونگی شهادت حضرت علی اصغر پرداخت و گفت: امروز مادران و زنان جامعه ما نقش بزرگی در جامعه ایفا می کنند و آن نقش تربیت فرزندان جامعه است.

وی ادامه داد: وقتی بعد از ۱۴۰۰ سال به واقعه کربلا نگاه می کنیم می بینیم که چگونه امام حسین (ع) همه دارایی، فرزندان و جان خود را فدای زنده نگه داشتن اسلام کرد.

حجت الاسلام فاضلیان با تاکید بر حفظ پیام عاشورا گفت: وظیفه امروز مادران ما انتقال پیام عاشورا و هدف امام حسین به فرزندان خود است.

پس از سخنرانی حجت الاسلام فاضلیان محمد الوندی از مداحان قدیمی شهر بهار به مداحی در سوگ علی اصغر پرداخت.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۲۹۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلمانِ نیک به خدا نزدیک ترند

دوازدهم اردیبهشت سالروز شهادت استاد شهید مطهری، به عنوان روز معلم نامیده شده است. شاید بتوان گفت در بین همه ادیان آسمانی و مکتب‌های موجود در دنیا، بیشترین سفارش و توصیه به علم‌آموزی و تکریم و تجلیل از حق معلم و استاد، در دین مبین اسلام بوده است.

بنابر آیه شریفه «و علّم آدم الأسماء کلّها» خداوند متعال نخستین معلم است و پیامبران الهی که وظیفه تعلیم آیات الهی را بر عهده دارند، همه معلمان بشریت هستند. مقام معلم آن قدر با ارزش است که پیامبر گرامی اسلام(ص) خود را معلم نامیده است: «إنّما بعثت معلّماً».

40 چهارشنبه را میهمان کلمات گهربار و حیات‌بخش حضرت علی بن موسی‌الرضا(ع) هستیم و همراه خوانندگان، شرح یک حدیث رضوی را در گفت‌وگو با اساتید حوزه و دانشگاه بررسی خواهیم کرد. شرح حدیث این هفته را در محضر استاد حوزه و دانشگاه، حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد باقر ربانی هستیم تا از جام معرفت کلمات رضوی، جان تشنه خویش را سیراب کنیم.

با عرض تبریک روز معّم خدمت شما استاد گرامی، صفحات رواق را منور به روایتی از حضرت رضا(ع) درباره علم آموزی و اهمیت کار معلّمی بفرمایید.

این روز بزرگ که به مناسبت شهادت استاد بزرگ حوزه و دانشگاه حضرت آیت الله شهید مطهری نامگذاری شده است، گرامی می‌دارم و مخصوصاً برای روح پاک آن دانشمند نمونه و دلسوز  پر تلاش، از درگاه خداوند طلب رحمت و رضوان دارم و به همه اساتید کشور عزیزمان ایران، این روز بزرگ را تبریک و تهنیت عرض می کنم. همان‌طور که می‌دانید اسلام، تأکید بسیاری بر ارزش ذاتی علم و تعلیم و تعلم آن دارد تا جایی که بسیاری از آیات قرآن و روایات پیامبر و اهل بیت(ع) در این باره وارد شده است. بنابر آیه شریفه «و علّم آدم الأسماء کلّها»، خداوند متعال نخستین معلم است و پیامبران الهی که وظیفه تعلیم آیات الهی را بر عهده دارند، همه معلّمان بشریت هستند. مقام معلّم آن قدر با ارزش است که پیامبر گرامی اسلام(ص) خود را معلّم نامیده است: «إنّما بعثت معلّماً»

