Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

حجت الاسلام و المسلمین حاج علی اکبری در خطبه اول نماز جمعه این هفته تهران بیان کرد: ابا عبدالله حسین (ع) سخن آخر را درباره زندگی خدایی و مطلوب پروردگار به بشریت ارایه کرد. یک سبک زندگی برجسته و با طراوت که در این سبک زندگی هم انسان مومن به رشد مطلوب می رسد و هم جامعه بشری می تواند به کمال مطلوب دست یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

راه امام حسین (ع)، یک مدرسه تمام عیار و یک دانشگاه عالی رتبه و یک مکتب بی نظیر است که در آن اصول و قوائد زیست پاکیزه به بشریت تقدیم شده است. نقطه مرکزی این سبک زندگی عبارت است از جهاد در راه خدا و سرمایه گذاری در راه خدا برای تحقق نقشه الهی و جریان سیره پیامبر اعظم.

وی در ادامه اظهار کرد: از هر منظری می نگریم در دستگاه حسینی و منظومه تربیتی حسینی همه شاخص ها ارتقا داده می شود. جوانمردی، ایثار، معرفت، زیبایی ها اخلاقی، رسیدگی به مردم چه در عرصه حیات فردی و چه در عرصه زندگی اجتماعی همه این شاخص ها ارتقا می یابد. در مکتب اباعبدالله حسین (ع) سیمای مومن و مجاهد در پیشگاه خدای متعال را می توان دید.

خطیب موقت نماز جمعه این هفته تهران در ادامه تصریح کرد: بی جهت نبود که همه انبیا و همه اولیا در طول تاریخ چشم امیدشان به این نام دل آرا بوده است. اباعبدالله (ع) وارث خط متحد و یکپارچه ای بود که برای هدایت بشریت نازل شده بود. حاصل کار همه انبیا الهی توسط پیامبر اکرم با کتاب و روش و نمونه جمع بندی شد و در اختیار بشریت قرار گرفت اما یک نقطه حساس اتفاق افتاد و وقتی امام در این نقطه حساس قرار گرفت، زحمات همه انبیا در خطر قرار گرفته بود. اینجا بود که امام وارد میدان شد تاریخ در معرض یک تصمیم حساس بود و چشم همه متوجه امام حسین(ع) بود که چه می کند و امام حسین (ع) متفاوت وارد میدان شد.

وی افزود: امام حسین (ع) کاری کرد که عالم مبهوت شد. حسین (ع) در این میدان بود و اهل بیت آن نیز برای این نقش آفرینی تاریخی مهیا و آماده بودند. امام حسین کاری انجام داد که هم از زحمات همه گذشتگان صیانت شد و هم مسیری را گشود که توصیه همه انبیا الهی در همه زمینه ها در آن نماینگر شد. امام حسین مکتبی را در اختیار مردم قرار داد که نتیجه آن را امروز جامعه باوفا ما به خوبی دریافت کرده است. کسانی که از این مکتب توانستند بهترین درس ها را بگیرند، ملت ایران بودند.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه انقلاب ما با آرمان حسینی آغاز شد و ادامه یافت، گفت: در جریان شکفتن انقلاب باز هم محرم و عاشورا و آموزه های مکتب حسینی بود که به میدان آمد و ملت عزیز سازماندهی کرد. ملت ما شاگردان شایسته ای برای مکتب امام حسین ع بودند. هم انقلاب و هم نظام ما ریشه و اساسش حسینی است و بر اساس خط مقاومت و صبر و جهاد برنامه ریزی شد و تاکنون پیش آمد. ادامه راه انقلاب نیز تنها با شیوه حسینی ممکن است و ان شاالله به سمت آن روز بزرگ موعود می رود. امروز می بینیم از سراسر عالم لبیک یا حسین شنیده می شود و این پیام از ماورای قرون و اعصار شنیده شد.

حاج علی اکبری در خطبه دوم نمازجمعه این هفته تهران تصریح کرد: تقوا که در ذیل مکتب حسینی تعریف می شود هم زندگی آحاد مومنین را از گناهان پاکیزه می کند و هم به آنان همت بلند برای جهاد و هم مقاومت در برابر جاذبه های شیطانی و هم قوت برای ایستادن در مقابل طاقوت های جهانی می دهد.

