Web Analytics Made Easy - Statcounter

 غلام‌حیدر زورقی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: هم‌اینک۲۷پیمانکار بومی و غیر بومی، ۱۹مشاور حقیقی و حقوقی برای اجرای سیستم‌های آبیاری نوین در سیستان و بلوچستان مشغول به فعالیت هستند.

وی بیان کرد: ۴۹۰ میلیارد ریال اعتبار از ابتدای امسال تا کنون برای تجهیز پنج هزار و ۴۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی سیستان و بلوچستان به سیستم‌های نوین‌آبیاری تخصیص یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان جهادکشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: از ۳۴هزار هکتار سیستم آبیاری نوین اجرا شده در استان، هشت هزار و ۲۲۸ هکتار بارانی، ۲۴ هزار و ۲۵۲ هکتار قطرهای و هزارو ۵۲۰ هکتار نیز کم فشار است.

وی اظهار داشت:سیستان وبلوچستان جزو استان‌های کم بارش و از نظر منابع آبی در محدویت قرار داردکه بکارگیری سیستم‌های نوین آبیاری ضرورت بخش کشاورزی این استان است.

زورقی افزود: برای اجرای سیستم‌های نوین آبیاری در سیستان و بلوچستان هیچ محدودیتی وجود ندارد به طوریکه دولت نیز برای تشویق کشاورزان به این امر ۸۵ درصد هزینه اجرایی سیستم‌های نوین آبیاری را بصورت بلاعوض تامین و پرداخت می‌کند.

وی بیان کرد: متقاضیان با داشتن مجوز برداشت آب و مدارک کامل زمین می‌توانند از طریق سامانه طرح توسعه ساماندهی نوین آبیاری نام نویسی‌تا نسبت به اجرای سیستم برای اراضی زراعی و باغات آنان از سوی سازمان جهاد کشاورزی اقدام شود.

رئیس سازمان جهادکشاورزی سیستان و بلوچستان گفت:صرفه جویی در مصرف آب، سرعت بالای رویش گیاه، به کارگیری کود همزمان با آبیاری، جلوگیری از رشد بی رویه علف‌های هرز، صرفه جویی در مصرف انرژی، برداشت راحت تر محصولات و افزایش کمی و کیفی محصولات از مزایای به کارگیری روش‌های آبیاری نوین به شمار می‌رود.

۷۳۱۴**۳۲۱۳

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار حقوق زنان نقل و انتقالات لیگ برتر انرژی بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان صرفه جویی در مصرف کشاورزی قیمت خودرو قیمت دلار حقوق زنان نقل و انتقالات لیگ برتر امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۳۴۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرزبانی باید به سیستم‌های رصد و پایش الکترونیک دریا مجهز باشد

ایسنا/بوشهر نماینده ولی فقیه و امام جمعه بوشهر گفت: مرزبانی باید به سیستم‌های رصد و پایش الکترونیک دریا مجهز باشد زیرا دریا مانند خشکی قابل رصد چشمی نیست و استقرار در دریا هم بسیار سخت و وجود این سیستم‌ها پر اهمیت است.

به گزارش ایسنا، آیت الله صفایی بوشهری عصر امروز در دیدار فرمانده و معاونین مرزبانی استان بوشهر اظهار داشت: مرزبانی دریایی کاری راهبردی است چرا که مدیریت دریا یکی از مهم‌ترین ارکان مدیریت کارآمد در جغرافیای زیستی است.

نماینده ولی‌فقیه در استان بوشهر افزود: از آنجا که شرایط کنونی سیاست و اقتصاد جهان به سمت دریا محور بودن می‌رود، جهان آینده از آن کشوری است که مدیریت دریا را در دست دارد.
امام جمعه بوشهر با بیان اینکه اقتصاد، فرهنگ، امنیت و سیاست دوسویه با کشورهای همسایه از طریق دریا امکان‌پذیر است عنوان کرد: راه ترانزیت، اقتصاد و بازرگانی، حوزه نظامی و عملیات دفاعی، عرصه استحصال از منابع دریا و تولید محصولات دریایی با ارزش افزوده، توانمندی در به کارگیری اقتصاد دریا محور و ارتباط بسیار قوی با کشورهای جهان از راه دریاست.