از امام رضا(ع) که خود ملقّب به عالم آل محمد(ص) است و معلم همه بشریت نیز روایاتی در این باب نقل شده که یکی از مهمترین آنها روایتی است که به نقل از پدران خود و آنها هم به نقل از پیامبر گرامی اسلام(ص) نقل فرموده‌اند که آن حضرت فرمود: «طَلَبُ اَلْعِلْمِ فَرِیضَةٌ عَلَی کُلِّ مُسْلِمٍ، فَاطْلُبُوا اَلْعِلْمَ مِنْ مَظَانِّهِ، وَ اِقْتَبِسُوهُ مِنْ أَهْلِهِ، فَإِنَّ تَعْلِیمَهُ لِلَّهِ حَسَنَةٌ، وَ طَلَبَهُ عِبَادَةٌ، وَ اَلْمُذَاکَرَةَ فِیهِ تَسْبِیحٌ، وَ اَلْعَمَلَ بِهِ جِهَادٌ، وَ تَعْلِیمَهُ مَنْ لاَ یَعْلَمُهُ صَدَقَةٌ، وَ بَذْلَهُ لِأَهْلِهِ قُرْبَةٌ إِلَی اللَّهِ، لِأَنَّهُ مَعَالِمُ اَلْحَلاَلِ وَ اَلْحَرَامِ، وَ مَنَارُ سَبِیلِ اَلْجَنَّةِ، وَ الْمُؤْنِسُ فِی اَلْوَحْشَةِ، وَ اَلصَّاحِبُ فِی اَلْغُرْبَةِ وَ اَلْوَحْدَةِ، وَ اَلْمُحَدِّثُ فِی اَلْخَلْوَةِ، وَ اَلدَّلِیلُ عَلَی اَلسَّرَّاءِ وَ اَلضَّرَّاءِ، وَ اَلسِّلاَحُ عَلَی اَلْأَعْدَاءِ، وَ اَلزَّیْنُ عِنْدَ اَلْأَخِلاَّءِ، یَرْفَعُ اَللَّهُ بِهِ أَقْوَاماً وَ یَجْعَلُهُمْ فِی اَلْخَیْرِ قَادَةً». در این روایت زیبا، امام رضا(ع) از قول پیامبر(ص) به ارزش ذاتی علم و لزوم تعلیم و تعلم و دلایل اهمیت علم نزد شارع مقدس اشاره می‌فرمایند. در این روایت، و به جهت مناسبتی که می‌خواهیم در این باره بحث کنیم، به شرح فقره‌ای از این روایت که درباره معلّم و ثواب تعلیم و دلایل این ثواب آمده است اشاره مختصری خواهم داشت.

امام رضا(ع) چه توصیه‌ای درباره شخصیت معلم و اینکه استاد و مربی چه خصوصیاتی باید داشته باشد دارند؟

امام رضا(ع) در جمله «فَاطْلُبُوا الْعِلْمَ فِی مَظَانِّهِ» اشاره نموده‌اند به اینکه در هر جا که مسلمان احتمال دهد علم وجود دارد، باید برای دریافت آن اقدام کند. در جمله بعدی امام اشاره به این موضوع دارند که «وَ اقْتَبِسُوهُ مِنْ أَهْلِهِ» یعنی علم را از اهل آن بگیرید» گر چه با توجه به فقره اول که گذشت، طلب علومی که معارف دینی نیستند حتی اگر نزد مشرک باشند، ضروری و واجب بوده و گمشده عاقل یا مؤمن تلقی شده اند اما علوم مربوط به دین و معارف دینی را باید از افرادی که شایستگی آن را دارند دریافت کرد و با توجه به سخن امیرالمؤمنین علی(ع) که تبعیت از اهل بیت(ع) و عدم پیشی گرفتن از ایشان را توصیه و عقب ماندن از آنها را نهی نمودند، اهل بیت(ع) کارشناسان واقعی علوم دینی بوده و مسلمانان تنها مجاز هستند علوم دین را از ایشان دریافت کنند. چنان که فرموده‌اند: «بر آنها پیشی مگیرید که گمراه می شوید و از آنان پس نمانید که تباه می‌شوید»

امیرالمؤمنین(ع) در جای دیگر فرموده‌اند: «ای کمیل! علم و معارف و اعتقادت را جز از ما نگیر تا از ما باشی». حدیث مزبور، دریافت علم از کسانی که علوم اهل بیت(ع) را نشر می‌دهند رد نمی‌کند، زیرا گرفتن علم از فقها و نشردهندگان علوم اهل بیت(ع) به نوعی گرفتن علوم از اهل بیت(ع) است.

پس معلوم شد که در علم‌آموزی غیر معارف دینی، باید انسان حتی اگر فقط در دست کفار و مشرکان این علم وجود دارد از آنها اخذ کند ولی در علوم دینی، کسب معارف فقط باید از طریق اهل بیت(ع) باشد. پس طلب علمی که واجب شده است بر همه مسلمانان؛ طریقی دارد که رکن اصلی این طریق معلم و استاد است. در ادامه این روایت، برخی امتیازها و نقاط مثبت تعلیم و تعلم بیان شده است.