وی در ادامه ضمن گرامیداشت درگذشت آیت الله طالقانی بیان کرد: نماز جمعه تهران مدیون ایشان است و اولین خطیب نمازجمعه تهران ایشان بودند.

وی در ادامه ضمن سپاس گزاری از همه عزاداران حسینی که با مواظبت ملاحظه حال بیماران و همسایگان را می کنند، بیان کرد: برای همه بانیان و اقامه کنندگان عزای حسینی از خداوند متعال عجر و پاداش عظیم تمنا می کنیم که این چراغ را با برنامه های گوناگون معرفتی روشن نگه داشته‌اند. امیدواریم در روز تاسوعا و عاشورا که این برنامه ها اوج می گیرد شاهد برگزاری نماز های جماعت باشکوه در سراسر کشور باشیم.

وی در ادامه تاکید کرد: ملت ایران با الهام از مکتب حسینی درس مقاومت را آموخته و به خوبی زیبایی ها این مکتب را تجربه کرده است. بحمدالله مکتب حسینی هم کشور را حفظ کرد و هم در بخش های مختلف رشد داد. امروز شناسه ملت ایران در سراسر دنیا جمله معروف ابا عبدالله است که می فرمایند 《هیهات منا الذلة》. اباعبدالله دست ملت ما را گرفت و از ذلت به اوج عزت رساند و یک راه روشنی را برای همه ملت های عالم باز بازکرد.

حاج علی اکبری در ادامه با تاکید بر اینکه ملت ایران امروز ثمره روش حسینی در مقاومت فعال و هوشمندانه و پافشاری بر اهداف حسینی را می بیند گفت: امروز دشمن درجه یک ملت ایران که نمونه ای از تبار یزیدی است در وضعیت بدی است. در داخل آمریکا درمورد افول آن اجماع وجود دارد و جامعه شناسان می گویند که حتی آمریکا کشور ده سال پیش هم نیست. آمریکا نه دیگر قدرت سیاسی و نه قدرت اقتصادی قبل خود را ندارد. امروز دنیا به عصر پسا آمریکا می اندیشد.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: هیئت حاکمه ایالات متحده آمریکا با گرفتار شدن به بیماری سرگشتگی استراتژیکی و راهبردی در حال تلاش برای حفظ چهره ابر قدرتی آمریکا است ولی دیگر امکان پذیر نیست.
اقتصاد آمریکا با ۲۰هزار میلیارد دلار بدهی این اجازه را به آن ها نمی دهد. زمانی آمریکا نیمی از اقتصاد دنیا را در دست داشت اما امروز حدود ۱۵ درصد بیشتر از اقتصاد جهانی را ندارد. از لحاظ فرهنگی و اجتماعی نیز همه شاخصه ها در آمریکا وضعیت بحرانی را نشان می دهد.

وی در ادامه با اشاره به وضعیت مصرف مواد مخدر، بی خانمانی،گرسنگی، توسعه زندان ها، زیرپاگذاشتن دموکراسی، ناهنجاری ها اخلاقی و جنسی و فاصله طبقاتی در آمریکا گفت: این همان افول موریانه ای است که آمریکا گرفتار آن شده است و در حال پوسیدن از درون است. وضعیت سیاسی آن دیگر قابل گفتن نیست مخصوصا با ظهور ترامپ که می بینیم چه به روز حیثیت آمریکا آورده است.

حاج علی اکبری افزود: گویا ترامپ که با شعار جلوگیری از افول آمریکا به میدان آمده است، آمده تا تیر خلاص را به حیثیت آمریکا بزند. حیثیتی برای آمریکا در سطح جهانی باقی نمانده است اما ایستادگی ملت ایران افول آمریکا را تسریع کرده و شکل گیری مقاومت در برابر آمریکا اعتبار جهانی و نفوذ منطقه ای آن را کاهش داده است. البته این افول حاصل تکبر و فساد است و قرآن کریم این را برای همه جوامع کودک کش و خون ریز و مفسد بشارت داده است. انتقام خدا از آن ها شدید خواهد بود.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه ایستادگی ملت ایران افول آمریکا را تسریع کرده است، گفت: در منطقه نیز ثمرات ایستادگی قابل رویت است. جنگ هشت ساله نیابتی با تروریست ها که شش سال پیش با اشغال ۸۰ درصدی سوریه آغاز شد امروز با آن همه سرمایه گذاری آمریکایی به پایان رسیده و مقاومت پیروز میدان شده است. روحیه جدیدی در مردم سوریه ایجاد شده که توقع دارند بلندی های جولان آزاد شود.