آیت الله صفایی بوشهری گفت: در ۴۵ سال انقلاب به ما ثابت شده که دریا یک فرصتی فوق العاده است اما بیگانگان به راحتی می‌توانند آن را به تهدید تبدیل کنند بنابراین تسلط بر دریا مایه اقتدار جامع کشور است.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با اشاره به نقش مهم مرزبانی دریایی در مدیریت کلان مرز دریایی اظهار کرد: شاید مرزبانی دریا در عرصه مدیریت پنهان معنا شود که نگذارد قاچاق وارد و یا خارج شود اما این تنها بخش کوچکی از کار است و کار مرزبانی دریا بسیار فراتر بوده و در عرصه پیشرفت جامع کشور ارزشمند است.

وی تصریح کرد: مرزبانی باید به سیستم‌های رصد و پایش الکترونیک دریا مجهز باشد زیرا دریا مانند خشکی قابل رصد چشمی نیست و استقرار در دریا هم بسیار سخت و وجود این سیستم‌ها پر اهمیت است.
آیت الله صفایی بوشهری اضافه کرد: مراکز پایش در دریا زیاد است اما از آن مرزبانی نیست که باید همکاری قوی بین مراکز غیر نظامی و صنعتی ایجاد و از ظرفیت‌های آن‌ها استفاده شود.

وی تأکید کرد: در خصوص تجهیزات باید در تسلط دریایی، تجهیزاتی بازدارنده از عملیات مخرب دیگران خصوصاً در حوزه شناوری وجود داشته باشد.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر در ادامه گفت: هرگاه مدیریت تماماً به دست منابع انسانی باشد ضریب خطا بالا خواهد رفت بنابراین سیستم مدیریت الکترونیک و هوش مصنوعی در عرصه مدیریت مرزبانی دریایی تحت رصد پوشش فرماندهی مورد توجه قرار گیرد.

وی اضافه کرد: منابع انسانی در مرزبانی یکی از ارکان مهم است، و باید آموزش‌های لازم در عرصه اعتقادات، تقوا و اخلاق کاری و تسلط بر مهارت‌های حرفه‌ای کار و از طرف دیگر ایجاد فضای استراحت سالم برای پرسنل مدنظر قرار بگیرد.

آیت الله صفایی بوشهری در ادامه بیان کرد: آینده پیش‌رو، آینده‌ای است که استکبار، طمع به کشورهای مستقل مثل ایران و محور مقاومت دارد و ایجاد توطئه‌ها بسیار خواهد بود، بنابراین باید آمادگی کامل حتی فراتر از توان تجاوز دشمن در خود ایجاد کنیم که به خود اجازه ندهند و اگر هم حماقت کردند با جدیت تمام برخورد مناسب شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بیش از ۲۱ هزار گندم در سیستان و بلوچستان خریداری شد
  • اعطای تسهیلات و کمک بلاعوض به سیل زدگان سیستان و بلوچستان ظرف چند روز آینده آغاز می‌شود
  • سامانه تعاملی نام، رویکرد نوین ثبت احوال برای نام‌گذاری
  • کشت طلای سفید در سیستان وبلوچستان
  • مرزبانی باید به سیستم‌های رصد و پایش الکترونیک دریا مجهز باشد
  • روش‌های نوین ساختمان سازی در سال جدید
  • ماشین آلات دهیاری‌های استان بوشهر به ردیاب مجهز می شوند
  • آیا می توان گیاهان را به صورت خودکار آبیاری کرد؟
  • کشت قراردادی پنبه در یک هزار هکتار از مزارع سیستان وبلوچستان اجرا می‌شود
  • توسعه کشت دیم انجیر در شهرستان خاتم