Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-26@15:31:44 GMT

جنگ تجاری چین و آمریکا سال ها طول می‌کشد

تاریخ انتشار: ۱۶ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۳۴۸۱۶

جنگ تجاری چین و آمریکا سال ها طول می‌کشد

مشاور اقتصادی کاخ سفید گفت: آمریکا خواستار به نتیجه رسیدن مذاکرات تجاری بین چین و آمریکا در ماه سپتامبر و اکتبر است ولی هشدار داد که این درگیری تجاری احتمالاً سال ها طول می کشد . ۱۶ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۸:۴۸ اقتصادی اقتصاد جهان نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، لری کودلو، مشاور اقتصادی کاخ سفید گفت آمریکا خواستار به نتیجه رسیدن مذاکرات تجاری بین چین و آمریکا در ماه سپتامبر و اکتبر است ولی هشدار داد که این درگیری تجاری احتمالاً سال ها طول می کشد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کودلو در مصاحبه با گزارشگران در خارج از کاخ سفید گفت:« گرچه آمریکا و چین 18 ماه است در مورد تجارت و مالکیت فکری مذاکره می‌کنند، ولی این مذاکرات احتمالاً بیش از این طول می کشد» .
وی گفت:« فکر نمی‌کنم 18 ماه برای معامله ای با این اندازه و این اهمیت جهانی چندان طولانی باشد ».
کودلو با مقایسه این درگیری تجاری با جنگ سرد بین آمریکا و اتحاد جماهیر شوروی گفت :« خطرات بسیار بالاست. اما باید درست عمل کنیم اگر دهه ها هم طول بکشد، این کار را انجام می دهیم»
لیو هی، معاون نخست وزیر چین و رابرت لایتهایزر، نماینده تجاری آمریکا و استیون منوچین وزیر خزانه‌داری این کشور قرار است در اواسط سپتامبر اولین نشست حضوری تجاری بین چین و آمریکا را برگزار کنند .
کودلو مطمئن نیست که مذاکرات سپتامبر و اکتبر بتواند افزایش عوارض تعیین شده در اول اکتبر را به تعویق بیندازد .آمریکا قرار است از اول اکتبر عوارض 25 درصدی بر 250 میلیارد دلار کالاهای چینی را تا 30 درصد افزایش دهد .
وی گفت مذاکرات سپتامبر و اکتبر تمام مسائل اصلی در این درگیری را در بر می گیرد .
« تمام گزینه ها روی میز است میتوانید مطمئن باشید . مسائل زیرساختی اساسی، دزدی مالکیت فکری، انتقال اجباری تکنولوژی، فضای مجازی، خرید محصولات کشاورزی، خرید محصولات صنعتی، خرید انرژی، از بین بردن موانع عوارض و غیر عوارض، در مورد تمام این ها گفتگو خواهد شد» .
ترامپ در توییتر خود گفت:« چین از نظر اقتصادی از این عوارض ضربه می‌خورد ولی دور جدید مذاکرات مثبت بوده اند».
انتهای پیام/3

 

R1012122/P/S7,85/CT12 واژه های کاربردی مرتبط آمریکا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آمریکا آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۳۴۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به دنبال گسترش روابط اقتصادی و تجاری با چین هستیم

استاندار هرمزگان در دیدار با مدیرعامل شرکت دولتی چاینا انرژی، با تبیین ظرفیت‌های همکاری هرمزگان از گسترش روابط با چین خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، مهدی دوستی، استاندار هرمزگان در دیدار با چای‌لی، مدیرعامل شرکت دولتی چاینا انرژی با اشاره به روابط دوستانه میان دو کشور ایران و چین، اظهار داشت: روابط دیرینه دوستی میان ایران و چین در دولت سیزدهم گسترش یافته و هرمزگان هم به دنبال توسعه روابط در زمینه‌های مختلف است. 

وی با تشریح زمینه‌های همکاری‌های گسترده دو جانبه و تبادلات مختلف اقتصادی، افزود: معتقد هستیم مردم باید ثمره دوستی ایران و چین را در مظاهر توسعه بصورت ملموس مشاهده کنند. 