حاج علی اکبری در ادامه تاکید کرد: در عراق بیش از چهار سال آن درگیری خانمان سوز ادامه یافت و عتبات در معرض خطر قرار گرفت اما به برکت مقاومت شرایط جدید اقتدار اجتماعی را در آنجا می بینیم حماقت اخیر صهیونیست ها در حمله پهپادی به مقر حشدالشعبی موج جدیدی از نارضایتی ملت عراق علیه آمریکایی ها را شکل داده است. در یمن عزیز و سرافراز که ذخیره راهبردی جبهه مقاومت محسوب می شود می بینیم که ائتلاف موهوم آمریکایی با محوریت سعودی به جایی نرسید و کشتی آن ها به گل نشسته و امروز به دنبال راهی هستند تا آبرومندانه از این ماجرا خارج شوند.

وی در ادامه با اشاره به آثار جبهه مقاومت در لبنان بیان کرد: در لبنان مشاهده می کنیم نیرنگ آمریکایی‌ها در ایجاد اختلاف و جلوگیری از برگزاری انتخابات و تاسیس دولت به جایی نرسیده است. از طرف دیگر می بینیم در فلسطین راهپیمایی بازگشت به شکل هفتگی ادامه یافته، بین نیروهای جهاد و حماس وحدت برگزار شده و صدای مقاومت بلندتر از همیشه به گوش می رسد.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه ایران قهرمان و سربلند با مقاومت به دستاوردهای مهمی رسیده است، گفت: بحمدالله ایران از میان همه توطئه ها بزرگ به برکت مقاومت و مجاهدت و مکتب حسینی با یک نظام و رهبر حسینی در حال بالیدن و شکفتن است. ملت بصیر و باهوش با مقاومت و صبر خود تمام توطئه‌های آمریکایی را خنثی کردند. ملت ایران با مقاومت تمام توطئه های آمریکارا خنثی کرد. آن ها به خیال خام خود فکر می کردند ۲۲ بهمن سال پیش در تهران خواهند بود اما امروز دیپلماسی التماسی آمریکا را می بینیم که از هرکجا میانجی می فرستند. ظرفیت بازدارندگی فعال ایران با حضور مردم بصیر توطئه های آمریکا را خنثی کرده و دیگر از تابستان داغ و زمستان سرد خبری نیست و روسیاهی برای دشمنان و سربلندی برای جبهه مقاومت برجای مانده است.

وی در ادامه با اشاره به گام های ایران در راستای کاهش تعهدات برجامی خود بیان کرد: از وقتی که این اقدام راهبردی در دستور کار مسئولین با توجه به تجربه تلخ برجام قرار گرفت و کاهش تعهدات در گام اول شروع شد عده ای ابتدا گفتند بازار ایران برهم می ریزد ولی دیدیم که اتفاقی نیفتاد و حتی بهتر نیز شد.
گام دوم نیز برداشته شد و الان در جریان مذاکره با اروپاییان گام سوم برداشته شد و از امروز اجرایی می شود. این تصمیم با صلابت ایرانی، میوه شیرین منطق مقاومت حسینی است که ثمره بهتری برای ما خواهد داشت. ملت ما دیگر به وعده های پوچ و خیالی توجهی نمی کند. ایران تنها به دنبال اجرایی شدن تعهدات اروپایی است.

وی در پایان گفت: ایران به مذاکرات خود با اروپا ادامه می دهد اما بدبینانه و بادقت. دیگر ایران با مذاکرات کش دار خود را متوقف نمی کند. ایران مرحله به مرحله جلو می رود و تنها چیزی که می تواند ایران را به تعهدات خود بازگرداند عمل است. اروپا باید به یازده تعهد برجامی خود عمل کند هرگاه عمل کنند ایران نیز به تعهدات خود عمل خواهد کرد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: نماز جمعه تهران مکتب حسینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۳۰۳۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسقط، مهم ترین تسهیل کننده دیدارهای غیرمستقیم ایران و آمریکا / چرا عمان تمایلی به نمایش قدرت دیپلماتیک خود ندارد؟/ عمان کانال گفت و گوی غیرمستقیم میان تهران-واشنگتن را باز نگاه داشته است