از این امتیازها مخصوصاً در ثواب شغل معلمی برای خوانندگان رواق بگویید تا جامعه ما، ارزش معلّم را بیشتر بداند و از ایشان تکریم کند؟

حضرت علی بن موسی الرضا(ع) در ادامه اشاره به این مطلب دارند که یاد دادن و آموزش علم به دیگران اگر برای خدا باشد، حسنه و نیکی است «تَعلیمه لِلهِ حَسَنَة؛ یادگیری علم برای خداوند حسنه است». در فقره بعدی حضرت می‌فرمایند که مذاکره علم، تسبیح خداست: «الْمُذَاکَرَةِ فِیهِ تَسْبِیحٌ.» یعنی سر کلاس نشستن و درس معلم و استاد را گوش دادن، همتراز تسبیح خداوند متعال است. در روایات داریم که یک ساعت در طلب علم بودن بهتر از احیای یک شب و یک روز در طلب علم بودن بهتر از سی ماه روزه است. سپس حضرت به یک امتیاز دیگر معلّمان اشاره دارند و می فرمایند، آموزش علم به دیگران، صدقه است: «تَعْلِیمُهُ مِنْ لَا یَعْلَمُهُ صَدَقَهَ» از دیدگاه امام رضا(ع) آموزش علم به افرادی که نمی‌دانند، نوعی صدقه است چرا که صدقه، به کمک مالی محدود نمی‌شود، بلکه شامل هر کار خوبی می‌شود، چنان که در روایت دیگری فرموده‌اند: «کل معروف صدقة».

امتیاز مهم دیگری که حضرت به آن اشاره می‌فرمایند، این است که معلم اگر علم خود را به اهل آن یاد بدهد و آنها را تربیت کند، موجب قرب و نزدیکی او به خداوند می‌شود و می‌توان گفت معلمانِ نیک، به خدا نزدیکترند. جمله «بَذلُهُ لِأَهْلِهِ قُرْبَةٌ إِلَی اللهِ» دلالت بر این مطلب دارد.

بنا بر آنچه گفته شد، مقام معلم بسیار بالا و والا است و همان طور که مرحوم امام خمینی(ره) فرمودند: «معلمی شغل انبیاست». یعنی اگر بخواهیم کسی و شغلی را همتراز شغل انبیاء معرفی کنیم، شغل شریف «معلمی» است.

با توجه به این حدیث شریف، خطاب به جامعه و مسئولان و نیز معلمان عزیز چیست؟

گرچه فرصت و مجال بسیار کوتاه بود تا این حدیث زیبا و پر معنا را شرح دهیم، لیکن خلاصه و پیام آن را می‌توان برای معلمان عزیز این دانست که قدر این شغل مهم را بدانند و آن را با هیچ بهای مادی تعویض ننمایند و اخلاص و تقرب الهی را هدف خود در این شغل مهم قرار دهند. پیام دوم خطاب به مسئولان و جامعه است، همان گونه که احترام و تجلیل از انبیای الهی لازم است، باید جانشینان آنان در تعلیم و ارشاد دیگران به معرفت و بینش را تکریم و تعظیم کنند و به گونه‌ای شود که شغل معلمی در جامعه از احترام و ارزشی فوق‌العاده برخوردار شود.

منبع: روزنامه قدس مریم احمدی شیروان

دیگر خبرها

  • تجلیل از ۷۴ نفر از معلمان نمونه اسفراین
  • معلمانِ نیک به خدا نزدیک ترند/ جایگاه معلم و تعلیم و تربیت از منظر امام رضا(ع)
  • معلمانِ نیک به خدا نزدیک ترند
  • گردهمایی بزرگ دختران دانشجو در قم برگزار می شود
  • شهید مطهری طلایه دار مبانی فکری انقلاب اسلامی بود
  • ایجاد دانشکده‌ ویژه مادران در واحدهای دانشگاه‌ آزاد
  • ایجاد دانشکده‌های ویژه مادران در همه واحدهای دانشگاه‌ آزاد
  • احداث ۴ شبستان جدید در آستان حسینی
  • نواخته شدن زنگ معلم در مدارس استان مرکزی
  • تعلیم و تربیت زیر ساخت اصلی سعادت و پیشرفت کشور است