Web Analytics Made Easy - Statcounter

همدان- مدیر آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی استان همدان از بی مهری و نابودی قنوات استان همدان در سایه کمبود اعتبارات خبر داد.

به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان، مدیر آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی استان همدان اظهار کرد: تعداد کل قنوات استان در حدود ۲ هزار و ۴۷۳ رشته میباشد که  در حدود ۵/۶ درصد از قنوات کشور را شامل میشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین ملایر با داشتن ۶۲۱ رشته قنات دارای بیشترین تعداد قنات در سطح استان میباشد.

فرامرزی افزود، در سال های گذشته قنوات استان مورد بی مهری قرار گرفته اند و بارندگیهای شدید و جاری شدن سیل  در سال جاری نیز مزید برعلت  گردیده و بسیاری از قنوات استان را از دایره انتفاع خارج نموده است.

وی گفت: تعداد قنوات خسارت دیده درسال ۹۷-۹۸ تاکنون در حدود ۳۲۶ رشته بوده اند و با تلاش های صورت گرفته توسط  مدیریت آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی استان همدان و ادارات آب و خاک شهرستان ها،از مجموع قنوات خسارت دیده استان در سال های اخیر حدود ۷۰۲ رشته در سال ۹۷ و ۵ رشته قنات نیز در سال ۹۸ احیا شده و به چرخه انتفاع باز گشته اند.

فرامرزی تاکید نمود، مجموع اعتبارات ملی و استانی مصوب برای احیای قنوات استان همدان در سال ۹۷، در حدود ۴۸۶ هزار و ۷۶۵ میلیون ریال بود که ۲۹۸ هزار و ۷۶۰ میلیون ریال از این اعتبارات به استان تخصیص یافت. همچنین مجموع اعتبارات ملی و استانی مصوب برای  استان در سال ۹۸ در حدود ۸۴ هزار و ۵۱۴ میلیون ریال بوده است که ۵۰ هزار و ۹۳ میلیون ریال آن تا کنون به استان تخصیص یافته است که نمایانگر کاهش شدید اعتبارات اختصاص یافته به این امر در سال جاری میباشد.

وی در انتها بیان نمود، ریزش دیواره داخلی کوره و انسداد جریان آب، ریزش مسیر چاه و انسداد جریان آب، رها سازی و عدم نگهداری قنات توسط بهره برداران، دخل و تصرف در حریم قنات و تخریب سازه قنات، ناکافی بودن اعتبارات دولتی برای احیا و مرمت قنوات و نیز عدم توجه مسئولین به قنوات به عنوان یک منبع آبی و پایدار به نسبت آبیاری تحت فشار مهمترین موانع و مشکلاتی هستند که احیا و نگداری قنوات استان با آنها روبرو میباشد.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: آب وخاک قنات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۳۶۳۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس از میزان تخصیص بودجه عمومی به رسانه‌ها در لایحه بودجه ۱۴۰۳/ صداوسیما ۲۴ هزار میلیارد تومان

اعتبارات حوزه رسانه در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ نسبت به قانون سال ۱۴۰۲، ۵۹ درصد افزایش یافته است. این درحالی است که از مجموع اعتبارات حوزه رسانه در سال ۱۴۰۳، حدود ۹۸ درصد به سازمان صدا و سیما اختصاص یافته است.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، لایحه بودجه سال ۱۴۰۳، به عنوان نخستین قانون بودجه که براساس برنامه هفتم پیشرفت کشور تنظیم شده است، حدود ۲۵ هزار میلیارد تومان را از محل بودجه عمومی برای دستگاه‌های رسانه‌ای در نظر گرفته است. اعتبارات پیش بینی شده برای این دستگاه‌ها به شرح زیر است:


۱. حدود ۲۴.۰۰۰ میلیارد تومان برای سازمان صدا و سیما (جاری، عمرانی، متفرقه)،
۲. حدود ۳۷۳ میلیارد تومان برای خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) (جاری، عمرانی)،
۳. حدود ۸۱ میلیارد تومان برای خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)،
۴. حدود ۲۲ میلیارد تومان برای شورای نظارت بر صدا و سیما،
۵. حدود ۲۰ میلیارد تومان برای خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا)،
۶. حدود ۱۹ میلیارد تومان برای خبرگزاری خانه ملت.

گفتنی است در لایحه بودجه ۱۴۰۳، مبلغ ۶.۶۰۰ میلیارد تومان به عنوان درآمد اختصاصی برای صدا و سیما برآورد شده که با احتساب این مبلغ مجموع اعتبارات (ردیف ۲۸۳۵۰۰، متفرقه و اختصاصی)، پیش بینی شده برای این سازمان معادل ۳۱.۰۰۰ میلیارد تومان می‌باشد. همچنین مبلغ ۸۳ میلیارد تومان به عنوان درآمد اختصاصی برای خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) پیش بینی شده که با احتساب این مبلغ مجموع اعتبارات (ردیف ۲۸۲۵۰۰ و اختصاصی) پیش بینی شده برای این خبرگزاری در لایحه بودجه ۱۴۰۳ معادل ۴۵۷ میلیارد تومان است.

همچنین اعتبارات حوزه رسانه در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ نسبت به قانون سال ۱۴۰۲، ۵۹ درصد افزایش یافته است. این درحالی است که از مجموع اعتبارات حوزه رسانه در سال ۱۴۰۳، حدود ۹۸ درصد به سازمان صدا و سیما اختصاص یافته است.

مهم‌ترین یافته‌ها و پیشنهاد‌های حاصل از تحلیل جداول و پیوست‌های لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور عبارتند از تفکیک نشدن برنامه‌های فصل رسانه به طور جداگانه ذیل امور فرهنگ، تربیت بدنی و گردشگری در لایحه بودجه ۱۴۰۳ برخلاف سال‌های گذشته و در نتیجه فقدان اطلاعات لازم در خصوص اعتبارات برنامه‌ها و عناوین آنها، پیشنهاد افزوده شدن سنجه‌های قابل ارزیابی به متن لایحه برای افزایش اعتبارات عمومی سازمان صدا و سیما در ازای کاهش حجم تبلیغات بازرگانی، پیش بینی اعتبارات مشخص برای اثربخش کردن شورای نظارت به منظور تقویت قانون نحوه اجرای اصل (۱۷۵) قانون اساسی در بخش نظارت، ضرورت رفع ابهام در خصوص معیار تقسیم منابع پیش بینی شده بند «ب» تبصره «۱۳» بخش اول قانون بودجه ۱۴۰۳ برای دستگاه‌های اجرایی.

دیگر خبرها

  • گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس از میزان تخصیص بودجه عمومی به رسانه‌ها در لایحه بودجه ۱۴۰۳/ صداوسیما ۲۴ هزار میلیارد تومان
  • آبگیری ۳۰ درصد سازه‌های آبی در استان یزد/ خسارت سیل به ۲۱ رشته قنات
  • شهرهای مختلف چگونه با امواج گرمایی مبارزه می‌کنند؟
  • افزایش تدریجی دمای هوا در استان همدان
  • احیا و بازسازی ۵۰ قنات قدیمی در شهر باشت
  • افزایش تدریجی دمای هوا در همدان
  • سهم حدود ۱۴ درصدی وزارت بهداشت از بودجه دولت/ بودجه کدام دانشگاهها جهش داشت؟
  • ضرورت توزیع عادلانه اعتبارات برای شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ
  • ضرورت ایجاد درآمدهای پایدار برای استان همدان
  • قوانین مصوب با اعتبارات بنیاد شهید همخوانی ندارد