«بر خلاف قطر که توجه جهانیان را به دلیل نقش میانجی در مذاکرات حماس و اسرائیل به خود جلب کرده است، عمان کمتر در «میانجیگری» و بیشتر در «تسهیل امور» شرکت می کند. این تمایز مهمی است که عمانی‌ها در رابطه با تعامل با مقامات آمریکایی و ایرانی و همچنین نمایندگان عربستان سعودی و حوثی‌ها در طول یک دهه جنگ داخلی یمن حفظ کرده‌اند.»

به گزارش جماران، Kristian Coates Ulrichsen ، از اعضای بخش خاورمیانه در موسسه بیکر است. تحقیقات او به بررسی موقعیت در حال تغییر کشورهای خلیج فارس در نظم جهانی و همچنین ظهور چالش‌های بلندمدت و غیرنظامی برای امنیت منطقه می‌پردازد.

او پیش از این به عنوان تحلیلگر ارشد خلیج فارس در مرکز مطالعات استراتژیک خلیج فارس و مدیر برنامه کویت در زمینه توسعه، حکومت داری و جهانی شدن در کشورهای خلیج فارس در دانشکده اقتصاد لندن کار کرده است. او در تازه ترین نوشتار به بررسی نقش مسقط در دیپلماسی میان جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا پرداخته و می نویسد:

با شعله ور شدن تنش ها در خاورمیانه، عمان به عنوان یک کانال پشتیبان مهم بین ایران و آمریکا عمل می کند. پیش از پرتاب رگبار پهپادها و موشک‌ها به سوی اسرائیل در 13 آوریل 2024، طبق گزارش‌ها، ایران به واشنگتن خبر داده بود که پاسخش به حمله قبلی به محوطه سفارتش در سوریه، به دنبال جلوگیری از تشدید تنش است. این پیام از طریق یک کشور عربی حوزه خلیج فارس  یعنی عمان مخابره شد.

بحران کنونی در خاورمیانه، بحرانی است که مقامات عمان سال ها تلاش کرده اند از آن اجتناب کنند. عمان که در آن سوی تنگه هرمز از ایران قرار دارد و روابط دفاعی و امنیتی نزدیک با ایالات متحده و بریتانیا دارد، می‌داند که حملات تند و تیز خطر یک جنگ گسترده‌تر را که کشورها و گروه‌های غیردولتی مسلح را در سراسر جهان در بر خواهد گرفت، افزایش می دهد.

جنگ تمام عیار ممکن است با اقدامات تشدید کننده بیشتر تهران یا تل آویو آغاز شود، اما همزمان ممکن است از طریق محاسبه اشتباه یا سوء تفاهم نیز رخ دهد؛ به ویژه با توجه به فقدان کانال های رسمی دوجانبه برای گفت و گو و تنش زدایی میان دو طرف  و این جایی است که عمان وارد عمل می شود. برای سال ها، این کشور خلیج فارس بی سر و صدا سابقه ای برای خود در کاهش تنش های منطقه ای از طریق دیپلماسی دست و پا کرده است.

عمان از زمان حمله 7 اکتبر توسط حماس، این نقش را ادامه داده است. در ماه‌های پس از آن حمله و پاسخ اسرائیل به غزه که منطقه را ملتهب کرد، عمان گفت‌وگوهای سطح بالایی با ایران داشته است، میزبان دیوید کامرون وزیر خارجه بریتانیا برای گفت و گو در مورد امنیت در دریای سرخ بوده و خواستار آتش‌بس در غزه شده است. عمان اکنون می تواند نقش مهمی در باز نگه داشتن کانال ارتباطی بین ایالات متحده و ایران ایفا کند، زیرا طرف ها به دنبال کاهش تنش هستند.

عمان نمی خواهد میانجی باشد

عمان در کنار قطر و کویت همسایه - و همچنین سوئیس که در غیاب سفارت آمریکا نماینده منافع ایالات متحده در ایران است، نقش مهمی در دیپلماسی پشتیبان ایفا کرده است. اما رویکرد عمان از رویکرد سایر کشورها متمایز است. به جای شرکت در گفت و گوهای مستقیم، فضایی برای گفت و گو ایجاد می کند و به جای میانجی به عنوان یک تسهیل کننده عمل می کند.