استاندار هرمزگان ظرفیت‌های هرمزگان در حوزه پالایشگاهی را آماده همکاری دانست و گفت: هرمزگان پالایشگاه‌های متعدد با ظرفیت یک میلیون بشکه را در دست اجرا دارد که زمینه استفاده از کمک‌های فاینانسی و سرمایه گذاری کشور چین برای تکمیل وجود دارد.

وی با تاکید بر شناخت کامل ایران از توانمندی‌های چین در حوزه پتروشیمی تصریح کرد: بستر لازم برای بهره‌مندی از این توانمندی در طرح‌های توسعه پالایشگاه بندرعباس وجوددارد و آماده‌ی دریافت مشاوره فنی از جانب چین هستیم.

دوستی با اشاره به سیاست دولت در تکمیل زنجیره‌های شیمی - معدنی در کشور با هدف کاهش خام فروشی، گفت: ایران کشوری است که علاوه بر ذخایر خوب معدنی، در حوزه ذخایر نفتی نیز در جایگاه خوبی قرار دارد، برای ایجاد زنجیره‌های ارزش و تکمیل زنجیره شیمی - معدنی کشور با توجه به تجربیات کشور چین خواستار دریافت مشاوره از طریق انعقاد قرارداد هستیم. 

وی استفاده از تجربیات چین در حوزه شور ورزی را مهم دانست و با تاکید بر ظرفیت ویژه جزایر استان، گفت: توسعه کشاورزی با آب دریا مورد توجه ماست و پتانسیل بسیار بالایی هرمزگان برای جذب گردشگر که سالانه میلیون‌ها نفر فقط از جزایر استان بازدید می‌کنند، آماده‌ایم در این جزایر با سرمایه‌گذاری چین بخشی از زیرساخت‌های گردشگری و هتل احداث شود. 

دوستی با اشاره به لزوم تکمیل کریدور شمال جنوب نیز گفت: در حوزه پس کرانه بندر شهید رجایی برای همکاری حاضریم همچنین در زمینه توسعه سیستم‌های کنترل خطوط ریلی و استفاده از تجربیات خوب کشور چین در ترکیب ظرفیت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری برای حوزه بنادر و خطوط ریلی آمادگی همکاری وجود دارد. 

وی با اشاره به توسعه صنعت فولاد ایران، چالش اصلی را سنگ آهن و راه نجات را ذخایر هماتیت دانست و گفت: ما در دیپلماسی با دوستانمان صریح حرف می زنیم و با غربی ها شطرنج بازی می کنیم در همین راستا ذخایر خوب هرمزگان ما را در مسیر فعال‌سازی این پتانسیل قرار داده و برای شروع کارهای مشترک با کشور چین و سرمایه‌گذاران این کشور لازم است کارگروه‌هایی را تعیین و طبق برنامه زمان‌بندی مشخص عمل کنیم.

انتهای پیام/864/

دیگر خبرها

  • ورود هیات تجاری و اقتصادی استان هرمزگان به کشور چین
  • قشم به عنوان منطقه آزاد برتر در حوزه اقتصادی و سرمایه گذاری انتخاب شد
  • دستاوردهای سفر رئیس جمهور به پاکستان و سریلانکا
  • فیلم| رویکرد جنجالی دانشجویان آمریکا بعد از ۷ اکتبر
  • جنبش دانشجویی ۷ اکتبر
  • سفر هیات تجاری و‌ اقتصادی تاجیکستان به بندر چابهار
  • به دنبال گسترش روابط اقتصادی و تجاری با چین هستیم
  • واکنش آمریکا به ادعای مذاکرات مستقیم با ایران/ اعلام تحریم های جدید آمریکا علیه ایران/ سفر هیات اقتصادی کره شمالی به ایران/ تصویب بسته کمک به اوکراین، اسرائیل و تایوان در سنای آمریکا
  • اجلاس اتاق‌های بازرگانی فضای اقتصادی اصفهان را تغییرمی‌دهد
  • خیز ایران و پاکستان برای رشد ۵ برابری تبادلات تجاری