دلایل متعددی برای تصمیم عمان برای ایفای نقش به عنوان یک تسهیل کننده وجود دارد. برخلاف چندین کشور دیگر خلیج فارس، مانند عربستان سعودی و امارات متحده عربی، عمان فاقد سابقه روابط پرتنش با ایران است.

در عوض، عمانی‌ها به یاد می‌آورند که ایران در دوران شاه در طول دهه 1970 از عمان حمایت کرد، زمانی که سلطان جدید آن زمان، قابوس بن سعید، در حال مبارزه با یک قیام در استان جنوبی ظفار بود.

حتی پس از سرنگونی شاه در انقلاب 1979 ایران و جایگزینی ساختار سیاسی، عمان جدا از سایرین در منطقه ایستاد و از درگیر شدن در رقابت‌های منطقه‌ای و رقابت برای نفوذ ژئوپلیتیکی که روابط ایران با کشورهای دیگر خلیج‌فارس را مخدوش کرد، خودداری کرد.

کانال های پشتی مخفی

مقامات عمانی به نمایندگی از یک کشور کوچک در یک منطقه ناآرام، فضاهای دیپلماتیکی را ایجاد کرده اند که به آنها اجازه می دهد تا با شرایط خود و به روش هایی که با نقاط قوت آنها همراه است، با مسائل منطقه درگیر شوند.

 همانطور که سید بدر البوسعیدی، یک دیپلمات حرفه ای که در سال 2020 وزیر امور خارجه عمان شد، در سال 2003 گفت: «ما سعی می کنیم از موقعیت میانی خود بین قدرت های بزرگتر برای کاهش احتمال درگیری در همسایگی نزدیک خود استفاده کنیم.»

بر خلاف قطر که توجه جهانیان را به دلیل نقش میانجی در مذاکرات حماس و اسرائیل به خود جلب کرده است، عمان کمتر در «میانجیگری» و بیشتر در «تسهیل امور» شرکت می کند. این تمایز مهمی است که عمانی‌ها در رابطه با تعامل با مقامات آمریکایی و ایرانی و همچنین نمایندگان عربستان سعودی و حوثی‌ها در طول یک دهه جنگ داخلی یمن حفظ کرده‌اند.

تسهیلات عمانی اشکال مختلفی دارد. این می‌تواند شامل ارسال پیام‌ها و حفظ کانال‌های ارتباط غیرمستقیم بین دشمنان یا ترتیب دادن کانال‌های برگشتی و میزبانی جلسات -البته به طور کاملا محتاطانه- باشد. درست بر خلاف سیاست دوحه که در ابتکارات میانجیگری قطر، مانند مذاکرات با طالبان که توافقنامه 2020 دوحه برای خروج نیروهای ایالات متحده از افغانستان را ایجاد کرد، تبلیغات پررنگ تری برای کشور میزبان دیده می شود.

اما رویکرد عمان با وجود مختصاتی که دارد نتیجه بخش هم هست. ویلیام برنز در کتاب خاطرات خود با عنوان "The Back Channel" که پس از بازنشستگی از وزارت امور خارجه و قبل از انتصاب او به عنوان رئیس سازمان سیا توسط جو بایدن، به رشته تحریر درآمد، شرح مفصلی از نقش عمان در تسهیل کانال پشتیبان بین ایالات متحده و ایران ارائه کرد. این گفت و گوها  در سال 2013 به مذاکراتی تبدیل شدند که منجر به توافق هسته ای ایران در سال 2015 شد.

این کانال پس از آن آغاز شد که مقامات ایرانی در سال 2012 پیامی را از طریق عمان به ایالات متحده ارسال کردند که در آن پیشنهاد برگزاری نشستی در مسقط، پایتخت این کشور حاشیه خلیج فارس را داده بودند.  برنز در این کتاب به یاد می آورد که رئیس اطلاعات عمان هنگامی که ما وارد اتاق جلسه می شدیم از هر دو هیئت استقبال کرد و پس از چند کلمه خوشامدگویی کوتاه اتاق را ترک کرد. عمان به عنوان کانال پشتیبان در طول هشت دور گفت و گوی سازنده، که طولانی ترین و پایدارترین تعامل بین مقامات ایران و ایالات متحده از سال 1979 بود، کاملا مخفی ماند.

میزبانی از دشمنان

در حالی که آب شدن یخ بین ایالات متحده و ایران دوام نیاورد، کانال پشتیبان عمان چندین عامل کلیدی برای موفقیت هر تلاشی برای کاهش تنش بین دشمنان به ظاهر سرسخت را برجسته کرد. اعتمادی که هر دو طرف به مقامات عمانی داشتند، بسیار مهم بود و نتیجه مثبت دیدارها باعث ایجاد اطمینان در استفاده هر یک از طرفین از کانال های عمانی شد.

نقش عمان به عنوان تسهیل کننده تعامل غیرمستقیم بین ایالات متحده و ایران با تصمیم رئیس جمهور دونالد ترامپ برای خروج ایالات متحده از توافق هسته ای ایران در سال 2018 و شکست دولت بایدن در ورود مجدد به این توافق اهمیت بیشتری یافت. به نظر می رسد تنها زمانی که عمان مایل به ایفای این نقش نبود – زمانی که تنش ها پس از ترور ژنرال ایرانی (شهید) قاسم سلیمانی توسط ایالات متحده در ژانویه 2020 افزایش یافت– به این دلیل بود که سلطان قابوس به شدت بیمار بود. در غیاب عمان، سوئیس هدایت کانال پشتیبان را برعهده داشت.

کاهش تنش ها

در طول تشدید تنش ها پس از حمله 7 اکتبر در اسرائیل، عمان پیام هایی را بین مقامات ایرانی و آمریکایی ارسال کرده است. در ژانویه 2024، مقامات عمانی میزبان هیئت‌هایی از مذاکره‌کنندگان ارشد هر دو کشور بودند که بین نمایندگان در اتاق‌های جداگانه رفت و آمد می‌کردند.

حتی در شرایطی که پس از بمباران ساختمان سفارت ایران در دمشق توسط اسرائیل در 1 آوریل، یک درگیری منطقه‌ای گسترده‌تر در خاورمیانه آغاز شد، عمان در تلاش برای کاهش تنش‌ها بود.

در 7 آوریل، حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه ایران، از عمان دیدن کرد و این فرصتی را برای مقامات عمانی فراهم کرد تا با آمریکا و دیگر مقامات غربی در مورد رویکرد ایران، در حالی که تهران در حال برنامه ریزی برای واکنش به حمله دمشق است، صحبت کنند.

و در حالی که بحران کنونی در خاورمیانه به اندازه ای است که عمان به تنهایی نمی تواند به آن رسیدگی کند، توانایی واسطه های مورد اعتماد مانند عمان - همراه با قطر و سوئیس - برای باز نگه داشتن کانال های ارتباطی برای به حداقل رساندن احتمال تشدید تصادفی تنش و برای تکمیل گفت و گوی آمریکا و اروپا با رهبران اسرائیل در تلاش برای یافتن راه حلی مسالمت آمیز برای خروج از این بن بست مهم است.

دیگر خبرها

  • هشدار احمد مسعود درباره احتمال حمله تروریستی از خاک افغانستان به آمریکا و اروپا
  • خرمشاد: مقاومت مردم غزه نخبگان آمریکا و غرب را بیدار کرد
  • پیام حماس به گروه‌های مقاومت درباره مذاکرات
  • جنبش های دانشجویی اخیر ریشه در فطرت های بشری دارد
  • پیام‌ها و پیامدهای عملیات «وعده صادق»/ اسرائیل و آمریکا تحقیر شدند
  • ادامه حمایت دانشگاهیان استان از خیزش دانشجویان در آمریکا و اروپا
  • مسقط، مهم ترین تسهیل کننده دیدارهای غیرمستقیم ایران و آمریکا / چرا عمان تمایلی به نمایش قدرت دیپلماتیک خود ندارد؟/ عمان کانال گفت و گوی غیرمستقیم میان تهران-واشنگتن را باز نگاه داشته است
  • عضو کنست صهیونیستی: هیچ چیز مهمتر از بازگشت اسرا نیست
  • اربعین حسینی برابر استکبار جهانی بازدارندگی ایجاد می‌کند
  • جدیدترین موضع‌گیری مقاومت فلسطین درباره مذاکرات آتش‌بس